2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım bizim de gazımız çok fazlaydı şimdi gene var ama dün gece şunu yaptım sanki biraz daha rahatladı,emzirdim gazını çıkardım(gazını çıkardıktan sonra bi süre daha dik şekilde kucağımda tutuyorum) sonra yatırınca karnına ütüyle ısıttığım havlu koydum hem daha rahat uyudu hem de gazı biraz daha farketti.tabi kıyafetlerinin üstünden koydum ve aşırı sıcak olmamasına dikkat ettim

sabahtan beri bu 4. kıyafetimiz maşallah yani ! ne zaman altını açsam ya işedi ya da kak yaptı ben böylee kalakaldım aaaaaa yapıııyoooooorrr diye kaka yapması çook komikti.

sabahtan beri bu 4. kıyafetimiz maşallah yani ! ne zaman altını açsam ya işedi ya da kak yaptı ben böylee kalakaldım aaaaaa yapıııyoooooorrr diye kaka yapması çook komikti.
hehe bizimde günde 2-3 kere değişio çiş olayı hep oluyodu da kakasını bugün annemin üstüne kadar yaptı:S kadın gülmekten yarıldı ya 3 çocuk büyüttüm başıma gelemdi nedir bu torunlardan çektiğim diye
aman maşallah de keşke zorlanmadan hep yapsın kakasını yoksa sanıcları oluyo

gunaydın kızlar.... yazacak bır şey bulamıyorum... hala beklıyoruz... beklıyoruz...

bebegımın haretkeleri azaldı.. tepınmıyor artık.. öylesıne basıt bır kaç hareket yapıyor dunden beri normal mı acaba...

bende aynı duurmdayım canım ya sabah uyanıyorum üstüm başım saç baş dağınık emmeye başlıyor akşama kadar böyle memeden indiği an bas bas bağrıyor meme ağzında uyumak istiyor nasıl vazgeçecek bu huyundan bilmiyorum Allah yardımcımız olsun

miracle bız 15 gundur hala emzıge alıstırmaya calısıoruz kı memeyı bıraksın durmadan orda durmasın dıye.. bayag ılerleme kaydettık pes etmıycem :) artık yaklasık 10 dk tutuyo agzında ondan sonra tukuruyo..

asenam sen akca ve delımavı kalmıstı dımı dogurmayan hala 3 kısı mısınız acaba :))

almıyor tatlım emziği ama dediğin gibi uğraşıyorum bende alsın diye valla perişan haldeyim tuvalete gitmeye fırsat bulamıyorıum

miracle bızımkı de oyle ıste almıo saolsun.. ama olsun bırazcık alısınca 5 dk tutsa bıle o arada bı ısı halledıyorum sen de denemeye dvm et.. hadı kolay gelsın

Gece yine tilki uykusu yaparak geçirdik, benim kız hemen huy değiştirio misafir gelince yada dışarı çıkınca, sabah 5 e doğru babasına verdim ben yattım beynim döndü valla, saat 7 ye kadar uyumuşum, baktım mıcır mıcır sesi gelio dedim kalkim emzireyim, sonrada bi daha uyumadım, şimdi içerde uyuyo ama birazdan kalkar maymunum benim...

Herkese merhaba arkadaşlar,umarım herkes iyidir

:)) allahım ya herkesin derdi ayrı,kimi ucu büyük diye kimide ucu çok küçük diye problem yaşıyo Canım senin işin benden daha kolay bence,bebeğin biraz daha büyüyünce alır memeni en azından,ama benim öyle bi şansım yok malesef.Bebeğim büyüyünce hiç alamıcak memeyi
Baya bi uğraşıyorum hergün,yorgun düşene kadar ağlıyor emmemek için,göğüs acısından çok korkardım ama şimdi ona bile razıyım,yeterki emsin bebeğimde göğüslerim varsın yara olsun diyorum,çok zormuş çok

canım kıyamam ona ben ya,çok geçmiş olsun.İnşallah hemen iyileşirde kurtulur,minicik bebekte idrar yolları enfeksiyonu olurmuymuş ya? ilk kez duydum,neden oluyoki?

Aynen canım ya,6günlük bebeği hasta ettik.Burnu foşur foşur,hpşuruyo,vücudu kıpkırmızı oldu neyi yanlış yaptıkki bilmiyorum.Geçmiş olsun bebeğinede sanada
bugün 1 aylık olduk, camış olduk biz, maşallah bize
maşallah prop,ay ne çabuk geçti zaman ya.Daha dün gibi,bi bakıcaz 1 yaşına girmişler bile

Bende yapıyorum bunu arasıra,hemen akıyo süt ama emen yok :)

veee uyandı maymunummmmm, babasıyla aşk yaşıyolar şu an, bayılıyo babası onunla konuşunca, şaşkın şaşkın bakıyo hep...

selam tazecikler nasilsiniz?
dun misafilrler vardi iyi gecti vakit
oglumun gaz sancisi var pofffffff
norvecte kar firtinasi var resmen hava cok sguk -11 derece disari cikmak imkansiz valla bende evde SIKILDIM hafta ici hava biraz duzelirse oglumla alisveris merkezine gitcez
dogurmayan varmi daha ya hadi kizlar kasim bitti bak doguru verin

evet üç kişi kaldık... ama hala 3 gun var, yoksa aralık annesi olacagız...

-11mi aman allahım,dikkat et annesi bebiş hasta olmasın,biz +20 derecede hasta ettik çocuğu

insallah tez zamanda gelir bebisleriniz eninde sonunda cikacaklar kasmayin kendinizi ciktiklarindada firsat bulup buraya giremiceksiniz benim gibi
saglikli gelsinlerde onemli olan bu

bebekler bizleri ne zaman gorecekler yaa bugun oglumus evrken guldu banami guldu melekleremi anlamadim ama cok guzeldi genelde uyurken gulumsuyo oglum kucuk sevgilim benim

kizlar parise giden varmi? biz bugun ilk seferi gerceklestirdik 40 mizi bekleyemedik :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…