2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tuttum geçen hafta cnm dip köşe işim yok perde cam onlar temiz silme süpürme toz alma vs...onlar bile çocukla yorulmaya yetti

selam arkadaslar uzun ve uykusuz bir gece tam yatti diyip kafami yastiga koyuyorum hemen aglio yaa offf offf esiminde hic faydasi yok yaa poff
cabuk gecsin zaman oglm duzenliuyusun hemen buyusun

selam herkese,bakıyorumda gece nöbetine kalan baya anne varmış bugün.Nazar değmesinde maşallah biz bugün kesintisiz 7saat uyuduk gece Allahım bebeğimi öyle sancısız mışılmışıl uyurken görmek dünyalara bedeldi benim için.İnşallah hep böyle olur.Maşallah deyin kızlar bebeğime :)
Bugün doktora gidicez,kaka olayını çözmemiz lazım

gripin o ne ya 7 saat mii? yok ben 4 saat uyusa razıyım da, senin kız 7 saat emmeden nasıl durdu maşallah diyelim?

Nasıl anlayacakmış kilosundan bizmki maşallah 22 günde 850 gr almış ama doymuyor nasıl olcak mama olmasa sadece mememden süt içmeyecek mememide yiyecek doymuş olsa uyuyorlar çünkü eğer başka bir problemleri yoksa tabii
Duru mamanın tadını mı beğenmedi mesela bu aptamil comformil in tadı iğrenç ötesi nasıl içiyor bizimki anlamıorum :S

Demek normamiş kakadaki kan sevindim valla ay akıntı bizde de oldu he Allahım daha neler görecez ya:S

Sarılık falan yoktu dimi sizde 7 saat çok ama o kadar uyumasın emzir yada mama ver uyandırıp

Hakkat 7 saat emmeden nasıl durdu, bizim dr. en fazla 4-5 saat emmeden uyusun sonra uyandır yoksa kan şekeri düşer bebeğinin dedi..

Bizimki o conformili içemedi garibim, tadını beğenmedi, bende burda okuyup eşime aldırdım ii gelir diye, akşamında da hazırlayıp verdik kuzuma, bi fırt alıyo ağlıyo bi fırt alıyo ağlıyo, noluyo ya dedim, anam bi içtiç iğrenç ötesi bi şi, hemen döktüm eski mamasından yaptım onu içirdim, ama kuzum o gece baya ağladı tadı beğenmediği için...

He normalmiş fınfık dr. da normal demiş sana zati, onun için endişelenme tatlım...

Aman ne bilim dr.umuz bana öle dedi bende annamadım, zaten doymasa ağlar herhalde, son günlerde mama hiç istemiyo hep memede...

bizdeki aptamil milumil... conformilden farkı ne ki? yeni duydum araştırıyorum ama milupa sayfasında bulamadım

selam arkadaşlar nasılsınız,2 şey soracam 1.bizimkisi günde 4-5 defa kaka yapıyor kaynanam sütü yaramıyor ondan kaka yapıyor diyor:95:anormal bir durummu 2.kızımın sırtında filan sivilce gibi şeyler çıkmış minik minik,her gün yıkıyor kaynanam sizdede varmı?

bizdeki aptamil milumil... conformilden farkı ne ki? yeni duydum araştırıyorum ama milupa sayfasında bulamadım

bizede bebelac mamayı önerdi bi hemşire.fiyat olarak aptamille dağlar kadar fark var,aptamil daha pahalı bende niye bu kadar fark var diye merak ediyorum:44:

ne guzel kaka yapması demek ki sütün yarıyor.bakma sen kaynana.

biz bebelac veremedik yemedi. eşim aptamil-milumil 1 almış onu sevdi iştahla yedi ama biz günde 1 veya 2 defa veriyoruz. 60cc hazırlıyorum ama 40-50 içiyor. zaten sıcaklığını ayarlamak zor. tam hazırlıyoruz uyuyakalıyor atıyoruz. fiyatları hakkında bilgim yok malesef dışarı çıkamadığım için.... (
milupa sayfasında aptamil-milumil-conformil diye çeşitleri var ama sayfa açılmıyor. ne farkı var anlamadım. yanlış bir mama vermek istemem.

canım boşver kaynananı kaka yapması doyduğunu gösterir...

slmmm bız geldıkkk... valla gece saat bası uyandık hepınızın gordugu gıbı ama olsun mıs gıbı uyufduk 1er saat 1er saat en az 5 saat uyuduk daha ne ısterım :)
sbh da cevahır avm ye gıttık oglumla alısverıs yaptık oyuncaklar aldık ohh gezdık tozduk sımdı gırdık eve

comformıl gaz onleyıcı ve ıgggrenc bı tadı var ıyyyy..

ben bı de eczaneden sab aldım ama orjınalını aldım prospektus almanca bı fıfı anlamıorum sınır oldum

Ohhhh yarasın valla ne güzel.Haftaya ben de alışverişe çıkcam ama kocama göre tek başımıza nasıl gitcekmişiz.Sanki birimiz kör birimiz topal yarabbim:) ne derse desin haftayaçıkmam lazım diğer hafta kocamın doğumgünü.
Biz de yarım saat oluyo eve gireli yine bahçede tur attık kızımla hava aldırdım.Şimdi de uyusa da çamaşırı asıp ben de yatsam azcık yahu

geçmiş olsun canım bende dün bişey araştırırken nette görmüştüm dışkıdan birmiktar kan gelebilir normal filan yazııyordu bi araştır istersen

aaa kocana nıce yaslar, ona alısverıs yapcaksan yaparsın ama kendıne cok zor :) deneme kabınıne fln da gıremıosun arabayla :) ben kendıme bısıler alcaktım beceremedım babası olmadan olmuo o iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…