2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar alt değiştirirken özellikle dikkat ettiğiniz birsey var mı?
ben genelde uykuya dalınca değiştiriyorum yoksa durmuyor. ılık su ve pamukla temizleyip sebamed pşik kremi sürüyorum ama poposunun deliğinin çevresi deri atar gibi ıslak kalmış deri gibi sanki minik yarıklar var dr hametan verdi ama değişen birsey yok. ne yapmalı acaba? gerçi acısa ağlar dicem ama bizimki acıya çok dayanıklı. kaç defa topuk kanı alındı sadece birinde biraz ağladı...

:) Evde eşimle yalnız yaşamaya alışmıştım.Kendi işimi kendim görüyordum..Ev kalabalıklaşınca ilk günler zor geçti ..Şimdi alıştım..Temizlik yok , yemek yok..Kızımla kendimle ilgileniyorum.. :) Galiba lohusalık depresyonunu hızlı atlattık..Çok şükür..

Allah sizlerin de yardımcısı olsun.. Gece uykusuz kalmak çok zorEmzirirken başım öne gidiyor yere düşeceğim sanıyorum..

ben 2-3 saatte bir değiştiriyorum altını, her seferinde krem ya da yağ sürmüyorum, 1 kere sürersem 3 kere sürmüyorum mesela...

Geçmiş olsun..İnşaAllah düzelir...
Bende uyurken altını değiştirmeye dikkat ediyorum ..Yoksa kıyameti koparıyor..

oh doya doya keyfini çıkar valla. 40ı çıkana kadar böyle olacak 2 hafta daha...
:84: :84: :84: bende diyorum bizim kız niye ağlıyor oysaki herkeste aynıymış:)bazen o kadar ağlıyorki diyorum bi yerini bilmeden acıttık
ben de birtek ben sıkıntı yaşıyorum sanıyordum ama herkesböyleymş...
hemde nasıl uykusuzum, nöbete devam...durunun keyfi yerinde maşallah da bu kadar saat uyumadan nasıl duruyo annamadım..
gündüz uyanık durması daha iyi nalancım. demek ki duru adapte olmaya başlamış maşallah...

nalan aslında gündüz uyanık olup geceleri uyumaları daha iyi,gece uykusu tatlı oluyor.işallah gece uyuyordur bebişin.

Yok ya ne adapte olması kızlar, bizi maymun etti sadece, gece 11 den beri uyanık duru, bu saat oldu 10 dk. uyuyo kalkıyo hemen geceden beri...Öldüm uykusuzluktan, birazdan bayılcam...

maşallah az kalmış kırkına bizimkisi 21 günlük oldu daha bu gün.bide bizimkisinin derisi soyuluyor sizinkilerde öyle oldumu?

he öle valla, az kaldı....

Son düzenleme:
ben 2-3 saatte bir değiştiriyorum altını, her seferinde krem ya da yağ sürmüyorum, 1 kere sürersem 3 kere sürmüyorum mesela...
bazen 3 saati geçiyor bizim gaz yüzünden uyanıksa ortalık ayağa kalkıyor değiştiriken o yüzden bekliyoruz uymasını.
neyle temizliyorsun peki? kuruluyormusun sonra?
Geçmiş olsun..İnşaAllah düzelir...
Bende uyurken altını değiştirmeye dikkat ediyorum ..Yoksa kıyameti koparıyor..
sağol canım inşallah hemen geçer. yoksa canı çok yanar...

nalan ben 45 dk uyudum çatla patla :))

yabangulum bızımkıler geceden berı uyumuo gece uyuyp gunduz uyanık kalsalar cok super de :))

linden ben 2 gunde bır pişik kremı suruyorum, ayrıca mutlaka tok ve uyanıkken degıstırıorum uyurken nası kıyıyosun rahatsz etmeye oyyyy benımkı hemen uyanır zaten oyle bısı olsa.. bız gunde 15 tane fln bez kırletıoruz n eyazık kı oyle bı ciş yapıo kı bodysı patlıcak gıbı oluo bezın sıskınlıgınden :))

bu arada Demır 2 gundur bodyle dolasıo evde butun gun cocuk sıcagı hıc sevmıo ya :S ev cok sıcak oluo bebemın her erı fısır fısır kabarıo doktor dıyo ev 20 derece olsun sogutamıom kı o kdr. ben de bodyle yatırıom ustune de ıncecık bı battanıye atıop tepıse tepıse onu da acıo gercı sureklı ust ortme modundayım :))

hazır uyurken tuvalete gideyim alyını değiştireyim sonra ben de kaç dk uyursam kardır. sonra inşallah uyanık tutmayı başarırım da gece uyur.

nalancım allah kolaylık versin uykusuz çok zor. 1-2 ay allah hepimize sabır versin bizimkiler gece-gündüzü öğrenene kadar...

ben kaçtım görüşürüz ne zaman girebilirsem artık

ben herseferinde sürdüğüm için mi öyle oldu acaba? dr. da bişey demedi demediler zaten öff burdakiler bi garip. 1 ay dolsun acıbademe gidicez bundan sonra. uyurken altını almak çok kolay ve hiç ıyanmıyor canım. hatta değiştiriken uyur halde çişini de yapıyor bi tur daha. bizim günde 8-10 bez çıkıyor normal mi bilmiyorum ama..

nasıl olsa uyanır diye uyumadım iki sattir uyuyor. neyse ki yemek yaptım çamaşır yıkadım bu arada.

merhabaaa
kızım uyuyor. eşimin yengesi gelecekmiş . bişey yapamadım . tatlı bişeyler var. tuzluda dünden kalma azcık var .
poğça yapim dedim baktım yumurta yok buzluktada kurabıye falan var. :s
yettiği kadar artık napimm (
başımda çatlıyor 2 tane parol yuttum banamasın demedi (( gece kalkmaya alışık olmayınca başım çatlıyor gündüzleri

Günde 1-2 kere mutlaka suyla yıkıyorum poposunu onun haricinde uno ıslak mendil kullanıyorum yenidoğan için..
Bizimkinin sesi çıkmıyo valla bayılıyo altı değiştiği zaman, hele ayaklarını öpünce kendinden geçio, mayışıyo hemen, yıkanmayı da çok sevio, o açılardan şanslıyım valla...

Uyuzsun kızım sen niye sölüyon uyudunu, uyuyan var uyuyamayan var...((((

ben hala uyuyamadım, demin uyudu yatırdım daha ben pikeyi açarken uyandı sıpa...

saol cnm, herkesin ayrı bi alem işte napcen...

nasıl olsa uyanır diye uyumadım iki sattir uyuyor. neyse ki yemek yaptım çamaşır yıkadım bu arada.

Hamarat hatun, ellerine sağlık...

Aman boşver misafir umduğunu değil bulduğunu yer, bende bundan sonra misafir geleceği zaman sini börekten sipariş vercem, hiç uğraşamam artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…