2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaşasın gelin dayanışması

poff benim kocam yumurta kizartmasindan baska bisi bilmez seninki ne guzel kek yapabilio yaa yemek yapamiom evde bi lokma bisi olmuo kocamda durma kahvalti yap dio elinden bisi gelse keske yaa gerci gelsede pek yapmaz galiba

ya esinin teyzesinin sizde ne isi var ya yokmu coluk cocugu hayret bisi lohusalik doneminde bebege zor bakion bide koca kadina nasil bakcan yahuu

Son düzenleme:
ay sema benım bı arakadasımın sevgılısının annesı 11 kız kardeş sımdı o kızcagız geldı aklıma netcek lan bunlar evlenınce :S hem de trabzonlular yanı duskunlar bırbırlerıne

erkek olmasi icin durma dogurmus galibaaa :44: benim anneminde alti kizkardesi var ama abimin esine kimse karisamaz annem bile karismio kaldiki kizkardesini karistiracak

erkek olmasi icin durma dogurmus galibaaa :44: benim anneminde alti kizkardesi var ama abimin esine kimse karisamaz annem bile karismio kaldiki kizkardesini karistiracak

heralde 11 kız ne demek aboooo.. aılede bı bebek doguyo donusumlu butun teyzelr bakıo anaları hıc karısmıo bebeklere bakan bol :)

Demir i ana kucAGına koyduk tıtrese tıtrese bakınıo oyle de sutumu bı sagdım 50 cc cıktı saatlerdır emıo tabı sut mu kalır, sımdı cıyaklıcak mama yapayım barı cocugum doymaz buncacık sutle (( ah ahhhhhh.. 3 saatte bır emmeyı ogrense mamaya gerek kalmıcak ama sureklı emınce tabı bıtıo sut ah benım dertlı başım

sefanız olsun cnm, ıyı gelmıstır temız hava, son ılık havalar kıymetını bılemmız lazım
evet cnm ya.yarın da hava iyi olsa bari.
geçmiş olsun hazal dikkat et kendine.
yaşasın gelin dayanışması
yaşasın:)))

yavrim ne doymak bilmez bi sipan var yahuu adini demir koymakla iyi mi ettin acaba yakinda demir gibi olacak masallah

Son düzenleme:
sagol asocum hic disarida cikmiom evin ici 23 24 derece sicak nasil basarabildim usutmeyi hala aklim almioo

face bir video paylaştım.babayla ilgili.bir arkadaşım babasını kaybetmişti 6 sene önce o paylaşmış.tüylerim diken diken oldu ağlamaya başladım.babalarımızın kıy*****i bilelim vefat edenlere de allahh rahmet eylesin nur içinde yatsınlar

kizlar bebelerinize balik yagi veriomusunuz ben doktor tavsiyesi ile veriorum yarim cay kasigi gunde 1 kere, bende kapsul olani kullaniorum yoksa hayatta icemem balik yagini iyy

ayy asoo ben hic dayananm bole seylere zaten ailem hic kimse yok onlari kaybetme dusuncesi bile beni aglama krizine sokar ALLAHIM bizi ailemize ailemizide bizlere bagislasin AMINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

slm kızlar...
Dün ilk tek başımıza geçirdiğimiz geceydi sağolsun kızımız saat 22:00'den gece 02:00'ye kadar hiç durmadan ağladı birde bana inat yapar gibi babasının kucağına gidince sustu ben alınca çığlığı bastı annem varken geceleri rahattık valla birde kızımın ağzı çok pamukçuk oldu dr verdiği ilaçlarda fayda etmiyor çok üzülüyorum ne yapabilirim ki başka ?

ohh çok şükür gittiler kaynanamda geldi.
pöfff hergün gelıyor çocuk uyuyor hep. nıye gelip durur bılmem Allahtan çok durmuyor yoksa hiç çekilmezzz
kendı işimi kendim yapıyorum kızımın altını falan o değiştircek diye ödüm çıkıyor hemen hazırlıyorum kendım değiştiriyorum. ona minnet ettiğimi sanmasın. hiç bişey istemıyorum ondan . kendı başımıza daha iyiyiz ...
bişey bilmesem hep ona bişey sorsam bizden çıkmıcak Allahtan herşeyi kendım yapabılıyorum

ah ah sorma cnm ne güzel uyuyordu çocuk geceleri, k.valdemlerin nazarımı değdi ne...

yok cnm içmedim henüz bakalım ne zaman krizim tutacak...

zaten saçımıda beğenmedim

saçınımı kestirdin, bende kestircem bi gidebilsem kuaföre....

selam anneler nabersiniz?
Sabah kalktık kızımla dışarı çıktık ilk kez başbaşa arabasına koydum dolandık geldik :)Şimdi de hanfendinin keyfini bekliyorum altını açtım sefa yapıyo bezsiz:))))

oy yerim ben onun poposunu... ay ne güzel anne kız keyif yapmışsınız, bizde c.tesinden itibaren çıkarcaz...

merhaba kızlar bende bebişimle uğraşıyorum emiyor şükürler olsun fakat göğsümün birini 10 dk emziriyorum digerini de 10 dk emziriyorum (böyle olsun dr dedi ) fakat ikinci göğsümü emerken huysuzlaşıyor memeyi çekiyor bırakıyor ağlıyor kıpkırmızı oluyor anlayamıyorum son 1 haftadır çıktı bu huyu da hadi doydu desem bırakır emmeyi ama öle yapınca ben bıraktırıyorum sesi çıkmıyor sonra sallıyorum uyuyor çok garip bir durum böyle bir durum yaşayan varmı?
ayrıca pazartesi aşı olucak aşı yaptıranlar ağrı ateş yapıyormu aşı huysuzlanıyor mu bebekleriniz onu öğrenmek isterim ?
birde uykusuz her geceeeee belim başım herbiyerim ağrıyor ayrıca uyumaya gidiyorum şimdi hazır bebişi yeni uyutmuşken herkse by by

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…