2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
o zaman bence herşeyi kendin yapmaya çalışma onlara bırak bazı şeyleri ameliyatlısın sonuçta demekki daha fazla dinlenmen lazımmış. gündüzleri iyi değerlendir...

evet ama bırakamıyosun işte =)
hazırlıklı olun bunlara bugün yarın yaşıcaksınız =)

yaa o pillilerden ablam aldı hiç memnun değil sanırım onunki arızalı götürücekti jokere
serumfizyolojik bizede verdi gözlerini temizlemem için sıkıyım dedim bu akşam ama burnunu çekerken çok ağlayınca sıkmadım sonrada uyudu uykuda dokunmadım =(

iyi geceler kizlar oglum uyurken sizlere bi bakayim dedim, bugun gunduz ben de uykumu aldim gece nöbetine hazirim oglumun uyanmasini bekliyorum :)) oglum tum gun cok duzenli uyuyor gecede sabaha kadar emiyor, ama normalmis 5 haftadan sonra gece gunduz düzenine alisiyorlarmis neyseki 4. haftamizdayiz az kaldi tüm yeni doguran anneleri de tebrik ediyorum, anne olmak tek kelimeyle SÜPPPER bir duygu Allah isteyen herkese nasip etsin...

günaydın ulaaannnnnn...
dun gece kocam da uyumadı bızle bırlıkte oturdu saolsunsbh 5de yattık, tabı demırle bız 6.30da gerı uyandık ama babamız uyuyo artık aksama kdr uyur heueheu

Nalancım süper kilo vermişsin, ama insanın fazlalıgı cok olunca vermsı de kolaylasıo dıyetlerde de en basta hızlı verırler snr durur ya onun gıbı bısı.. Gercı benım verebılmem cok zor olcak bu fazla kılolalarımı cunku cok tatlı yıyorum neden bılmıorum akşam 16 tane ekler yedım mesela :) sabah uyandım bı tane pop kek yedım.. noluo bana anlamadım. regl donemlerımde tatlı krızıne gırerdım her regl donemımde 2 kılo alıp verırdım regl mı olcam acaba :S

Bana da doktor herseyı yıceksın baklagıller cok onemlı pısırmeden once 15 dk kaynat o suda bekletmeden dok sonra pısır yemegını dedı, oyle yaptım, normal gaz sancımız dısında bı gaz sancımız olmadı her zamankı kdr oldu..

Hllyvz cok uzuldum kızına cok gecmıs olsun Kardesım de olmustu ama onu hastaneye yatırdılar damar yolu actılar sureklı delmekten daha mı ıyı bılmıorum 7 ıgne kucucuk vucut cok zor ama damar yolu da cok zor sureklı hareket ettıklerı ıcın. işlla cabucak iyileşir.

İloşum çok geçiş olsun bebeeem.

Kıyafet konusuna gelınce dogdugundan berı bır kez bıle yun yelek ya da hırka gıydırmedım oğluma ne kadar gereksızmıs kayınvalıdem getırmıstı halbukı bır suru oylece duruyo.. sıcak cocuklar ıcın cok zararlı gıyınık olduklarında 25c ye bıle cok dıyo doktorlar ve bızım ev anca butun camları acarsam 25e ınıyo :S ben evde gıydırıdklerımle dısarı cıkartıyorum ustune kalın polar ya da yun battanıye ortuyorum dısarda o kdr, ekstra bısı gıydırmıyorum ne eldıven ne şapka. daha kış gelmedı sımdıden boyle sıcaga alıstırırsak cocukları kısın cok zorlanırız bence azıcık dayanıklı olsunlar.. tulum gıydırıorum ben de en cok ama o da cok tehlıkleı kuculdugu anda gıydırmeyı kesmek gerekıo cunku motor gelısımın ıengellıomus su anda 3-4 tane tulumumuz olmuo uzerımıze kuculdu ayakları rahat edebılcek kdr tulum en gereklı kıyafet bence de

günaydı prop maşallah sizee:))

ya sana bişi sorcam göğsüm taş gibi süt var ama pompa çekmiyor senin kullandığın pompadan acaba bende mi var sorun :S

günaydı prop maşallah sizee:))

ya sana bişi sorcam göğsüm taş gibi süt var ama pompa çekmiyor senin kullandığın pompadan acaba bende mi var sorun :S

pilli çalıştırmayı deniyosan pilliyken bazen benımkını de cekmıo mır mır edıo yavas yavaş, hemen elektrıge takıyorum o zaman cekıyo bı de oyle dene bakalım yavrum..

fınfık tıkanmış olmasın kanallardan bazıları, memende ateş ağrı fln yok demi allah korusun

kolumun alt tarafına doğru var yavrum uçları yara diye emziremedim dünde bütün gün sokaktaydım sağamadım taş gibidi akşam sağdım biraz ama bütün gece ağrıdı göğsüm tıkandımı acaba:S

oyyy kıyamam google dan bı bak baksalım mastit nası oluomuş işallah yoktur ama bişi bu memeler normalde bıle cok acıyo hastayken dusunemıorum bıle :S

maşallah canım

dün nohut yedim bütün gün ve gece zart zurt gitti toprak. göya annem çok kaynattı çok suda bekletti gazı gitsin diye :S allahtan gaz çıkaramama sorunumuz yok da çok etkilenmedik. artık çok nadir yerim bakliyat..

sen kundak mı yapıyosun

aa kıyamam hasta mı oldunuz siz ana oğull çok geçmiş olsun..
dikişlerim benim de acıyodu dr.yatıp kalkarken çok dikkat et yavaş ol dedi hakatten 2-3 gündür iyi oldum..

bugün 1 aylık olduk, camış olduk biz, maşallah bize
hadi maşallah darısı 40 güne :)

sen kudak mı yapıyorsun.. ve nasıl yapıyorsun.... ?.. bebegın çamaşırları ile sizinkileri aynı mı yıkıyorsun...

yok tatlım kundak yapmöıyorum kundak dediğim ince battaniye sadece taşırken veya yatırıken genelde onlara sarılı oluyo üstü örtülü oluyo yani,onun kıyafetlerini tek yıkıyorum ama en geç 2 günde makina doluyo zATEN .oğlumun ne ellerini ne bacaklarını sarmadım zaten şimdiden sonrada o bu rahatlıkla sardırmaz:)

fınfıkcım benim de ilk süt geldiği zamanlar hem göğsüm şişti hemde süt çıkmıodu ve acı agrı sızalam hepsinden vardı,ben sıcak suda bi bez ıslattım ve göğüslerimi çok acıtmadan masaj yapar gibi yumuşattım ve sütüm öle çıktı

nasıl bir geceydi ya ölüyorum uykusuzluktan gazımız tavan yaptı allahım ne zaman gececek hic bir iş yapamıyorum işten gectim yemek bile yiyemiyorum eşim evdeyken ne kadarda rahatmışım kıymetini bilemedim off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…