2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay cok komık, demır aglıodu ben de slıngı baglıodum hazırlayıp ıcıne alcaktım slıngı hazırladım demırı almaya gıttım bı baktım uyumus :) slıng ustumde kalakaldım oyle

dokundu demek, boşver ilacı almakla ii yaptın sen, çay tek başına bi halta yaramıyo, o gazı olmayan çocukları rahatlatmak için sadece...

her ikisindede sut var biraz emio sonra cikario baslio aglamaya altini degistirdim biraz durdu emio simdi

ii hadi inş. emer cnm...

sezeryan olanlar dikiş yerlerine birsey sürüyor musunuz? benim bugün çok gergin özellikle ayağa kalkaerken. dr birsey yapmana gerek yok demişti doğumdan 1 hafta sonra ama bugün canım yanıyor

cıks sürmüyom ben...

İglo

ay kızlar bu ne şahane ne lezzetli bişi.. valla kokusu yok derdi tasası yok bastım lımonu karabıberı oh dunya varmıs artık kesınlıkle haftada bır yıcem.. tavsıye edıorum hepınıze

geçmiş olsun tatlım, sab dediğimizde gaz ilacı...

sorma hem de ne çılgınlık.. 50 yi geçmeyiz umarım :S

piiiiffffffffff, hiç uğraşamam valla, k.peder okur duasını olur biter çekemem kimseyi...ii uğraşıyonuz siz valla...

nalancım bend e tesadufen sanal marketten alısverıs yaarken gormustum alıp deneyım dedım elbette evde pısen tereyaglı alabalık lar çipuralar gıbı olmaz ama cıdden cok lezzetlı ve cok zahmetsız mıs gıbı balık ıste ohh yarsaın hepımze :))

olsun ya hiç olmazsa misler gibi balık işte, ben pınarın mezgit filetosunu alıyordum o da güzel oluyo fırında yapılınca, bunu da en yakın zamanda denicem...

selam millet..umarım herkes iyidir...
bugün bebişi yıkadık, daha doğrusu k.valide ve annem yıkadı bende öle mal mal baktım..sanki anası yok çocuğumun...
ama şimdi mışıl mışıl uyuyor çok şükür...

heuehe benımkı balık sevmedıgı ıcın balık alıp yapmıodum hıc bı kısı ıcın ugrsmaya degmez dıye :)

melrah ıplerı elıne al kendın yıka bebenı :))

ay bu çocuk huy değiştirdi ya 15_20 dakikada bir çığlığı basıyor kucağıma alınca uyuyor ama ben onun mırıltısından uyuyamıyorum ya mırıldıyor ya horluyor doktorda okyanus suyu diyor işe yaramıyor işte öffffffffffffff nasıl büyüyecek bu çocuk prop benim yeni doktorda inat etti ben gaz için ilaç vermiyorum işe yaramıyor diye bir kremle gönderdi beni ay o kadar gaza krem masaj ne yapsın bende doğum yaptığım hastaneden verdikleri şurubu kullanıyorum ne yapım kız gaz tankı gibi

Son düzenleme:
slm kızlar en sonunda kuaföre gelebildim agdam yapıldı saclar kısaldı şimdide aralara mavi ve kırmızı paketler atıldı kafayımı yedim acaba inşallah pişman olmam

uyukusuzlıktan gözleri kapanıyor inatla açmaya çalışıyor sanki kalkıp işe gidecek hey Allahım ya :))

Saol canım yardım edebilecek biri olunca iyi oluyor cok ihtlyacım var yalnız zaman gecirmeye şimdiye kadar kendim bakacam inadı yaptım psikolojim harbi bozuldu

artık benimde o inadı kırmam lazım berbat görünüyorum kızımla fotoğraf çektirmwek bile istemiyorum kaşım bıyığım orman gibi kesim röfle çok uzun işim var

ben mecburum artık kendım bakmaya :) 40ı da cıkıo 4 gun snr zaten kım bakacak baska..
ben de haftaya babasına bırakıp yapcam o işlerı bı kendıme geleyım arkadasım saolsun dedı haftaya bırlıkte cıkalım ben alısverıs yaparken o demırle ılgılencek kendıme para harcamak ıstıorum alısverısı ozledım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…