-11miaman allahım,dikkat et annesi bebiş hasta olmasın,biz +20 derecede hasta ettik çocuğu
bu arad kızlar bizim göbeğimiz düştü dün,şok geçirdim.Genelde herkesin 1 haftadan önce düşmedi ya bende öyle bekliyordum.5.günde düştü :87:Yarın banyo yaptırıcaz artık
hazal çüş ne kadar azgınmışsınız siz öyle
süt değişio 3 saat emzırmedıysem ve gergın fln dıılsem uykumu vs aldıysam bı memeden 80 fln cıkıo, yoksa ıkı memeden toplasan 80 anca cıkıo.. sut cok degısken bısımış yaa..
grıpın gobegınız hayırlı ugurlu olsun bız 18 gun beklemıstık :))
merhaba arkadaşlar,
Şükürler olsun Kuzey imize kavuştuk perşembe saat 10.55 de.Kuzey im 50 cm 3670 gr doğdu
sezeryanla doğum yaptım.zormuş gerçekten ağrım var.ve karnım hala şişkin:84:62 kilo le girdim sezeryana 55 ile çıktım.oturup kalkmak çok zor oluyormuş yaaaaa:84:ne yapacağım bilmiyorum.bebeşimiz biraz sarılık çıktı gene de gönderdiler eve.salı kontrolümüz var inşallah geçmiş olur bir an evvel...
merhaba arkadaşlar,
Şükürler olsun Kuzey imize kavuştuk perşembe saat 10.55 de.Kuzey im 50 cm 3670 gr doğdu
sezeryanla doğum yaptım.zormuş gerçekten ağrım var.ve karnım hala şişkin:84:62 kilo le girdim sezeryana 55 ile çıktım.oturup kalkmak çok zor oluyormuş yaaaaa:84:ne yapacağım bilmiyorum.bebeşimiz biraz sarılık çıktı gene de gönderdiler eve.salı kontrolümüz var inşallah geçmiş olur bir an evvel...
merhaba arkadaşlar,
hosgeldin aso biz iyiyiz sen nasilsin?selam kızlar nabersiniz
ahhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhh
bır ben kaldım doguramayan.. ne sabırlı kızım var böyle....
bebegımı emzırmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmm
altını degiştirmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm
gazını çıkarttırmak istiyorummmmmmmmmmmm
uykumun en tatlıyerınde uykularım bölunsun istiyorum.....
bebeğimi özledim... canım kızımı özledim......
ah garibiiiim sen hala gebeş misin:))))))asooooooo herkes emzırıyor, uyutuyor.... ben nöbettteyım topıkte.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?