2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tatlım geçmiş olsun ama üzülme çünkü aynı şekil bende bebğimi hasta ettim,hapşırık öksürük burun tıkanıklığı:S ama kendi kendine geçti,burnu tıkandıkça aspiratör kullnadım,üşütmemeye gayret ettim, ve şu an çok daha iyi çok şükür

slm kızlar benim lokumum dün gece uyudu şükür delirmeme ramak kalmıştı şimdi göğsümde uyuyor cok yorgunum a dostlar ama değer

canım maşallah güzel kilo vermişssin:)ayrıca profil foton bi harika maşallah çok güzel bir mutluluk tablosu gerçekten:)nasıl doğum yapmıştın sezeryan mı normal mi?

çok geçmiş olsun gripin.:S topuk kanını doğduğunda almadılar mı aldıysalar bu ikinci mi?

slm kızlar benim lokumum dün gece uyudu şükür delirmeme ramak kalmıştı şimdi göğsümde uyuyor cok yorgunum a dostlar ama değer
darısı benim başıma.uyusun hemen duşa atcam kendimi bugün tam iki kez kucağımdayken göğüs aramdan kustu:) göbeğime kdr sıcak sıcak kusmuklar aktı sağolsun.

canım doğduğunda aldılar,birde 1hafta sonra sağlık ocağında aldıracaksınız dediler.Bu 2. yani

teşekkürederim canım ya,o hapşurdukça kötü oluyorum.Allahım ben yataklara düşeyim ama ona bişey olmasın diyorum.Ne zormuş annelik

maşallah ne güzel gitmiş kilolar.Ben anca 6 kşlo verebildim.Ama yemeye tam gaz devam ediyorum,özellikle tatlı.
Ben verdim emzik ve anında aldı,hiç yabancılık çekmedi. Ama beni ememediği için sanırım emme içgüdüsünü onunla tatmin ediyo.

canım geçmiş olsun,inşallah hemencecik düzelir.Çok zor ya,insan napcağını bilemiyo hastalık olunca. Umarım uzun sürmez sarılığı.
Birde memeni makinayla sağ sık sık.O şekilde ver sütünü.Damla damla ağzına sağmak çok daha zor.Hem bol gelmez sütün o şekilde

canım evet insan dayanamıyo.ben girmicem içeri zaten,annem olucak yanında

Son düzenleme:
ama normal bişey,herkesin kanaması yoğun olmuyomuş,sen yinede sor doktoruna için rahat olsun

selamlar..Buğrayla yine uykusuz bir gece geçirdik..ne var bu gecede anlamıyorum hep kucakta hep memede uyumak istiyo..şöyle ele avuca gelse.uyanık olduğunda oyuncak moyuncak oyalansa neyse..yani bizimki ya uyuyacak ya da emecek ööle etrafa bakayım edeyim yok..ne zaman normal bebek gibi olacak ki acep? off Allahım o günler çok uzak gibi geliyo..
uykum var uykum var...gündüz uyuduğunda da her an uyanacak gibi duruyo

erkil benim kanamam bikaç gündür geçti ama şimdi hala pembe turuncu akıntım sürüyo,ama az tabi..sabırsızlıkla lohusalığımın geçmesini bekliyorum.galiba normal akıntımız gelince bitmiş oluyomuş be hala göremedim:S

canım benşim sabır sabır inan hepimiz şimdilik aynıyız,ama inşallah bebişlerimiz normale dönecek

Ye ye asoş ablası ama o kadar minik ki burnu kıyamazsın onu yemeğe...
Demek kuzenin memnun kalmıştı, ii valla o zaman sevindim demek bu ilaç biraz da olsa işe yarayacak, dr. bide sab diye bi ilaç yazdı onu bulduk kullanmaya başladık ama bu neo baby için daha etkili demişti demek doğruymuş...
Çorap hiç giymiyorum asoş ya evin için çok sıcak gelio, 24-25 derecede ev hep pişiyorum valla...

aşımızı olduk geldik..

Geçmiş olsun, sende atlattın aşı işini..Neden gazı için ilaç yazmıyo ki çok saçma, bizim dr. hemen yazdı, tamamen geçirmez ama hafifletir dedi, çayı da bıraktırdı, biz bu aylarda çayı önermiyoruz dedi, her dr. farklı bakıyo bu konuya demek...

Çok geçmiş olsun, senin için zor bi gün olacak desene, umarım çabucak düzelir kuzucuğun...

Geçmiş olsun cnm, bildiğim kadarıla 15-20 günlükken sarılık tavan yapıyomuş, o dönemi atlattın mı bi daha öle bi risk olmuyo...

Aynı benim kızı tarif etmişsin valla...

canım benşim sabır sabır inan hepimiz şimdilik aynıyız,ama inşallah bebişlerimiz normale dönecek

Amin inşallah...:122:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…