hehe çok şeker yaallahım benim kızım yastığa aşık oldu resmen aralarında bi bağ oluştu ya3 gündür kocaman bi yastık var kendi boyu kadar onda emziriyorum hep dizime koyup kolumada emzirme yastığını koyuyorum öyle alıştıki o yastığa yatırınca susuyo uyuyo kaldırınca uyanıyo zaten 2 gün önce feci bir gündü gaz bakımından o yastığa yatırıp salladım mest oldu ya şimdi sıkışınca hemen yatırıp sallıyorum hafiften küt gidiyo aslında hem iyi oldu hem kötü diycem ama rahat etsinde diyorum bi taraftan bütün çocuklar emzik verince susar benim sıpamda yastığıyla susuyo
kızlar çatlaklarınız ne durumda.... geçti mi...
şeyyyyy rahatlatıcı telkin mi istersin yoksa gerçekleri mi
merhaba arkadaşlar,
Şükürler olsun Kuzey imize kavuştuk perşembe saat 10.55 de.Kuzey im 50 cm 3670 gr doğdu
sezeryanla doğum yaptım.zormuş gerçekten ağrım var.ve karnım hala şişkin:84:62 kilo le girdim sezeryana 55 ile çıktım.oturup kalkmak çok zor oluyormuş yaaaaa:84:ne yapacağım bilmiyorum.bebeşimiz biraz sarılık çıktı gene de gönderdiler eve.salı kontrolümüz var inşallah geçmiş olur bir an evvel...
bende sizlerdendim ilk gönler yazıyordum ama bebeğimi kaybettim inşallah sizinkiler sağ salim olur
bende bugün sırf fikir almak için devlet hastanesinin aciline gittim,doktor nstye falan aldı,bebek iyi dedi.bende salı günü sezaryana alma durumu var dedim oda şaşırdı neden dedi,biz 42 haftaya kadar bekliyoruz dedi.ah şu özel hastaneler dedi.canım bence başka doktor a git.. çunku bebek zamanı gelınce zaten dogar.. 40 haftadan sonra da sunı sancı ile açılma oluyormuş.. bence denemesı gerekır.. benım bır doktor muayene esnasında bilerek kanama başlattı.. ertesi gun sezeryan dedi.. iyi kavga ettık kadınla... hala hırsımı almadım yarın tekar gidecegm.. hatta suyun bitmiş gibi, yarın 9 da gel bakayım hemen yatış olur vs. dedi.. tersledim doktor u.. bence mumkunse iki ayrı doktor a daha git.. ben toplam 3 doktor a gidiyorum.. ikisine göre normal dogum olur, digeri almak için sezeryan a iyi çaba gösterdı...
ben perşembe gunu gıdecegım.. sunı sancı verilecek... doktorum da istemıyor sezeryan... ama inşallah agrım başlar ozamana kadar...
maşallah demire büyümüşte annesinimi tanıyor yerler onukızlaaaaaarrrrr Demir gülümsedi.. GÜLÜMSEDİİİİİİ... babasının kucagınaydı ben ayaktaydım kafayı kaldırıp bana baktı gulumsedı, refleks zannettım annecm sen bana mı guldun fln dedım gozlerıme baktı tekrar gulumsedı şok oldum oglum bana mı gulumsuosun sen bılınclı mı gulumsuosun fln dedım tekrar gulumsedı.. ayyyyyyyyyyyy... cok tatlıydı yıcektım onu orda
bendeslm kızlarrr... ben hala doğuramadım(( pöffff:SS
canım çok üzüldüm,Allah sabır versin,inşallah tekrar hamile kalır sağlıkla kucağına alırsın bebeğini...bende sizlerdendim ilk gönler yazıyordum ama bebeğimi kaybettim inşallah sizinkiler sağ salim olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?