2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saol gripincim amin işallah hepsi gülsünler hep..
senınkı de gulmuyo mu refleks olarak denk gelmedın mı henuz genelde uykuya dalarlarken guluolar bılıncsızce
maşallah artık büyüyo bebeklerimiz gülcekler emeklicekler yürüceklerrr
toprak da 2-3 gündür onla konuşunca ses çıkarmaya başladı çok süper bi duygu çok iyi anlıyorum seni :)

günaydın herkesee
akşam 7'den itibaren uyumaya başlıyoruz anca uykumuzu alıyoruz bazen 2 bazen 1 saatte uyanarak..
maşallah de kız valla çok şanslısın

günaydınn,
semacım aşınız varmış inşallah kolay atlatırsınız, sana da geçmiş olsun canım..

bizim de bu cumartesi mevlütümüz var.. sonra annemler gidicek..

bu arada 3-4 gündür artık hiç dikişlerim acımıyor. hareket etsem de hapşırsam da yok. sanırım iyileşiyor artık iç taraflar da..

kıyafet konusuna ise hiç girmiyorum öküz gibiyim, eski kotlarım tek bacağıma bile olmaz :S annemler gider gitmez başlıyorum. bir ara da liste yazim kendime, bana katılmak isteyen olursa da özelden atarım ona..

teşekkür ederim canım,tabi her doktorun bakış açısı farklı,ben sezaryanda olurum karşı değilim ama zorunluluk olursa....yarın büyük gün bakalım bir yandanda oğlumu merak ediyorum,bol bol dua edin olurmu inşallah herşey yolunda gider...

semaa saat 1:30'dan 7'ye kadar deliksiz mi uyudu duru?? maşallah ya..

ne listesi canım eğer kilo vermek falan ilgili ise ben mutlka katılmalıyım:Sson 2 haftadır hala 4 kilo fazlam var:S oğlum içip içip kusuyo o kusunca çok da emziremiyorum zaten bu aralar sütüm de çok az(eşim yanımda yok artı sevgisine ilgisine çok ihtiyacım var()moral olmayınca süt de olmayınca artı bi o kadar daha bozuluyo moralim,yani emzirerek kilo ver diyolar ya onu da yapamıyorum(

4 kilo mu kız sen benle dalga mı geçiyon 4 kilo için liste okumaya değmez be. çok su iç, ekmeği biraz azalt gider. ben 25 kilo vercem :))
ama yine de istiyosan yollarım tabi..

aşkım aşkım sevgilim tam 5 haftalık olmuş bugün. yerim onuuuuu ısırırım bitiririmmmmmmmm

aşkım aşkım sevgilim tam 5 haftalık olmuş bugün. yerim onuuuuu ısırırım bitiririmmmmmmmm
maşallah canım biz yarın 4 hafta olcaz daha:) ya 4 kilo da hamile kalmadan önceki kiloma göre 4,evlenmeden önceki kiloma göre 10:S ama ben kendime hedef olarak hamile klamdan öncekini koydumeşim kilo konusunda moralimi hep alt üst ettiği için o kamptan dönmeden önce bütün fazlalıklarımı veririm diyodum ama olmadı1 haftadır kampta ve daha 1 hafta daha kampta olcak bol su içsem de ekmeğe el sürmesem de veremedim:S
ya hepimizin fazlası var ama kimsenin eşi başına kakmıyo ki:S

xtra-gel falan mı alsam diyodum ama o da emzirme döneminde kullanılamıyomuş

Günaydın kızlar..

Akşam dokuzdan beri kızım uyumadı doğru dürüst, kucağımda uyuyo yatırınca anında uyanıyo ve bas bas bağırarak alıyo, sabah 4 de sinirim gerildi eşime verdin o arada 1 saat uyumuşum sonra yine ağlama sesiyle uyandım...

Hep mememde durmak istio, mamayı da istemio, çıldırttı beni resmen, işemeye bile zor gittim gece..

Şimdi yine emdi kucağımda uyudu....

benimki baya baya ipleyenlerden:S eşim milli güreşçi,soner sucu(yanlış anlaşılmasın sadece resmine bakarsan minyon tipli olduğunu anlarsın diye söyledim)
eşim maç öncesi kilo düştüğü için ve kilo işiyle çok haşır neşir olduğu için benimde burnumdan getiriyo(
tamam canım hemen bakıcam

Bide böle gerinerek tuhaf sesler çıkartıp öle ağlanaya başlıyo, kıpkırmızı kesilio ağlarken sanki etinden et kopuyo, kırık benim kız ya, hakkat kırık yani...

Bide böle gerinerek tuhaf sesler çıkartıp öle ağlanaya başlıyo, kıpkırmızı kesilio ağlarken sanki etinden et kopuyo, kırık benim kız ya, hakkat kırık yani...

hehe ben de sadece benim oğlanda sorun var sanıyodum:) emziriyorum veya ağlıyo falan kucağıma alıyorum sonra annem görüyo kızım uyuyo yatır diyo,bak diyorum yatırıcam 5 e kadar say uyancak diyorum seninki 5 e gelmeden daha ben koymaya çalışırken yırtınıyoama neyseki banyodan sonra bana ihtiyaç duymadan rahatladı uyuyo şimdi

ana nalancım ben de sevinmiştim oturttun düzeni diye :S ben de bazen çişe zor gidiyorum valla nabıcaz ne zaman düzelicez çok merak ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…