2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dün bütün gün uyunca bu gece pek uyumak istemiyor.. anca birer saat şimdi de uykusunu almış yatağında bakınıyor pof.uykusunu şöyke sekiz gibi alsa olmaz mı

Kocamda kalktı, neden beni uyandırmadın ben bakacaktım gece diyo, dedim gerek kalmadı kuzumuz gayet uyumluydu bu gece, o bile şaşırdı bu duruma, adam saat 10 da yattı 1-2 gibi kalkıp o bakacaktı ben uyuyacaktım ama gerek kalmadı, şimdide uykusunu almış şekilde evde dolanıyo...

günaydın kızlar dün gece annem baksın ben yatayım dedim yine duramadım kac kere uyandım bende resmen bağımlılık olustu

saat 6 da yatıp 7:30 da uyandı kuzucum, bende o arada eşimle kahvaltı yaptım, kahvaltımı yaparkende bugünün yemeklerini hazırladım, tam yemekler pişti kuzum kalktı, zamanlama çok ii di...

kaç gündür o kadar uykusuz kaldı ki, bugün fazla zorlanmadan uyuyo kuzucum...

akşam eşim geldikten sonra kızı babasına paslıycam, bende ağda yapıcam, malum c.tesi dr. kontrolüm var ve alttan muayene edecekmiş, bu dr. kontrolü için yaptığım son ağda herhalde, bi daha taaaaaa 6 ay sonraki rutin kontrolde dr. için ağda yapıcam...

yarın temizlikçi gelecek, evim misler gibi olacak, bundan sonra 2 hafta da bir temizlikçi gelecek bende rahat edicem, umarım yine sıkılıp göndermem bu kadını da...

şu ütü işini de halledersem bende mutlusu olmaz, araştırma halindeyim, daha nereye yaptırcama tam karar veremedim, ama c.tesiye kadar o işide halledicem...

c.tesi duruyu k.valdemlere bırakıp onun için kıyafet almaya gidicem, k.valdemlerin orda baya bi çocuk mağazası var...

benim maymun kızım hapşırdı ve uyandı umarım tekrar dalar, karşı koltuktan bana bakıyo şimdi...

aman dalsında bende yatim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…