2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sağol nalancım.. ay hala uyanmadı panik oldum
benim oğlan da derin uykuya yatmadan 15 dakika mırıldanıyor bazen ağlar gibi yapıyor yanına gidiyorum bakıyorum ki uyuyor. hiç ellemiyorum. alıştı öyle kendi dalmaya.

öyle tabi ne bulursa yicek artık :) daha gelemedi pöfff bende yatıp uyusam diyordum
yanlız olmasam gidip alırdım bişeyler . napalm artık .
senın kızın pek cadı heralde annesi . bazen benım kızımda öyle yapıyor gözümü açamıyorum ağlayınca kafamı kaldıramıyorum . gece bazen ağlıyorum banada yazık uyuu diyee..
ayy valla çok zor

uykusu bana çekmemiş kuzucumun ya, aynı babası o da tık olsa uyanır, ben hiç oralı olmam valla, gerekirse 24 saat uyurum çok severim uykuyu ama işim varsa günlerce uyumadan da dururum, çok tuhafım bazı konularda...

Mesela deli gibi sigara içerim, günde 1-1.5 paket kadar, yaklaşık 22 senedir ama istediğim an hemen bırakırım haftalarca aylarca içmem sonra yine başlarım salak gibi, sigarayı seviyorum, zevk alıyorum sigara içmekten, hoşuma gidio kokusu tadı, bazılarına iğrenç gelebilir ama ben bayılıyorum...

piiiiffffffff, maşallah valla, bizimki nerde öle kendi dalacak, daha hastanedeyken bile ortalığı birbirine kattı hep, ille benim kucağımda duracak, hemşireler bizim odaya koşmaktan helak oldular valla..

Evet cnm benim kız birazcık cadı, hatta sezencim oğlu kayraya alacaktı benim kızı, fazla cazgır diye vazgeçti valla, senin kız benim oğlumu ezikler dedi onu döver ben senin kızı almim en ii si dedi...

yani elimizdeki kısmetlerde kaçıyo bunu böle görünce...ilerde de böle yaparsa evde kalır benim kız kesin...

uyudu yatırim bakalım uyuyacak mı, uyursa hemen bende yatim, hiç sanmıyorum ya, gözlerini aralayıp arada bana bakıyo ya, çok cin bu kız...

nalan yıne uyudum 20 dk sorma bugunku adetımız anneyle uyuma yanına yatorum kolumu tutuo sanıyede uyuyo kalktıgım an cıglık basıo en son ben de uyumsum yanında artık sımdı mıgrostan geldıler de mecbur kalktım anında cıyakladı arkamdan alım emzırıom ben de pöffffffffffffffffffff

selamlar
benim oğlanda uyuyor
şöyle bir bakem dedim
uyanması yakındır acıkma saati geldi

o degıl de ben cok acıktım yemek hazırlamama ızın vermıo kı oyyyyyy su bıtmıstı sıparıs verdım damacananın ucunu takamadım daha susuzlukjtan da olecem sımdı :))

Oy prop gelmiş...

ben yatıramadım bile daha ayağa kalkınca çığlık çığlığa ağlıyo ne varsa, duyanda çocuğa eziyet ediyorum sanacak, şimdi mememde yine, siyam ikizi gibi olduk kızımla ayrılamıyoz bi türlü, Allah ayırmasın...

bende çok acıktım, masanın üstünde bisküvi vardı ondan yedim bi tane yanımda da şişede su var onu içiyorum...

çamaşırları yıkayacaktım kaldı öle onlarda...

sabah eşim işe gitmeden ekmek arası yapmıştı onu yedim, iyiki yapmış, sekize geliodu yedim bu saat oldu hala açım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…