- 28 Ekim 2010
- 2.156
- 349
- 148
ya benimde hamile kalmadan önceki pantolonlarımın %90ı okey ama düğmeyi kapatınca göbeğim çok acıyo dikişlerime bişey değince ayrıca göbeğimin üstünde ayrı bi hassasiyet var ve oraya ne değrse değsin iğne batıyo gibi oluyoben dün hamile kalmadan önce giydiğim kotumu giydim sadece önü azıcık açık kaldı zorlasam kapatırdım ama dikişlerden korktum doktorumda uyardı dar giyme bi süre diye dikişlerim acımıyo ama tedirgin oluyorum şimdilik eşofmanla gezmelere taalim
bende dün özdilek avm ye gittim millet şıkır şıkır giyinmiş kendimi kötü hissettim alış veriş yapıyım yeni bişeyler alıyım dedim baktım üstüme göre bişey bulamadım sinir oldum bide düşündüm alıcam şeyi ne kadar giyicem çünkü birsürü kotum var 4-5 kilo verirsem en fazla 1 ay sonra herşeyimi giyebilicem boşuna masraf yapmıyım dedim ellerim bomboş döndüm eve sadece bıcırığıma çalıştık yine dün
canım benimde dikiş yerim değilde göbişimin üstü acıyor bazen...onun dışında hiçbir sıkıntı yok..ya benimde hamile kalmadan önceki pantolonlarımın %90ı okey ama düğmeyi kapatınca göbeğim çok acıyo dikişlerime bişey değince ayrıca göbeğimin üstünde ayrı bi hassasiyet var ve oraya ne değrse değsin iğne batıyo gibi oluyo(
peki sen o acının nedenini doktora sordunmu? bende de aynısı var dacanım benimde dikiş yerim değilde göbişimin üstü acıyor bazen...onun dışında hiçbir sıkıntı yok..
bende henüz kotlara filan cesaret edemiyom dikişlerden dolayı..
önümüzdeki haftasonu 20 kırk mevlüdü yapcaz ve hala ne giyeceğimi bilmiyorum..
var mı aranızda bebek mevlüdü yapacak olan....bizimkiler k.valide ve annem heves ettiler, oğluşuma da mevlüt kıyafeti aldık damatlar gibi olcak paşam:))
selam kızlar,bugün nstye girdim,sancı çıkmadı yaaa:84:salı günü yatıcam hastaneye,doktor alttan muayene edicek,hiç açılma yoksa suni sancı vermeden sezoya alıcak
ben düşünüyorumda salı günü 40+5 oluyor.acaba başka bir doktora gitsem beni daha fazla bekletirmi
sizce???
asena sen ne durumdasın kontrolün ne zaman canım??
asenam sen hala 3 doktora mı gidiyosun yuh artık diyorum.neden 1 tanesi yetmedi sana?Her doktor farklı sonuçta zaten sona gelmişsin artık 3ünü de sok bari doğuma
benim 26 oldutam olarak sormadım ama sanırım rahimle alakalı bişeydi..
sonuçta daha eski seviyesine gelmedi..ortalama 6 haftayı buluyormuş eski seviyesine gelmesi, küçülmesi...ve göbek ile dikiş yeri arasında biryerde şuan..ondan dolayı olabilir..
bide daha ameliyatlıyız tam olarak geçmemesi çok normal...içten 7 kat dikiş var sonuçta..zamanla geçer..benim daha 17. gün senin ne kadar oldu?
bende mevlüt için elbise düşünüyom aslında ama emzirmek gerekirse yakası açılacak bişey olmalı..
of kayınvaldide sinir ediyo beni 20 olmadan çıkılmaz diye..peki ben hangi ara alışverişe çıkcam, kuaföre gitcem..öff çok sıkıldım ya...
biran önce şu 40 çıksada k.valide gitse evine zaten bi işede yaramıyo..her işe kendi annem koşturuyo sağolsun..diğeri gezmeye gelmiş mübarek..bak gene sinirlendim((
kızlaaaaaarrrrr Demir gülümsedi.. GÜLÜMSEDİİİİİİ... babasının kucagınaydı ben ayaktaydım kafayı kaldırıp bana baktı gulumsedı, refleks zannettım annecm sen bana mı guldun fln dedım gozlerıme baktı tekrar gulumsedı şok oldum oglum bana mı gulumsuosun sen bılınclı mı gulumsuosun fln dedım tekrar gulumsedı.. ayyyyyyyyyyyy... cok tatlıydı yıcektım onu orda
saol gripincim amin işallah hepsi gülsünler hep..
senınkı de gulmuyo mu refleks olarak denk gelmedın mı henuz genelde uykuya dalarlarken guluolar bılıncsızce
kızlaaaaaarrrrr Demir gülümsedi.. GÜLÜMSEDİİİİİİ... babasının kucagınaydı ben ayaktaydım kafayı kaldırıp bana baktı gulumsedı, refleks zannettım annecm sen bana mı guldun fln dedım gozlerıme baktı tekrar gulumsedı şok oldum oglum bana mı gulumsuosun sen bılınclı mı gulumsuosun fln dedım tekrar gulumsedı.. ayyyyyyyyyyyy... cok tatlıydı yıcektım onu orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?