2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
allahalla niye huysuzlanıyor ki bir yeri mi ağrıyo acaba

Yok huysuzluk yapıyo bence, saatlerce uyumadı uykusuzluk başına vurdu, bide inat ki sorma gitsin, ille onun dediği olacak ve kucağımda uyuyacak, yatağa ancak o istediği zaman yatıracaksın öle kafana göre değil, benim tatar genlerim onada geçmiş anlaşılan, işimiz var bununla valla...

He bi de gaz sancımız var tabi malum, o da gerginlik yapıyo herhalde, eşim neo baby i bulmuş bu akşam onu kullanmaya başlicam, dr. o daha etkili ama hiç bi ilaç gaz sancısını yüzde yüz geçirmez dedi, 3 ay çekecekmişiz yani...

Burnunda da akşamları tıkanma oluyo nedense dr. sıcaklığı azaltın dedi, azalttık yinede tıkanıyo, serum fizyolojik kullanıyorum banamısın demio, bi poka yaramıyo yani...

ben onun tıkalı sümüklü burnunu ısırır ısırır yerim:)))) inada bak ya cimcime.bizimki de uyuyamadığında deliriyor.uykusuzluktan huysuzluk yapıyor uyumuyor da.1-2 gün öyle geçiyor sonra da durmadan uyuyor yorgun düşüyor artık:)))benim kuzenim de neobaby kullanmıştı çok memnun kalmıştı.sen senin ayaklarını sürekli sıcak tut üşütme o zaman bebeğin de gazı azalır

uykusuz bir gecenin ardindan herkese merhaba
prop bizim doktarda gaz icin ilac vermiodu her gittigimde israrla istedim cunku oglum kipkirmizi kesilio ve cok agliodu en sonunda b vitamini verdi mamasina yarim cay kasigi koyup veriorum ama yinede var sancisi biz daha asi olmadik 8 aralikta kontrolumuz var bakalim ne yapcaklar.
oglumu oto koltuguna koydum uyuyor mumkun yok yataginda yatmiyor yaa yanimda yatio sipam geceleri ay bi buyusede yataginda sabaha kadar yatsa yataginda

herkese selam,bugün hiç iyi değilim.Bebeğim hasta,hem hapşuruyo hem öksürüyo.Nasıl becerdik el kadar çocuğu hasta etmeyi ya
Artı birde topuk kanı alınacak bugün.Eşimin işi var o gelemicek annemle beraber gidicez,allahım nasıl dayanıcam ben?Şimdi mışıl mışıl uyuyo,birazdan olacakları düşününce içim acıyo. Sabahtan beri ağlıyorum,içimden sürekli ağlamak geliyo

ya kızımda sarılık çıktı değeri 11 gece çok huysuzlandı artık dayanamadık götürdük ayrıca gripte olmuş akşam tekrar götürcez değerde yükselme var mı diye doktor bol bol anne sütü diyor şaka mı bu ya biberon sürekli cerenin ağzında sağmaktan bitkin düşüyorum delirecem ya nasıl ağlıyor yavrum kan alınırken birde idrar tahlili istiyor poşet takıyorlar kuzuma yok yapmıyor idrarını hastaneye gitmeden tekrar takıcam bakalım inşallah sarılığı artmaz yoksa yatıracaklar ben onsuz bir gece bile kalamam

selam nasılsınız ??
gelen gidenden fırsat bulup nete giremiyorum artık :S
kızım uyurken kimse yokken bakayım dedim. arkadaşım gelecek birazdan .
benım kızımda çok sabırsız + sinirli. emerken hemen sinirleniyor. memeyi hemen emecek beklemeye sabrı yok .
bugun kontrole gidicez ilkdefa bakalım ne dicek doktorumuz . inş. doktorda iidir. tavsiye üzerine gidiyoruz gerçi.

---gripin çok zor oluyor gerçekten topuk kanı alınırken . hastanede aldıklarında o ağladı ben ağladım yavrum bnm. sağlık ocağında aldılar bide ne canı varda okadar alıyolar bılmemkı sıka sıka bi hal oluyolar

benım dikişlerimde iyileşti artık . oturabiliyorum çok şüküüüürrrrrr
:92::92:

benım kızım emzik almıyor ilk günler alıyordu. şimdi öğürüyor. tabi meme gibi değil boş boş gelıyor o.
çok bilmiş bunlar yaww.
biberonla hiç vermdim ben sadece emziriyorum. mama vermek istemıyorum. bakalım doktor ne dicek bugun ? gerek görürse mecbur vericez

bizimki meme emmiyor sanki memede zehir var yüzünü buruşturuyor ucu çok büyük dün hemşirede dedi ( yalancıyı açken alıyor o zamanda ben vermiyorum zaten uyumadan öncesinde emzik zor oluyor tam uyuyacak emzik düşüyor basıyor çığlığı bu defalarca böyle devam ediyor en iyisi verme oda başa bela

Son düzenleme:
selam kızlare nasılsınız
gecmısı okuyamıyorum o kadar vakıt nerde artıkk

ben bugun ılk defa tartıldım tartımın pılı bıtmıstı soka gırdım dogum yapalı 16 gun oldu hamıle kalmadanonce
70 kıloydum bugun 71 kılo cıktım hepsını vermısım nasıl oldu bende anlamadım gercı ben toplamda 13 kılo almıstım cok sevındım

bu arada dın bende yalancı meme denedım aldı bebegım ama esım kızdı ve gerı aldı daha cok erkenmıs
veren varmı kızlarr

ilk zamanlar aldığında benım kızımda cok cok emiyor emzik düşünce başlıyordu ağlamaya ...
sonra memenın tadını alınca emmiyor.
yıne çok zorda kalınca veririm diyordum ama almıyor bızım cadı . :s

benım kızımda ogurdu ama 3 yada 4 denemede aldı hemen alısıyorlar

slm cnm yalanci mem ededigin gogus ucuna takilan sey dimi ben ilk gunler onu mecburiyetten kullandim hastanede verdiler bana gogus uclarim cok kucuk oldugu icin onunla emince tam doymuyordu bebegim cok zor oluyordu ama gogus ucum ciktiktan sonra biraktim onu simdi normal emio oglum bide pompa kullaniorum siomdi oda cik fayda ettti uclarin cikmasina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…