Burcucum kocamın ne dediği umurumda değil yardımcı falan tutmam ben zaten işe dönünce mecbur tutucam kızıma bakabildiğim sürece bakıcam hep böyle gitmeyecek ya düzelicez elbet
4600ne dıcek maşallah dedi :)
burcu fınkfınk elimden geldiğince sakin olmaya caalışıyorum uykusuzluk adamı mahvedlyor baslarda nasıl uslu bir bebişti acayip mutlu olustum neyse yarın 40 ımızı ucurucaz@gerci şimdiye kadar 5 kere falan cıktık dışarı ama adettir işte banada değişiklik olur buda yetmezmiş gibi eşimin en yoğun olduğu dönem adam benden bitik. Temizlik için yardımcım var zaten s..sen yapama
selaammm
biz geldik kontrolden duru hanım 4060 olmuş doktor çok iyi dedi muayene etti çok salıklı bi sorun yok dedi sarılıkta geçmiş hiç gerek yok kan vermeye dedi
ama doktor meymenetsizin tekiydi uyuz oldum doğru dürüs konuşmadı bile gaz dedim bu çocuğun gazı yok dedihiçbişey vermiyceksin dedi zinko om-x milupa gece çayı hiçbişey gazı olması için 45 dakka kesintisiz kıvranım katılana kadar ağlayıp morarması lazımmış ozaman gazı var ilaç kullanmalıyız demekmiş bu kadar gaz normalmiş sinir etti ben ya bidaha gitmem o doktora mamyı kes verme sütün yetiyo dedi açlıktan ağlıyo çocuk dedim emzir dedi e zaten emziriyorum doymuyo ağlıyo dedim yeter yeter ona dedi hey allahım hiç çıkar yol göstermedi yaa
bu arada emzirirken emzirme odasında birsürü bayanla tanıştım hepsi sadece emziriyorum dedi 8 aylık olan bile vardı hele bi tanesi 4 ay kuru kuru emzirdim ağladı mahfoldu mama vermedim 4 ay sonra sütüm fışkırdı dedisüper ya bende dayanabildiğim kadar vermiycem bakalım nolucak sadece dışarı çıkarken verdirtirim çünkü mamayı yiyince 3-4 saat deliksiz uyuyo kuzum
gaz için kadının biri muskatı tavsiye etti bi fiske sütüne karıştır dedi çok iyi geliyormuş deniycem bakalım
yuppiiiii kakamızı yapmışızoyy kuzum benim,2 bez doldurduk maşallah aşkıma nasıl bir huzur var yüzünde görmelisiniz,altını alırken bile uyuyo mışıl mışıl.Allahım şükürler olsun kurtuldu yavrum kabızlık sancısından
İnşallah olmaz bi daha.Çok mutluyum çoookk:86:
sezen nasılsın canım? nasıl oğlanlar? eren kayra baş edebiliyor musun?hadi gözünaydın kurtuldunuz bu son olsunn inş..
gözünüzaydın canım,maşallah duruya
Öyle doktora bende gıcık oluyorum.Sanki çok kolay bebeklerin o hallerine dayanmak.Söylemesi kolay tabi.Ben asla çocuğumu 4ay aç bırakmam,emmiyosa emmesin napalım,yazık yavrucuğa.Zamanla emer.İlk gün bile dayanamadım aç kalmasına mama verdim.Hiç aç bırakmadım.Şimdi anne sütüde alıyo,arada mamada veriyorum. Aç çocuğun bağışıklık sistemide zayıf oluyo.
yuppiiiii kakamızı yapmışızoyy kuzum benim,2 bez doldurduk maşallah aşkıma nasıl bir huzur var yüzünde görmelisiniz,altını alırken bile uyuyo mışıl mışıl.Allahım şükürler olsun kurtuldu yavrum kabızlık sancısından
hadi gözünaydın benimkide elime yaptı biraz önce :) birinin elime kaka yapmasına sinirlenmeyeceğim hiç aklıma gelmezdi dötünü yerim ya
propp dur obez deme oğluna benim ki de aynı kiloda
az önce aşımızı olduk
tarttılar 4650 gr dı hemşire 4500 dikkate aldı
doğduğu kilo da 2840 tı
sıpalar normal sınırlarda yani
canım kendini üzmemeye çalış kafaya taktıkça herşey daha bi üzerine geliyor buna emin ol
bazen bende aynı duygularda oluyorum ama oğluma bakıp hepsini kafamdan atıyorum
gaz için rezene çayı hafifletiyor
birde gece çayını içir rahat uyur
banyosunu da gece yaparsan daha da rahat uyur
maaşalla canım bebişine
her söylene kulak asma 4 ay bebek mi ağlatılır 4 saat ağlatamam walla oğlumu
yazık o ağladığında hep yoğun bakımdaki hali aklıma geliyor o yüzden kıyamam mama ve süt karışık veriyorum
canım hadi gözünaydın çok sevindim
bir daha yapmadığında poposuna ıslak mendille baskı yapıyormuş gibi yap o da kkakasını yaptırır
sezen nasılsın canım? nasıl oğlanlar? eren kayra baş edebiliyor musun?
bizim sevişmememiz de anneme dert oldu :S doktor nıye yılbasına kdr yasak dedı cok degıl mı bır ay yeter artık yapabılırsınız... abooooooo.. telefonda konustumuz mevzuya gelın hele
hadi gözün aydın:)yuppiiiii kakamızı yapmışızoyy kuzum benim,2 bez doldurduk maşallah aşkıma nasıl bir huzur var yüzünde görmelisiniz,altını alırken bile uyuyo mışıl mışıl.Allahım şükürler olsun kurtuldu yavrum kabızlık sancısından
melaike maşallah kızına
benım oğlum 37. hafta sonunda dogdu erken dogdu bıraz, normalde anası ve babası olarak bız cok ırı yarıyız, onun da genetık olarak oyle olması beklenır tabı, aradakı acıgı kapatıo bence yavrum, vaktınde olsaydı ırı bebek olcaktı cok buyuk ihtimalle zaten.. ama benım oglumun mıdesı kesınlıke 15 cc degıl ondan emınım 160 cc anne sutu ıcıp doymadıgı öğün biliyorum cunkukustugu fln da yok hanı
sezen sen nıye gıtmedın parıse 40ınız da cıktı :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?