kızlar sezo olanlar bu bant izleriniz nasıl gitti
bişi yaptınızmı
kizlar selam ben geldim gecen pazartesinden beri hastanedeydim bugün ciktim gögüs agrimdan bahsetmistim pazartesi dayanilmaz hale geldi atesim 39.5 oldu basagrisi mide bulantisi cocugu elime almaya gücüm kalmadi hemen hastaneye gittik tabi beni görünce yatirdilar 30a yakin serum yedim daha sonra hap tedavisine gecildi cok sükür düzeldim ve bugün eve geldim sizler nasilsiniz gecmisi okumama imkan yok birisi bana olanlari özet gecerse sevinirim heralde dogurmayan arkadaslarda dogurmustur simdiden gözleri aydin olsun gelmeye calisicam görüsürüz
iz olmadı ki hiç, sende iz mi kaldı...
ay delireceğimm.. Demir deliler gibi ağladı ağladı ağladı pışpış yaptımi kundakladım, gaz cıkarttım, emzırdım emzırdım emzırdım delı gıbı agladı durdu artık doymadı mama hazırlıyım dedım mamayı yarım saatte hazırlayabıldım cılgınlar gıbı ağladıgı ıcın ve bıberonu agzına dayadım 5 ıla 10 cc arası bısı ıcıp uyudu :S manyak mıdır nedır yanı o kdr ugrasıp mamayı hazırladıgıma mı yanayım acayıp stres oldum ona mı yanayım(
bende var evet:85::85:
çok geçmiş olsun zeyn cim, demek senin göğüslerde iltihaplandı, piiifffffff....bebiş nasıl?
valla 3 kişi kaldı doğurmamış galiba...
canim gögüslerim cok agriyordu özelliklede sol gögsüm hastaneye gittigimde kipkirmiziydi oda iltihaptanmis serumlar antibiyotikler iyi geldi bir haftada anca düzeldim simdi cok sükür iyiyim
Slm kızlar doğuran varm?ı ben doğurmadım da:S doktorum bile sen dogurmadın mı daha diyo:)) bebeğim kanala yerleşmiş çok sevındım . her an olabılır dogumun dedı doktorum dun de lekelenme olmustu. olmazsa cumartesı suni sancı yaparız dedı . hem epidural hem suni sancı deneyımı olan var mı aranızda:SS
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?