günaydın tatlım...kızım nerdesin sen kaç gündür, niye temizlik için kadın tutmadın?
aynen öle, sana tamamen katılıyom, o gün babannesine söledik hemen uyku düzeni bozuldu ve hala düzelmedi, aman sakın sölemeyin...
2. ay herkes verem aşısı yaptırıyo mu? sağlık ocağından randevu almış eşim, anam onlarda ne ehli keyif, peeeeehhhhhh....
Ay tahlillerin temiz çıkmasına çok sevindim cnm benim...
Demek sizede beslenme programı verdi, bize vermedi öle bi program, hatta ben sordum doyduğunu ben nerden annicam diye, ben kilosundan anlıyorum dedi...
Mana veriom Fınfıkım ama bu aralar mama pek istemio, memeye takmış durumda, bol bol meme emiyo, akşamları mama hazırlıyorum 60 cc kadar 20 cc anca emio tükürüyo, bi ara 90 cc ye kadar emiyordu kuzum akşamları, hatta son gittiğimizde dr. sadece akşamları bir kere veriyosan 120 cc ye kadar verebilirsin dedi, ama o kadar içemiyo kuzum çok geliyo...
Fınfık, bize doğum yaptığım hafta eve bi hemşire geldi, işte bebek bakımı, bebek sağlığı, annenin bakımı hakkında bilgi vermek için, o zaman bana kakasında kan olabilir sakın korkmayın ilk aylarda bu gayet doğal demişti, akıntısıda olur bunlar normal şeyler dedi, ama bizimkinde öle bi durum olmadı ama akıntısı geldi mesela çok ilginçti...
Mesela hapşırması, hıçkırık olması çok güzel dedi, bu sağlıklı bi şekilde geliştiğinin işareti demişti, böle bir sürü bilgi verdi, bunlar uzman bebek hemşireleriymiş, benim dr. göndermiş sağ olsun...
selam herkese,bakıyorumda gece nöbetine kalan baya anne varmış bugün.Nazar değmesinde maşallah biz bugün kesintisiz 7saat uyuduk geceAllahım bebeğimi öyle sancısız mışılmışıl uyurken görmek dünyalara bedeldi benim için.İnşallah hep böyle olur.Maşallah deyin kızlar bebeğime :)
Bugün doktora gidicez,kaka olayını çözmemiz lazım
Nasıl anlayacakmış kilosundan bizmki maşallah 22 günde 850 gr almış ama doymuyor nasıl olcak mama olmasa sadece mememden süt içmeyecek mememide yiyecek doymuş olsa uyuyorlar çünkü eğer başka bir problemleri yoksa tabii
Duru mamanın tadını mı beğenmedi mesela bu aptamil comformil in tadı iğrenç ötesi nasıl içiyor bizimki anlamıorum :S
Demek normamiş kakadaki kan sevindim valla ay akıntı bizde de oldu he Allahım daha neler görecez ya:S
Sarılık falan yoktu dimi sizde 7 saat çok ama o kadar uyumasın emzir yada mama ver uyandırıp
bizdeki aptamil milumil... conformilden farkı ne ki? yeni duydum araştırıyorum ama milupa sayfasında bulamadım
ne guzel kaka yapması demek ki sütün yarıyor.bakma sen kaynana.selam arkadaşlar nasılsınız,2 şey soracam 1.bizimkisi günde 4-5 defa kaka yapıyor kaynanam sütü yaramıyor ondan kaka yapıyor diyor:95:anormal bir durummu 2.kızımın sırtında filan sivilce gibi şeyler çıkmış minik minik,her gün yıkıyor kaynanam sizdede varmı?
selam arkadaşlar nasılsınız,2 şey soracam 1.bizimkisi günde 4-5 defa kaka yapıyor kaynanam sütü yaramıyor ondan kaka yapıyor diyor:95:anormal bir durummu 2.kızımın sırtında filan sivilce gibi şeyler çıkmış minik minik,her gün yıkıyor kaynanam sizdede varmı?
Ohhhh yarasın valla ne güzel.Haftaya ben de alışverişe çıkcam ama kocama göre tek başımıza nasıl gitcekmişiz.Sanki birimiz kör birimiz topal yarabbim:) ne derse desin haftayaçıkmam lazım diğer hafta kocamın doğumgünü.slmmm bız geldıkkk... valla gece saat bası uyandık hepınızın gordugu gıbı ama olsun mıs gıbı uyufduk 1er saat 1er saat en az 5 saat uyuduk daha ne ısterım :)
sbh da cevahır avm ye gıttık oglumla alısverıs yaptık oyuncaklar aldık ohh gezdık tozduk sımdı gırdık eve
Mama veriormusun hiç eğer vermiorsan bir dene belkide doymuyordur aynı sorun bizdede var emiyor emiyoor doymuyor( vee 10 - 15 dk da uyanıyor..
Tahlillerimiz temiz çıktı Nalancım yalnız sabah kuzumun bezinde kaka ile karışık bir sümüksü bir kan gördük ve onun sonrasındaki bezde tekrar gördük hemen hastaneye gittik fakat kirli bezleri almadığımız için doktor sadece muaene etti ve sorun olmadığını söyledi ama akşam yine aynı şekildeydi kakası :S anlamadım neden:S
Bunun dışında emme ile doymuyor malesef doktor program yaptı 1. gün 1 meme 1 mama - 2.gün 2 meme 1 mama - 3.gün 3 meme 1 mama bakalım nolcak merakla bekliyorum..
Ohhhh yarasın valla ne güzel.Haftaya ben de alışverişe çıkcam ama kocama göre tek başımıza nasıl gitcekmişiz.Sanki birimiz kör birimiz topal yarabbim:) ne derse desin haftayaçıkmam lazım diğer hafta kocamın doğumgünü.
Biz de yarım saat oluyo eve gireli yine bahçede tur attık kızımla hava aldırdım.Şimdi de uyusa da çamaşırı asıp ben de yatsam azcık yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?