2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şimdi yatırcam yine uyancak kesin, piiifffffffffff, acayip yoruldum yauw, çok uykum var...

Mama veriormusun hiç eğer vermiorsan bir dene belkide doymuyordur aynı sorun bizdede var emiyor emiyoor doymuyor ( vee 10 - 15 dk da uyanıyor..

Fınfıkın tahlil sonuçları noldu acaba???

Tahlillerimiz temiz çıktı Nalancım yalnız sabah kuzumun bezinde kaka ile karışık bir sümüksü bir kan gördük ve onun sonrasındaki bezde tekrar gördük hemen hastaneye gittik fakat kirli bezleri almadığımız için doktor sadece muaene etti ve sorun olmadığını söyledi ama akşam yine aynı şekildeydi kakası :S anlamadım neden:S
Bunun dışında emme ile doymuyor malesef doktor program yaptı 1. gün 1 meme 1 mama - 2.gün 2 meme 1 mama - 3.gün 3 meme 1 mama bakalım nolcak merakla bekliyorum..

slm kızlarrr
aralık anası oldum ben de kontrolum var yarın nolcek bakalım
bebişlerinize geçmiş olsun sizlerede kolay gelsin kızlar işiniz zor gözüm korkuyor valla:S

hem kestirdim hem boyattım siyahtı karamele boyattım ama beğenmedim niyeyse tuhaf geldi gözüme

Alışırsın bi kaç gün sonra, karamel güzel bi renk bence güle güle kullan cnm...

oyyy pipimizi kestirdik geldik
kuzucuğumu çok ağlatmışlar sanırım söylene söylene meme emdi şimdi iç çeke çeke uyuyo

Geçmiş olsun iloşum, kıyamam ben ona gıcık hemşireler dehamızı ağlatmışlar mı, döveriz biz onları ağlamasın kuzucuk...

uyudu.. tabı ben bu saatten snr nasıl uyuyım evı toplıcam aksam yemegı hazırlıcam daha şaka gıbı offffffffffffff

ben tam bu saatte uyudum prop, altı buçukta kalktım kocam geldi hazırlandım hemen kuaföre gittim, bakımdan geçtim bi güzeli yarın ağda yapcam sonra misler gibi olurum inş., kendime geldim valla uyuyunca...uyuz kızım saat 10 a kadar uyudu...

bütün gün iş yaptım canım çıktıı off hamlamışım galibaaa yarın dahada yorucu bi günn:84:

ellerine sağlık sezenim...mevlüt için hazırlık yapıyon herhalde...

sağlıkla al kucağına cnm, ben sezo oldum, ilk gün gecelik ikinci gün pijama giydim...

geçmiş olsun bafocum...

Yavrum bir kustu bir kustu mahvolduk resmen pofffff

anaaa geçmiş olsun, geçen akşam benim kuzumda ilk defa hafif kustu bende şaşırdım baya noluyo diye...

Ay tahlillerin temiz çıkmasına çok sevindim cnm benim...

Demek sizede beslenme programı verdi, bize vermedi öle bi program, hatta ben sordum doyduğunu ben nerden annicam diye, ben kilosundan anlıyorum dedi...

Mana veriom Fınfıkım ama bu aralar mama pek istemio, memeye takmış durumda, bol bol meme emiyo, akşamları mama hazırlıyorum 60 cc kadar 20 cc anca emio tükürüyo, bi ara 90 cc ye kadar emiyordu kuzum akşamları, hatta son gittiğimizde dr. sadece akşamları bir kere veriyosan 120 cc ye kadar verebilirsin dedi, ama o kadar içemiyo kuzum çok geliyo...

Fınfık, bize doğum yaptığım hafta eve bi hemşire geldi, işte bebek bakımı, bebek sağlığı, annenin bakımı hakkında bilgi vermek için, o zaman bana kakasında kan olabilir sakın korkmayın ilk aylarda bu gayet doğal demişti, akıntısıda olur bunlar normal şeyler dedi, ama bizimkinde öle bi durum olmadı ama akıntısı geldi mesela çok ilginçti...

Mesela hapşırması, hıçkırık olması çok güzel dedi, bu sağlıklı bi şekilde geliştiğinin işareti demişti, böle bir sürü bilgi verdi, bunlar uzman bebek hemşireleriymiş, benim dr. göndermiş sağ olsun...

canım geçmiş olsun çok.Bizde aynı şeyi yaşıyoruz kaç gündür.Benim kızımada lavman yapıldı,o gün rahattı ama bugün yine aynı,rahatsız. Bitse şu gaz problemide rahatlasak hepimiz

hadi bakalım,yarın öbür gün geliyo demek bebek,hayırlısı olsun

slm kızlarrr
aralık anası oldum ben de kontrolum var yarın nolcek bakalım
bebişlerinize geçmiş olsun sizlerede kolay gelsin kızlar işiniz zor gözüm korkuyor valla:S

sende 1 haftaya kalmaz kucaklarsın belki bebeğini,valla çok zor bebekle uğraşmak,ama keyifli,hayatın yeni bi anlamı oluyo,dolu dolu geçiyo günler

Yavrum bir kustu bir kustu mahvolduk resmen pofffff

kıyamam ya,fazla yemiştir yada gaz vardır midesinde demekki.

kizlar bugün oglum 19günlük oldu ve ilk defa yikandi cok sevimliydi ama ben yikamadim hastaneden hemsire geldi o yikadi haftayada gelecek burda eve gelen hemsireyi sigorta karsiliyor yararlanmak lazim dimi

saolun kızlar..

oyle hafıf fln kusmadı fıskırttı resmen 2 metre boyunca ne var ne yoksa cıkarttı mıdesınde. butun gun uyumamıstı malum surelı emmıstı bayag bı bırıkmıs mıdede sımdı tam yıyemıo kuzum bı memeyı bıtıremıo mıdesı hala bulanıo heralde 1 memeden snr zırt uyuyakalıo 1 saat snr kalkıp otekını emıo, işallah mıde bulantısından canı fln yanmıodur bana gore dert degıl cunku 1 saat uyuması bıle harıka.. sabaha duzelır mıdemız işallah

nalan ev aşırı sıcak poffffffffff terlıo sureklı su anda emzırıorum mesela su ıcınde kolumda. butun gun bodyle dolasıo sadece ama gece mecbur tulum gıydırıorum ustunu fln acıo cunku napcamı sasırdım. terleyıp sogudukca usutuo bence (

ya bizde öle evi hamam gibi yapmıştık çocuk üşümesin diye, sürekli 26 derecede tutuyorduk, dr. sakın öle yapmayın 22-24 derece arasında olsun evin sıcaklığı dedi, üşütmesin öle dedik, öteki türlü terleyip üşütür bebek o daha kötü dedi, o kadar sıcağa alıştırmayın dedi, bi de burun tıkanıklığı yapmıştı bizim kuzuda o da baya azaldı şimdi...

yıkayacağınız zaman ısıyı artırabilirsiniz dedi, biz düşürdük sıcaklığı 24 derecede şu an ev, yıkarkende şu ayaklı ufolar var ya onlardan aldık, anında ısıtıyo odayı, yıkamadan 5 dakika önce çalıştırıyoruz hamam gibi oluyo oda, giydirdikten sonrada kapıyoz, he bide yıkadıktan sonra mutlaka 2 saat bere giydirmek lazımmış üşütmemesi için...

Yinne uyandik resmen saatte bir kaltik bgn neyse o iyi olsun da akilli oglummidesine birden yuklenmio azar azar iciyo :)) demin nasil ciglik atti uyaninca once mirin kirin yapardi aglatmadan alirdim zaten anam bi elimi artik boynuna dogru sirilsiklam yine yuh dedim nasi terlemis snr kicina bi el attim meger isemis:))) bogazina kdr cis olmus ehuhehuehu

selam nobet arkadaslarim kolay gelsin bizlere bu veletlerede pes yani kucuk parmaklarinda oynatiolar bizi resmen yaa esim ise gidecek simdi oglumla kalcaz tek basimiza

bizim mizmizlanmamizda bitsede uyusak artik yaa kucagimda mizmizlanio yataga biraksam hop kalkacak poffffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…