grıpın cok gecmıs olsun keske bu kdr beklemeseydınız 24 saat yapmayınca gıdılır yanı doktora.. tüh ya.. kıyamam mınıgımın canı yanıodur sımdı cok(
Ne bileyim,bugün yapar yarın yapar diye düşündük.Bazılarıda normal bu falan dedi,onlarada kandık salak gibi. Yavrumun attığı çığlıklar kulağımdan gitmiyo,elimdende bişey gelmiyo,allah kimseyi çaresiz bırakmasın.
İnşallah yapacak umut ediyorum
ne zamana kdr boyle yemek ıstıcek esıncım ? mama vermek ıstemıorum sutum de var cok sukur ama doymuo cocuk :S şaşıp kalıom napcamı
procum sütünü sağdınmı ikisindende kaç cc çıkıyor..
sütün var sanısın ama yetmıyor olabilirmı
kaç kilo olmuş demir doktor ne dedi
gripincim canımçok geçmiş olsun merak etme canım inşallah yoluna girer eylülde küçükken 5 gün yapamamştı zeytinyagıfalan verdiktee ancaöyle yapmştı..bende bir kaka için dua ederdim insan nasıl seviniyor anlatamam..
cnm geçmiş olsun benimkide 4 gün yapmadı nette araştırdım hem mama hem anne sütü alan bebeklerde sık olurmuş bu durum ama sırf anne sütü alan bebekse 5 güne kadar normalmiş kabızlık değilmiş bu korkmaya gerek yokmuş sen mama veriyomusun
4600ne dıcek maşallah dedi :)
canım benim ya sakinleşmeye çalış.kocana ver çıkarsın bakalım gazı çıkarabiliyo mu.her şey yoluna girer inşallah canımgünaydin kızlar ay deliricem sinirlerim cok bozuk yorgunluktan uykusuzluktan sinir falan kalmadı. Dün bes saat hıysuzluk yaptı ne yapsak sakinleştiremedlk bu gazın a.q kocamada sinirliyim bu böyle olmazmış yardımcı tutalımmış beceremiyorsun diyor kısacası bide o kadar bakımsızım ki aynalara küstüm offf cok dertliyim cok:84:
çok geçmiş olsun canım :18:Ne bileyim,bugün yapar yarın yapar diye düşündük.Bazılarıda normal bu falan dedi,onlarada kandık salak gibi. Yavrumun attığı çığlıklar kulağımdan gitmiyo,elimdende bişey gelmiyo,allah kimseyi çaresiz bırakmasın.
İnşallah yapacak umut ediyorum
bizim doktorumuz gün içine hiç kaka yapmazsa hemen geliyosunuz demişti.Bence git ben olsam giderdim.çok gfeçmiş olsun bu aradakızlar bugün 3.günümüz ama hala kakasını yapmadı miniğim ama öyle sürekli bir ıkınma halide yok yinede zeytinyağıyla poposuyla felan oynadım banamısın demiyor((gripinin başına gelenleri okuyuncada korkmaya başladım götürsemmi bende miniğimi doktora acaba (
bayramdan önce 7 saat aralıksız uyudu uyanmadı diye götürdüm acile...bayramda hiç uyumuyor ağlıyor diye götürdüm doktora hemşireler halime gülüyordu bu seferde gidersek 3.acilimiz olacak valla:)))3 haftada 3 kez doktor yaaaaaaa:84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?