poff benim kocam yumurta kizartmasindan baska bisi bilmez seninki ne guzel kek yapabilio yaa yemek yapamiom evde bi lokma bisi olmuo kocamda durma kahvalti yap dio elinden bisi gelse keske yaa gerci gelsede pek yapmaz galiba
ya esinin teyzesinin sizde ne isi var ya yokmu coluk cocugu hayret bisi lohusalik doneminde bebege zor bakion bide koca kadina nasil bakcan yahuu
ah ah sorma cnm ne güzel uyuyordu çocuk geceleri, k.valdemlerin nazarımı değdi ne...
yok cnm içmedim henüz bakalım ne zaman krizim tutacak...
saçınımı kestirdin, bende kestircem bi gidebilsem kuaföre....
oy yerim ben onun poposunu... ay ne güzel anne kız keyif yapmışsınız, bizde c.tesinden itibaren çıkarcaz...
of tukendım evımın ısını de yapamadım hıc noldu bugun bu cocuga ya :S
gripin bebişinin ayaklarını kıvırıp, karnına doğru bastır biraz masaj yap sağa sola . ( belki yapıyorsundur da söylim dedim )
ben öyle yapıyorum kakasını yapmasada pırtlatıyor . bizim şikayetimiz yok ama bazen yapıyorum ben . dene sende belki faydası olur cnm .
oyyy pipimizi kestirdik geldik
kuzucuğumu çok ağlatmışlar sanırım söylene söylene meme emdi şimdi iç çeke çeke uyuyo
inşallah canım inşallah çok zordur gaz sancısı kıyamam ben ona ...
bızım öyle derdimiz yok şimdilik çok şükür emiyor gazını hemen çıkarıyor.
doğumdan sonra nar suyu vermiştik işe yaradı sanırım :))
prop sizdede vardı bağırsak gazı problemi dimi?nasıl oldu geçtimi? geçtiyse nasıl geçti?
ilona geçmiş olsun canım bende düşünüyorum hangi yöntem le yaptırdın. kıyamam ya çokmu acıdı acaba ilgi istiyor annesi .....
geçmiş olsun canım,mecburimi oldu yoksa sizmi istediniz sünneti?Off kıyamam ya
iloş yumurtanın sarısı gıttı pipinin yarısı.. düğün ne zmn :) çok gecıs olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?