kızlar dıkıs yerınız hala hısszı mı ya benım alt tarafı hıssedıom dıkısın altını yst taraf uyusuk gıbı :S madem uyuscaktı alt taraf uyussaydıı da agdayı hıssetmeseydım :))
kızlar dıkıs yerınız hala hısszı mı ya benım alt tarafı hıssedıom dıkısın altını yst taraf uyusuk gıbı :S madem uyuscaktı alt taraf uyussaydıı da agdayı hıssetmeseydım :))
bizimki dün kuzu gibi meledi,sonra fiks karga sesi çıkarma huyumuz var gakladı:) bir de at gibi kişniyo arada
aso aklın fesat işlere çalışıo yavrum senın sen de parisi özlemişsin belli :)
fairycim geçmiş olsun.. ya işte sezeryanın faydaları sezeryan olsan bağsur olmazdın :)))
ben iki ıkınmada doğurduğum için basur olmadı doğumdan dolayı
parise bir gitseydik ne değişiklikler var anlardık :78:
yok ya özlemedim.canım bişi istemiyoaso aklın fesat işlere çalışıo yavrum senın sen de parisi özlemişsin belli :)
fairycim geçmiş olsun.. ya işte sezeryanın faydaları sezeryan olsan bağsur olmazdın :)))
çok garip ya nasıl çıkarıyolarsa o sesi:))))vallahım yarabbim güldürdün beni
bizimkininde sesi sabahları karga gibi oluyo şarkıcı neyim olursa hiç şansı yok şimdiden belli
Fınfık noldu duruya, niye huysuzluk yapıyo...
bu benım sıpanın aşıdan sonraki tipi bugün.. ( maşallah maşallah :))
selam kizlar..bugün kalabaliğiz bayaa maşallah
tarti kontolümüz wardi bugün..yaşasiiinki kilomuz artmiş mamaya başlamicaz sadece anne sütüne dewam
nerdeyse doktora sarilcaktim yaaa :))))
haftayada aşimiz war.kalça usgsi de çekilcekmiş.
ben berbat durumdayim.
doğumdan kalan nurtopu gibi bi basurum war artik.
geçen gece bebeğim uyudu ben sancidan uyuyamadim.dr bi krem werdi kullaniorum ama bi fayda göremedim daha
ölüyorum acisindan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?