2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam annişler.....
benim yaygaracıyı ilk defa kendim yıkadım ve yatırdım inş uyur .hayatımda nazara bu kadar inanmazdım ama bebekten sonra hiç bişey için ii uyudu, sütüm var, doyuyor ,uslu gibi kelimeleri kullanmıyorum çünkü söylendiği an değişiyor babası bile öğrendi oda uyuyorsa sadece çok şükür diyor uyudu yok.
Prop ben 3 günlükten itibaren kendim bakıyorum gerçekten çok zormuş bebek yanında şöyle getir götür yemek işini yapan biri olsa ii olacak ama bende bazen 3-4 saat susuz kalıyorum bebeğimin çamaşırlarını yıkıyıp ütüleyemiyorum yıkayamıyorum yüzümü bile yıkayamıyorum banyo yapmaka hergün imkansız. hayatımın öncelikleri çok değişti anne olmak bu sanırım.ne kadar ihtiyaçları var bize kıyamam sanırım biraz sabredeceğiz .allah yardımcımız olsun.
nalan canım hani sen uyku düzenimiz oldu demiştin bende sende imrenerek düzene dokmaya çalışmıştım biraz biraz başardım şugece çayı baya işime yarıyor . seninkinin bozulmasına uzuldum canım inş tekrar rayına oturtursunuz.

sigara içtinmi hiç nalan doğumdan sonra ben 1 tane diye başladım şimdi emzirdikten sonra uyuyunca bakıyorum uzun uyku saatiyse derdi yoksa hemen 1 tane yakıyorum aslında ben senelerdir içerim ama günde 7-8 en faza aylardırda içmiyordum ama acayip stresli bir dönemden geçtim hatta daha geçmekteyim sadece doğum değil birsürü şey gene elime aldım şu zıkkımı üzülüyorum ama nedense bana kaçış yolu olarak geliyor

balkona çıkıp nefes almak bi sigara yakmak bazende ağlamak ne biliyim hiç böle olsun istememiştim pöfffff

saces benımkıde 11 gunluktu galıba yalnızım o gunden berı bosver ısmdılık boyle ıdare etcez bız herşeylerıne yeterız bu bebelerın :) ama baska ıslere ytaısemeyız orası kesın :))

sema cok ıcme lan 2 gunde bır fln ıc kızdırma bakım benı :)

ben de sıgarayı cok severım cok cok cok :) dogurdugumdan berı ıkı tane ıctım ama fırsatım olsa ıcerım de fırsat bulamıom heuehue :)

offff uğraşıyorum

ne acayip bi dönem ya

demin kayınvalidenle yaşadıklarını okudum helal olsun sana acayip imrendim keşke bende öyle olabilsem tam tersi olduğu halde kötü ben oldum bıktım usandım valla

Dikişlerin ağrıyorsa yatarak emzirmeyi dene hem senin için de rahat bebek için de rahat olur.

bende zor zamandan geçiyorum semavela bende bir kez senin yaptığını yaptım ama hep evladımın astım türü hastalık yaşamasından korkuyorum.ablam kızına hamileyken sigara içmişti kızı astım hasatası bir diğer ablamda oğlunu emzirirken bir yaşından sonra içim ne olcak demişti çocuk hırıltı yaşamaya tıkanmaya başladı filan o nedenle bırakmıştı ben çok içmiyorum bu örneklerden dolayı canım .

selam anneler nabersiniz?
Sabah kalktık kızımla dışarı çıktık ilk kez başbaşa arabasına koydum dolandık geldik :)Şimdi de hanfendinin keyfini bekliyorum altını açtım sefa yapıyo bezsiz:))))

Sabah kalktık kızımla dışarı çıktık ilk kez başbaşa arabasına koydum dolandık geldik :)Şimdi de hanfendinin keyfini bekliyorum altını açtım sefa yapıyo bezsiz:))))

cvp vermeme mı ımrendın ? ya cıdden ben haksızlıga hıc gelemem yanı sankı saygısızlık fln yapmısım gıbı karısma gecıp o lafları etmeıs ock yanlıstı bılmıorum. bayramda da aramadım mesela. benım eşim benım aılemı aramıo hıc, aramak zorunda da degıl zaten cıdden boyle formalıtelerı hıc sevmem aras guzel olur ama aramasa da cok da fifi yanı. ama onlar benden sureklı telefon beklıo fln e yeter artık eşim aramıosa bend e aramıcam. ben nıye onlara kendımı ıyı gostermeye calısıorum kı. sokaktan oksuz yetım salak cahıl bı kız almadılar kı, benım gıbı bı gelınlerı var valla şükretsınler bence. artık kımseye yaranma derdım yok valla esım napıosa ben de aynısını yaparım. gıttıklerınden berı bı kere odktor muayenesınden snr aradım cocugun kılosunu fln soylemek ıcın o da gorun bakın ben boyle guzel cocuk bakıorum kımseye ıhtıyacım yok demek ııcn yanı sırf :)) amaaaannn neyse

sefanız olsun cnm, ıyı gelmıstır temız hava, son ılık havalar kıymetını bılemmız lazım

selam kizlar naparsiniz oglum uyumusken bakiim dedim. giyindik kusandik dedesinin yanina gitcez esimin isi bittimi almay agelecek bizi.
dun gece bogazim agriodu iyi bir terlettim kendimi bugun gecti gibi insaallah tekrarlanmaz. Hastalanirsam ogluma nasil bakarim aman insallah grip filan olmam yaa

prop valla cevabini veriosun benim gibi ben daha agir konusurum ama arada esim var iste biz kusken o uzuluordu simdi gidip gelioz mutlu oluo bende artik eskisi gibi takmiorum kafama gore takiliorum. kimin ne oldugu belli zatii

süpersin tebrikler :13:

ben bir anlatsam şoka girersin kayınvaldem çok iyi sesi çıkmaz ama rahatsız ne çekiyorsam kayınvaldemin kardeşinden çekiyorum o ilgileniyor diye yapmadığını bırakmıyor düşün lohusayken bana yolladı kendi tatile gitti tabi ben bakmadım çünkü bana bile annemler yardımcı oluyor eşim ilgilendi ama bizi ihmal etti oysaki benim ne kadar ilgiye yardıma ihtiyacım vardı kocam dört dörtlüktür mesela şu an içerde bana kek yaptı akşam yemeğini hazırlıyor evi sildi süpürdü oda diyorki ben her işini görüyorum senin annem sana niye batıyor ama benim zoruma gitti teyzesinin inadına yapar gibi bana yollaması bide gittiği yerden tel açıp bundan sonra 1 hafta sizde kalıcak demiş emir veriyor ama aylık kazancını kendisi alıyor

ne biliyim yaa çok karışık doğumdan sonra k.valdem beni görmeye bile gelmedi tel bile etmedi yani rahatsız ama okadar değil manik depresif ama eşim gitti onu almaya hadi bize gidiyoruz diye birden iyleşti koşa koşa geldi offff bıktım usandım kocamla evlendiğimizden beri en büyük sorun teyzesi hep onun başının altından çıkıyor

merhaba arkadaslar ben arada takıp edıyorum sizleri. süt artırma hakkında bir tavsiyem var. denedim ve cok işe yaradı. sütü az olan anneleri okuyorum . bi faydam olsun istedim. koskadan aldığınız sıcak helvayı ama sıcak olması önemli humana çayla birlikte sıcak sıcak için. benimki kendilikten şıpır şıpır damlamaya başladı. inşallah faydasını görürüsünüz.

ay sema benım bı arakadasımın sevgılısının annesı 11 kız kardeş sımdı o kızcagız geldı aklıma netcek lan bunlar evlenınce :S hem de trabzonlular yanı duskunlar bırbırlerıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…