2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aso, prop oto koltoğunda mı çıkarıyorsunuz dışarı? bizimki içinde kayboluyor iki büklüm kemer takılmıyor pöfff...
merak etme sen doğru koyduktan sonra problem değil.doktora sordum ben anne karnındaki duruşuna göre yapılıyo bunlar dedi.rahatlar yani içinde.
sende peygamber sabrı mı var nasıl dayanıyorsun bana bu kdr şey dese kesin kovardım evden.
olsun asocum maksat gezmek olsun rujlara farlara dalarsın sen de benım gıbı :) bı de oyuncaklaraaaaaa
bencede:)))))ya da ayakkabılara
prop bizimki chicco autofix ama baş kısmındaki sünger çok ince ama onun dışında gömülüyor içine iki büklüm anlamadım gitti.
içine ince bibattaniye koysan ben öyle yapıyorum.yuuşak yatsın diye

ya bu velet uyurken uyuyayım diorum mır mır mır uyandı zannedip bi türlü uykuya dalamıyorum kalktım sonunda ama kendi mışıl mışıl uyuyor:95:

canım uyaınca ağlar uyumaya çalış tabi ben sana diyorum ama bende yapamıyorum. benim oğlumda uyuyor sonra mırıldanıyor bu ağız gazını yedirdikten sonra çıkartıyoruz bu emerkenki havaymış bide yediklerinin gazı varmış sindirdikten sonra çıkartmak lazımmış uyurken mırıldandığında yüz üsütü yatırıp uyandırmadan çıkartın dedi doktor ama nerde ben başamadım başaran olursa uygulasın

biz sab damlasının faydasını gördük baya ii geldi kızıma rahatlattı onu, tavsiye ederim valla herkese...
bizim gazımız çok ama en azından gece kesintisiz 3-4 saat uyuyor artık ssanırım işe yaradı ama düzenli vermek gerekiyormuş...
ya bu velet uyurken uyuyayım diorum mır mır mır uyandı zannedip bi türlü uykuya dalamıyorum kalktım sonunda ama kendi mışıl mışıl uyuyor:95:
uyku yok bize... gece bile en ufak sesine kalkıyorum aman kustuysa falan diye sonrane uyuduğunu anlamıyor insan :S
hiç sorma burda bi dr bulamadık 10 gün sonra ist.a gidicez dr.a sorarız artık.

nalancım cay kusturmus zaten demır ı sbh da cayı verınce kustu gece o kdr emdı hıc kusmadı aksam caydan snr sbh caydan snr kustu hep vermıcem cayı artık :S sımdıye kdr kusmamıstı cay yuzunden ama sımdı kusuo ıste neden bılmıorum

diğer göğsünü dene belki onda süt kalmamıştır, meme ucunu ağzına sok ve hafifc sallayarak diline deydir öle alabilir, ya da gazı vardır ondan almıyodur...

her ikisindede sut var biraz emio sonra cikario baslio aglamaya altini degistirdim biraz durdu emio simdi

ayyy şu sab ı nerde buldunuz yaaa
adres verin eltim amerikan hastanesinin ordai eczanelerde ben alırım dedi ama bulamassa biliyim en azından

biz monovit kullanıyoruz D vitaminini
sonra bende ACD alıcam C vitaminide olduğu için

benim bildiğimde günde 8 kereden fazla kaka yapması kötü onun haricinde kaka yapması sütün yaradığını gösterir

bilemiyorum ki canım ya doğru mu kemerler tuhaf bir yerden geçiyor yada bizim kız pek minik diye öyle... battaniyeyi deneyeyim ben işe yarayabilir :)

ay lındencım doktor yok mu sızın sımdı kötü fena ısalla gonlunuze gore bulursunzu bı tane..

iloş ben cevahırden aldım cevahırdekı eczaneden. orjınalını her yerde bulamıomussun, hatta eczacı bazen bıze de gelmıo sımdı var ama haftaya yok olabılır ynaı fln dedı :S

sezeryan olanlar dikiş yerlerine birsey sürüyor musunuz? benim bugün çok gergin özellikle ayağa kalkaerken. dr birsey yapmana gerek yok demişti doğumdan 1 hafta sonra ama bugün canım yanıyor

lınden ben hıcbısı surmedım en basından berı, sargıyı actıklarında bı sprey sıkmıstı doktor o kdr baska da bısı yok. nemlendırıcı fln sur o zmn dustan snr ben body shop lrem suruorum

iloş ben cevahırden aldım cevahırdekı eczaneden. orjınalını her yerde bulamıomussun, hatta eczacı bazen bıze de gelmıo sımdı var ama haftaya yok olabılır ynaı fln dedı :S

mersi bebem aklımda bulunsun bulamassa sölerim ordan alırlar
haa oda öyle dedi hem heryerde bulunmuyomuş hem orjinali olmuyomuş

inş. burcucum
acıbademde bi dr.a götürücez ama karda kışta sürekli olur mu bilmiyorum yoksa 1,5 saatlik yol sadece
krem süreyim ben de

1.ay sonunda yapılan aşılar 1.inci Karma, Çocuk Felci, 2.nci Hepatit ve Verem dimi?

slm bijo :)

Son düzenleme:

bi çok eczanede var sab, biz academic hospital in karşısındaki eczaneden aldık cnm...

hayır cnm sadece hepatit B 2. doz yapılıo :)

hoş geldin tatlım, nerelerdesin sen, mevlüt hazırlığı mı????

hoşbulduk canım
yok canım yaa bişey yapamıyorum ki, annem yapıyo o hazırlığı. toprak bugün kucağımdan inmiyo nedense :S kadına yardım da edemiyorum. dün de misafir vardı o yüzden gelemedim..
siz napıyosunuz bu sab ne ola ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…