2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benim eşim eski profosyonel aşçı canım şanslıyım o yönden

teyzesi kayınvaldemle yaşıyor aklına estikçe alın annenizi sizinle yaşasın diyor görümcemle bana yani teyzesi bizde kalmıycak ben kayınvaldemle yaşıycakmışım ama bana soran yok tabi hanım efendi estikçe benim evime düzenime müdahale ediyor kayınvaldem bakıma muhtaç değil aslında ama işte bana gıcıklık yapıcak huzurumu kaçırıcakya

karışık işler beni yıpratmaya yetiyor

hem kestirdim hem boyattım siyahtı karamele boyattım ama beğenmedim niyeyse tuhaf geldi gözüme

of tukendım evımın ısını de yapamadım hıc noldu bugun bu cocuga ya :S

aynı prop benimkide üfff delirtti beni 15 dakka uyuyo uyanıyo yoruldum ablamın kucağına attım offf belim ağrıyo zaten regl olucakmışım gibi akşam pem be akıntı geldi ama tık yok gelmez gelmez tam parise giderken gelir :82:

selamlar,nasılsınız bakalım? Gerçi herkes aynı,bebişlerle uğraş dur tüm gün.
Biz bugünde kakamızı yapamadık hala ooofffff.Gece 3-4 saat aralıksız ağladı gaz sancısından,uykuya dalarken çığlık atarak uyandı hep.Napıcaz bu gaz snacısıyla biz ya
Allaha şükğr annem varda nefes alıyorum.Annem sakinleştirebiliyo Alyayı.Ben beceremiyorum.Anca ağlıyorum onunla beraberKadıncaz gece uykusuz,gündüzde yemek yap,evi topla,çamaşır yıka,ütü yap dreken helak oluyo,ama bir gıdım şikayet etmiyo sağolsun,sen git dinlen deyip duruyo bana.Allahım o giderse naparım bilmiyorum.Ben başedemiyorum bebekle tek başıma,napcamı şaşırıyorum

Son düzenleme:
oyyy pipimizi kestirdik geldik
kuzucuğumu çok ağlatmışlar sanırım söylene söylene meme emdi şimdi iç çeke çeke uyuyo

gripin bebişinin ayaklarını kıvırıp, karnına doğru bastır biraz masaj yap sağa sola . ( belki yapıyorsundur da söylim dedim )
ben öyle yapıyorum kakasını yapmasada pırtlatıyor . bizim şikayetimiz yok ama bazen yapıyorum ben . dene sende belki faydası olur cnm .

ilona geçmiş olsun canım bende düşünüyorum hangi yöntem le yaptırdın. kıyamam ya çokmu acıdı acaba ilgi istiyor annesi .....

Son düzenleme:

canım neler yapıyoruz neler,girmediğimiz şekil kalmıyo resmen ama ne pırtlatabiliyo nede kaka yapabiliyo.Bağırsaklarından gurul gurul sesler geliyo ama nafile çıkmıyo gaz mereti.Yarın doktora gidicez tekrar,inşallah iyi bişeyler verirde kurtulur yavrum,gece uykusu uyuyabilir rahat rahat

uyudu.. tabı ben bu saatten snr nasıl uyuyım evı toplıcam aksam yemegı hazırlıcam daha şaka gıbı offffffffffffff

inşallah canım inşallah çok zordur gaz sancısı kıyamam ben ona ...
bızım öyle derdimiz yok şimdilik çok şükür emiyor gazını hemen çıkarıyor.
doğumdan sonra nar suyu vermiştik işe yaradı sanırım :))

bende verdim nar suyu,mide gazını çıkartıyo rahatça,ama bağırsak gazı çıkmıyo.Ne güzel inşallah hep böyle sorunsuz olur gaz çıkarmanız

prop sizdede vardı bağırsak gazı problemi dimi?nasıl oldu geçtimi? geçtiyse nasıl geçti?

prop sizdede vardı bağırsak gazı problemi dimi?nasıl oldu geçtimi? geçtiyse nasıl geçti?

ay ne geçmesi bize geçirio kendi geçmio :S gebercez artık gebercezzzzzz... ama megersem çiğ olna hıcbısıyı yememek gerekıomus ben sadece yesıllık yenmıo zannedıodum domates yıyodum ve gunde 4-5 tane elma armut ayva fln yıyodum megersem yenememsı gerekıomus odktor cıg hıcbısı yemıceksın dedı cıg meyve sebzeyı bırakınca 1/4 oranında azalma oldu cıddı anlamda

ilona geçmiş olsun canım bende düşünüyorum hangi yöntem le yaptırdın. kıyamam ya çokmu acıdı acaba ilgi istiyor annesi .....

geçmiş olsun canım,mecburimi oldu yoksa sizmi istediniz sünneti?Off kıyamam ya

iloş yumurtanın sarısı gıttı pipinin yarısı.. düğün ne zmn :) çok gecıs olsun cnm

teşşekkür ederim canlarım
lokal anestezi ile oldu yani sadece pipiyi uyuşturdular
malesef zorunlu sünnet oldu pipimizin ucu dar idrarını yapmakta zorlanmasın die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…