hemde nasıl uykusuzum, nöbete devam...durunun keyfi yerinde maşallah da bu kadar saat uyumadan nasıl duruyo annamadım..
bebeklerin kırkı çıkınca düzelir diyorlar ama:44:işallah öyledir.
kızlar alt değiştirirken özellikle dikkat ettiğiniz birsey var mı?
ben genelde uykuya dalınca değiştiriyorum yoksa durmuyor. ılık su ve pamukla temizleyip sebamed pşik kremi sürüyorum ama poposunun deliğinin çevresi deri atar gibi ıslak kalmış deri gibi sanki minik yarıklar var dr hametan verdi ama değişen birsey yok. ne yapmalı acaba? gerçi acısa ağlar dicem ama bizimki acıya çok dayanıklı. kaç defa topuk kanı alındı sadece birinde biraz ağladı...
kızlar alt değiştirirken özellikle dikkat ettiğiniz birsey var mı?
ben genelde uykuya dalınca değiştiriyorum yoksa durmuyor. ılık su ve pamukla temizleyip sebamed pşik kremi sürüyorum ama poposunun deliğinin çevresi deri atar gibi ıslak kalmış deri gibi sanki minik yarıklar var dr hametan verdi ama değişen birsey yok. ne yapmalı acaba? gerçi acısa ağlar dicem ama bizimki acıya çok dayanıklı. kaç defa topuk kanı alındı sadece birinde biraz ağladı...
ii c.tesi düzelcek o zaman...
oh doya doya keyfini çıkar valla. 40ı çıkana kadar böyle olacak 2 hafta daha...lınden evde cıplak dolasmayı bıle ozlemıstım sımdı don sutyen dolasıorum valla sefam olsun :)) senınkıler ne zamana kdr gelcekler ? ısalla duzelırız 2. ayda bırZ hayırlısı olsun hakkımızda :)
ben de birtek ben sıkıntı yaşıyorum sanıyordum ama herkesböyleymş...:84: :84: :84: bende diyorum bizim kız niye ağlıyor oysaki herkeste aynıymış:)bazen o kadar ağlıyorki diyorum bi yerini bilmeden acıttık
gündüz uyanık durması daha iyi nalancım. demek ki duru adapte olmaya başlamış maşallah...hemde nasıl uykusuzum, nöbete devam...durunun keyfi yerinde maşallah da bu kadar saat uyumadan nasıl duruyo annamadım..
maşallah az kalmış kırkına bizimkisi 21 günlük oldu daha bu gün.bide bizimkisinin derisi soyuluyor sizinkilerde öyle oldumu?
nalan aslında gündüz uyanık olup geceleri uyumaları daha iyi,gece uykusu tatlı oluyor.işallah gece uyuyordur bebişin.
oh doya doya keyfini çıkar valla. 40ı çıkana kadar böyle olacak 2 hafta daha...
ben de birtek ben sıkıntı yaşıyorum sanıyordum ama herkesböyleymş...
gündüz uyanık durması daha iyi nalancım. demek ki duru adapte olmaya başlamış maşallah...
maşallah az kalmış kırkına bizimkisi 21 günlük oldu daha bu gün.bide bizimkisinin derisi soyuluyor sizinkilerde öyle oldumu?
bazen 3 saati geçiyor bizim gaz yüzünden uyanıksa ortalık ayağa kalkıyor değiştiriken o yüzden bekliyoruz uymasını.ben 2-3 saatte bir değiştiriyorum altını, her seferinde krem ya da yağ sürmüyorum, 1 kere sürersem 3 kere sürmüyorum mesela...
sağol canım inşallah hemen geçer. yoksa canı çok yanar...Geçmiş olsun..İnşaAllah düzelir...
Bende uyurken altını değiştirmeye dikkat ediyorum ..Yoksa kıyameti koparıyor..
linden ben 2 gunde bır pişik kremı suruyorum, ayrıca mutlaka tok ve uyanıkken degıstırıorum uyurken nası kıyıyosun rahatsz etmeye oyyyy benımkı hemen uyanır zaten oyle bısı olsa.. bız gunde 15 tane fln bez kırletıoruz n eyazık kı oyle bı ciş yapıo kı bodysı patlıcak gıbı oluo bezın sıskınlıgınden :))
bu arada Demır 2 gundur bodyle dolasıo evde butun gun cocuk sıcagı hıc sevmıo ya :S ev cok sıcak oluo bebemın her erı fısır fısır kabarıo doktor dıyo ev 20 derece olsun sogutamıom kı o kdr. ben de bodyle yatırıom ustune de ıncecık bı battanıye atıop tepıse tepıse onu da acıo gercı sureklı ust ortme modundayım :))
bazen 3 saati geçiyor bizim gaz yüzünden uyanıksa ortalık ayağa kalkıyor değiştiriken o yüzden bekliyoruz uymasını.
neyle temizliyorsun peki? kuruluyormusun sonra?
sağol canım inşallah hemen geçer. yoksa canı çok yanar...
nalan ben 45 dk uyudum çatla patla :))
yabangulum bızımkıler geceden berı uyumuo gece uyuyp gunduz uyanık kalsalar cok super de :))
linden ben 2 gunde bır pişik kremı suruyorum, ayrıca mutlaka tok ve uyanıkken degıstırıorum uyurken nası kıyıyosun rahatsz etmeye oyyyy benımkı hemen uyanır zaten oyle bısı olsa.. bız gunde 15 tane fln bez kırletıoruz n eyazık kı oyle bı ciş yapıo kı bodysı patlıcak gıbı oluo bezın sıskınlıgınden :))
bu arada Demır 2 gundur bodyle dolasıo evde butun gun cocuk sıcagı hıc sevmıo ya :S ev cok sıcak oluo bebemın her erı fısır fısır kabarıo doktor dıyo ev 20 derece olsun sogutamıom kı o kdr. ben de bodyle yatırıom ustune de ıncecık bı battanıye atıop tepıse tepıse onu da acıo gercı sureklı ust ortme modundayım :))
hazır uyurken tuvalete gideyim alyını değiştireyim sonra ben de kaç dk uyursam kardır. sonra inşallah uyanık tutmayı başarırım da gece uyur.
nalancım allah kolaylık versin uykusuz çok zor. 1-2 ay allah hepimize sabır versin bizimkiler gece-gündüzü öğrenene kadar...
ben kaçtım görüşürüzne zaman girebilirsem artık
nasıl olsa uyanır diye uyumadım iki sattir uyuyor. neyse ki yemek yaptım çamaşır yıkadım bu arada.
merhabaaa
kızım uyuyor. eşimin yengesi gelecekmiş . bişey yapamadım . tatlı bişeyler var. tuzluda dünden kalma azcık var .
poğça yapim dedim baktım yumurta yokbuzluktada kurabıye falan var. :s
yettiği kadar artık napimm(
başımda çatlıyor 2 tane parol yuttum banamasın demedi(( gece kalkmaya alışık olmayınca başım çatlıyor gündüzleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?