Dün bebek görmeye geldiler.Bizim kız durmadı uyumadı hiç.onlar da geceyarısına kadar oturdular.ağlıcaktım az daha canım çıktı bir de herkes kendi keyfindeydi valla.Düşüncesiz görgüsüz insanlardan nefret ediyorum nedense son 2 senedir de hep görgüsüz insanlar bana denk geliyor
Kızlar benim sütüm çok az malesef emiyorlar ama yetmiyor,baştan beri bu duruma çok üzülüyorum..Zaten iyi bir lohusalık geçirmedim..Mama çocuğu oldular çıktılar..Tabiki ikizlerde mama ağırlıklı beslenme oluyor ama,sütüm biraz bol olsaydı çok güzel olacaktı....
ben de salonda yatıorum valla demırle kocama yazık. gece beraber uyuyoruz mesela denk gelırsek o da, demır uyanınca salona gecıorum snr gerı donmuorum yatak odasına, adam butun gun calısıo gece de uyusun bare
ya gittim pantolon aldım çok ii oldu üstüme (her zaman giydiğimden malesef bi beden büyük bütün kiloaları veremedim çünkü) aöma pantolon canımı yakıyo dikişime veya göbeğime değdimi canım yanıyo,sezo olanlar sizde de durum aynı mı lütfen paylaşın ya,ben napıcam böle(((
ben de salonda yatıorum valla demırle kocama yazık. gece beraber uyuyoruz mesela denk gelırsek o da, demır uyanınca salona gecıorum snr gerı donmuorum yatak odasına, adam butun gun calısıo gece de uyusun bare
ya gittim pantolon aldım çok ii oldu üstüme (her zaman giydiğimden malesef bi beden büyük bütün kiloaları veremedim çünkü) aöma pantolon canımı yakıyo dikişime veya göbeğime değdimi canım yanıyo,sezo olanlar sizde de durum aynı mı lütfen paylaşın ya,ben napıcam böle(((
bebek görmeye gelince o kadar oturulmu ya millet bir tuhaf benimde kaynımlar geldi 1_2 sefer ay yıllardır aç gibi gelip yemek yiyorlar çok sinir oluyorum benim halim belli o kadarda aç gelinmezki annem bende yemekleri yapıyor diye bir şey demedim ama bekliyorum üçüncü sefere inat edip sadece çayla göndericem gece yarısına kadarda oturuyorlar geçen sefer kayınvalidemde bendeydi neyseki o anlayışlı ben alır giderim bunları dedi de gittiler o gün
ay hakkaten de çekilmiyor kimse seninkiler de ayrı bir alemmiş kabus gibi.ya odama gitsem ne olcak dün odaya gittim emziriyim diye onlar da geldiler.yatak odama girilmesine deli oluyorum bir de emziriken odaya gidiyorum kardeşim ne geliyosun sende.çocuk huysuzlanınca al git odana ben öyle yapıyorum kapıyıda kilitleyip yatıyorum birde milleti düşünenemem zaten canım burnumda
evet yaa bir de hizmet bekliyolar bari gelrken pasta alın da gelin.ben herkesi kendim gibi sanıyorum milletin görgüsüzlüğü batıyor bana.Off sorma ya,bebek görmeye diye geliyolar 11e kadar oturuyolar.E tabi birde kahve çay pasta börek hazırlıyosun,zaten yorgunsun iyice dönüyo nevrinBirde bebeği kucağa almak istiyolar sinir oluyom
canım benim ya insan üzülüyo valla mama verince.Senin 2 tane normaldir sütünün yetmemesi,ben 1 tanesine yetemiyorum.Mama vermesem doymuyo kızım.Bende çok isterdim göğsümden sütler şakır şakır aksın
Bende malesef ayrı yatıyorum,kociş saat 7de kalkıyo işe gidiyo.Bebek gece 2-3 kez uyanıyo,kıyamıyorum bende eşime.Ben nede olsa gündüz dinleniyorum onun öyle bi şansı yok.Off ama çook özlüyorum beraber uyumayı.Hiç onsuz uyumamıştım şimdiye kadar
ellemesin işte bir daha :) ben de uyuz oluyorum millete ya.Özellikle sevmediğim insanlara hiç tahammülüm yok.hele çocuğuma dokunmak istemeleri yok mu teyzemi çok fena tersledim sağda solda diyormuş şimdikiler çocuklarını elletmiyor bile diye ay çocukların şu an bağışıklık sistemimi var hem küçücük şeyin nesini seviyorsun ben bile çok fazla öpmüyorum hizmetini yapıp yatırıyorum :) herkese gıcık oluyorum herkese
hayırlı olsun..
agrıların ılk gunku gıbı dııldır tabı bayag azalmıstır, azıcık dıkkat et oturup kalkarken carsambaya tamamen gecmıs olur.
bıraz sarılık hepsınde cıkıo artmasın dıye 2 saatte bır uyandırıp emzırceksın ay hazır uyudu ben de uyuyım yok ılk hafta cok onemlı cunku snr zaten kendılerı uyanıo
saol Prop inşallah hayırlısı ile bu günleri atlatırım ama karnımı böyle şişkin ve rengini değişmesi beni çoook üzüyooo:84:
2 saat ben hep geçiriyor uyuyup kalıyorum...alışıcaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?