uykusu bana çekmemiş kuzucumun ya, aynı babası o da tık olsa uyanır, ben hiç oralı olmam valla, gerekirse 24 saat uyurum çok severim uykuyu ama işim varsa günlerce uyumadan da dururum, çok tuhafım bazı konularda...
Mesela deli gibi sigara içerim, günde 1-1.5 paket kadar, yaklaşık 22 senedir ama istediğim an hemen bırakırım haftalarca aylarca içmem sonra yine başlarım salak gibi, sigarayı seviyorum, zevk alıyorum sigara içmekten, hoşuma gidio kokusu tadı, bazılarına iğrenç gelebilir ama ben bayılıyorum...
saces benımkıde 11 gunluktu galıba yalnızım o gunden berı bosver ısmdılık boyle ıdare etcez bız herşeylerıne yeterız bu bebelerın :) ama baska ıslere ytaısemeyız orası kesın :))
sema cok ıcme lan 2 gunde bır fln ıc kızdırma bakım benı :)
Dikişlerin ağrıyorsa yatarak emzirmeyi dene hem senin için de rahat bebek için de rahat olur.günaydın,
Bugün Kuzeyimizin 6. günü çok şükür meme emiyor sarılığı da geçti:))kızlar emzirmeyi nasıl yapıyorsunuz?bana hastanede göstermediler yada ben çooook kötü halde olduğum için ağrıdan başka birşey düşünemediğimde soramadım..15 dk sağ gögüs 15 dk sol gögüs mü yoksa bir gögüs bitip diğerine mi geçecez?yaa ben tutamıyorumda yavrumu sezeryan olduğundan karnım ağrıyooo
deneyimli arkadaşlardan destek bekliyorum:84:
offff uğraşıyorum
ne acayip bi dönem ya
demin kayınvalidenle yaşadıklarını okudum helal olsun sana acayip imrendim keşke bende öyle olabilsem tam tersi olduğu halde kötü ben oldum bıktım usandım valla
selam anneler nabersiniz?
Sabah kalktık kızımla dışarı çıktık ilk kez başbaşaarabasına koydum dolandık geldik :)Şimdi de hanfendinin keyfini bekliyorum altını açtım sefa yapıyo bezsiz:))))
prop valla cevabini veriosun benim gibi ben daha agir konusurum ama arada esim var iste biz kusken o uzuluordu simdi gidip gelioz mutlu oluo bende artik eskisi gibi takmiorum kafama gore takiliorum. kimin ne oldugu belli zatii
cvp vermeme mı ımrendın ? ya cıdden ben haksızlıga hıc gelemem yanı sankı saygısızlık fln yapmısım gıbı karısma gecıp o lafları etmeıs ock yanlıstı bılmıorum. bayramda da aramadım mesela. benım eşim benım aılemı aramıo hıc, aramak zorunda da degıl zaten cıdden boyle formalıtelerı hıc sevmem aras guzel olur ama aramasa da cok da fifi yanı. ama onlar benden sureklı telefon beklıo fln e yeter artık eşim aramıosa bend e aramıcam. ben nıye onlara kendımı ıyı gostermeye calısıorum kı. sokaktan oksuz yetım salak cahıl bı kız almadılar kı, benım gıbı bı gelınlerı var valla şükretsınler bence. artık kımseye yaranma derdım yok valla esım napıosa ben de aynısını yaparım. gıttıklerınden berı bı kere odktor muayenesınden snr aradım cocugun kılosunu fln soylemek ıcın o da gorun bakın ben boyle guzel cocuk bakıorum kımseye ıhtıyacım yok demek ııcn yanı sırf :)) amaaaannn neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?