bu arada süt kanallarım tıkandı diye dün bütün gün pompa ile göğüsümü sağdım ve zaten yara olan göğüs ucum sanki yanık gibi su topladı bugün hastaneye gittim antibiyotik verdi
c.tesi günü hastaneden aramışlardı duru'nun guatr testi yüksek çıkmış tekrarlanması gerekiormuş gitmişken onuda aptıralım dedim aman Allahım yavrumun kolundan kan alana kadar o ağladı ben ağladım nerdeyse hemşirelerin saçından tutup fırlatacaktım Allahım evlat nasıl bişiymiş..
ay nalancım bugün bütün gün toplasan 2 saat uyumadı her biri 10 dk 15 dk( anlamdım derdi yarım saat önce uyuttum tişörtümü koydum yanına uyuyor şimdi 2. denemede de işe yaradı bu tişört : )))
bu arada süt kanallarım tıkandı diye dün bütün gün pompa ile göğüsümü sağdım ve zaten yara olan göğüs ucum sanki yanık gibi su topladı bugün hastaneye gittim antibiyotik verdi
c.tesi günü hastaneden aramışlardı duru'nun guatr testi yüksek çıkmış tekrarlanması gerekiormuş gitmişken onuda aptıralım dedim aman Allahım yavrumun kolundan kan alana kadar o ağladı ben ağladım nerdeyse hemşirelerin saçından tutup fırlatacaktım Allahım evlat nasıl bişiymiş..
maşallah demir beyeşirin şey
geçmiş olsun canım ya,okadar yorgunluğun arasında birde basur acısıyla uğraşıyon.Geçer inşallah en kısa zamanda
kanımızı aldırdık bugün,annem girdi içeri ben dışarı çıktım,ağlamış kuzum.Gelirgelmezde uyudu zaten.
Bugünün en güzel olayı ise kızım tam 5 dk.memede durdu,biraz emiyo gibi oldu biraz uyudu sonra biraz daha emmeye çalıştı.
Baya ağladı,direndi almamak için.O ağladı ben ağladım ama vazgeçmedim.Emmezse nasıl çıkcak göğüsucum,emmek zorunda,mama vermek istemiyorum.Çok zor oldu ama 5 dk için bile olsa başardık.Hergün uğraşıcam emzirebilmek için.Biberon bi yönden daha iyi aslında,ne kadar içtiğini,doyup doymadığını daha iyi anlıyorum.bebeğim ağlamak zorunda kalmadan doyuyo ve mışıl mışıl uyuyo.Bugün hiç biberon vermedim, sağdığım sütü kaşıkla verdim,ve sürekli emzirmeye çalıştım ama düzenimiz altüst oldu.2buçuk -3 saat kesintisiz uyuyan bebek 1 saat anca uyudu.Allahtan annem varda yardım ediyo,tek başıma başedemezdim.
Birde gaz mereti var tabi.Tam dalmış uyuyorken çığlık çığlığa uyanıyo yavrum.Tam 3 gündür kaka yapamadı.Zeytinyağlı çubuğuda denedim ama olmadı.Sürekli ıkınmaya çalışıyo,uykuda bile.Napcam ben ya,nasıl yapcak kakasını kızımoooffff of çok üzülüyorum:84:
canım benim oğlumda 48 saat yapmadı kakasını.doktora götürdük bi fitil yazdı.kullanır kullanmaz yaptı kakasını şükür.eczaneye sor istersen.çünkü reçetesiz satılabilen bişey.3 tl cik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?