2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
zeyn çok geçmiş olsun canim yaa..
eskilerin dedii gibi al basması olmuş galiba.
annemde ööle dio çok dikkatli olmak lazimmiş lohusayken.
hastalanmaya çok açik olurmuş lohusalar.

akca yazık sana ya, ben ölmüştüm şimdiye heyecandan meraktan allah kavustursun cnm

çok sağol canım ben de hiç bu kadar bekleyeceğimi tahmin etmezdim ama başa gelen çekiliyormuş ,elimden bişey gelmiyor.. neyseki sonuna geldık sayılır artıkın.. sağlıklı bi şekilde doğsun da..

cumartesi günü olursa eğer 40+2 olucam sen kaç gunluktun 40. haftadan sonrada daha etkılı oluyomus suni sancı. epidural oluncada acısını pek hissetmem heralde. ama dediğin gibi inşallah gerek kalmaz. maşallah sana da güzel atlatmışsın doğumu. sen kacıncı haftadaydın?

iyilik esin ya.. guzel guzel uyumustuk oglumla babası bı geldı eve ohh kafayı cekmıs bı guzel guyya yanıma yattı hıc rahat durmadı :) uykum acıldı çen çen konustu durdu gerı kaldırdı benı yataktan kendı de kalktı :)) sımdı ben salondayım onu yolladım yatk odasına uyumaya calısacam uykum olmasa da..

hadı ben cıkıorum sıpan uyanınca gırerım yne :) iigeceler herkese tatlı ruyalar ehueh tabı ruya gorcek kdr uzun sure uyuyabılırsenız

akçaım sen aralik annesi olacan bu gidişle..
hayırlı dogumlar canim

benim sata göre 2 aralıktı zaten ama ben hep kasımda dogururum die düşünüyordum o nedenle burdaydım,burdayım:) ama işte istemek yetmiyormuş takdiri ilahi:)) teşekkür ederim canım:)

Diğer dogurmayan asenamm ve delı mavı kayıplar . dogurdular mı acep?? dogurmuslardır inşallah:)

selam kızlar gece nöbetim devam edio, bi bakim birileri var mı dedim ama kimsecikler yokmuş, piiiiiiiifffffff......

nalan gece 1 den berı ayaktayız bız de uyudu uyandı ınledı agladı sınırlendı fln hep yarım saat 10 dk uyuduk ben de mal gıbıyım

nalan gece 1 den berı ayaktayız bız de uyudu uyandı ınledı agladı sınırlendı fln hep yarım saat 10 dk uyuduk ben de mal gıbıyım

şimdi de emioruz ay basım dusuo of

Bizi anlattın sanki, benim uykum geldi o hala cin gibi bakıyo, uyuyo yatırıyorum hemen uyanıyo, nolcak bunlarla halimiz annamadım...

Biraz uyusada bende uyusam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…