2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çok geçmiş olsun fınfık hem sana hem bebeğine.Annelik çok zormuş gerçekten.İnsanın yüreği dayanmıyor bebeğin canı yanınca.Onlara hiçbişeycik olmasın,bize olsun nolcaksa,minik yavrular

sağol gripincim sizede geçmiş olsun hakikaten annelik acayip bişeymiş
sende emzirememekten dertlisin bende malesef doya doya acısız sancısız bir emzirebiseydik yavruları ((

Hoş geldin aramıza diyeyim o zaman, benimde ilk haftalarda gayet güzel uyuyordu sonra bu tilki uykuları başladı, şimdi tamemn alt üst olduk zaten, tam uyku düzenini oturttum dedim, bi misafir geldi biz tekrar hooooppp eski düzene geri döndük..

Dün gece 9 dan sabah 4 de kadar yine o tilki uykularını yaptı, emerken uyuyo koyuyorum uyanıyo deli etti beni, şimdide yorgun düştüğü için bütün gündür uyuyo, uyandıramıyorumda, gece yine nöbet tutcaz yani...

Anam ben pes ettim valla, ne yaparsam yapim her şey yine onun istediği gibi oluyo, kasmicam kendimi, ona ayak uydurcam şimdilik, 3. aydan sonra çaresine bakarım artık...

Aaaa benimde öle su toplamıştı ben patlattım onu ama dr.a gitmedim, yani gitmek aklıma gelmedi öle diyeyim, kanalların tıkandığını nerden anlıyosun cnm, bende dün pompayla sağdım ama süt çok az geldi, elimle sıkınca hemen gelio ama annamadım, piiiifffff....

gecmıs olsun fınfık, ben de bugun tam aglıodum duygu h azarladı 2. aya sakla aglamanı dıye 2 ay asılarından cık korkuyorum

grıpın saol.. sana da aferın dıren boyle enınde sonunda basarcaksınız işalla

oy kıyamam ben ona demek ağlattılar kızımın adaşını salak hemşireler, aman inş. troid sorunu yoktur Fınfık, sonuç ne zaman belli olacakmış...

anam doğurunca dert bitmiyormuş, tam aksine çoğalıyo valla...

sende kendini üzme sütün kesilmesin sonra, aman dikkatli ol...

Bu arada benim göğüslerim acıyo sanki böle iğne batırılıyomuş gibi oluyo, bazende göğüs uçlarım uyuşuyo gibi oluyo, sizede böle oluyo mu?

Bazen göğüslerim taş gibi sert bazende pelte gibi oluyo...

Son düzenleme:
süt geldıgı zaman memelerımın ucu uyusuo karıncalanıo fln anlıorum sutumun doldugunu normalde de her daım acıo ucu bısı gıyerken fln surtunce fecı can yakıo

Benim dr.um da 2.ay aşıları daha kötü oluyo dedi, piffffff, hiç götürmek istemim kızımı aşıya ama mecburum, her şey onun iyiliği için...

Hıııımmmmm göğüs ucu uyuşması süt geldiği zaman oluyo demek, ii o zaman uyuşsun, bende acaba iltihap falan mı oluyorda ondan mı uyuşuyo böle dedim....

canım benim oğlumda 48 saat yapmadı kakasını.doktora götürdük bi fitil yazdı.kullanır kullanmaz yaptı kakasını şükür.eczaneye sor istersen.çünkü reçetesiz satılabilen bişey.3 tl cik..

selam kızalr ya ayy sizinle vakit geçirmeyi özledim valla şimdi iki çocuk olunca hiçgiremez oldum ama sizi arada takip ediyorum..azçokokuduklarima cevap yazım..uyku düznini ş,mdi oturtamazsiniz kuşlar ona daha var 2.aydan sonra düzene girecektir..şimdilik böyle bu sıpalar bizi kullanıyolar..bende eylülde hiç yapmamiştim ama bunu yanıma alip yaıtıyorum ozaman rahat uyuyor hele birde uyanmaya başlıyacagi zaman yanagimi yanagina koyuyorum anında daliyor..yöntemi budum..eylülü hala sallıyorum(helak oldum)
yagmur kendiliigiden dalabiliyor uykuya..hiç ellemiyorum valla uyumazsa uyumasin sallamakta neymiş:))
fınfıkcım canim bebegini emzirmedigin zaman zeytinyağı sür memişlerine acayip iyi geliyor..
bbu arada bebegi kaka yapamayanlar fitile aliştrimayın sürekli fitil ister ona göre
aşılara gelince..şimdi bir aşı ama 2. 3.aydan sonra 3 tane birden vuruyorlar nasil oluyor varya off..insan dayanamıyorateş yapıyor huysuzluk yapıyor ama geçiyor neticede..ay arada fırsat bullunca girerim öptüm sizi..ben anca kızlarimlailgilenebiliyorum:)))
bir düzen oturtsamm ozaman daha iyi olacak

öf aman ya 1 saattir tıcker le uğraşıyorum beceremedim allahaşkına biri bana nerden yapılıyo göstersin

canım seçtiğin tickerın kodunu http ile başlayan .png ile biten kısmını kopyala ekle

ya oğlum saat başı emiyo nerdeyse ama ben helak oldum ne süt var ne de çocuğüuma vereceğim sağlam göğüs uçlarım(((((((((demin dayanamadım mama verdim çocuğum 75 cc yi 10 dk önce emmesine rağmen hüpletti kalanını da ben vermedim yeter kusar diye:S niye böyle ya.
ben kocamı çok özledim ya((( hep bu yüzden biliyorum(( keşke gelebilse ya((

slm kızlar... bugun sahilde uzun uzun yurudum... ama hala tık yok bende... dogurmak için beklıyorum...

prop çooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkk çırkın demır....... maşallah......

perşembe gunu yatiş olacak... son üç gunum kaldı.. inşallah gelir bebegım...

esin cnm benim saol verdiğin bilgiler için, demek uyku düzeni için boşuna uğraşıyorum ben, bundan sonra uğraşmicam zaten...

canım benim oğlumda 48 saat yapmadı kakasını.doktora götürdük bi fitil yazdı.kullanır kullanmaz yaptı kakasını şükür.eczaneye sor istersen.çünkü reçetesiz satılabilen bişey.3 tl cik..

yarın işitme testi için doktora götürücem,o zaman sorucam doktora kaka olayını.Yarın 4.gün olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…