bir duyuma göre parise gitmekte sütü arttırıyormuş kızlar bilginize:))))deneyemediğim için bir yorum yapamayacağım ama...
maaşallah canım cok tatlı bişey demirözellikle şu sert bakışlı fotosu hiiç gözümün önünden gitmiyor yaaaaa:)))
selaamm
dün doktora gittik . doktor çok güzel bakmışsınız maşallah çok sağlıklı dedi.
eline sağlık annesi dedi :93:
3750 gram olmuş guzucum.sütüm yarıyor demekki
yıkadık uyuyor şimdi mışıl mışıl ...
bakim bi dedim
selaamm
dün doktora gittik . doktor çok güzel bakmışsınız maşallah çok sağlıklı dedi.
eline sağlık annesi dedi :93:
3750 gram olmuş guzucum.sütüm yarıyor demekki
yıkadık uyuyor şimdi mışıl mışıl ...
bakim bi dedim
bir duyuma göre parise gitmekte sütü arttırıyormuş kızlar bilginize:))))deneyemediğim için bir yorum yapamayacağım ama...
öylemiymişşş hımmm ben bu gece gideyim o zamann:83:
abooo parise gidince süt mü artıomş ben bı kosu gıdıp geleyım hemen :)))
sezen ben de karar kara dusunuom nası yapcaz dıye ayak ustu ıkı dakkada olcak heralde tamam cocuk uyudu hadı hoppala bittttiiiii heuehueheeu
özgul wrap slıng aldım, cocouklar sıkısmayı sevıo bosver sen ıcerde nası sıkısıklardı dısarda da sıkısınca mutlu oluolar. gece demır huysuzlanınca kollarını kundaklayıp kucagıma alıorum cok mutlu oluo.
erencim gelişmelerden haberler verirsin artık...gerçi sütü arttırmasada benim parise gidesim var 2 gündür ama normal doğum yaptım malum dikişler var bizimki belki kırkımızada iyileşmez
hehe işin hamileyken çok mu farklıydıki kızlar,ben ne zaman kocama yaklaşsam en tatlı zamanda oğlum tekmeelrdi konsantrasyon alt üst oluyodu:s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?