allahalla niye huysuzlanıyor ki bir yeri mi ağrıyo acaba
ana nalancım ben de sevinmiştim oturttun düzeni diye :S ben de bazen çişe zor gidiyorum valla nabıcaz ne zaman düzelicez çok merak ediyorum..
ben onun tıkalı sümüklü burnunu ısırır ısırır yerim:)))) inada bak ya cimcime.bizimki de uyuyamadığında deliriyor.uykusuzluktan huysuzluk yapıyor uyumuyor da.1-2 gün öyle geçiyor sonra da durmadan uyuyor yorgun düşüyor artık:)))benim kuzenim de neobaby kullanmıştı çok memnun kalmıştı.sen senin ayaklarını sürekli sıcak tut üşütme o zaman bebeğin de gazı azalırYok huysuzluk yapıyo bence, saatlerce uyumadı uykusuzluk başına vurdu, bide inat ki sorma gitsin, ille onun dediği olacak ve kucağımda uyuyacak, yatağa ancak o istediği zaman yatıracaksın öle kafana göre değil, benim tatar genlerim onada geçmiş anlaşılan, işimiz var bununla valla...
He bi de gaz sancımız var tabi malum, o da gerginlik yapıyo herhalde, eşim neo baby i bulmuş bu akşam onu kullanmaya başlicam, dr. o daha etkili ama hiç bi ilaç gaz sancısını yüzde yüz geçirmez dedi, 3 ay çekecekmişiz yani...
Burnunda da akşamları tıkanma oluyo nedense dr. sıcaklığı azaltın dedi, azalttık yinede tıkanıyo, serum fizyolojik kullanıyorum banamısın demio, bi poka yaramıyo yani...
benım kızım emzik almıyor ilk günler alıyordu. şimdi öğürüyor. tabi meme gibi değil boş boş gelıyor o.
çok bilmiş bunlar yaww.
biberonla hiç vermdim ben sadece emziriyorum. mama vermek istemıyorum. bakalım doktor ne dicek bugun ? gerek görürse mecbur vericez
bizimki meme emmiyor sanki memede zehir var yüzünü buruşturuyor ucu çok büyük dün hemşirede dedi( yalancıyı açken alıyor o zamanda ben vermiyorum zaten uyumadan öncesinde emzik zor oluyor tam uyuyacak emzik düşüyor basıyor çığlığı bu defalarca böyle devam ediyor en iyisi verme oda başa bela
benım kızım emzik almıyor ilk günler alıyordu. şimdi öğürüyor. tabi meme gibi değil boş boş gelıyor o.
çok bilmiş bunlar yaww.
biberonla hiç vermdim ben sadece emziriyorum. mama vermek istemıyorum. bakalım doktor ne dicek bugun ? gerek görürse mecbur vericez
selam kızlare nasılsınız
gecmısı okuyamıyorum o kadar vakıt nerde artıkk
ben bugun ılk defa tartıldım tartımın pılı bıtmıstı soka gırdım dogum yapalı 16 gun oldu hamıle kalmadanonce
70 kıloydum bugun 71 kılo cıktım hepsını vermısım nasıl oldu bende anlamadım gercı ben toplamda 13 kılo almıstım cok sevındım
bu arada dın bende yalancı meme denedım aldı bebegım ama esım kızdı ve gerı aldı daha cok erkenmıs
veren varmı kızlarr
kızlar yenı cızelgemı hazırladım ama burdan kopyalamam gereken yerı bulamadım unutmusum yardımcı olurmusunuz
Lilypie - First Birthday ticker details
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?