2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

slm canım.
Ben de yürüyorum merdıven cıkıyorum ama olmayacagı varsa olmuyomuş valla . yarın kontrolum var nolcek bakalım.:??:26:

slm kızlar herkesin bebeği hayırlı olsun ALLAH analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin...bende 8 kasımda normal doğumla kavuştum meleğime...hergün giriyorum okuyorum ama hiiiç yazmaya fırsatım kalmıyor okumaktan..gecem gündüzüm karıştı zaten bütün psikolojim alt üst oldu valla herkes gibi..siteye girip okuyunca ve herkesin benim gibi uykusuz olduğunu düşününce valla çoook moral oluyor bana..hatta dün gece 4te düşündüm dedim kaç kişi daha benim gibi ayakta per perişan diye:)))dua ettim hepimiz için düzene girsin bebişlerimiz diye...birde şu kabızlık problemini halletsem daha ii olacak miniğim 2 günde bir ancak yapabiliyor oda zar zor ıkına ıkına yaaa:(( kahroluyorum o halini gördükce aynı problemi yaşayan yada çözüm bulan varsqa lütfen yardımınıza ihtiyacım var...

kızlar süt için çözümüde buldum ÜLKERİN MALTANA diye bi içeceği var genelde migroslarda satılıyor bide havaalanında felan bende bi arkadaşımdan duydum oda içmiş resmen fışkırtmış bende buldum içmeye başladım gazlı bi içecek zaten cidden fışkırttı sütümü maaşallah coğaldı...ama kuzum emmiyor makine ile sağıpta veriyorum mecburen kıyamıyorum uğraşıp sinirden kızarınca bende o doysunda emmesede olur diye dayıyorum biberonu maaşallah onuda 10 dakikada götürüyor...

evet nalancim bosuna ugraşuyon canim o düzene girecektir merak etme sen..
asenam hayırlı dogumlarin olsun inşallah..sende uykusuz anneler kervanına katılırsın bizim gibi..:)))
sütü arttırmak içnde ibrahim saraçoglu nun dediklerini yapıyorum bende boza,çörek otu,tahin helvası ve bol bol su içmek acayip faydası oluyor denemenizi tavsiye ediyropum

selam kızlar. internet yoktu kaç gündür yaa. çok merak ettim kimler doğurdu asenam ve akça kalmış. inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz bebeklerinize..

farkettım kı her gece bu saatlerde ayaktayız demek kı uyku duzenımız var heuehuhue :) herkese ıyı geceler kızlar 5 dklık bıle uyusanız ayılır rahatlarsınızı işallah, allah yardımcımız olsun

günaydın arkadaşlar bugünün açılışını ben yapayım.
Akşam 12den 4e kadar kabızlıktan,gazdan kıvrandı yavrum.Tam 4 saat susmadan ağlasdı,hatta ıkınmaktan ve ağlamaktan göbeği kanadı Elimi sıkı sıkı tutup kafasını öyle bi gömüyoduki göğsüme dayanamadım,bende ağladım onunla.Napcamı bilemedim. 4 gündür yapmıyo kakasını.Bugün götürücem doktora. Ne lanet bişeymiş bu kabızlık,insanı çaresiz bırakıyo. Allahım inşallah bugün yaparda rahat rahat uyur kızım.allah hepimizin bebeğini gaz illetinden kurtarsın

bende annem yada k.valideme gitiğimde bozuluyor uyku düzeni dün ben ısrarla mama vermek istemedim bir göğsümden sürekli emzirdim ama doymuyor galiba ki uyuyamıyor akşam mama verdim saat 10 da gece 1 de uyandı off ne yapacam bu süt olayını bilmiyorum
ben 1 gün boyunca boşaltmamıştım göğsümü ucu yara olduğundan emziremedim pompa ile de sağmadım sonra akşam 80 cc süt sağdım ama ertesi gün göğsümde kitle oldu ağrılı bir şekilde göğüste süt var fakat pompa ile sağdım gelmedi sürekli pompa yaptım bu seferde süt resmen kitle şeklinde geldi parça parça kanallar tıkanmıştı kanalları açayım derken göğsümün ucunu mahvettim sağmaktan off of ((

sağol canım ya sorma aşı en azından süre olarak kısa sürüyor kan alma olayı bayağı uzun sürdü çok ağladı yavrum

nalancım bugün çıkar sonuçlarımız..
benim sütüm çok azaldı duru sütten çok mama yiyor mama vermeyi hiç istemiyorum ama çok çaresiz kalıorum o ağlarken (

gripin bizde aynı sorunu yaşadık kaka olayında fitil verdi doktor gliserin kansuk adı 1/4 ünü verdik anında yaptı kakasını ve sonrasında hiç olmadı bir daha gaz içinde milupa iyi geceler çayı rahatlatıyor bayağı vermediğim günler oldu arada farkı o zaman gördüm

canım bir tane içer içmez farkediyormu hemen :S

Evet Malt içecekleri sütü artıyor.. ben fayrouz içiyorum onun için boza da aynı mantık... en çok vitamalt var çoğaltır denen ama ben onu denemedim.

slm kızlarr A tuşum oldu sonunda yuppiiinasılsınızz?bizz iyiyiz yani ara ara iyiyizzperşembe gecesi kuzum çok ağladı uykudan uyanıp bastı çığlığıcuma günü yeni bulduğum ve çook memnun kaldığım doktorumuza götürdümm bağırsaklarında gaz var 3 aya kadar geçmez dedi bizimki gaz sancısıymış zortlayarak yada kaka yaparak atamazmış kuzum humana rezene çayı verdi hergün 100cc hazırlıyıp gün içinde ara ara verip bitiriyorum çok rahatlattı bizimkinii bir diğer konuda pipisinin derisi kapalıymış yaza sünnet ettiricem çook bekletme tıkanır dediboyumuz 56 cm olmuşş kilo alımıda 1 ayda 1.5 fazla dedi sütü 2 saatte bir vermeye çalış çok emiyoo kusmasıda ondan dedi:))aralık ayında hem karma hemde rota virüs aşımız olucakmış yandık bizz bizden haberler bu kadar bide kuzum artık onunla konuşunca kahkahalar atıp aguluyo

fınfık 1 aşı olduk ıste 44 lıra verdık ama annem cok kızdı bana ana saglıga nıye goturmuosun orda bedava yapıolar para mı battı dedı 2. ay asılarını ana saglıkta yaptırabılırım bılmıorum :S

çüş ya devletin bedava verdiği aşıdan 44 lira paramı alıyorlar bende yatırmam valla zaten bir dahaki ay ücretli aşılarda var :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…