2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hosgeldin aso biz iyiyiz sen nasilsin?

uykunun en tatli yerinde kalkmak istion olemii dogurduktan sonra ayni fikirde olcanmi merak ediom uykusuzluk iksani rezil edio valla en azindan benim acimdan ole

sorun olmaz alışkınım ben uykusuzluga.. çok sıkıldım.. artık ben

ah garibiiiim sen hala gebeş misin:))))))

yaaaaaaa hala gebeyım.... :)))))

kizlar siz pompa ile sut sagarken kac cc cikio benimki 50 cc den fazla cikmio bir memede azmi cokmu anlamadim :26:

gayet iyi canım,tek göğüsten 50 cc az değil yani.Benim 2 göğüsten 50 cc çıkıyo düşün yani

Gözünüzaydın,ömürlü olsun.Biraz sabret ağrılar ancak 5günde azalıyo,ama tam geçmiyo.

canım ya az kaldı o günlere,inşallah sağlıkla kavuşucan yavruna.

dün ilk defa iki gögsümün toplamı 150 cc süt sağdım, chicco manuel pompa ile. manuel çok zor oluyor ama alıştım artık.

hosgeldin aso biz iyiyiz sen nasilsin?

uykunun en tatli yerinde kalkmak istion olemii dogurduktan sonra ayni fikirde olcanmi merak ediom uykusuzluk iksani rezil edio valla en azindan benim acimdan ole
iyiyim cnm ben de sağol azcık uyumaya çalışayım dedim uyuyamadım

slm millet bizde sabaha kadar oturduk eşimle nöbet tutmak çok güzel oluyor :)) bazen sinirlerimiz bozuluyor gülme krizine giriyoruz ben cerenle kavga ediyorum aman hem zor hem güzel valla birde galiba ben oyun parkını boşuna aldım odasına yatırmıyorum 6 aylık falan olana kadar yalnız bırakamam oyun parkı yatak odamda geceleri uyumuyor bende gündüz yatak odasında zaman geçiremiyorum babam sabah sepet beşik almış geldi eşimle karşılıklı oyun parkına söylendiler boşa almışım ne gerek varmış falan galiba bu sefer haklılar

Son düzenleme:
hazal nasıl gittiniz parise kanaman yok mu? parisi bırak biz ayrı odalarda kalıyoruz dün gece cumartesi diye yanıma geldi ben iki saat uyumuşum uyandığımda şaşırdım hiç farketmemşim geldiğini bu yorgunlukla hiç sanmıyorum paris falan hayal bize

nıye ayrı odada kalıyorsunuz kı... ?? tuhaf bence

iyiyim cnm ben de sağol azcık uyumaya çalışayım dedim uyuyamadım
al bendende o kadar valla gunduz iki saat uyuyor bende uyuyum diorum hemen mizmizlanio zaten bende yatamiom :26:

ben kanamam 10 gun once kesildi valla bende yorgunum ama gittik geldik bi sorun olmadi yani

valla asenam geceleri bebekler yatirmio bizleri esimde erken ise gittigi icin hafta icleri bazen salona kacio bazende katlanio ama hafta sonlari yanimizda yatio

Son düzenleme:

Dün bebek görmeye geldiler.Bizim kız durmadı uyumadı hiç.onlar da geceyarısına kadar oturdular.ağlıcaktım az daha canım çıktı bir de herkes kendi keyfindeydi valla.Düşüncesiz görgüsüz insanlardan nefret ediyorum nedense son 2 senedir de hep görgüsüz insanlar bana denk geliyor

bebek görmeye gelince o kadar oturulmu ya millet bir tuhaf benimde kaynımlar geldi 1_2 sefer ay yıllardır aç gibi gelip yemek yiyorlar çok sinir oluyorum benim halim belli o kadarda aç gelinmezki annem bende yemekleri yapıyor diye bir şey demedim ama bekliyorum üçüncü sefere inat edip sadece çayla göndericem gece yarısına kadarda oturuyorlar geçen sefer kayınvalidemde bendeydi neyseki o anlayışlı ben alır giderim bunları dedi de gittiler o gün

Son düzenleme:
çocuk huysuzlanınca al git odana ben öyle yapıyorum kapıyıda kilitleyip yatıyorum birde milleti düşünenemem zaten canım burnumda

sütüm azalmaya başladı (( çocukta çok içmek istiyor niye doyduğunu anlamaz bunlar bilmiyorum ki inşallah mama vermek zorunda kalmam hiç istemiyorum mama vermeyi

sabahtan berı sadece4de uyuduk ben de yattım uyudum hemen sımdı uyandım kı aksam yemegı hazırlıyım anında uyandı demır de :S yıne emzırme faslına basladık yemek yalan oldu şaka gıbı..2 saat lütfetti paşam

Benim kuzular uyuyor ,buray bakayım dedim bir...Kaynanam bizde 4 haftadır,40 ımız çıkınca gidecek,offff çok bunaldım..Şu kırk çıkınca merak ediyorum noluyo,sanırım benim kaynanama göre bebekler birden evrim geçiriyo,herşeyi ona endeksliyo ya sinir oluyorumBir de seremoni halinde kırk çıkarma olayı var ya,banyo yaptırıyosun falan ,ondan yapmayı düşünüyo galiba ama ben istemiyorum...Of ki ne off

Kızlar benim sütüm çok az malesef emiyorlar ama yetmiyor,baştan beri bu duruma çok üzülüyorum..Zaten iyi bir lohusalık geçirmedim..Mama çocuğu oldular çıktılar..Tabiki ikizlerde mama ağırlıklı beslenme oluyor ama,sütüm biraz bol olsaydı çok güzel olacaktı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…