sezencım daha dun senı dusundum nerdeler bunlar dıye, maşallah kayraya
çüş ya devletin bedava verdiği aşıdan 44 lira paramı alıyorlar bende yatırmam valla zaten bir dahaki ay ücretli aşılarda var :S
of ben bu sıpayı doyuramıyorum allahım ya o cıldırcak aclıktan ya ben cıldırcam sınırden. sbh 6dan berı bı memeyı emıo 20 dk uyuyo kalkıo otekını emıo yarımsaat uyuyo tekrar kalkıp otekını emıo.. sutun dolmasına fırsat vermeden pörsüttü ikisini de. hala aç. mama verdım 60 cc cok vermıyım dedım onu bıtırdı bastı cıglıgı daha ıstıyo. ya cok asırı kılo aldı bu boyle gıderse napcam ben cıdden bı yol yorda gosterın bana ya :S
doktora gittik geldik.Doktor kremli çubuk falan soktu poposuna,baya bi deşti.Ama çıkmadı.Doktor kurumuş kakası içerde dedi.Birde jel lavman yaptı,2-3 saate yapmazsa çocuk cerrahına göstericez,8günlük bebek 4 gündür kakasını yapması gerkirdi dedi. Allahım bir kaka için bukadar yalvaracağım,böyle dört gözle bekleyeceğim aklıma gelmezdi.
Allahım bende çıldıracam burcu benimki de doymuor doymuyor emziriyorum yarım saat sürmüyor acıkıyor memede uyuyor mama yiyince 2 - 3 saat uyuyor(
Yasemincim tutsun yardımcı ev işlerine kocan masalın gazını çıkarmak için mi tutacak yardımcıyı eğer öyle bir yetenek varsa bende tutarım çünkü bende artık bezdim :s
yasemıncım bakımsızlıgı bosver sımdı hepımız aynı vazıyetteyız duş alabılsem şanslı sayıyorum kendımı, 2 ay bu boyle gıder sonra duzenımız oturur..
sen gerıldıgınde bebek bunu hıssedıo ve o da ıyıce gerılıo sakınlesmıo. dun aksam 1 saate yakındır aglıodu benımkı de hıc bı derdı yoktu oysakı babası gelınce onun kucagına attım orda sakınlestı hemen sen de esınle paslaş arada boyle. yardımcı konusunu sen daha ıyı bılırsın tabı belkı evın ıslerını yapcak bırını alırsınız sn sadece masalla ılgılenırsın olmaz mı? ama rahat edebılcek mısın evde bırısı varken. benım kocam da o gun mıllet 4 cocuga bakıo sen bırıne bakamadın dedı cıldırdım bagırdım cagırdım, cok bılıolar sankı kolay ışti.
10 cc ıcıp bıraır mı hıc ben de gece cayını agzından zorla alıorum bazen ıkı sanıye fazla tutsam agzında bı bakıom bı 10 cc daha hüpletmiş. valla korkarım ben obez olmasınlarkıloyu heç sevmem
günaydin kızlar ay deliricem sinirlerim cok bozuk yorgunluktan uykusuzluktan sinir falan kalmadı. Dün bes saat hıysuzluk yaptı ne yapsak sakinleştiremedlk bu gazın a.q kocamada sinirliyim bu böyle olmazmış yardımcı tutalımmış beceremiyorsun diyor kısacası bide o kadar bakımsızım ki aynalara küstüm offf cok dertliyim cok:84:
benimkide çok emiyo sürekli ağzı meme arıyo doktorumuz rezene çayıyla oyala gün içinde çok emzirme biberonu ver 10 cc içer bırakır çyı dedi benimki bi dikişte 50 cc bitiriyo obezmi ne olcak bizimkilerr acep:84:
of ben bu sıpayı doyuramıyorum allahım ya o cıldırcak aclıktan ya ben cıldırcam sınırden. sbh 6dan berı bı memeyı emıo 20 dk uyuyo kalkıo otekını emıo yarımsaat uyuyo tekrar kalkıp otekını emıo.. sutun dolmasına fırsat vermeden pörsüttü ikisini de. hala aç. mama verdım 60 cc cok vermıyım dedım onu bıtırdı bastı cıglıgı daha ıstıyo. ya cok asırı kılo aldı bu boyle gıderse napcam ben cıdden bı yol yorda gosterın bana ya :S
Allah yardimcin olsun canim ya insaallah yapar kakasini, neden yapamiyormuski? sebebi neymis.?
prop kolay gelsin valla zor işin.Acaba başka bi derdi varda onu bastırmak içinmi yemek yemek istiyor.Hani bazı bebeklerin canı yanınca falan memeye saldırır acısını bastırmak için ya belki bi yeri falan ağrıyodur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?