2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya benimde hamile kalmadan önceki pantolonlarımın %90ı okey ama düğmeyi kapatınca göbeğim çok acıyo dikişlerime bişey değince ayrıca göbeğimin üstünde ayrı bi hassasiyet var ve oraya ne değrse değsin iğne batıyo gibi oluyo(

kızlar merhabalar,
biraz önce bebişim anlam veremediğimiz bir şekilde ağlamaya başladı..gazı yoktu, emmekte istemedi, altını değiştirirken bastı çığlığı...
bir görseniz inadından hıçkıra hıçkıra ağladı...kıyamadımda bezini değiştirip battaniyeye sarıp sakinleşmesini bekledik..
off çok üzülüyorum o ağladığı zaman bişeyde yapamamak çok kötü yavvv....pis gazlara sinir oluyorum artık:))

canım benimde dikiş yerim değilde göbişimin üstü acıyor bazen...onun dışında hiçbir sıkıntı yok..
bende henüz kotlara filan cesaret edemiyom dikişlerden dolayı..
önümüzdeki haftasonu 20 kırk mevlüdü yapcaz ve hala ne giyeceğimi bilmiyorum..
var mı aranızda bebek mevlüdü yapacak olan....bizimkiler k.valide ve annem heves ettiler, oğluşuma da mevlüt kıyafeti aldık damatlar gibi olcak paşam:))

peki sen o acının nedenini doktora sordunmu? bende de aynısı var da(
ben bayramda rezil bi fizikteydim ve elbise giydim elbise lastikli olunca sıkmaddı da,çok da çık olmuştum elbise siyah da olunca gayet zayıf göründüm tavsiye ederim

canım bence başka doktor a git.. çunku bebek zamanı gelınce zaten dogar.. 40 haftadan sonra da sunı sancı ile açılma oluyormuş.. bence denemesı gerekır.. benım bır doktor muayene esnasında bilerek kanama başlattı.. ertesi gun sezeryan dedi.. iyi kavga ettık kadınla... hala hırsımı almadım yarın tekar gidecegm.. hatta suyun bitmiş gibi, yarın 9 da gel bakayım hemen yatış olur vs. dedi.. tersledim doktor u.. bence mumkunse iki ayrı doktor a daha git.. ben toplam 3 doktor a gidiyorum.. ikisine göre normal dogum olur, digeri almak için sezeryan a iyi çaba gösterdı...

asena sen ne durumdasın kontrolün ne zaman canım??

ben perşembe gunu gıdecegım.. sunı sancı verilecek... doktorum da istemıyor sezeryan... ama inşallah agrım başlar ozamana kadar...

Son düzenleme:
Benim de hamilelik çizgim duruyor o hemen geçmezmiş zaten birkaç ayı bulurmuş geçmesi.Yaza kadar geçer bence çok dert etmeyin böyle şeyleri.

asenam sen hala 3 doktora mı gidiyosun yuh artık diyorum.neden 1 tanesi yetmedi sana?Her doktor farklı sonuçta zaten sona gelmişsin artık 3ünü de sok bari doğuma

tam olarak sormadım ama sanırım rahimle alakalı bişeydi..
sonuçta daha eski seviyesine gelmedi..ortalama 6 haftayı buluyormuş eski seviyesine gelmesi, küçülmesi...ve göbek ile dikiş yeri arasında biryerde şuan..ondan dolayı olabilir..
bide daha ameliyatlıyız tam olarak geçmemesi çok normal...içten 7 kat dikiş var sonuçta..zamanla geçer..benim daha 17. gün senin ne kadar oldu?
bende mevlüt için elbise düşünüyom aslında ama emzirmek gerekirse yakası açılacak bişey olmalı..
of kayınvaldide sinir ediyo beni 20 olmadan çıkılmaz diye..peki ben hangi ara alışverişe çıkcam, kuaföre gitcem..öff çok sıkıldım ya...
biran önce şu 40 çıksada k.valide gitse evine zaten bi işede yaramıyo..her işe kendi annem koşturuyo sağolsun..diğeri gezmeye gelmiş mübarek..bak gene sinirlendim((

asenam sen hala 3 doktora mı gidiyosun yuh artık diyorum.neden 1 tanesi yetmedi sana?Her doktor farklı sonuçta zaten sona gelmişsin artık 3ünü de sok bari doğuma

evet 3 ayrı doktor a devam ediyorum.. benım begendıgım doktor la iyi anlaşıyoruz.. sorun yok.. hem hastane yakın.. ama tabii eşim bu doktor konusunda çok hasas oldugu için mecbur gidiyorum.. yoksa eşimin içi rahat etmıyor..
dogum olsunda kaç tanesi girerse girsin...

benim 26 oldu bi de ben 20 saate yakın doğum sancısı da çektim ya ona yoruyorum çünkü diğer sezoculara göre daha zor toplanıyorum
benim aldığım elbise askılı idi ve ben içine gömlek giydim çok rahat emzirebildim o elbiseyle.inşallah sıkıntılarımız geçer bir an önce canım ya

kızlaaaaaarrrrr Demir gülümsedi.. GÜLÜMSEDİİİİİİ... babasının kucagınaydı ben ayaktaydım kafayı kaldırıp bana baktı gulumsedı, refleks zannettım annecm sen bana mı guldun fln dedım gozlerıme baktı tekrar gulumsedı şok oldum oglum bana mı gulumsuosun sen bılınclı mı gulumsuosun fln dedım tekrar gulumsedı.. ayyyyyyyyyyyy... cok tatlıydı yıcektım onu orda

süper,çok güzel bir görüntüdür eminim.maşallah hep gülsün Demir.

saol gripincim amin işallah hepsi gülsünler hep..
senınkı de gulmuyo mu refleks olarak denk gelmedın mı henuz genelde uykuya dalarlarken guluolar bılıncsızce

yok canım henüz gülmüyor,ama çok güzel surat ekşitiyor Ayyy benide tanıyıp gülse en kısa zamanda.ne müthiş bir duygudur

saol gripincim amin işallah hepsi gülsünler hep..
senınkı de gulmuyo mu refleks olarak denk gelmedın mı henuz genelde uykuya dalarlarken guluolar bılıncsızce

benimki de gülüo:) çok tatlılar ama şimdi bilinçli mi gülüo bilmiyorum babam binbri türlü oyun yapıo sesler çıkartıyo oğlum ve o yaptıkça arada gülüyo babamda dedesine gülüyo diyo :) şimdi sanki meleklere gülüyo derler ya kendileri gülüyo gibi geliyo bana

ne güzel duruda kaç gündür tepki veriyor annem konuşuyo gülüyo ben konuşuyorum gülüyo ben ona balığım diyorum ağlarken bile kucağıma alıp balığııım diyince susuyo sırıtıyo resmen çok güzel ya hep gülsünler inşallah

allahım benim kızım yastığa aşık oldu resmen aralarında bi bağ oluştu ya 3 gündür kocaman bi yastık var kendi boyu kadar onda emziriyorum hep dizime koyup kolumada emzirme yastığını koyuyorum öyle alıştıki o yastığa yatırınca susuyo uyuyo kaldırınca uyanıyo zaten 2 gün önce feci bir gündü gaz bakımından o yastığa yatırıp salladım mest oldu ya şimdi sıkışınca hemen yatırıp sallıyorum hafiften küt gidiyo aslında hem iyi oldu hem kötü diycem ama rahat etsinde diyorum bi taraftan bütün çocuklar emzik verince susar benim sıpamda yastığıyla susuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…