- 28 Ekim 2010
- 2.156
- 349
- 148
nasıl bir geceydi ya ölüyorum uykusuzluktan gazımız tavan yaptı allahım ne zaman gececek hic bir iş yapamıyorum işten gectim yemek bile yiyemiyorum eşim evdeyken ne kadarda rahatmışım kıymetini bilemedim off
hehe bizimde günde 2-3 kere değişiosabahtan beri bu 4. kıyafetimiz maşallah yani ! ne zaman altını açsam ya işedi ya da kak yaptı ben böylee kalakaldım aaaaaa yapıııyoooooorrr diye kaka yapması çook komikti.
nasıl bir geceydi ya ölüyorum uykusuzluktan gazımız tavan yaptı allahım ne zaman gececek hic bir iş yapamıyorum işten gectim yemek bile yiyemiyorum eşim evdeyken ne kadarda rahatmışım kıymetini bilemedim off
miracle bız 15 gundur hala emzıge alıstırmaya calısıoruz kı memeyı bıraksın durmadan orda durmasın dıye.. bayag ılerleme kaydettık pes etmıycem :) artık yaklasık 10 dk tutuyo agzında ondan sonra tukuruyo..
asenam sen akca ve delımavı kalmıstı dımı dogurmayan hala 3 kısı mısınız acaba :))
savaşı ceren kazandı artık memei hiç tutmuyor açlıktan çığlık atıyor memei verdiğinde yüzü bir tuhaf oluyor biberon gelene kadar çığlıkları durmuyor haklı çocuk kocaman meme ucum var nasıl alsın ağzından büyükçok üzülüyorum ya emsin istiyorum o duyguyu yaşamak istiyorum
Selam kızlar...Allah hepimizin yardımcısı olsun bu yaramazlarla uğraşmak zoooooor ki ne zor ...kızımın idrar kültürünü verdik bugün idrar almak tam bir eziyetti 3 gündür uğraşıyoruz poşeti yapıştırıyor hemşire ama çiş yine beze gidiyor nasıl oluyorsa yada içine kaka karışıyor ve o torba çöpe gidiyor hadi tekrar başa dönüyoruz...
Malesef idrar yolu iltihabımız geçmemiş 7 tane iğne yazdı doktor ama yavrum morarıyor ağlarken çok yakıyor iğneler canını...Dua edin kızlar bebeğime iyileşsin...daha 6 iğnemiz var...Öpüyorum sizi ve bebişleri...
oyyy kuzucuğumu hasta ettim yaaa
dün ben çok kötüydüm nezle oldum bugünde o
burnu fork fork ötüyo burun aspiratörü aldım ağızla çekilen çekiyorum deli gibi ağlıyo
bu gece nöbet var gibi
benimde karnımın içi fena acıyo sanırım iç dikişlerime bişi oldu oturup kalkarken feci yanıyo sanki dün sezo oldum gibi
bugün 1 aylık olduk, camış olduk biz, maşallah bize
Bende yapıyorum bunu arasıra,hemen akıyo süt ama emen yok :)fınfıkcım benim de ilk süt geldiği zamanlar hem göğsüm şişti hemde süt çıkmıodu ve acı agrı sızalam hepsinden vardı,ben sıcak suda bi bez ıslattım ve göğüslerimi çok acıtmadan masaj yapar gibi yumuşattım ve sütüm öle çıktı
miracle bız 15 gundur hala emzıge alıstırmaya calısıoruz kı memeyı bıraksın durmadan orda durmasın dıye.. bayag ılerleme kaydettık pes etmıycem :) artık yaklasık 10 dk tutuyo agzında ondan sonra tukuruyo..
Bizimki dünden razıymış emziye,2.gün verdim aman allahım nasıl bir ağzına alıp emişi var görmelisiniz cok cok cok yapa yapaBeni ememediği için emme içgüdüsünü tatmin etmek için ne bulsa emiyo kuzum
selam tazecikler nasilsiniz?
dun misafilrler vardi iyi gecti vakit
oglumun gaz sancisi var pofffffff
norvecte kar firtinasi var resmen hava cok sguk -11 derece disari cikmak imkansiz valla bende evde SIKILDIM hafta ici hava biraz duzelirse oglumla alisveris merkezine gitcez
dogurmayan varmi daha ya hadi kizlar kasim bitti bak doguru verin
selam tazecikler nasilsiniz?
dun misafilrler vardi iyi gecti vakit
oglumun gaz sancisi var pofffffff
norvecte kar firtinasi var resmen hava cok sguk -11 derece disari cikmak imkansiz valla bende evde SIKILDIM hafta ici hava biraz duzelirse oglumla alisveris merkezine gitcez
dogurmayan varmi daha ya hadi kizlar kasim bitti bak doguru verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?