kızlar bugün 3.günümüz ama hala kakasını yapmadı miniğim ama öyle sürekli bir ıkınma halide yok yinede zeytinyağıyla poposuyla felan oynadım banamısın demiyor((gripinin başına gelenleri okuyuncada korkmaya başladım götürsemmi bende miniğimi doktora acaba (
bayramdan önce 7 saat aralıksız uyudu uyanmadı diye götürdüm acile...bayramda hiç uyumuyor ağlıyor diye götürdüm doktora hemşireler halime gülüyordu bu seferde gidersek 3.acilimiz olacak valla:)))3 haftada 3 kez doktor yaaaaaaa:84::84:
bizim doktorumuz gün içine hiç kaka yapmazsa hemen geliyosunuz demişti.Bence git ben olsam giderdim.çok gfeçmiş olsun bu arada
Nehircim ben mama veriyorum ama takviye şeklinde değil doymadığında veriyorum sadece bazen günde bir öğün bazen 3 günde bir oluyor belli olmuyor. Senın daha sutun gelmemıstır tam olarak yetmıosa tabı kı mama verceksın ne var bunda sutun artınca yavas yavas mamayı azaltır sutu cogaltırsın, sut aldıktan snr artı mama almasında bı sakınca yok bence yanı
cnm 24 saatte 920 cc süt sağdım, ve en son doluydu göğsum onu da sagsam 1050 fln olurdu. bu kdr da doyurmaya yetmıosa ne dıyım :S ama yarıo sutum cok sukur ama doymuo ıste ay napcamı sasırdım :S
prop maaşallah maaşallah sütün çokmuş kuzucum..süt arttırıcı bişeyler kullandınmı peki???
4600ne dıcek maşallah dedi :)
maşallah cnm masalımıza en şişko kızımızbence en sisko bende 5500 ama şu aralar iştahımız yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?