2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
teşekkür ederim cevap için. gerçekten en çok sevdiğimi koymayı düşünüyordum koymam o zaman onu gelince evde giyerim.

rica ederim
valla ben son dakikada çıkarttım süslü pijamamı pazardan aldırttığım gecelikle pijamayı koydum iyikide çıkarmışım çünkü sezo olduğum halde feci kanamam oldu

inş. canım darısı bizlere büyük oğlum bu yaz oldu lokal iğne yaparken çok ağladı kesimi farketmedi bile deha çok ağlamışmı

ameliyathaneye almadılar bizi ama sanırım ağlamış yanıma getirdiklerinden beri iç çekiyo kuzum uyurken emerken
ama hemşirenin dediğine göre damlayla uyuşturuyolarmış iğne vurmuyolarmış ne kadar doğru bilmem
doktorda hiç ağlamadı uyudu dedi ameliyathaneden çıktığında da uyuyodu
ama çok ağlamış anlamazmıyım ben

ilona inş düğününe görürsünüzz maşş küçücükken olmuş ne güzel aslında bebiş bezliyken sünnet olursa çişi yakıp çabucak iileştiriomuşş yarasını sen çok ii yapmışsınn şimdi nasıl duruyomu pekii.bide erkek anneleri pipilerini geri çeviriomusunuz sünneti kolay olsun dieee:78::78:

slm kızlar... nasılsınız... geçmişi okudum ama fazla fransız kaldım... bende akşama kadar uyudum... uyudum.. yenı kalktım öylesine yemek yaptım.. mecburu... hamıle olmasam yemek yapıp yemem bile.. aç aç otururum... :))))

kız doğur artık,ne bekliyo senini kuzu hala acaba?:81: kaç haftalık oldu şimdi?
Ben çoğu zaman hamileliğimi özlüyorum,öyle alışmışımki bebeğimin içimde olmasına hamile fotolarıma bakıp ağlıyorum bazen.Tamam bebeğimin yanımda olması çook güzel ama içimdeyken ona daha iyi bakıyomuşum,onu daha iyi koruyomuşum gibi geliyo.Ne bileyim özlüyorum işte bazen Sonrada bebeğime bakıp allaha teşekkürediyorum

yine gittik doktora neyse ki bu sefer iyi bir doktora denk geldim çok ilgiliydi artık ona götürürüm gaz için bir krem verdi masaj yapılıyormuş işe yararsa ismini yazarım size
kayınvalidelerden konuşulmuş:) benimki geçen hafta köyden geldi ama birşey yapamadı anlayışlıymış sağolsun dedi kızım siz farklı bakıyorsunuz ben bilmem böyle bakmayı yıkamanız bile değişik en iyisi ben gidiyim sen bilirsin dedim bende yalnız zorlanıyorum ama kızım uyanıkkende kim bakarsa baksın uyuyamam dün gece benimde ateşim 38 e çıktı ne oluyor anlamıyorum inşallah hasta olmam eşim çok yardımcı oldu ben uyurken ağlamasına fırsat vermeden doyurmuş odadan uzaklaştırmış çocuğu

gripin geçmiş olsun canım kıyamam ya nasıl canı yanıyordur kuzunun inşallah yapar kakasını sana yazdığım şurubu sormuşmuydun doktora (babuline) ismini hatırlamıyorum birisi daha demişti çok kaka yaptırıyor diye ben kullanıyorum

inşallah hasta olmazsın canım ya,bu yorgunlukla birde hastalık dahada zor olur.
İnşallah ilaç iyi gelirde bizde alırız

Yarın bi daha gidicem doktora ozaman sorucam,şimdi kaydediyorum ismini bi yere.O acı çekeceğine ben 100 katını çekeyim o acının razıyım.İnşallah derman buluruz derdimize,allah beterinden korusun

bu arada sende emziremiyodun hatırladığım kadarıyla dimi? nasıl bebeğin azar azarda almıyomu memeyi? mamamı yiyo?

dr dan geldik bugun kızımın acaip gazı varmıs lavman yaptılar. sımdı mısıl mısıl uyuyor kuzum. mahvolduk 2 gundur. bakalım u gece ıyı uyuyacak mı

bana ciğ sebze meyve yeme dedı bol sıvı komposto falan yiyecekmşm

e aralık anası oldun resmen

ay canım vbenim yaa.

doktordaken hamile kadın geldi. heyy dedım ya ne guzel gunlerdı dedım

selam kizlar gecmis olsun dilekleriniz icin sagolun
bu kk eski haline gelmiycekmi yazdiklarimizi nerden bulucaz yoksa benmi bulamiyorum:84:

slm kızlar.. yarın tam 40+1 oluyoruz.. belkı doktor yatış yapabilirz.. dedi doktor.. ayyy çok garıp hıssedıyorum kendımı..

ne hısettıgımı de anlamıyorum.. ağlayasım gelıyor süreklı.. içim de bır tuhaf oldu... :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…