kocama da hıc zaman ayıramıorum artık cok mutsuzumben demırı emzırırken o da gelıo dızıme yatıo, gun ıcındekı butun fızıksel temasımız bu kdr dıyebılırım yanı. gece beraber yatalım dıorum tam sarılıp yatıorum demır cıyaklıo hıssedıoı heralde babasına dokundugumu şaşkın.. biz nası sevişcez ya bu çocuklar boyle cıyakladıkca :S aboooo
kocama da hıc zaman ayıramıorum artık cok mutsuzumben demırı emzırırken o da gelıo dızıme yatıo, gun ıcındekı butun fızıksel temasımız bu kdr dıyebılırım yanı. gece beraber yatalım dıorum tam sarılıp yatıorum demır cıyaklıo hıssedıoı heralde babasına dokundugumu şaşkın.. biz nası sevişcez ya bu çocuklar boyle cıyakladıkca :S aboooo
nasıl ya prop hiç mi uyumuyor ya anlamıyorum ya.. 16 saat falan kedi gibi uyurmuş normalde yeni doğanlar.. neyse ben tahtaya vurayım... emiyor uyuyor oğluşum
ama benimki gazını kendi çıkarıyor ondan sanırım.
uyurken öyle tatlı oluyor ki çok öpesim geliyor ama uyanır diye sonraya saklıyorum. :)
bu arada benim oğlum yüzüme bakmıyor ya henüz ama çok iyi duyuyor. konuşunca gözlerini fal taşı gibi açıyor sesimin olduğu tarafa kafasını çeviriyor amma velakin bakmıyor henüz yüzüme
Kocaya zamanı bırak kendine zaman ayırabiliyo musun hayatım:)önümüzdeki hafta ağdaya gitmem lazım el ayak bakımına gitmem lazım kuaföre gidip saçlarımı şekle sokmam lazım bir sürü iş var hangi birini hangi arada yapcam bakalım hayırlısı.kocama da hıc zaman ayıramıorum artık cok mutsuzumben demırı emzırırken o da gelıo dızıme yatıo, gun ıcındekı butun fızıksel temasımız bu kdr dıyebılırım yanı. gece beraber yatalım dıorum tam sarılıp yatıorum demır cıyaklıo hıssedıoı heralde babasına dokundugumu şaşkın.. biz nası sevişcez ya bu çocuklar boyle cıyakladıkca :S aboooo
al benden de o kadar.damızlık inek olduk bir de durmadan gülüyor.kızım annen yine inek moduna girdi diyip diyip gülüyorhehe aynı korkuyu ben yaşıyorum valla ya hem kocamın gözünde bir inekten öte anlam ifade etmek istiyorum,hem şu lohusalık bitse artık hem bebeiş düzene girse hem şu bütün fazlalarımı versem göbeğimi özellikle:s ben de bebşlerin hissedttiğini düşünüyorum benim oğlan da ne zaman eşimle sarılsak ya da öpsek falan bebiş hırlıyo resmen ıkınıyo gibi,ya da kusuyomuş gibi ses çıkarıyo tabi ben eş,imi bırakıp hemen bebişe gidiyomof of ösledim ben de kocamı
Bide böle gerinerek tuhaf sesler çıkartıp öle ağlanaya başlıyo, kıpkırmızı kesilio ağlarken sanki etinden et kopuyo, kırık benim kız ya, hakkat kırık yani...
zuhaha benimki en çok ben sütümü sağarken kopuyo,inekelri de sağdığında sütleri böle fışkırır diye:)))Kocaya zamanı bırak kendine zaman ayırabiliyo musun hayatım:)önümüzdeki hafta ağdaya gitmem lazım el ayak bakımına gitmem lazım kuaföre gidip saçlarımı şekle sokmam lazım bir sürü iş var hangi birini hangi arada yapcam bakalım hayırlısı.fınfık girmez oldu bu ara ya nerelerdeki acaba?
al benden de o kadar.damızlık inek olduk bir de durmadan gülüyor.kızım annen yine inek moduna girdi diyip diyip gülüyor
nalancım cok zor senın ısın o zmn allah yardım etsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?