2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu arad kızlar bizim göbeğimiz düştü dün,şok geçirdim.Genelde herkesin 1 haftadan önce düşmedi ya bende öyle bekliyordum.5.günde düştü :87:Yarın banyo yaptırıcaz artık

-11mi aman allahım,dikkat et annesi bebiş hasta olmasın,biz +20 derecede hasta ettik çocuğu

canim evin ici sicak zaten disarida cikmioz ama balkona bile cikinca donuyoz bide balkon cam cerceveli kapali cok soguk cok dahada soguk olur burasi cnm

bu arad kızlar bizim göbeğimiz düştü dün,şok geçirdim.Genelde herkesin 1 haftadan önce düşmedi ya bende öyle bekliyordum.5.günde düştü :87:Yarın banyo yaptırıcaz artık

ohh mis gibi kokacak yavrun benim sipam suyu sevio aglio ama ole cok zirlamio sonrada babasi ile koklamaya doymuyoz oglumu ben ve esim yikioz once korkardim yikayamam die ama aliscam bu sogukta zirt pirt k.validemi cagiramamki

kizlar siz pompa ile sut sagarken kac cc cikio benimki 50 cc den fazla cikmio bir memede azmi cokmu anlamadim :26:

hazal çüş ne kadar azgınmışsınız siz öyle
süt değişio 3 saat emzırmedıysem ve gergın fln dıılsem uykumu vs aldıysam bı memeden 80 fln cıkıo, yoksa ıkı memeden toplasan 80 anca cıkıo.. sut cok degısken bısımış yaa..

grıpın gobegınız hayırlı ugurlu olsun bız 18 gun beklemıstık :))

hahahaa valla ben degilde esim bayagi azmis anam zaptedemedim napiim :93:

evet bende gun icersinde farkediorum fazla sutum olmuyo ama gece bir iki saat uyuduktan sonra sut oluo gece zaten mama veriorum gunduzde hem emzirip hem sagip veriorum

be nım de uykum var ve demır sabahtan berı yıne uyumadı :S nasıl dayanıo bu saate kdr anlamıorum saatlerdır uyanık

ne zaman normale doncek bularin uykulari deliksiz bi4 saat uyusalar ne olur kurulmus saat gibi kalkiolar

burda 6 aylik hamile olan bi arkadasim var bebgin suyu surekli azaldigi icin hastaneye yatmis 4 hafta hastanede kalacak 7 aylikk oldugunda alacaklar bebegi cok uzuldum yaa surekli dua ediorum insaallah bebegi saglikla dogar insallah kucagi bos evine donmez

merhaba arkadaşlar,
Şükürler olsun Kuzey imize kavuştuk perşembe saat 10.55 de.Kuzey im 50 cm 3670 gr doğdu
sezeryanla doğum yaptım.zormuş gerçekten ağrım var.ve karnım hala şişkin:84:62 kilo le girdim sezeryana 55 ile çıktım.oturup kalkmak çok zor oluyormuş yaaaaa:84:ne yapacağım bilmiyorum.bebeşimiz biraz sarılık çıktı gene de gönderdiler eve.salı kontrolümüz var inşallah geçmiş olur bir an evvel...

hayırlı olsun..
agrıların ılk gunku gıbı dııldır tabı bayag azalmıstır, azıcık dıkkat et oturup kalkarken carsambaya tamamen gecmıs olur.
bıraz sarılık hepsınde cıkıo artmasın dıye 2 saatte bır uyandırıp emzırceksın ay hazır uyudu ben de uyuyım yok ılk hafta cok onemlı cunku snr zaten kendılerı uyanıo

gozuna ydin naner masallah kuzey bebege sende kisa surede iyilesirsin insaallah

ay uyumuyorrr uyumuyorrrrrr offfffffffff valla sınırdne sureklı yıyorum onu farkettım gece kalktıgımda da yıyorum boyle asla kılo veremıcem ben tatlıyı da mutlu olayım gergınlıgım gıtsın dıye yıyorum onu da anladım pofff

allah bagışlasın canım... hadı sende kavuştun bebegıne...

kizlar dusunmemlazimdan haber varmi dogurdumu acaba hic geldigi yok merak ettim onu umarim saglikla kavusmustur bebegine

ahhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhh
bır ben kaldım doguramayan.. ne sabırlı kızım var böyle....
bebegımı emzırmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmm

altını degiştirmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm

gazını çıkarttırmak istiyorummmmmmmmmmmm

uykumun en tatlıyerınde uykularım bölunsun istiyorum.....

bebeğimi özledim... canım kızımı özledim......

Son düzenleme:
selam kızlar nabersiniz
hosgeldin aso biz iyiyiz sen nasilsin?

uykunun en tatli yerinde kalkmak istion olemii dogurduktan sonra ayni fikirde olcanmi merak ediom uykusuzluk iksani rezil edio valla en azindan benim acimdan ole

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…