2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sezen kırkı çıkınca ne değişti daha mı iyi oldu iyice umut bağladım kırkına çok merak ediyorum

bu çocuk uyurken sütünü içerken guguk kuşu gibi ötüyor :) doktor normal dedi o öterken bende uyuyamıyorum ki her seferinde kontrol ediyorum

Burcucum kocamın ne dediği umurumda değil yardımcı falan tutmam ben zaten işe dönünce mecbur tutucam kızıma bakabildiğim sürece bakıcam hep böyle gitmeyecek ya düzelicez elbet

cnm elbet sen dogrusunu bılırsın kımler cocuk bakıo bız mı bakamıcaz ya yuvarlana yuvarlana gıtcez ıste bosver takma kafana cnm

4600 ne dıcek maşallah dedi :)

propp dur obez deme oğluna benim ki de aynı kiloda
az önce aşımızı olduk
tarttılar 4650 gr dı hemşire 4500 dikkate aldı
doğduğu kilo da 2840 tı
sıpalar normal sınırlarda yani

canım kendini üzmemeye çalış kafaya taktıkça herşey daha bi üzerine geliyor buna emin ol
bazen bende aynı duygularda oluyorum ama oğluma bakıp hepsini kafamdan atıyorum
gaz için rezene çayı hafifletiyor
birde gece çayını içir rahat uyur
banyosunu da gece yaparsan daha da rahat uyur

maaşalla canım bebişine
her söylene kulak asma 4 ay bebek mi ağlatılır 4 saat ağlatamam walla oğlumu
yazık o ağladığında hep yoğun bakımdaki hali aklıma geliyor o yüzden kıyamam mama ve süt karışık veriyorum

canım hadi gözünaydın çok sevindim
bir daha yapmadığında poposuna ıslak mendille baskı yapıyormuş gibi yap o da kkakasını yaptırır

hadi gözünaydın kurtuldunuz bu son olsunn inş..
sezen nasılsın canım? nasıl oğlanlar? eren kayra baş edebiliyor musun?

sağol canım

kesinlikle katılıyorum sana

oh hadi gözün aydın

hadi gözünaydın benimkide elime yaptı biraz önce :) birinin elime kaka yapmasına sinirlenmeyeceğim hiç aklıma gelmezdi dötünü yerim ya

seninde gözün aydın canım bidaha kabız olmasın inşallah bebişleriniz

barays sağol canım doğru söylüyosun bende kıyamam inşallah fışkırsın sütlerimizde hiç vermeyelim

bu arada kadınlar güldü bana 40 ı çıkınca hiçbi poh olmuyo dediler 3 ayı bekle sen dediler

bide calpol aldım birisi tavsiye etti aşıdan önce ver sonrada ver ateşlenmesin beben dedi bende meymenetsiz doktora sordum ver dedi zaten bitek onu ver dedi

barays senınkı de obezmiş o zaman

kızlar kızlar bu slıngı ıyı kı almısım markete gıttık geldık sımdı oglumla ah ne buyuk rahatlık agırlıgını da hıssetmıosun hıc cok super bısı ya kedı gıbı buzuldu ıcınde uyudu hemen super super ben bu hafta bı cevahır yaparım artık :))

bizim sevişmememiz de anneme dert oldu :S doktor nıye yılbasına kdr yasak dedı cok degıl mı bır ay yeter artık yapabılırsınız... abooooooo.. telefonda konustumuz mevzuya gelın hele

iyiyim cnmm idare ediyorum valla sen nasılsın?

sling çook rahat ve anında uyuyorlar içinde biz de beraber gezmeye çıktık slingde haftasonu. ay bugün de yürüyüşe mi çıksak..
prop wrap almıştın di mi sen? nereden aldın link atsana..

bizim sevişmememiz de anneme dert oldu :S doktor nıye yılbasına kdr yasak dedı cok degıl mı bır ay yeter artık yapabılırsınız... abooooooo.. telefonda konustumuz mevzuya gelın hele

he he he parise gitte kurtul annenin dilinden ben daha gitmedim akşam ben yatana kadar oturuyo sıpa kazayla 3. olmasın papucu dama atılmasın diye bu sıpa bizi hiç başbaşa bırakmıycak abisinden akıllı çıktı kuzucum

hadi gözün aydın:)

slm kızlar meleğim 3 gündür kakasını yapmıyor diye gittim geldim doktora ama şaka gibi bi açtım altını yapmış miniğim kakasını:)))benim sevinci görmeniz lazım dedim doktora hiç birzaman kakasını yaptı diye sevineceğim aklıma gelmemişti diye
doktorda ne verdiğimi sordu bende anne sütü veriyorum ama emmiyor sağıyorum dedim bile ilave mama veriyorum aptamil dedim mamayı kesmem gerektiğini söyledi zaten anne sütü ve mama alan bebeklerde çok olurmuş kabızlık..sütün yeter dedi ütelik sağma emzirmeye çalış dedi bebeğin ağzında durdukça memen süt hormonları salgılanır sütün artar dedi...makine ile sağdıkça sütün artmaz azalır dedi..ama doymuyor bebeğim dediğimdede cvbı onun midesi 15ml. kadar dedi fazlası geri atılır zaten abartma dedi yaaaaaaaaaaaaa((

ama ben sadece süt ile doyacağınada inanmıyorum valla kafam karıştı ne yapacağımı(( bebeği kabız yapan sensin mamayı kes dedi bitkisel bişeyler istedim gaz için kabızlık için hiçbirşey vermiyorum gerek yok anne sütünü emzir yeter dedi((

bu arada meleğimde 3000 kilo doğmuştu kontrolde 3600 gr olmuş sankim bana 21 günde az kilo almış gibi geldi özellikler maaşallah propun demiri felan düşününce:))))

melaike maşallah kızına
benım oğlum 37. hafta sonunda dogdu erken dogdu bıraz, normalde anası ve babası olarak bız cok ırı yarıyız, onun da genetık olarak oyle olması beklenır tabı, aradakı acıgı kapatıo bence yavrum, vaktınde olsaydı ırı bebek olcaktı cok buyuk ihtimalle zaten.. ama benım oglumun mıdesı kesınlıke 15 cc degıl ondan emınım 160 cc anne sutu ıcıp doymadıgı öğün biliyorum cunku kustugu fln da yok hanı

maaşallah canım cok tatlı bişey demir özellikle şu sert bakışlı fotosu hiiç gözümün önünden gitmiyor yaaaaa:)))

bizde iri yarıyız karı koca ama meleğimiz küççük biraz canım ya doktorda aç kalır diye korkma zayıf kalırsa biz gerekeni yaparız sen mama verme dedi babamda eve geldik mamaları kaldırıyor vermeyelim diye:))) artık gizli bir stok yapmam gerekecek evde mamalar için:))

bir duyuma göre parise gitmekte sütü arttırıyormuş kızlar bilginize:))))deneyemediğim için bir yorum yapamayacağım ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…