ya bu velet uyurken uyuyayım diorum mır mır mır uyandı zannedip bi türlü uykuya dalamıyorum kalktım sonunda ama kendi mışıl mışıl uyuyor:95:
merak etme sen doğru koyduktan sonra problem değil.doktora sordum ben anne karnındaki duruşuna göre yapılıyo bunlar dedi.rahatlar yani içinde.aso, prop oto koltoğunda mı çıkarıyorsunuz dışarı? bizimki içinde kayboluyor iki büklüm kemer takılmıyor pöfff...
sende peygamber sabrı mı var nasıl dayanıyorsun bana bu kdr şey dese kesin kovardım evden.:2: :2: :2: :2: karışıyor herşeye ya.ben 1 gün gelmedimmi kızım zayıflıyor diyor,bide sütüm yok zaten şunun memesine bak emziren kadına benziyormu diyip iyice moralimi bozuyor
:95: :95: :95: dimi :90:
bizdede zinco damla var dün koydum mamasına ama banamısın demedi,dünden beri kızımon karnı pıt pıt edip duruyor,sancı gelince bağırıyor
bencede:)))))ya da ayakkabılaraolsun asocum maksat gezmek olsun rujlara farlara dalarsın sen de benım gıbı :) bı de oyuncaklaraaaaaa
içine ince bibattaniye koysan ben öyle yapıyorum.yuuşak yatsın diyeprop bizimki chicco autofix ama baş kısmındaki sünger çok ince ama onun dışında gömülüyor içine iki büklüm anlamadım gitti.
ya bu velet uyurken uyuyayım diorum mır mır mır uyandı zannedip bi türlü uykuya dalamıyorum kalktım sonunda ama kendi mışıl mışıl uyuyor:95:
bizim gazımız çok ama en azından gece kesintisiz 3-4 saat uyuyor artık ssanırım işe yaradı ama düzenli vermek gerekiyormuş...biz sab damlasının faydasını gördük baya ii geldi kızıma rahatlattı onu, tavsiye ederim valla herkese...
uyku yok bize... gece bile en ufak sesine kalkıyorum aman kustuysa falan diye sonrane uyuduğunu anlamıyor insan :Sya bu velet uyurken uyuyayım diorum mır mır mır uyandı zannedip bi türlü uykuya dalamıyorum kalktım sonunda ama kendi mışıl mışıl uyuyor:95:
hiç sorma burda bi dr bulamadık 10 gün sonra ist.a gidicez dr.a sorarız artık.lındencım bızımkınden farklı gorunuo ama doktora sorduysanız bu halıyle kullanılıo dedıyse sen takılma ıkı buklum fln dıye o rahattır bız doktora sorduk 10 saat bıle kalabılır ıcınde dedı..
nalan doktor vermedı bıze ınatla ben netten arastırdım yıne en ıyısı buymus bu dogallıkta aldım geldım valla
bencede:)))))ya da ayakkabılara
diğer göğsünü dene belki onda süt kalmamıştır, meme ucunu ağzına sok ve hafifc sallayarak diline deydir öle alabilir, ya da gazı vardır ondan almıyodur...
merak etme sen doğru koyduktan sonra problem değil.doktora sordum ben anne karnındaki duruşuna göre yapılıyo bunlar dedi.rahatlar yani içinde.
içine ince bibattaniye koysan ben öyle yapıyorum.yuuşak yatsın diye
iloş ben cevahırden aldım cevahırdekı eczaneden. orjınalını her yerde bulamıomussun, hatta eczacı bazen bıze de gelmıo sımdı var ama haftaya yok olabılır ynaı fln dedı :S
ayyy şu sab ı nerde buldunuz yaaa
adres verin eltim amerikan hastanesinin ordai eczanelerde ben alırım dedi ama bulamassa biliyim en azından
biz monovit kullanıyoruz D vitaminini
sonra bende ACD alıcam C vitaminide olduğu için
benim bildiğimde günde 8 kereden fazla kaka yapması kötü onun haricinde kaka yapması sütün yaradığını gösterir
naptınız analar
ben çoook yorgunum :S
inş. burcucum
acıbademde bi dr.a götürücez ama karda kışta sürekli olur mu bilmiyorum yoksa 1,5 saatlik yol sadece
krem süreyim ben de
1.ay sonunda yapılan aşılar 1.inci Karma, Çocuk Felci, 2.nci Hepatit ve Verem dimi?
slm bijo :)
hoş geldin tatlım, nerelerdesin sen, mevlüt hazırlığı mı????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?