2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sezencım işLLA DEDIGIN GIBI OLUR NORMAL KILOLU OLSUN YANI :)

yasemın senınkı zaten kılolu dogdu bızım hastane cıkıs kılomuz 2800 :) yanı sız gaz ıcın bırını tutcaksınız oyle mı :)) hadı bakalım.. anlıorum cnm senı uykusuzluk cok zor of offff

slm kızlar... geçmişi okudum verecek cavap yok..... gaz,mama, süt.... uykusuzluk... bızde sorun yok.. uzun uzun uyumaktayız.......:))))))

beklıyoruz hala kızımı...

Az önce doktordan geldim, topuk kanı verdik 2.kez ama ben kan alırlarken içerde duramadım.Dışarı çıkmamı söyledi hemşire kızımın cigerleri patladı sandım o kadar çok canını yaktılar ki ağlaya ağlaya yorgun düştü gözleri şişti, ben bayıldım hastanede şekerli su içerdiler.Hayatımın en kötü dakikalarıydı.Bu nasıl iş anlam veremiyorum 1 kere canını yaktılar makine kanı okumamış tekrar verin dediler.Şikayet etsem kimi kime şikayet edeceğim.

Kızım 4.350 gr doğmuştu 5.05 kg olmuş 21 günde.
Yüzünde kızarıklıklar vardı doktor hematem pomad diye bir krem verdi birde çocugu çok öpmeyin dedi. Hala kendime gelemedim.Ellerim titriyor.

delirecem şimdi ya sabaha kadar mır mırr hiç durmadı sarılık değerinde düşüş var dedi doktor haftaya tekrar tahlil yapılacak gazını çıkaramasına rağmen bacaklarını karnına doğru çekiyor yavrum birde o bacağı havada sallaması var eşim tutturdu bu gün yine doktora götür ya ben her ağladı bu çocuğu doktora götüremem ki kime ne desek kırkına kadar olur diyor bıktım valla şu kırk neymiş be gelsede kurtulsak artık kahvaltı bile yapamadım iştah falan kalmadı bende dünde akşam 6 ya kadar 1_2 bisküviyle kaldım sütüm kesilecek ya

maşallaah bebişee , prop demire çok iyi bakmışsın valla bravo. nazarlık takıın bebişlerinizee.

saol leylı.. maşallah hepsıne ..

kızlar slıng geldı demırı koydum ıcıne anında gaz cıkartmaya basladı valla:))) ben degısık baglama sekıllerı denıorum sımdı

Son düzenleme:
canım benim ya sakinleşmeye çalış.kocana ver çıkarsın bakalım gazı çıkarabiliyo mu.her şey yoluna girer inşallah canım

çok geçmiş olsun canım :18:

teşekkürler asocum

Bence götür tatlım,çünkü geç kalınca kuruyo kaka,hiç yapamıyolar bu kez.Boşver kim gülerse gülsün bebeklerin sağlığı önemli.

ya bide maaşallah hem yapamıyor kakasını hemde mışıl mışıl uyuyor hiiç şikayeti yok gibi deli olacam

benimki çıldırmış gibi ağlıyodu,dedim ya ıkınmaktan ve ağlamaktan göbüşü kanadı bebeğimin.Biran önce hallet bence bu sorunu yoksa şimdiki gibi mışıl mışıl uyumak hayal olur ona

Offf of,topuk kanı vermek zaten zor,birde makine okumamış bi daha alalımmı diyolar.Yarabbim ne sinir bozucu bişey ya. Çok geçmiş olsun canım ya,insan çocuğu olunca her yeri yıkası geliyo böyle durumda.Kıyamam kuzum

Gözünaydın canım,geçiyo sarılığı demekki.Tamamen geçince rahatlar bebeğin

ay bu kocalar cok konusuo cıldırtıolar benı :)

saol leylı.. maşallah hepsıne ..

kızlar slıng geldı demırı koydum ıcıne anında gaz cıkartmaya basladı valla:))) ben degısık baglama sekıllerı denıorum sımdı

ben kucağa alışmasın diye almadım sling ama çok rahat ve pratik bişeye benziyo.Demire iyi geldi demekki

selaammm
biz geldik kontrolden duru hanım 4060 olmuş doktor çok iyi dedi muayene etti çok salıklı bi sorun yok dedi sarılıkta geçmiş hiç gerek yok kan vermeye dedi
ama doktor meymenetsizin tekiydi uyuz oldum doğru dürüs konuşmadı bile gaz dedim bu çocuğun gazı yok dedi hiçbişey vermiyceksin dedi zinko om-x milupa gece çayı hiçbişey gazı olması için 45 dakka kesintisiz kıvranım katılana kadar ağlayıp morarması lazımmış ozaman gazı var ilaç kullanmalıyız demekmiş bu kadar gaz normalmiş sinir etti ben ya bidaha gitmem o doktora mamyı kes verme sütün yetiyo dedi açlıktan ağlıyo çocuk dedim emzir dedi e zaten emziriyorum doymuyo ağlıyo dedim yeter yeter ona dedi hey allahım hiç çıkar yol göstermedi yaa

bu arada emzirirken emzirme odasında birsürü bayanla tanıştım hepsi sadece emziriyorum dedi 8 aylık olan bile vardı hele bi tanesi 4 ay kuru kuru emzirdim ağladı mahfoldu mama vermedim 4 ay sonra sütüm fışkırdı dedi süper ya bende dayanabildiğim kadar vermiycem bakalım nolucak sadece dışarı çıkarken verdirtirim çünkü mamayı yiyince 3-4 saat deliksiz uyuyo kuzum

gaz için kadının biri muskatı tavsiye etti bi fiske sütüne karıştır dedi çok iyi geliyormuş deniycem bakalım

semacım kızına maşallah..
ama o karıya da pes yanı 4 ay aglatmıs mı cocugunu ne gerek var. sımdıkı hafızaları ılerde psıkolojılerını etkılıcek bebeklerımızın gerek var mı o kdr ınat etmeye bılmıorum kı.. sen bılırsın tabı
doktora da çüş hakketen salak..

ben kucağa alışmasın diye almadım sling ama çok rahat ve pratik bişeye benziyo.Demire iyi geldi demekki

valla cnm uyurken hep kendı kendıne uyutmaya calısıorum markete fln gıdebılmek ıcın kullancam bunu evden cıkamıorum ya koca arabayı mı cıkartcam bakkal ıcın fln canıma tak ettı

vallaha ya eve gelene kadar söylendim doktora bende neyse kızım sağlıklıya 2. ayki kontrole başkasına gidicem artık

evet kadın öle dedi ya çok ilginç ben kıyamam sonuçta psikolojide önemli ve uyumasıda önemli kesinlikle çok ağlarsa doymazsa bebeğim veririm mama

gaz işinide napıcam bilmiyorum ya bi gün feciyiz bigün iyi şaşırdım kaldım ama kadınlarla konuşmamda ortak bir nokta vardı 3 ay sonra geçicekmiş hepsi ama başka sorunlar başlıycak dediler diş aşılar ateş filan işte

4 gündür ısırgan suyu içiyorum gözle görülür şekilde çoğaldı sütüm şiddetle tavsiye olunur

gözünüzaydın canım,maşallah duruya
Öyle doktora bende gıcık oluyorum.Sanki çok kolay bebeklerin o hallerine dayanmak.Söylemesi kolay tabi.Ben asla çocuğumu 4ay aç bırakmam,emmiyosa emmesin napalım,yazık yavrucuğa.Zamanla emer.İlk gün bile dayanamadım aç kalmasına mama verdim.Hiç aç bırakmadım.Şimdi anne sütüde alıyo,arada mamada veriyorum. Aç çocuğun bağışıklık sistemide zayıf oluyo
.

yuppiiiii kakamızı yapmışız oyy kuzum benim,2 bez doldurduk maşallah aşkıma nasıl bir huzur var yüzünde görmelisiniz,altını alırken bile uyuyo mışıl mışıl.Allahım şükürler olsun kurtuldu yavrum kabızlık sancısından
İnşallah olmaz bi daha.Çok mutluyum çoookk:86:

hadi gözünaydın kurtuldunuz bu son olsunn inş..

Burcucum kocamın ne dediği umurumda değil yardımcı falan tutmam ben zaten işe dönünce mecbur tutucam kızıma bakabildiğim sürece bakıcam hep böyle gitmeyecek ya düzelicez elbet

hadi gözünaydın benimkide elime yaptı biraz önce :) birinin elime kaka yapmasına sinirlenmeyeceğim hiç aklıma gelmezdi dötünü yerim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…