2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nası yani? salata ve meyve yemicekmiyiz?
nayıııırrr çiğ her şey yasak özellikle yeşil renkliler.ama herkeste farklı olabilir.deneme yanılmayla bakcan.mesela armut yiceksen önce yarısını ye bak ertesi gün problem yoksa devam.deneye deneyye bakcakmışız

ay ne zormuş bu işler yaw bebekler karnımızda daha rahattı valla,ne gaz ne acı ne emme derdi

Son düzenleme:
tabı ıste meyve asıdı mahvedıomus bagırsaklarını salatyı zaten bılıodum cıg yesıllık ama meyveyı bılmıodum cıg olan hersey yasak 2 gun yeme bak nası farketcek sızınkı de

iyi bari deneyeyim bende o zaman,gerçi benimki sadece 2 öğün anne sütü alabiliyo ama olsun.Belki fayda eder

ayyıne uyandı allahta n yemeklerı ocaga koydum allah vere de yakmayı barı ben emzırmeye gıdıom yıne of offfffffffffffffff

iloş geçmiş olsun oğluşuna canım hadi bu derttende kurtuldun

gazzzz kakaaa öfff pöffff puffff şu 3 ay bi geçse

demin ben hamile kaldığımda yeni doğum yapan komşumuzu gördüm oğlunu almış arabasına koymuş süslenmiş püslenmiş gezmeden geliyordu bi imrendim bi imrendim bende istiyom yaaaa :84:
insanlıktan çıktım resmen saç baş üst baş kıçı başı dağıttım resmen kocam foto çekiyo bakıyorum iğğğğğrençççç çıkmışım çekme diyorum kızımla 1 ay oldu doğru dürüst fotom yok bea güya kuaföre gittim başlangıç yapıyım dedim ama onuda saldım gittiii

yarın evlilik yıldönümümüz ablama dedim bize hediye verin duruya bakın bizde sinemaya gidelim diye ama düşünüyorum üstüme giyicek adam gibi bişeyim yok hiçbirşey olmuyor olanlar sıkıyor bütün hevesim kırıldı

daha kışlıkları çıkaramadım hala yazlıklarla geziyoruz kocamla

bende saldım kendimii bşz ne zaman düzelicez acep:26:

çok saol propcum.ama benim meme yastığım yok ne yapayımben de normal yastık koyuyorum.mememi veriyorum meme ucu kullanıyorum bu arada mememi yada oğluşumu tutmama gerek kalmıyoo zaten o kadar yorgunum ki o emerken ben bayılıyorum(((durmadan ağlıyorum..noldu bana bilmiyorum.herkes böyle mi oluyooo acaba?evde tekim yemek yiyemiyorum nedense(((offffffffffffff kocam ilgilenmiyooo ve anlamıyooooo Allahtan oğlum yemek yiyip yatıyoo hep böyle gidermi bilemiyorum daha 6 günlük.......

bu arada emzirirken bir gögüsü tamamen bitirmek mi yoksa 15 daha her ikisinden emdirmekmi gerek...ben 6 gün boyunca birini bitirip birini emdiriyordum yanlış mı bu?

teşşekkür ederim canlarım
lokal anestezi ile oldu yani sadece pipiyi uyuşturdular
malesef zorunlu sünnet oldu pipimizin ucu dar idrarını yapmakta zorlanmasın die
geçmiş olsun iloş kurtuldu kuzun bende yaza yaptırıcam kısmetse darısı damatlığına inş..

kızlar bebeklerinizi güle güle büyütün. ben mart annesi olacağım inşallah. şimdiden eksiklerimi tamamlamaya çalışıyorum da sormak istediklerim var. hastanede daha çok pijama mı lazım oluyor gecelik mi? ben bir gecelik iki pijama takım koymayı düşünüyorum. bir de normal doğum için soruyorum. diyelim sancı başladı hastaneye gittik. sancıyı çekerken kendi pijamamızı mı giyiyoruz yoksa onlar önlük falan mı veriyor? pijama yada gecelik bize hangi aşamada nasıl lazım oluyor? hepinize şimdiden teşekkürler. bebeklerinizi allah bağışlasın

Son düzenleme:
impaladeniz ben sezo oldum bir pijama bir gecelik almıltım yanıma sadece geceliği giydim taburcu olup eve gelirken pijama giydim ama benim için farketmezdi ikiside rahat oluyor

diğer sorunu cevaplıyamıycam normal doğum yapmadığım için

bir tavsiyem var çok süslü pahalı gecelik yada pijamanı alma yanına hastanede kanaman çok olabilir fena batar yazık olur

sağol cnmm darısı başına ben sezeryanla doğum yaptım gecelik takımı kullandım pijamada götürmüştüm onuda kullandım ikiside işime yaradı açıkcası ama sezeryanda gecelik daha rahat dikişlerden dolayı sancı çekerken bildiğim kadarıyla önlük giydiriyolar gecelik yada pijama takımı doğumdan sonra giyiliyor

teşekkür ederim cevap için. gerçekten en çok sevdiğimi koymayı düşünüyordum koymam o zaman onu gelince evde giyerim.

offf pesss ettim mama verdim sonunda kuzum sabahtan beri doğru dürüst uyumadı hem gazdan hem zırt bırt acıkıp emmeye uyanmaktan artık mememde iflas etti bişey kalmadı zaten
mamayı yer yemez bayıldı kuzum resmen gazını çıkarırken sızdı resmen inşallah delisiz 2-3 saat uyur bende dinlenir yemeğimi yerim

çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…