hosgeldin aso biz iyiyiz sen nasilsin?
uykunun en tatli yerinde kalkmak istion olemii dogurduktan sonra ayni fikirde olcanmi merak ediom uykusuzluk iksani rezil edio valla en azindan benim acimdan ole
ah garibiiiim sen hala gebeş misin:))))))
kizlar siz pompa ile sut sagarken kac cc cikio benimki 50 cc den fazla cikmio bir memede azmi cokmu anlamadim :26:
Gözünüzaydın,ömürlü olsun.Biraz sabret ağrılar ancak 5günde azalıyo,ama tam geçmiyo.merhaba arkadaşlar,
Şükürler olsun Kuzey imize kavuştuk perşembe saat 10.55 de.Kuzey im 50 cm 3670 gr doğdu
sezeryanla doğum yaptım.zormuş gerçekten ağrım var.ve karnım hala şişkin:84:62 kilo le girdim sezeryana 55 ile çıktım.oturup kalkmak çok zor oluyormuş yaaaaa:84:ne yapacağım bilmiyorum.bebeşimiz biraz sarılık çıktı gene de gönderdiler eve.salı kontrolümüz var inşallah geçmiş olur bir an evvel...
ahhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhh
bır ben kaldım doguramayan.. ne sabırlı kızım var böyle....
bebegımı emzırmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmm
altını degiştirmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm
gazını çıkarttırmak istiyorummmmmmmmmmmm
uykumun en tatlıyerınde uykularım bölunsun istiyorum.....
bebeğimi özledim... canım kızımı özledim......
iyiyim cnm ben de sağol azcık uyumaya çalışayım dedim uyuyamadımhosgeldin aso biz iyiyiz sen nasilsin?
uykunun en tatli yerinde kalkmak istion olemii dogurduktan sonra ayni fikirde olcanmi merak ediom uykusuzluk iksani rezil edio valla en azindan benim acimdan ole
hazal nasıl gittiniz parise kanaman yok mu? parisi bırak biz ayrı odalarda kalıyoruz dün gece cumartesi diye yanıma geldi ben iki saat uyumuşum uyandığımda şaşırdım hiç farketmemşim geldiğini bu yorgunlukla hiç sanmıyorum paris falan hayal bize
dün ilk defa iki gögsümün toplamı 150 cc süt sağdım, chicco manuel pompa ile. manuel çok zor oluyor ama alıştım artık.
al bendende o kadar valla gunduz iki saat uyuyor bende uyuyum diorum hemen mizmizlanio zaten bende yatamiom :26:iyiyim cnm ben de sağol azcık uyumaya çalışayım dedim uyuyamadım
hazal nasıl gittiniz parise kanaman yok mu? parisi bırak biz ayrı odalarda kalıyoruz dün gece cumartesi diye yanıma geldi ben iki saat uyumuşum uyandığımda şaşırdım hiç farketmemşim geldiğini bu yorgunlukla hiç sanmıyorum paris falan hayal bize
nıye ayrı odada kalıyorsunuz kı... ?? tuhaf bence
al bendende o kadar valla gunduz iki saat uyuyor bende uyuyum diorum hemen mizmizlanio zaten bende yatamiom :26:
ben artık yemek yediğimi veya uzandığımı hissettiğine inanıyorum ne zaman yemeğe otursam ve ya uzansam hemen çığlığı basıyor bana bir gıcığı var sanki
aynen ya bizimki de öyle:) tam uzanıyorm uyanıyor tam yemek yicem uyanıyor:)al bendende o kadar valla gunduz iki saat uyuyor bende uyuyum diorum hemen mizmizlanio zaten bende yatamiom :26:
ben artık yemek yediğimi veya uzandığımı hissettiğine inanıyorum ne zaman yemeğe otursam ve ya uzansam hemen çığlığı basıyor bana bir gıcığı var sanki
Dün bebek görmeye geldiler.Bizim kız durmadı uyumadı hiç.onlar da geceyarısına kadar oturdular.ağlıcaktım az daha canım çıktı bir de herkes kendi keyfindeydi valla.Düşüncesiz görgüsüz insanlardan nefret ediyorum nedense son 2 senedir de hep görgüsüz insanlar bana denk geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?