oo bıjo mevlt ha cok cılgın hayırlı ugurlu olsun :)
gaz ılacı
nalancım cay kusturmus zaten demır ı sbh da cayı verınce kustu gece o kdr emdı hıc kusmadı aksam caydan snr sbh caydan snr kustu hep vermıcem cayı artık :S sımdıye kdr kusmamıstı cay yuzunden ama sımdı kusuo ıste neden bılmıorum
her ikisindede sut var biraz emio sonra cikario baslio aglamaya altini degistirdim biraz durdu emio simdi
sezeryan olanlar dikiş yerlerine birsey sürüyor musunuz? benim bugün çok gergin özellikle ayağa kalkaerken. dr birsey yapmana gerek yok demişti doğumdan 1 hafta sonra ama bugün canım yanıyor
hoşbulduk canım
yok canım yaa bişey yapamıyorum ki, annem yapıyo o hazırlığı. toprak bugün kucağımdan inmiyo nedense :S kadına yardım da edemiyorum. dün de misafir vardı o yüzden gelemedim..
siz napıyosunuz bu sab ne ola ki?
sorma hem de ne çılgınlık.. 50 yi geçmeyiz umarım :S
İglo
ay kızlar bu ne şahane ne lezzetli bişi.. valla kokusu yok derdi tasası yok bastım lımonu karabıberı oh dunya varmıs artık kesınlıkle haftada bır yıcem.. tavsıye edıorum hepınıze
nalancım bend e tesadufen sanal marketten alısverıs yaarken gormustum alıp deneyım dedım elbette evde pısen tereyaglı alabalık lar çipuralar gıbı olmaz ama cıdden cok lezzetlı ve cok zahmetsız mıs gıbı balık ıste ohh yarsaın hepımze :))
slm kızlar en sonunda kuaföre gelebildim agdam yapıldı saclar kısaldı şimdide aralara mavi ve kırmızı paketler atıldı kafayımı yedim acaba inşallah pişman olmam
Saol canım yardım edebilecek biri olunca iyi oluyor cok ihtlyacım var yalnız zaman gecirmeye şimdiye kadar kendim bakacam inadı yaptım psikolojim harbi bozuldugüle güle kullan darısı başıma
Saol canım yardım edebilecek biri olunca iyi oluyor cok ihtlyacım var yalnız zaman gecirmeye şimdiye kadar kendim bakacam inadı yaptım psikolojim harbi bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?