şimdi yatırcam yine uyancak kesin, piiifffffffffff, acayip yoruldum yauw, çok uykum var...
Fınfıkın tahlil sonuçları noldu acaba???
hem kestirdim hem boyattım siyahtı karamele boyattım ama beğenmedim niyeyse tuhaf geldi gözüme
oyyy pipimizi kestirdik geldik
kuzucuğumu çok ağlatmışlar sanırım söylene söylene meme emdi şimdi iç çeke çeke uyuyo
uyudu.. tabı ben bu saatten snr nasıl uyuyım evı toplıcam aksam yemegı hazırlıcam daha şaka gıbı offffffffffffff
bütün gün iş yaptım canım çıktıı off hamlamışım galibaaa yarın dahada yorucu bi günn:84:
kızlar bebeklerinizi güle güle büyütün. ben mart annesi olacağım inşallah. şimdiden eksiklerimi tamamlamaya çalışıyorum da sormak istediklerim var. hastanede daha çok pijama mı lazım oluyor gecelik mi? ben bir gecelik iki pijama takım koymayı düşünüyorum. bir de normal doğum için soruyorum. diyelim sancı başladı hastaneye gittik. sancıyı çekerken kendi pijamamızı mı giyiyoruz yoksa onlar önlük falan mı veriyor? pijama yada gecelik bize hangi aşamada nasıl lazım oluyor? hepinize şimdiden teşekkürler. bebeklerinizi allah bağışlasın
dr dan geldik bugun kızımın acaip gazı varmıs lavman yaptılar. sımdı mısıl mısıl uyuyor kuzum. mahvolduk 2 gundur. bakalım u gece ıyı uyuyacak mı
bana ciğ sebze meyve yeme dedı bol sıvı komposto falan yiyecekmşm
Yavrum bir kustu bir kustu mahvolduk resmen pofffff
Mama veriormusun hiç eğer vermiorsan bir dene belkide doymuyordur aynı sorun bizdede var emiyor emiyoor doymuyor( vee 10 - 15 dk da uyanıyor..
Tahlillerimiz temiz çıktı Nalancım yalnız sabah kuzumun bezinde kaka ile karışık bir sümüksü bir kan gördük ve onun sonrasındaki bezde tekrar gördük hemen hastaneye gittik fakat kirli bezleri almadığımız için doktor sadece muaene etti ve sorun olmadığını söyledi ama akşam yine aynı şekildeydi kakası :S anlamadım neden:S
Bunun dışında emme ile doymuyor malesef doktor program yaptı 1. gün 1 meme 1 mama - 2.gün 2 meme 1 mama - 3.gün 3 meme 1 mama bakalım nolcak merakla bekliyorum..
dr dan geldik bugun kızımın acaip gazı varmıs lavman yaptılar. sımdı mısıl mısıl uyuyor kuzum. mahvolduk 2 gundur. bakalım u gece ıyı uyuyacak mı
bana ciğ sebze meyve yeme dedı bol sıvı komposto falan yiyecekmşm
slm kızlar.. yarın tam 40+1 oluyoruz.. belkı doktor yatış yapabilirz.. dedi doktor.. ayyy çok garıp hıssedıyorum kendımı..
ne hısettıgımı de anlamıyorum.. ağlayasım gelıyor süreklı.. içim de bır tuhaf oldu... :)))))
slm kızlarrr
aralık anası oldum ben dekontrolum var yarın nolcek bakalım
bebişlerinize geçmiş olsun sizlerede kolay gelsin kızlar işiniz zor gözüm korkuyor valla:S
Yavrum bir kustu bir kustu mahvolduk resmen pofffff
nöbetteyim yine, piiiiiiiiiiiffffffffffffffff.....
canim allah kolaylik versinbende daha yeni yatirdim kuzumu
nalan ev aşırı sıcak poffffffffff terlıo sureklı su anda emzırıorum mesela su ıcınde kolumda. butun gun bodyle dolasıo sadece ama gece mecbur tulum gıydırıorum ustunu fln acıo cunku napcamı sasırdım. terleyıp sogudukca usutuo bence(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?