2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çok geçmiş olsun zeyn cim, demek senin göğüslerde iltihaplandı, piiifffffff....bebiş nasıl?

valla 3 kişi kaldı doğurmamış galiba...

Gaz sancısı vardır cnm ya napsın o garibimde bi sorunu olmasa ağlamaz ki, bu sabah saat 4 gibi duru meme emerken bana bakıyordu gözlerinin içine bi baktım kıpkırmızı, aslında uykusuzluktan geberio ama gaz sancısından dolayı uyuyamıyo işte, çok sinirliydim aslında ama onu öle görünce çok üzüldüm sabah sabah, ağlayacaktım nerdeyse...

Bende bugün mide ağrısından öldüm bütün gündür, kaç gecedir duru uyumadı sürekli ağladı stres yaptım valla, aman 3. aydan sonra düzelirler inş.

canim gögüslerim cok agriyordu özelliklede sol gögsüm hastaneye gittigimde kipkirmiziydi oda iltihaptanmis serumlar antibiyotikler iyi geldi bir haftada anca düzeldim simdi cok sükür iyiyim

faryat figan yıktı yine ortalığı doktor fitil vermişti onu attım uyudu kızlar eşim yarın mutlaka doktora götür diyor götürmelimiyim sizce yani her ağladı doktora gidersem nasıl başa çıkarım çocuğun bir sıkıntısı olmasa ağlamaz diyor zaten sürekli didişiyoruz 3 yıldır ellele kol kola giden evliliğimizde artık sürekli didişme var doktora ne dicem çocuk ağlıyor ondan getirdim mi çok bunaldım artık delirmek üzereyim

Slm kızlar doğuran varm?ı ben doğurmadım da:S doktorum bile sen dogurmadın mı daha diyo:)) bebeğim kanala yerleşmiş çok sevındım . her an olabılır dogumun dedı doktorum dun de lekelenme olmustu. olmazsa cumartesı suni sancı yaparız dedı . hem epidural hem suni sancı deneyımı olan var mı aranızda:SS

bugün eşimin doğum günüydü belki denk gelir bu bir işarettir dogar belki dedım ama cıkkkkk dogmadı kuzum:)

kaç gundur kucagımdan ayılmayan kızımı babasına teslm ettım 2 satır yazayım dıye
nasılsınız

bafo o gu n de yazdım ama okumaya fırsatın olmadı heralde sen dıorum senın kızın resmını nıye hıcbı yere koymadın. dunyalar guzelıymıs oyle soyledı kuşlar :)

selam canim.Allah kurtarsin tez zamnda sağlikla al bebeğini kucağina inşallah.

ben suni sanci ile normal doğum yaptim.
epiduralsiz.
suyum geldiği we hiç açilma olmadiği için suni verdiler.
açilma biraz uzun sürsede en zoru son 2 saat çektiğim sanciydi.ondan öncesinde gülüp oynadim sanci odasinda
doğumumda 15 dk sürdü.ağri sizi zorlu olmadi Allaha şükür.
epizyoyu filanda hissetmedim.zaten iğne yapti dr.

ama inşallah suni almak zorunda kalmazsin da kendiliğinden gelir sancin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…