o zaman bence herşeyi kendin yapmaya çalışma onlara bırak bazı şeyleri ameliyatlısın sonuçta demekki daha fazla dinlenmen lazımmış. gündüzleri iyi değerlendir...
Benimde ilk zamanlarda çok acıyodu kendimi fazla yorduğum zaman ama şimdi hiç ağrı kalmadı, öle olduğu zaman dinlenmeye özen göster iloşum...
Oğluşunada sanada geçmiş olsun cnm, ben burun temizlemek için şu pilli olanlardan aldım ve çok memnun kaldım, geçen gün durunun burnu tıkanmıştı, ilk defa kullandım, bebişler için müzik var, aspiratör çalışırken müziğide çalıştırdım, hiç kımıldamadı kızım, hemencecik temizledim burnunu, tavsiye ederim...
günaydı prop maşallah sizee:))
ya sana bişi sorcam göğsüm taş gibi süt var ama pompa çekmiyor senin kullandığın pompadan acaba bende mi var sorun :S
pilli çalıştırmayı deniyosan pilliyken bazen benımkını de cekmıo mır mır edıo yavas yavaş, hemen elektrıge takıyorum o zaman cekıyo bı de oyle dene bakalım yavrum..
fınfık tıkanmış olmasın kanallardan bazıları, memende ateş ağrı fln yok demi allah korusun
maşallah canımDr. umuz bugün kızımızın takip yeteneğinin çok ii olduğunu söledi, gözleriyle nesneleri çok iyi takip ediyomuş, aynı şekilde kafasını kaldırmasınıda çok beğendi, ellerinden tutup hafif yukarı çekince hemen kafayı yukarı çekti, bacaklarınında itme gücü çok ii dedi, çok ii bakmışsınız valla bravo dedi, çok sevindik eşimle, hele iğne olduktan sonra ağlamamasını çok takdir etti...
Allah nazarlardan sakınsın kuzumuzu...
dün nohut yedim bütün gün ve gece zart zurt gitti toprak. göya annem çok kaynattı çok suda bekletti gazı gitsin diye :S allahtan gaz çıkaramama sorunumuz yok daBugün dr. a sordum, ben hiç çikolata, kuru fasulye, nohut, mercimek ve süt ürünlerinden yemiyorum doğum yaptığımdan beri gaz yapıyo diye yersem kuzumda daha da fazla gaz olacağından korkuyorum dedim, baklagillerden mutlaka az da olsa ye, onları mutlaka tüketmelisin dedi, tabi git cola iç çikolata ye demiyorum ama baklagillerden yemen lazım dedi, bu hafta hemen pişirmeye başlicam...
sen kundak mı yapıyosuntatlım kusmuktu bezi açılınca işemyedi kaka bulaşmasıydı derken günde 2 bazen 3 oluyo.
ben tulumları daha çok sevişyorum çünkü kucağıam alınca kıyafeti toplanmıyo,ilk başta da ilk doğduğunda anca zıbınlar oluyo zıbın takımları üzerin egöre geliyo.bence kıyafetleri az az al bende 10a ayakın zıbın takımı var ve hepsi daha yeni ve şu an büyüdüğü için tam geliyo:s yani 1-2 haftaya giyemicek.kıyafet bittikçe küçüldükçe al,ama mutlaka tulumda al.önlük çok gerekli ama şu kıyafet takımlarının önlükleri ii olmuyo ipleri boynunu acıtıyo.kundak çok önemki bende 6 tane var ama gene de hemen her gün makina çalışmasına rağmen temiz kundak kalmıyo
aa kıyamam hasta mı oldunuz siz ana oğull çok geçmiş olsun..oyyy kuzucuğumu hasta ettim yaaa
dün ben çok kötüydüm nezle oldum bugünde o
burnu fork fork ötüyo burun aspiratörü aldım ağızla çekilen çekiyorum deli gibi ağlıyo
bu gece nöbet var gibi
benimde karnımın içi fena acıyo sanırım iç dikişlerime bişi oldu oturup kalkarken feci yanıyo sanki dün sezo oldum gibi
hadi maşallahbugün 1 aylık olduk, camış olduk biz, maşallah bize
sen kudak mı yapıyorsun.. ve nasıl yapıyorsun.... ?.. bebegın çamaşırları ile sizinkileri aynı mı yıkıyorsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?