2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sezencım daha dun senı dusundum nerdeler bunlar dıye, maşallah kayraya

servise gitti yine bilgisayarımm ama düzeldi sonunda bende ilk aşısını sağlık ocağında yaptırdım cnm hemde bedava karmayıda orda yaptırıcam doktorumuz rota virüs özel onu burda yapıcam dedi nette araştırdım sağlık ocağının aşısı daha yeni oluyomuş hastanelerin daha bayatmış çok yapılıp değişim olmadığı için

bijooo geldinmi nan ne zaman rejime başlıyık cuma günü mevlüdümüz var hepinizi bekleriz kızlarr:82:

fınfık 70 tl verdım gecen hafta, muayeneye gıtmıstık ya, kontrol dıye gectı bu haaftakı

Son düzenleme:
of ben bu sıpayı doyuramıyorum allahım ya o cıldırcak aclıktan ya ben cıldırcam sınırden. sbh 6dan berı bı memeyı emıo 20 dk uyuyo kalkıo otekını emıo yarımsaat uyuyo tekrar kalkıp otekını emıo.. sutun dolmasına fırsat vermeden pörsüttü ikisini de. hala aç. mama verdım 60 cc cok vermıyım dedım onu bıtırdı bastı cıglıgı daha ıstıyo. ya cok asırı kılo aldı bu boyle gıderse napcam ben cıdden bı yol yorda gosterın bana ya :S

benimkide çok emiyo sürekli ağzı meme arıyo doktorumuz rezene çayıyla oyala gün içinde çok emzirme biberonu ver 10 cc içer bırakır çyı dedi benimki bi dikişte 50 cc bitiriyo obezmi ne olcak bizimkilerr acep:84:

Son düzenleme:
10 cc ıcıp bıraır mı hıc ben de gece cayını agzından zorla alıorum bazen ıkı sanıye fazla tutsam agzında bı bakıom bı 10 cc daha hüpletmiş. valla korkarım ben obez olmasınlar kıloyu heç sevmem

günaydin kızlar ay deliricem sinirlerim cok bozuk yorgunluktan uykusuzluktan sinir falan kalmadı. Dün bes saat hıysuzluk yaptı ne yapsak sakinleştiremedlk bu gazın a.q kocamada sinirliyim bu böyle olmazmış yardımcı tutalımmış beceremiyorsun diyor kısacası bide o kadar bakımsızım ki aynalara küstüm offf cok dertliyim cok:84:

yasemıncım bakımsızlıgı bosver sımdı hepımız aynı vazıyetteyız duş alabılsem şanslı sayıyorum kendımı, 2 ay bu boyle gıder sonra duzenımız oturur..
sen gerıldıgınde bebek bunu hıssedıo ve o da ıyıce gerılıo sakınlesmıo. dun aksam 1 saate yakındır aglıodu benımkı de hıc bı derdı yoktu oysakı babası gelınce onun kucagına attım orda sakınlestı hemen sen de esınle paslaş arada boyle. yardımcı konusunu sen daha ıyı bılırsın tabı belkı evın ıslerını yapcak bırını alırsınız sn sadece masalla ılgılenırsın olmaz mı? ama rahat edebılcek mısın evde bırısı varken. benım kocam da o gun mıllet 4 cocuga bakıo sen bırıne bakamadın dedı cıldırdım bagırdım cagırdım, cok bılıolar sankı kolay ışti.

Allahım bende çıldıracam burcu benimki de doymuor doymuyor emziriyorum yarım saat sürmüyor acıkıyor memede uyuyor mama yiyince 2 - 3 saat uyuyor(
Yasemincim tutsun yardımcı ev işlerine kocan masalın gazını çıkarmak için mi tutacak yardımcıyı eğer öyle bir yetenek varsa bende tutarım çünkü bende artık bezdim :s

doktora gittik geldik.Doktor kremli çubuk falan soktu poposuna,baya bi deşti.Ama çıkmadı.Doktor kurumuş kakası içerde dedi.Birde jel lavman yaptı,2-3 saate yapmazsa çocuk cerrahına göstericez,8günlük bebek 4 gündür kakasını yapması gerkirdi dedi. Allahım bir kaka için bukadar yalvaracağım,böyle dört gözle bekleyeceğim aklıma gelmezdi.

Allah yardimcin olsun canim ya insaallah yapar kakasini, neden yapamiyormuski? sebebi neymis.?

ay kizlar ya benimkidemi boyle 1 aylik olunca çok emmek isticek? Bu gece 1 kez uyandi sadece kizim. gece 12:30 da uyuduk sonra 3 gibi kalkti sonra sabah 7:30 da kalkti simdi kendiliginden uyudu. Ay 1 aylik olunca daha farkli oluyorlar demeki. gozum korktu :18:

grıpın cok gecmıs olsun keske bu kdr beklemeseydınız 24 saat yapmayınca gıdılır yanı doktora.. tüh ya.. kıyamam mınıgımın canı yanıodur sımdı cok (

celısuenıs ılk dogduklarında paso uyuyolar zaten 3. haftada acılıolar. ama benımkı ayrı bo obur 1 kılo sut ıcıp de doymuo oyle bı cıns benımkı

prop kolay gelsin valla zor işin.Acaba başka bi derdi varda onu bastırmak içinmi yemek yemek istiyor.Hani bazı bebeklerin canı yanınca falan memeye saldırır acısını bastırmak için ya belki bi yeri falan ağrıyodur.

bugün benimki de doymak bilmiyor... 5 den beri yarım saat aralıklarla emiyor sanırım büyüme zamanııııı..
demir yakışıklısı pehlivan olma yolunda hahaha :)

dogru dıosun emerlerken agrı kesıcı hormonları salgılanıomuş ama bızımkı ondan olamaz doyunca susuyo cunku cnm ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…