2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
grıpın cok gecmıs olsun keske bu kdr beklemeseydınız 24 saat yapmayınca gıdılır yanı doktora.. tüh ya.. kıyamam mınıgımın canı yanıodur sımdı cok (

Ne bileyim,bugün yapar yarın yapar diye düşündük.Bazılarıda normal bu falan dedi,onlarada kandık salak gibi. Yavrumun attığı çığlıklar kulağımdan gitmiyo,elimdende bişey gelmiyo,allah kimseyi çaresiz bırakmasın.
İnşallah yapacak umut ediyorum

gripincim canımçok geçmiş olsun merak etme canım inşallah yoluna girer eylülde küçükken 5 gün yapamamştı zeytinyagıfalan verdiktee ancaöyle yapmştı..bende bir kaka için dua ederdim insan nasıl seviniyor anlatamam..

ya sizin kuzular amma huysuzlanmışlaranlaşılan..sinir yapmayın kızlar düzene girer kocalarınızıda kaile almayın ben öyle yapıyorum en azından
anne olmak hiçde kolay degil
allah bize sabır versin

cnm geçmiş olsun benimkide 4 gün yapmadı nette araştırdım hem mama hem anne sütü alan bebeklerde sık olurmuş bu durum ama sırf anne sütü alan bebekse 5 güne kadar normalmiş kabızlık değilmiş bu korkmaya gerek yokmuş sen mama veriyomusun

ne zamana kdr boyle yemek ıstıcek esıncım ? mama vermek ıstemıorum sutum de var cok sukur ama doymuo cocuk :S şaşıp kalıom napcamı

procum sütünü sağdınmı ikisindende kaç cc çıkıyor..
sütün var sanısın ama yetmıyor olabilirmı

procum sütünü sağdınmı ikisindende kaç cc çıkıyor..
sütün var sanısın ama yetmıyor olabilirmı

cnm 24 saatte 920 cc süt sağdım, ve en son doluydu göğsum onu da sagsam 1050 fln olurdu. bu kdr da doyurmaya yetmıosa ne dıyım :S ama yarıo sutum cok sukur ama doymuo ıste ay napcamı sasırdım :S

sağol canım,inşallah düzelir.İlaçlarla falan ne zamana kadar idare edilirki.

Teşekkür ederim sezencim,evet ben mama daha çok veriyorum.2-3 öğün annesütü 4-5 öğün mama.Comformil kullanıyoruz biz,doktor bile o mamaya rağmenmi böyle yapamıyo diye şaşırdı,inşallah düzelir

saol grıpıncım maşallah saglıgına fln demır gıbı olsun tabı oglum da dombılı olmasın ya :) allahın açı

Son düzenleme:
canım benim ya sakinleşmeye çalış.kocana ver çıkarsın bakalım gazı çıkarabiliyo mu.her şey yoluna girer inşallah canım
çok geçmiş olsun canım :18:

fınfıncım maltanayı ben günde 3 tane içmiştim arttırdı sütümü çok şükür ama emmiyor kuzucum sağıyorum bende ama makinede sütün tamamını boşaltmıyor maalesef((

kızlar bugün 3.günümüz ama hala kakasını yapmadı miniğim ama öyle sürekli bir ıkınma halide yok yinede zeytinyağıyla poposuyla felan oynadım banamısın demiyor((gripinin başına gelenleri okuyuncada korkmaya başladım götürsemmi bende miniğimi doktora acaba(
bayramdan önce 7 saat aralıksız uyudu uyanmadı diye götürdüm acile...bayramda hiç uyumuyor ağlıyor diye götürdüm doktora hemşireler halime gülüyordu bu seferde gidersek 3.acilimiz olacak valla:)))3 haftada 3 kez doktor yaaaaaaa:84::84:

bizim doktorumuz gün içine hiç kaka yapmazsa hemen geliyosunuz demişti.Bence git ben olsam giderdim.çok gfeçmiş olsun bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…