2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar giremiyorum hiç umarım herkes iyidir..bizde bebeğimle birbirimize alışmaya çalışıyoruz ilk günler çok zormuş kızlar bebeğimi doyuramıyorum doktorumuz mama vericeksin dedi mecbur veriyorum yoksa başa çıkamıyoruz zaten sütlerim tam gelmedi mamayle rahat ediyoruz biraz sizler nasılsınız?
rezene hoşaf bol su neler yapıyorum kızlar sütüm için ama halaa çoğalmadı ne yapıcam başka ben

prop senin bebeğinde iştahlı bir bebekti yanlış hatırlamıyorsam sen napıyorsun mama veriyor musun,fikirlerinize ihtiyacım var herkese selamlarrrr

yaaaa ben nnasıl resim yükleyeceğim miniğimi göstercektim size((((

benim bebeğimde yapmadı 4 gün doktor poposunu uyarın dedi zeytinyağlı kulak papiksi yaptık akşamına yaptı canım yapmasaydı fitil vermişti kansuk diye birşey geçmiş olsun...

bizim doktorumuz gün içine hiç kaka yapmazsa hemen geliyosunuz demişti.Bence git ben olsam giderdim.çok gfeçmiş olsun bu arada

teşekkür ederim canım eşimde çalışıyor artık dedesini bekliycez o gelince götüreyim kuzumu valla kakasını yapması için bu kadar dua edeceğim hiiiç aklıma gelmemişti:84:

Nehircim ben mama veriyorum ama takviye şeklinde değil doymadığında veriyorum sadece bazen günde bir öğün bazen 3 günde bir oluyor belli olmuyor. Senın daha sutun gelmemıstır tam olarak yetmıosa tabı kı mama verceksın ne var bunda sutun artınca yavas yavas mamayı azaltır sutu cogaltırsın, sut aldıktan snr artı mama almasında bı sakınca yok bence yanı

ya bide maaşallah hem yapamıyor kakasını hemde mışıl mışıl uyuyor hiiç şikayeti yok gibi deli olacam

nedense mama fobisi oluştu bende burcucum yaa birazda korktum sanırım memeden kopar diye ama doktorumuz rahatlattı beni iştahlı bir bebek sütün geleseye kadar vericez dedi o da rahatladı bende rahatladım 30cc veriyorum zaten günde 2-3 kere bakalım inşallah çoğalacak sütlerim...

pöffff bende emziriorum 1 saati kesin aşiyoruz her seferinde
artik meme uçlarim iflas etti.
emzik werdim şimdi uyuyo cadı.hayatimi kurtario bazen emzik ama karni aç olursa asla almio tükürüyo uyanik.

kaşlarim orman oldu.bacaklari filan saymiorum bile.
manisa tarzani gibiyim

nehır işallah damızlık ınekler gıbı fışkırır sütlerin
miracle 3 kısı kaldılar :) bu gece doguran olmadıysa eger
fairy al benden de o kdr :)

propcum maşallah demire yaa

bende doymadiğini hissettiğim zamanlarda emzirdikten sonra sağdiklarimdan weriorum 40-50 filan.
1 saatlik emzirme sonrasi onuda içio cok cok.
zaten emzirmediğim zamanlarda süt sağiyo oluyorum.heryerim süt lekesi.

cnm 24 saatte 920 cc süt sağdım, ve en son doluydu göğsum onu da sagsam 1050 fln olurdu. bu kdr da doyurmaya yetmıosa ne dıyım :S ama yarıo sutum cok sukur ama doymuo ıste ay napcamı sasırdım :S

prop maaşallah maaşallah sütün çokmuş kuzucum..süt arttırıcı bişeyler kullandınmı peki???

saol fairy cnm..
bızımde koltuklar fln hep sut oluo gogus kalkanı oldugunu unutuorum uzerımde bı egılıorum sıpır sıpır damlamaya baslıo bızıler kufur ede ede bı hal oldum :) kalkanda 3 saatte bırıken sut de bosa gıdıo boyle olunca cok sınır bozucu :)

burcu fınkfınk elimden geldiğince sakin olmaya caalışıyorum uykusuzluk adamı mahvedlyor baslarda nasıl uslu bir bebişti acayip mutlu olustum neyse yarın 40 ımızı ucurucaz@gerci şimdiye kadar 5 kere falan cıktık dışarı ama adettir işte banada değişiklik olur buda yetmezmiş gibi eşimin en yoğun olduğu dönem adam benden bitik. Temizlik için yardımcım var zaten s..sen yapama

millet süt olsun diye 4 litre su içiyormuş pof ben içemem ya midem bulanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…