2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya ben bu braunun kulaktan ateşölçerini anlamadım ölçüyorum 37.4 filan çıkıyo kendimide ölçüyorum 37.2 çıkıyo diğer koltukaltından olanda 36 küsür çıkıyo

ben gene nerde yanlış yapıyorum yaa :26:

hehe çok şeker ya annesi bırak yaşasınlar aşklarınıyiyim ben onu ya benim oğlum da kucak için aynı şeyleri yaşıo:s

şeyyyyy rahatlatıcı telkin mi istersin yoksa gerçekleri mi

çok şukur çatlagım olmadı... ama önceden dız kapagımın arka tarafında az vardı oda kaybolmuş gibi gelıyor... kılo verınce çıkarmı gine bilmiyorum.. karnımda kalçamda hiç çatlak olmadı... )))

gözünaydın canım kilosu da güzelmiş bebeğinin maşallah dnlenmeye çalış yardım edecek birisi vardır umarım yanında ki kolay iyileşebilesin..

bende bugün sırf fikir almak için devlet hastanesinin aciline gittim,doktor nstye falan aldı,bebek iyi dedi.bende salı günü sezaryana alma durumu var dedim oda şaşırdı neden dedi,biz 42 haftaya kadar bekliyoruz dedi.ah şu özel hastaneler dedi.ben dedim açılma yoksa suni sancı veremem dedi dedim oda,en azından denemesi gerekir normal doğumu dedi.tabiii bu durumda benim aklım dahada karıştı
inşallah normal doğum yaparız,sonuçta herşey yolundaysa neden istemeyelimki

maşallah demire büyümüşte annesinimi tanıyor yerler onu

slm kızlarrr... ben hala doğuramadım (( pöffff:SS
bende

bende sizlerdendim ilk gönler yazıyordum ama bebeğimi kaybettim inşallah sizinkiler sağ salim olur
canım çok üzüldüm,Allah sabır versin,inşallah tekrar hamile kalır sağlıkla kucağına alırsın bebeğini...

Son düzenleme:
yok kızlar reflex olmadıgına emınım o gulumsemelerın reflexleri ayırt edebılıorum, maşallah oğluma buyuyo ıste

sema bızım de aşımız var bakalım nasıl gececek..

delimavı o adam da halt etmıs. her yerde okuyoruz acılma fln yoksa sunı sancı acı cektırmekten baska bır ıse yaramıo dıye, ıncelme varsa once asagıdan fıtıl sokup acılma yapmaya calısıolar olursa sunı sancı verıolar yoksa normal dogumun nesını deneyecekmıs en azından denerım demıs töbe töbe.. bunları guzelce oku da sonradan acı cekme cnm olur mu bosu bosuna, ıkı dogum acısını bırden yasama. ama suyun fln yerındeyse elbettekı bekle 42 ye kdr, herhangı bır tehlıke yoksa yanı

bende burdayım
oğlumun mama saati 2de o yüzden uyumamak için bakayım dedim
prop sevindim demirin gülümsemesini
benimki de gülümsüyor ama reflex mi bilemiyorum
ama konuştuğumda çenesini okşadığım bana bakıp gülüyor
ayrıca şu misafir olayında sizlere katılıyorum ilk zamanlar bende bunalmıştım ama bu aralar rahatım

günaydın herkesee
akşam 7'den itibaren uyumaya başlıyoruz anca uykumuzu alıyoruz bazen 2 bazen 1 saatte uyanarak..

günaydın

pofff tam aşıya gidicektik kızımın gaz sancısı tuttu deli gibi bağırdı çıkamadık şimdi emdi uyudu kocamda uyudu ebemi aradım 4 e kadar getirin dedi 1 saat sonra tekrar deniycem sonrada eve gelip uçarak çıkıcaz diş doktoruna gidicem bugün bana eziyet var yani inşallah aşımız rahat geçer yarında aylık kontrol var of stres oldum iyce evden duruyla çıkmaya korkuyorum şu 3 ay bi geçse biraz büyüsekde kuzumla kendimi gezmelere versem

kızlar bebişlerinizin gözü ne renk doğdular

bizimki gri mavi gözlü bende kocamda kahverengi gözlüyüz ama kocamın ailesi çoğunlukla renkli gözlü acaba ne olucak gözünün rengi maviden kahveye dönermiki çok merak ediyorum

dün sapıttı bizim uykusaatimiz akşama kadar camış gibi yedi uyudu sıpa akşam banyo yaınca mayıştı 11 e kadar uyudu sonra bi uyandı yine camış gibi yedi öyle bir emdiki bende şaşırdım sütler ağzından aktı bitirene kadar emdi doymadı 60 cc mama yedi gene doymadı 30 cc daha mama verdim 01:30 da sızdı sıpa bende 02 de yattım sabahda 7 de dikildik sıpa şimdi gene uyudu bende öle kaldım dımdızlak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…