2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aso aklın fesat işlere çalışıo yavrum senın sen de parisi özlemişsin belli :)

fairycim geçmiş olsun.. ya işte sezeryanın faydaları sezeryan olsan bağsur olmazdın :)))

kızlar dıkıs yerınız hala hısszı mı ya benım alt tarafı hıssedıom dıkısın altını yst taraf uyusuk gıbı :S madem uyuscaktı alt taraf uyussaydıı da agdayı hıssetmeseydım :))

benim de üst tarafta bi hissizlik var ama aynı zamnada dokununcada acıya ben anlamadım:S ne alaka çözemedim.ya ben kokruyorum ama bi hafta daha kendime müsade edeyim o zaman :S

ben sezo oldum ama basurdan direkten döndüm,makatta kan geldi ilk günler:S

sağolun kızlar cevap için

hehe kocam dayanamadı bugün bitane alez aldı ikiye kesip diktiricem kenarlarını alt açma olarak kullanıcam olmuyo böyle ya günde en az 2 kere altını değiştirirken ortalığa işiyo sıpa ne çarşaf ne koltuk ne alt açması kalıyo herşey batıyo dalinin kullan attan alıcaktım ama oda 10 lira buda 15 o biticek bunu sürekli kullanıcam en azından

kızlar dıkıs yerınız hala hısszı mı ya benım alt tarafı hıssedıom dıkısın altını yst taraf uyusuk gıbı :S madem uyuscaktı alt taraf uyussaydıı da agdayı hıssetmeseydım :))

benim karnım son ayda uyuşmuştu şimdide dikiş yerlerim uyuşuk yani karnım komple uyuşuk

ben iki ıkınmada doğurduğum için basur olmadı doğumdan dolayı
parise bir gitseydik ne değişiklikler var anlardık :78:

bizimki dün kuzu gibi meledi,sonra fiks karga sesi çıkarma huyumuz var gakladı:) bir de at gibi kişniyo arada

allahım yarabbim güldürdün beni
bizimkininde sesi sabahları karga gibi oluyo şarkıcı neyim olursa hiç şansı yok şimdiden belli

ya bu paris için 40 gün beklemek şartmı yaa

netteki kaynaklar sezoda 6-8 hafta diyo yuuuuhhhhhh

prop maşallah demire çirkinim benim yirim onu ben

fairycim geçmiş olsun.. ya işte sezeryanın faydaları sezeryan olsan bağsur olmazdın :)))

ben iki ıkınmada doğurduğum için basur olmadı doğumdan dolayı
parise bir gitseydik ne değişiklikler var anlardık :78:

benimde gebelikte çikti aslinda Ama doğumda hortladi resmen.
uyutmuyo bazen zonk zonk atiyo öldürüyo beni.
sanki hiç derdim yok başka gibi bi de bu çikti.
tabi Allah bşka dert vermesin yinede.

parise filanda hiç gidesim yok.
birak parisi aynaya bakasim yok walla.
bingil bingilim..oooof ooooofffff

yok ya özlemedim.canım bişi istemiyo
allahım yarabbim güldürdün beni
bizimkininde sesi sabahları karga gibi oluyo şarkıcı neyim olursa hiç şansı yok şimdiden belli
çok garip ya nasıl çıkarıyolarsa o sesi:))))v

sema ve nalan saolun kızlar..

fairy ben de bıngılım kocam da demez mı boyle kalsan da bısı farketmez senın psıkolojık problemlerın mı var nıye takıosun dıye :S delı mıdır nedır..

aso benım canım ıstıo valla arada fırsat bulursam ıstıom yanı :))

paris paris zuhaaa güzel memleket kim özlemez ama şu tipte offfffffffff offfffff paris ney,me

selam kızlar napıyorsunuz ben perişanları oynuyorum doğukan hiç uyumuyor geceleri uyumuyordu ama gündüz uyuyordu şimdi iki gündür geceleride uykumuz yok gündüzleride en fazla 20 dk uyuyor uyanıyor çok uykusuzum yorgunum evimin işine gücünede bakamıyorum ev bok götürüyor kayınvalidem evin bütün düzenini değiştirmiş mutfakta aradığımı bulamıyorum doğukanımın sağlığı iyi kilomuz 3050 olmuş küçük doğmuştu 2800 gr dı doktor kilo alımı iyi dedi cin gibi maşallah çok hareketli herşeye rağmen onu kucağıma alınca bütün yorgunluğum gidiyor onu koklayınca :)

yaren ve melodi arkadaşımızda doğurmuş maşallah bebişlerinede çok az kişi kaldı doğurmayan sanırım onlarında allah yardımcısı olsun

propcum walla kociş bişii demesede ben beğenmiorum kendimi.
kotlarimin bacaği bile olmaz yani şu anda.
giyecek hiçbişeyim yok.emzirdikçe gidermiş ya bekliyorz bakalim ne kadari doğruymuş.
camış gibi yemiyorum tabi abur cubur sıfır..ama ıvır zıvır yememek camış gibi olmami engellmio şimdilik.

bu arada süt kanallarım tıkandı diye dün bütün gün pompa ile göğüsümü sağdım ve zaten yara olan göğüs ucum sanki yanık gibi su topladı bugün hastaneye gittim antibiyotik verdi
c.tesi günü hastaneden aramışlardı duru'nun guatr testi yüksek çıkmış tekrarlanması gerekiormuş gitmişken onuda aptıralım dedim aman Allahım yavrumun kolundan kan alana kadar o ağladı ben ağladım nerdeyse hemşirelerin saçından tutup fırlatacaktım Allahım evlat nasıl bişiymiş..

bu benım sıpanın aşıdan sonraki tipi bugün.. ( maşallah maşallah :))

maşallah demir beyeşirin şey

geçmiş olsun canım ya,okadar yorgunluğun arasında birde basur acısıyla uğraşıyon.Geçer inşallah en kısa zamanda

kanımızı aldırdık bugün,annem girdi içeri ben dışarı çıktım,ağlamış kuzum.Gelirgelmezde uyudu zaten.
Bugünün en güzel olayı ise kızım tam 5 dk.memede durdu,biraz emiyo gibi oldu biraz uyudu sonra biraz daha emmeye çalıştı.
Baya ağladı,direndi almamak için.O ağladı ben ağladım ama vazgeçmedim.Emmezse nasıl çıkcak göğüsucum,emmek zorunda,mama vermek istemiyorum.Çok zor oldu ama 5 dk için bile olsa başardık.Hergün uğraşıcam emzirebilmek için.Biberon bi yönden daha iyi aslında,ne kadar içtiğini,doyup doymadığını daha iyi anlıyorum.bebeğim ağlamak zorunda kalmadan doyuyo ve mışıl mışıl uyuyo.Bugün hiç biberon vermedim, sağdığım sütü kaşıkla verdim,ve sürekli emzirmeye çalıştım ama düzenimiz altüst oldu.2buçuk -3 saat kesintisiz uyuyan bebek 1 saat anca uyudu.Allahtan annem varda yardım ediyo,tek başıma başedemezdim.

Birde gaz mereti var tabi.Tam dalmış uyuyorken çığlık çığlığa uyanıyo yavrum.Tam 3 gündür kaka yapamadı.Zeytinyağlı çubuğuda denedim ama olmadı.Sürekli ıkınmaya çalışıyo,uykuda bile.Napcam ben ya,nasıl yapcak kakasını kızım oooffff of çok üzülüyorum:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…