2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bu kaynanalara falan iyi dayanıyorsunuz ha... ben evde iki saat oturan komşuyu bile kaldıramıyorum.. hele telde uzun muhabbet edenlere bıle uyuz oluyorum... şukur kaynanamın bana gelıp uzun oturma gibi huyu yok.. hatta evıme mısafır bile getirmedi, getirmezde... yanı uygun şekilde gönderın.. sızi ve bebegı bu kadar stres altına almayın bence...

neyse ben kızımı gezdireyım braz...hala aşerebiliyorum.. bakalım canım dişarda ne isteyecek...

ben de salonda yatıorum valla demırle kocama yazık. gece beraber uyuyoruz mesela denk gelırsek o da, demır uyanınca salona gecıorum snr gerı donmuorum yatak odasına, adam butun gun calısıo gece de uyusun bare

selam kızlar,bugün nstye girdim,sancı çıkmadı yaaa:84:salı günü yatıcam hastaneye,doktor alttan muayene edicek,hiç açılma yoksa suni sancı vermeden sezoya alıcak
ben düşünüyorumda salı günü 40+5 oluyor.acaba başka bir doktora gitsem beni daha fazla bekletirmi
sizce???

ay yine herkess gitmiş,kardeşimle sinemaaya gittim bugün bebişimi de annemle babama sattım.
ben gittiğimden beri ki 2 ye doğru gittim çok güzzel uyumuş sadece süt için uyyanmış :S bu durumda bu gece uzun olacak:S ful nöbet offffffffff of

ya gittim pantolon aldım çok ii oldu üstüme (her zaman giydiğimden malesef bi beden büyük bütün kiloaları veremedim çünkü) aöma pantolon canımı yakıyo dikişime veya göbeğime değdimi canım yanıyo,sezo olanlar sizde de durum aynı mı lütfen paylaşın ya,ben napıcam böle(((

Off sorma ya,bebek görmeye diye geliyolar 11e kadar oturuyolar.E tabi birde kahve çay pasta börek hazırlıyosun,zaten yorgunsun iyice dönüyo nevrin Birde bebeği kucağa almak istiyolar sinir oluyom

canım benim ya insan üzülüyo valla mama verince.Senin 2 tane normaldir sütünün yetmemesi,ben 1 tanesine yetemiyorum.Mama vermesem doymuyo kızım.Bende çok isterdim göğsümden sütler şakır şakır aksın

ben de salonda yatıorum valla demırle kocama yazık. gece beraber uyuyoruz mesela denk gelırsek o da, demır uyanınca salona gecıorum snr gerı donmuorum yatak odasına, adam butun gun calısıo gece de uyusun bare

Bende malesef ayrı yatıyorum,kociş saat 7de kalkıyo işe gidiyo.Bebek gece 2-3 kez uyanıyo,kıyamıyorum bende eşime.Ben nede olsa gündüz dinleniyorum onun öyle bi şansı yok.Off ama çook özlüyorum beraber uyumayı.Hiç onsuz uyumamıştım şimdiye kadar

evet aynen öyle oluyor.Ben giymiyorum normal pantolon veya kot. Sadece eşofman ve tayt giyiyorum.Öff zaten göbek inmedi daha ne giysem yakışmıyo

biz yine birlikte yatıyoruz sağolsun kocam geceleri bazen kalkıp ilgileniyor
gündüzleri beni çok yorduğu için bana kıyamıyor

ben hamileliğin ilk aylarında aldığım kotumu giyiyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım canım

çocuk huysuzlanınca al git odana ben öyle yapıyorum kapıyıda kilitleyip yatıyorum birde milleti düşünenemem zaten canım burnumda
ay hakkaten de çekilmiyor kimse seninkiler de ayrı bir alemmiş kabus gibi.ya odama gitsem ne olcak dün odaya gittim emziriyim diye onlar da geldiler.yatak odama girilmesine deli oluyorum bir de emziriken odaya gidiyorum kardeşim ne geliyosun sende.
evet yaa bir de hizmet bekliyolar bari gelrken pasta alın da gelin.ben herkesi kendim gibi sanıyorum milletin görgüsüzlüğü batıyor bana.
çocuğu kucaklarına almalarına ayrı bir deli oluyorum zaten.vermek istemiyorum almasın kimse bir de öpmesinler ya ayı dolu her yer

hele çocuğuma dokunmak istemeleri yok mu teyzemi çok fena tersledim sağda solda diyormuş şimdikiler çocuklarını elletmiyor bile diye ay çocukların şu an bağışıklık sistemimi var hem küçücük şeyin nesini seviyorsun ben bile çok fazla öpmüyorum hizmetini yapıp yatırıyorum :) herkese gıcık oluyorum herkese

ceren akşama kadar mırıldandı şimdi çok derin uyuyor gece anamı ağlatacak ya ona hazırlık yapıyor hanımefendi tabi enerji toplaması lazım yoksa beni sabaha kadar nasıl ayağa dikecek

ben dün hamile kalmadan önce giydiğim kotumu giydim sadece önü azıcık açık kaldı zorlasam kapatırdım ama dikişlerden korktum doktorumda uyardı dar giyme bi süre diye dikişlerim acımıyo ama tedirgin oluyorum şimdilik eşofmanla gezmelere taalim

bende dün özdilek avm ye gittim millet şıkır şıkır giyinmiş kendimi kötü hissettim alış veriş yapıyım yeni bişeyler alıyım dedim baktım üstüme göre bişey bulamadım sinir oldum bide düşündüm alıcam şeyi ne kadar giyicem çünkü birsürü kotum var 4-5 kilo verirsem en fazla 1 ay sonra herşeyimi giyebilicem boşuna masraf yapmıyım dedim ellerim bomboş döndüm eve sadece bıcırığıma çalıştık yine dün

ellemesin işte bir daha :) ben de uyuz oluyorum millete ya.Özellikle sevmediğim insanlara hiç tahammülüm yok.

saol Prop inşallah hayırlısı ile bu günleri atlatırım ama karnımı böyle şişkin ve rengini değişmesi beni çoook üzüyooo:84:
2 saat ben hep geçiriyor uyuyup kalıyorum...alışıcaz...

bu arada benim göbek deliğimin altında oluşan uzunçizgi doğumdan sonra geçmedi:S

saol Prop inşallah hayırlısı ile bu günleri atlatırım ama karnımı böyle şişkin ve rengini değişmesi beni çoook üzüyooo:84:
2 saat ben hep geçiriyor uyuyup kalıyorum...alışıcaz...

ayrıca benimde göbeğim koyu renk ya:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…