2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selaamm
dün doktora gittik . doktor çok güzel bakmışsınız maşallah çok sağlıklı dedi.
eline sağlık annesi dedi :93:
3750 gram olmuş guzucum. sütüm yarıyor demekki
yıkadık uyuyor şimdi mışıl mışıl ...
bakim bi dedim

sezen ii sabrediosunuz valla
bu arada prop sen hangi slingi kullanıosun ben baya bi inceledim ama hepsinde sanki bebek iki büklüm duruyomuş gibi geliyo:S
ve kendin koaybiliomusun bebeği slinge,nette yapılışını izledim çok karışık ve zor gibi geldi,sanki başka biri olmadan yapılamaz gibi ne biliyim:S benim sıpam kucakçı baya ve kollarım kopuyo o yüzden bi çözüm lazım bana

maşallah kızına yarencim

maşallah canım kızına:) inşallah hep yarar

bir duyuma göre parise gitmekte sütü arttırıyormuş kızlar bilginize:))))deneyemediğim için bir yorum yapamayacağım ama...

zuha ben de sğüt artsın diye ne yiceğimi şaşırdım ,40ım çıksın koca yanımdayken paso çalışcam o zaman

abooo parise gidince süt mü artıomş ben bı kosu gıdıp geleyım hemen :)))

sezen ben de karar kara dusunuom nası yapcaz dıye ayak ustu ıkı dakkada olcak heralde tamam cocuk uyudu hadı hoppala bittttiiiii heuehueheeu

özgul wrap slıng aldım, cocouklar sıkısmayı sevıo bosver sen ıcerde nası sıkısıklardı dısarda da sıkısınca mutlu oluolar. gece demır huysuzlanınca kollarını kundaklayıp kucagıma alıorum cok mutlu oluo.

öylemiymişşş hımmm ben bu gece gideyim o zamann:83:

erencim gelişmelerden haberler verirsin artık...gerçi sütü arttırmasada benim parise gidesim var 2 gündür ama normal doğum yaptım malum dikişler var bizimki belki kırkımızada iyileşmez

evit cnm öyle uzun uzadıya yapmak yokk artık bir süre ama en komiği iş ortasında eren başlardı ciyaklamaya bunlarda olmazsa olmazları:84:

sağolun teyzeleri hepimizin bebişlerine maşşallaaahhh

bende korunma yöntemıne karar veremedım daha pöff bide o dert var.
hap kullanıyordum önceden rahattı. şimdi hapta kullanamıcaz :97:

hehe işin hamileyken çok mu farklıydıki kızlar,ben ne zaman kocama yaklaşsam en tatlı zamanda oğlum tekmeelrdi konsantrasyon alt üst oluyodu:s

hehe bizim geçen gün çok komikti kızlar ya,eşimle aramız bozuk birbirimizle konuşmuyoruz,gayet suratsız yatağa yatcaz derken bizizm pğlan önce bi bırt dedi ardından daha uzun bibırt derken başladı uzun hava çekmeye biizm bütün buzlar eridi başladık kahkahaya:daldık bebeişi aramıza öyle yattıkyani aynı zamanda ilaç gibiler bu bebişler ya

hehe işin hamileyken çok mu farklıydıki kızlar,ben ne zaman kocama yaklaşsam en tatlı zamanda oğlum tekmeelrdi konsantrasyon alt üst oluyodu:s

ha ha benim oğlum hiç öyle muzurluklar yapmadı hamişken ama şimdi gece memede koynumda yatıyo o uyumadan ben uykuya geçiyorum gece derken saat 1 e kadar oturuyo bizimle kocamda gelip yerine yatırıyo ben derin uykulara dalmış oluyorum farketmiyorum bile

prop teşekkür ederim ama yine yükleyemedim hangi resmi koysam dosya bozutuyla ilgili hata veriyooooo(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…