endişelenme benim oğlumda da arada oluyo doktor bebkler mırıldanır sorun yok dedioh maşallah kalabalığız
sizi yakalamışken bi soru acil cevap sizin bebelerde bazen uyurken böyle mırl mırıl sesler çıkarıyormu sayıklar gibi ama bazen hep değil
bugün gerzek ebe kafamı karıştırdı niye mırıldanıyo dedi hastamı dedi aklıma takıldı ama doğduğundan beri böle hep değilde arada hmmm hııı diye ses çıkarıyo
aynen:)yakında sorarım ona ben bu gülmeleri:)2 hafta sonra kırk çıkıyor bakalım:)zuhaha benimki en çok ben sütümü sağarken kopuyo,inekelri de sağdığında sütleri böle fışkırır diye:)))
ah bu kocalar adamı öldürür
ben de ya bugün ben tam 4 kere üstümü değiştirdim asya!nın da aynı şekilde.Bir de iyi ki canbebenin alt açma pedi var.çünkü altını her açtığımda bezi çıkarır çıkarmaz ona da yapıyo:) halılar hep kusmuk lekesi oldu keza koltuk da öyle:) şimdi anlıyorum çocuklu evlerde neden koltuklarda örtü var diye:)ha vakit ayırmakla birlikte temiz üst baş yetiştiremiyorum nerdeyse kendime ya ne zaman gazını çıkarsam bee bööö üstüme mutlaka sıçaratıyo kusarken:S offf offf
hehe ben de o 40ı öyle özlemle bekliyorumki hehe intikamım acı olcekaynen:)yakında sorarım ona ben bu gülmeleri:)2 hafta sonra kırk çıkıyor bakalım:)
ben de ya bugün ben tam 4 kere üstümü değiştirdim asya!nın da aynı şekilde.Bir de iyi ki canbebenin alt açma pedi var.çünkü altını her açtığımda bezi çıkarır çıkarmaz ona da yapıyo:) halılar hep kusmuk lekesi oldu keza koltuk da öyle:) şimdi anlıyorum çocuklu evlerde neden koltuklarda örtü var diye:)
bizimki çıkarıyo uyurken öyle garip sesler.ilk zamanlar uyandı mı diye bakıyodum ama uykusunda yapıyor:)oh maşallah kalabalığız
sizi yakalamışken bi soru acil cevap sizin bebelerde bazen uyurken böyle mırl mırıl sesler çıkarıyormu sayıklar gibi ama bazen hep değil
bugün gerzek ebe kafamı karıştırdı niye mırıldanıyo dedi hastamı dedi aklıma takıldı ama doğduğundan beri böle hep değilde arada hmmm hııı diye ses çıkarıyo
ben de haftaya ağdaya gitmeyi düşünüyorum işte.doktoru arayıp sormak da saçma geliyo şimdi:) dikiş yerinin altına yapılır ya bişey olmaz bence.nazikçe yapsınlarya bişey sorcam herkes uafeöre ağdaya gitcem dio,sezocular ağda yaptınız mı ya da dpktor izin veriyomu benim 40ımda randevum var yani doktorum ne der bilmiyorum:s ne zamandan itibaren yapabilriiz ki??
bizimki dün kuzu gibi meledi,sonra fiks karga sesi çıkarma huyumuz var gakladı:) bir de at gibi kişniyo aradasema tabi ki uyurken sesler çıkarıyor farklı farklı sesler
Benim de üst taraf hissiz aynen ya alt hissizleşseydi de bu kez başka şeyleri hissedemezdik belkidekızlar dıkıs yerınız hala hısszı mı ya benım alt tarafı hıssedıom dıkısın altını yst taraf uyusuk gıbı :S madem uyuscaktı alt taraf uyussaydıı da agdayı hıssetmeseydım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?