yaşasın gelin dayanışması
süpersin tebrikler :13:
ben bir anlatsam şoka girersinkayınvaldem çok iyi sesi çıkmaz ama rahatsız ne çekiyorsam kayınvaldemin kardeşinden çekiyorum o ilgileniyor diye yapmadığını bırakmıyor düşün lohusayken bana yolladı kendi tatile gitti tabi ben bakmadım çünkü bana bile annemler yardımcı oluyor eşim ilgilendi ama bizi ihmal etti oysaki benim ne kadar ilgiye yardıma ihtiyacım vardı kocam dört dörtlüktür mesela şu an içerde bana kek yaptı akşam yemeğini hazırlıyor evi sildi süpürdü oda diyorki ben her işini görüyorum senin annem sana niye batıyor ama benim zoruma gitti teyzesinin inadına yapar gibi bana yollaması bide gittiği yerden tel açıp bundan sonra 1 hafta sizde kalıcak demiş emir veriyor ama aylık kazancını kendisi alıyor
ne biliyim yaa çok karışık doğumdan sonra k.valdem beni görmeye bile gelmedi tel bile etmedi yani rahatsız ama okadar değil manik depresif ama eşim gitti onu almaya hadi bize gidiyoruz diye birden iyleşti koşa koşa geldi offff bıktım usandım kocamla evlendiğimizden beri en büyük sorun teyzesihep onun başının altından çıkıyor
ay sema benım bı arakadasımın sevgılısının annesı 11 kız kardeş sımdı o kızcagız geldı aklıma netcek lan bunlar evlenınce :S hem de trabzonlular yanı duskunlar bırbırlerıne
erkek olmasi icin durma dogurmus galibaaa :44: benim anneminde alti kizkardesi var ama abimin esine kimse karisamaz annem bile karismio kaldiki kizkardesini karistiracak
heralde 11 kız ne demek aboooo.. aılede bı bebek doguyo donusumlu butun teyzelr bakıo anaları hıc karısmıo bebeklere bakan bol :)
evet cnm ya.yarın da hava iyi olsa bari.sefanız olsun cnm, ıyı gelmıstır temız hava, son ılık havalar kıymetını bılemmız lazım
geçmiş olsun hazal dikkat et kendine.selam kizlar naparsiniz oglum uyumusken bakiim dedim. giyindik kusandik dedesinin yanina gitcez esimin isi bittimi almay agelecek bizi.
dun gece bogazim agriodu iyi bir terlettim kendimi bugun gecti gibi insaallah tekrarlanmaz. Hastalanirsam ogluma nasil bakarim aman insallah grip filan olmam yaa
yaşasın:)))yaşasın gelin dayanışması
Demir i ana kucAGına koyduk tıtrese tıtrese bakınıo oyle de sutumu bı sagdım 50 cc cıktısaatlerdır emıo tabı sut mu kalır, sımdı cıyaklıcak mama yapayım barı cocugum doymaz buncacık sutle (( ah ahhhhhh.. 3 saatte bır emmeyı ogrense mamaya gerek kalmıcak ama sureklı emınce tabı bıtıo sut ah benım dertlı başım
face bir video paylaştım.babayla ilgili.bir arkadaşım babasını kaybetmişti 6 sene önce o paylaşmış.tüylerim diken diken oldu ağlamaya başladım.babalarımızın kıy*****i bilelim vefat edenlere de allahh rahmet eylesin nur içinde yatsınlar
farkında olmadan üşütüyoruz cnm zatensagol asocum hic disarida cikmiom evin ici 23 24 derece sicak nasil basarabildim usutmeyi hala aklim almioo
amin hayatım aminayy asoo ben hic dayananm bole seylere zaten ailem hic kimse yok onlari kaybetme dusuncesi bile beni aglama krizine sokar ALLAHIM bizi ailemize ailemizide bizlere bagislasin AMINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
nalan canım hani sen uyku düzenimiz oldu demiştin bende sende imrenerek düzene dokmaya çalışmıştım biraz biraz başardım şugece çayı baya işime yarıyor . seninkinin bozulmasına uzuldum canım inş tekrar rayına oturtursunuz.
sigara içtinmi hiç nalan doğumdan sonra ben 1 tane diye başladım şimdi emzirdikten sonra uyuyunca bakıyorum uzun uyku saatiyse derdi yoksa hemen 1 tane yakıyorum aslında ben senelerdir içerim ama günde 7-8 en faza aylardırda içmiyordum ama acayip stresli bir dönemden geçtim hatta daha geçmekteyim sadece doğum değil birsürü şey gene elime aldım şu zıkkımı üzülüyorum ama nedense bana kaçış yolu olarak geliyor
balkona çıkıp nefes almak bi sigara yakmak bazende ağlamak ne biliyim hiç böle olsun istememiştim pöfffff
zaten saçımıda beğenmedim
selam anneler nabersiniz?
Sabah kalktık kızımla dışarı çıktık ilk kez başbaşaarabasına koydum dolandık geldik :)Şimdi de hanfendinin keyfini bekliyorum altını açtım sefa yapıyo bezsiz:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?