teşekkür ederim cevap için. gerçekten en çok sevdiğimi koymayı düşünüyordum koymam o zaman onu gelince evde giyerim.
inş. canım darısı bizlere büyük oğlum bu yaz oldu lokal iğne yaparken çok ağladı kesimi farketmedi bile deha çok ağlamışmı
slm kızlar... nasılsınız... geçmişi okudum ama fazla fransız kaldım... bende akşama kadar uyudum... uyudum.. yenı kalktım öylesine yemek yaptım.. mecburu... hamıle olmasam yemek yapıp yemem bile.. aç aç otururum... :))))
yine gittik doktora neyse ki bu sefer iyi bir doktora denk geldim çok ilgiliydi artık ona götürürüm gaz için bir krem verdi masaj yapılıyormuş işe yararsa ismini yazarım size
kayınvalidelerden konuşulmuş:) benimki geçen hafta köyden geldi ama birşey yapamadı anlayışlıymış sağolsun dedi kızım siz farklı bakıyorsunuz ben bilmem böyle bakmayı yıkamanız bile değişik en iyisi ben gidiyim sen bilirsin dedim bende yalnız zorlanıyorum ama kızım uyanıkkende kim bakarsa baksın uyuyamam dün gece benimde ateşim 38 e çıktı ne oluyor anlamıyorum inşallah hasta olmam eşim çok yardımcı oldu ben uyurken ağlamasına fırsat vermeden doyurmuş odadan uzaklaştırmış çocuğu
gripin geçmiş olsun canım kıyamam ya nasıl canı yanıyordur kuzunun inşallah yapar kakasını sana yazdığım şurubu sormuşmuydun doktora (babuline) ismini hatırlamıyorum birisi daha demişti çok kaka yaptırıyor diye ben kullanıyorum
slm kızlar... nasılsınız... geçmişi okudum ama fazla fransız kaldım... bende akşama kadar uyudum... uyudum.. yenı kalktım öylesine yemek yaptım.. mecburu... hamıle olmasam yemek yapıp yemem bile.. aç aç otururum... :))))
ameliyathaneye almadılar bizi ama sanırım ağlamış yanıma getirdiklerinden beri iç çekiyo kuzum uyurken emerken
ama hemşirenin dediğine göre damlayla uyuşturuyolarmış iğne vurmuyolarmış ne kadar doğru bilmem
doktorda hiç ağlamadı uyudu dedi ameliyathaneden çıktığında da uyuyodu
ama çok ağlamış anlamazmıyım ben
kız doğur artık,ne bekliyo senini kuzu hala acaba?:81: kaç haftalık oldu şimdi?
Ben çoğu zaman hamileliğimi özlüyorum,öyle alışmışımki bebeğimin içimde olmasına hamile fotolarıma bakıp ağlıyorum bazen.Tamam bebeğimin yanımda olması çook güzel ama içimdeyken ona daha iyi bakıyomuşum,onu daha iyi koruyomuşum gibi geliyo.Ne bileyim özlüyorum işte bazenSonrada bebeğime bakıp allaha teşekkürediyorum
bu arada sende emziremiyodun hatırladığım kadarıyla dimi? nasıl bebeğin azar azarda almıyomu memeyi? mamamı yiyo?
Yavrum bir kustu bir kustu mahvolduk resmen pofffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?