maşallahsaol gripincim amin işallah hepsi gülsünler hep..
senınkı de gulmuyo mu refleks olarak denk gelmedın mı henuz genelde uykuya dalarlarken guluolar bılıncsızce
maşallah de kız valla çok şanslısıngünaydın herkesee
akşam 7'den itibaren uyumaya başlıyoruz anca uykumuzu alıyoruz bazen 2 bazen 1 saatte uyanarak..
teşekkür ederim canım,tabi her doktorun bakış açısı farklı,ben sezaryanda olurum karşı değilim ama zorunluluk olursa....yarın büyük gün bakalım bir yandanda oğlumu merak ediyorum,bol bol dua edin olurmu inşallah herşey yolunda gider...delimavı o adam da halt etmıs. her yerde okuyoruz acılma fln yoksa sunı sancı acı cektırmekten baska bır ıse yaramıo dıye, ıncelme varsa once asagıdan fıtıl sokup acılma yapmaya calısıolar olursa sunı sancı verıolar yoksa normal dogumun nesını deneyecekmıs en azından denerım demıs töbe töbe.. bunları guzelce oku da sonradan acı cekme cnm olur mu bosu bosuna, ıkı dogum acısını bırden yasama. ama suyun fln yerındeyse elbettekı bekle 42 ye kdr, herhangı bır tehlıke yoksa yanı
dün sapıttı bizim uykusaatimiz akşama kadar camış gibi yedi uyudu sıpa akşam banyo yaınca mayıştı 11 e kadar uyudu sonra bi uyandı yine camış gibi yedi öyle bir emdiki bende şaşırdım sütler ağzından aktı bitirene kadar emdi doymadı 60 cc mama yedi gene doymadı 30 cc daha mama verdim 01:30 da sızdı sıpa bende 02 de yattım sabahda 7 de dikildik sıpa şimdi gene uyudu bende öle kaldım dımdızlak
ne listesi canım eğer kilo vermek falan ilgili ise ben mutlka katılmalıyım:Sson 2 haftadır hala 4 kilo fazlam var:S oğlum içip içip kusuyo o kusunca çok da emziremiyorum zaten bu aralar sütüm de çok az(eşim yanımda yok artı sevgisine ilgisine çok ihtiyacım vargünaydınn,
semacım aşınız varmış inşallah kolay atlatırsınız, sana da geçmiş olsun canım..
bizim de bu cumartesi mevlütümüz var.. sonra annemler gidicek..
bu arada 3-4 gündür artık hiç dikişlerim acımıyor. hareket etsem de hapşırsam da yok. sanırım iyileşiyor artık iç taraflar da..
kıyafet konusuna ise hiç girmiyorum öküz gibiyim, eski kotlarım tek bacağıma bile olmaz :S annemler gider gitmez başlıyorum. bir ara da liste yazim kendime, bana katılmak isteyen olursa da özelden atarım ona..
hehe bencede maşallah ya benimkinin sorunsuz uyuduğu en uzuzn süre 3 saati geçmedi:S ne gece ne gündüzsemaa saat 1:30'dan 7'ye kadar deliksiz mi uyudu duru?? maşallah ya..
ne listesi canım eğer kilo vermek falan ilgili ise ben mutlka katılmalıyım:Sson 2 haftadır hala 4 kilo fazlam var:S oğlum içip içip kusuyo o kusunca çok da emziremiyorum zaten bu aralar sütüm de çok az(eşim yanımda yok artı sevgisine ilgisine çok ihtiyacım var()moral olmayınca süt de olmayınca artı bi o kadar daha bozuluyo moralim,yani emzirerek kilo ver diyolar ya onu da yapamıyorum (
maşallah canım biz yarın 4 hafta olcaz daha:) ya 4 kilo da hamile kalmadan önceki kiloma göre 4,evlenmeden önceki kiloma göre 10:S ama ben kendime hedef olarak hamile klamdan öncekini koydumaşkım aşkım sevgilim tam 5 haftalık olmuş bugün. yerim onuuuuu ısırırım bitiririmmmmmmmm
benimki baya baya ipleyenlerden:S eşim milli güreşçi,soner sucu(yanlış anlaşılmasın sadece resmine bakarsan minyon tipli olduğunu anlarsın diye söyledim)bazı eşler malesef yapıyolar öyle. benimki de iplemez görünüyo ama basbaya ipliyo yani. ama ben onun için değil kendim için kilo vericem. bak burayı da okuyabilirsin daha önce kilo verdiğim zaman yazmıştım. belki işine yarar. listemi yapınca da özelden atarım ok.. http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/360022-bijouxun-basari-oykusu-fotografli.html
ne kampında eşin merak ettim?
Bide böle gerinerek tuhaf sesler çıkartıp öle ağlanaya başlıyo, kıpkırmızı kesilio ağlarken sanki etinden et kopuyo, kırık benim kız ya, hakkat kırık yani...
allahalla niye huysuzlanıyor ki bir yeri mi ağrıyo acabaBide böle gerinerek tuhaf sesler çıkartıp öle ağlanaya başlıyo, kıpkırmızı kesilio ağlarken sanki etinden et kopuyo, kırık benim kız ya, hakkat kırık yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?