2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oyy hiçbişiye yetişemiyorum ya artık valla bıktım :S demır uyusa her ısımı yapcam da uyumuo cocuk ya gozler fıldır fıldır demın ıcerı odaları supurup sılcektım 10 defa yatagına koydum cıyak cıyak cıyakladı en sonunda hangı odayı temızlıosam aldım ana kucagını oraya koydum tıtresımı actım benı seyrettı durdu valla :S dıbımden ayrılmıo bu cocuk napcaz bılmıom. uykularımız da hala duzene gırmedı pek tabı kı. daha cekecek çilem var benım (

kocama da hıc zaman ayıramıorum artık cok mutsuzum ben demırı emzırırken o da gelıo dızıme yatıo, gun ıcındekı butun fızıksel temasımız bu kdr dıyebılırım yanı. gece beraber yatalım dıorum tam sarılıp yatıorum demır cıyaklıo hıssedıoı heralde babasına dokundugumu şaşkın.. biz nası sevişcez ya bu çocuklar boyle cıyakladıkca :S aboooo

bende kara kara onu düşünüyorum

hehe aynı korkuyu ben yaşıyorum valla ya hem kocamın gözünde bir inekten öte anlam ifade etmek istiyorum,hem şu lohusalık bitse artık hem bebeiş düzene girse hem şu bütün fazlalarımı versem göbeğimi özellikle:s ben de bebşlerin hissedttiğini düşünüyorum benim oğlan da ne zaman eşimle sarılsak ya da öpsek falan bebiş hırlıyo resmen ıkınıyo gibi,ya da kusuyomuş gibi ses çıkarıyo tabi ben eş,imi bırakıp hemen bebişe gidiyom of of ösledim ben de kocamı

off hepımızın derdı aynıymış valla ben de cok ozledım kocamı..
ha bı de burda hemen ıkıncyı yapcak tıpler var allah onlara sabır versın hahahahah

nasıl ya prop hiç mi uyumuyor ya anlamıyorum ya .. 16 saat falan kedi gibi uyurmuş normalde yeni doğanlar.. neyse ben tahtaya vurayım... emiyor uyuyor oğluşum
ama benimki gazını kendi çıkarıyor ondan sanırım.

uyurken öyle tatlı oluyor ki çok öpesim geliyor ama uyanır diye sonraya saklıyorum. :)
bu arada benim oğlum yüzüme bakmıyor ya henüz ama çok iyi duyuyor. konuşunca gözlerini fal taşı gibi açıyor sesimin olduğu tarafa kafasını çeviriyor amma velakin bakmıyor henüz yüzüme

yoo uyuyo cnm uyumaz olur mu uyumasa nasıl boyle camış gıbı buyucek :) ama uyaıp emıp uyumuo tekrar, uyanıo yıyo gaz cıkartmaya calısıo 1 saat, aglıo tekrar acıkıo tekrar emıo 2-3 defa alt degıstırıoruz her uyanısında fln :))

bakar bıkac gun sonra sabret, zaten bıızmkı de her seferınde bakmıo kı arada sırada bakıo şaşı şaı bakıo bazen :) hemen dıkkatı dagılıo sonra

ben bugün allahtan yemeğimi yapabildim...

benimki ana kucağında da durmuyo maalesef ya hep bizim kucakta, yatağında da yatmıyo, ama daha hastanede de böleydi, yatağına yatırınca 5 dak. durup çığlığı basıyordu...

Kocaya zamanı bırak kendine zaman ayırabiliyo musun hayatım:)önümüzdeki hafta ağdaya gitmem lazım el ayak bakımına gitmem lazım kuaföre gidip saçlarımı şekle sokmam lazım bir sürü iş var hangi birini hangi arada yapcam bakalım hayırlısı. fınfık girmez oldu bu ara ya nerelerdeki acaba?
al benden de o kadar.damızlık inek olduk bir de durmadan gülüyor.kızım annen yine inek moduna girdi diyip diyip gülüyor

yok bea nerdeee uyandı mememi teptim ağzına yedi uyudu sonra 6 dan 7 ye kadar mırıl mırıl işte

Bide böle gerinerek tuhaf sesler çıkartıp öle ağlanaya başlıyo, kıpkırmızı kesilio ağlarken sanki etinden et kopuyo, kırık benim kız ya, hakkat kırık yani...

anaaam bütün durular bölemi al bendende okadar sanki bi yerini ezdim sanıyorum çığlığı basınca

zuhaha benimki en çok ben sütümü sağarken kopuyo,inekelri de sağdığında sütleri böle fışkırır diye:)))
ah bu kocalar adamı öldürür

ha vakit ayırmakla birlikte temiz üst baş yetiştiremiyorum nerdeyse kendime ya ne zaman gazını çıkarsam bee bööö üstüme mutlaka sıçaratıyo kusarken:S offf offf

aman Allah aşağıdaki kalabalığa bak yaw:)
bu arada Post-Partum Body Restructuring Gel (200 ml) diye bi ürün sipariş ettim işe yarar mı ki ya(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…