2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oy oy gece burası doluymuş gece nöbeti tutan annelerle nöbeti biz alalım siz yatın bari diycem ama kuzular izin verirse :86:

noldu ya bir aylık olunca huy mu değiştirdi 5'den beri uyumadı ilk defa bu kadar uzun süredir uyanık. ne olduysa hep meme meme..
esneyip duyuyor şimdi salıncağına koydum sallıyor. orada uyuyacağını sanmam cin gibi bakıyor. peeh.

günleri günlerini tutmuyo bunların

yazmaya diye giriyorum, sayfayı açık unutup çıkıyorum.
kızım bugün 14 günlük oldu. işitme tarama testi doğum yaptığım hastanede yapılmıyordu. bugün ya da yarın araştırma hastanesine gidicez. acaba yaptırmak için çok mu geç kaldık? siz ne zaman yaptırdınız?

3 aya kadar yapılıyomuş cnm

kız birisi, oğlum ii uyuyo dedin çocuğa nazar değdi tabi, ben bundan sonra hiç kimseye hiç bi şi sölemem valla bana ne, sende söleme kız...

günaydınnn
öyle yorgunum kii . gündüz misafir akşam misafir pöfff sıkıldım vallaaa...
kızımda rahat durmuyor mıgırdanıp duruyor. şimdi uyudu çok şükür . :97:

2. ay herkes verem aşısı yaptırıyo mu? sağlık ocağından randevu almış eşim, anam onlarda ne ehli keyif, peeeeehhhhhh....

15.günden sonra damla verdi doktor. sağlık ocağı başka , doktor başka bişey verdi hangisini kullancaz şimdi :26:
siz hangisini kullanıyorsunuz ?
doktorun verdiği ACD
sağlık ocağının verdiği MONOVİT

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…