slm kızlar... bugun sahilde uzun uzun yurudum... ama hala tık yok bende... dogurmak için beklıyorum...
prop çooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkk çırkın demır....... maşallah......
perşembe gunu yatiş olacak... son üç gunum kaldı.. inşallah gelir bebegım...
aso ben de arayıp soramadım agdaya gıdıyım mı dıye ne sacma ıs :) allah rızası ıcın bı muayeneye gıden sorup aydınlatsa ya bızı :))
selam kızlar. internet yoktu kaç gündür yaa. çok merak ettim kimler doğurdu asenam ve akça kalmış. inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz bebeklerinize..
Hoş geldin aramıza diyeyim o zaman, benimde ilk haftalarda gayet güzel uyuyordu sonra bu tilki uykuları başladı, şimdi tamemn alt üst olduk zaten, tam uyku düzenini oturttum dedim, bi misafir geldi biz tekrar hooooppp eski düzene geri döndük..
Dün gece 9 dan sabah 4 de kadar yine o tilki uykularını yaptı, emerken uyuyo koyuyorum uyanıyo deli etti beni, şimdide yorgun düştüğü için bütün gündür uyuyo, uyandıramıyorumda, gece yine nöbet tutcaz yani...
Anam ben pes ettim valla, ne yaparsam yapim her şey yine onun istediği gibi oluyo, kasmicam kendimi, ona ayak uydurcam şimdilik, 3. aydan sonra çaresine bakarım artık...
Aaaa benimde öle su toplamıştı ben patlattım onu ama dr.a gitmedim, yani gitmek aklıma gelmedi öle diyeyim, kanalların tıkandığını nerden anlıyosun cnm, bende dün pompayla sağdım ama süt çok az geldi, elimle sıkınca hemen gelio ama annamadım, piiiifffff....
gecmıs olsun fınfık, ben de bugun tam aglıodum duygu h azarladı 2. aya sakla aglamanı dıye 2 ay asılarından cık korkuyorum
grıpın saol.. sana da aferın dıren boyle enınde sonunda basarcaksınız işalla
oy kıyamam ben ona demek ağlattılar kızımın adaşını salak hemşireler, aman inş. troid sorunu yoktur Fınfık, sonuç ne zaman belli olacakmış...
anam doğurunca dert bitmiyormuş, tam aksine çoğalıyo valla...
sende kendini üzme sütün kesilmesin sonra, aman dikkatli ol...
kızlar süt için çözümüde buldum ÜLKERİN MALTANA diye bi içeceği var genelde migroslarda satılıyor bide havaalanında felan bende bi arkadaşımdan duydum oda içmiş resmen fışkırtmış bende buldum içmeye başladım gazlı bi içecek zaten cidden fışkırttı sütümü maaşallah coğaldı...ama kuzum emmiyor makine ile sağıpta veriyorum mecburen kıyamıyorum uğraşıp sinirden kızarınca bende o doysunda emmesede olur diye dayıyorum biberonu maaşallah onuda 10 dakikada götürüyor...
fınfık 1 aşı olduk ıste 44 lıra verdık ama annem cok kızdı bana ana saglıga nıye goturmuosun orda bedava yapıolar para mı battı dedı 2. ay asılarını ana saglıkta yaptırabılırım bılmıorum :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?