ilk ay gelmesi çok normal memelerden süt de gelebilir.Bu anne karnındayken alıdğı hormonlardan dolayıymış doktor öyle bilgilendirdi.Bizim de ilk hafta kan geldi kızım regl oldu ergenliğe girdigeçmiş olsun canım bende dün bişey araştırırken nette görmüştüm dışkıdan birmiktar kan gelebilir normal filan yazııyordu bi araştır istersen
Hakkaten ha biz nasıl tekken kıyafet denicez acaba tabiki de deneyemicez.Olsun ya maksat gezmek olsun özüme dönmem lazım ayol:))))))))aaa kocana nıce yaslar, ona alısverıs yapcaksan yaparsın ama kendıne cok zor :) deneme kabınıne fln da gıremıosun arabayla :) ben kendıme bısıler alcaktım beceremedım babası olmadan olmuo o iş
comformıl gaz onleyıcı ve ıgggrenc bı tadı var ıyyyy..
ben bı de eczaneden sab aldım ama orjınalını aldım prospektus almanca bı fıfı anlamıorum sınır oldum
15.günden sonra damla verdi doktor. sağlık ocağı başka , doktor başka bişey verdi hangisini kullancaz şimdi :26:
siz hangisini kullanıyorsunuz ?
doktorun verdiği ACD
sağlık ocağının verdiği MONOVİT
:2: :2: :2: :2: karışıyor herşeye ya.ben 1 gün gelmedimmi kızım zayıflıyor diyor,bide sütüm yok zaten şunun memesine bak emziren kadına benziyormu diyip iyice moralimi bozuyorne guzel kaka yapması demek ki sütün yarıyor.bakma sen kaynana.
:95: :95: :95: dimi :90:canım boşver kaynananı kaka yapması doyduğunu gösterir...
bizdede zinco damla var dün koydum mamasına ama banamısın demedi,dünden beri kızımon karnı pıt pıt edip duruyor,sancı gelince bağırıyorcomformıl gaz onleyıcı ve ıgggrenc bı tadı var ıyyyy..
ben bı de eczaneden sab aldım ama orjınalını aldım prospektus almanca bı fıfı anlamıorum sınır oldum
monovit kullanıyoruz biz doktorda teyid etti
nalancım senınkı orjınal mı yanı alman olan mı yoksa turkce prospektuslu mu ?SAB danlasını bizde kullanıyoruz, prospektüste her 4-6 saatte bir 15 damla verin diyo, ister mamaya karıştırıp, isterseniz kaşıkla, emzirirken ya da emzirme bittikten sonra vereceniz günde 3 kere...
allahim cildiracam oglum gogsumu emmiyor ac ama emmiyor ne oluyor ya bu cocuga off
nalancım senınkı orjınal mı yanı alman olan mı yoksa turkce prospektuslu mu ?
bı de yanı ac karnına vermıcez ole mı emzırme arasında ya da tok karnına ?
kesinlikle katılıyorum canımgece uyuyo gazım yok demeyin sakınn nzara geliyo hemen bu kuzular
bizim doktorumuzda acd verdi bu c vitamini içeren aynı zamanda şuan monovit kullanıyoruz ama bitince acd ye döncez doktorumuz hangisini aldıysanız onla devam edin sağlık ocağınınkini beklemiştim ben acd almadığım için monovite devam.ama bu bitince acd kullanmak istiyorum havalar soğuyor c vitamininede ihtiyaç var15.günden sonra damla verdi doktor. sağlık ocağı başka , doktor başka bişey verdi hangisini kullancaz şimdi :26:
siz hangisini kullanıyorsunuz ?
doktorun verdiği ACD
sağlık ocağının verdiği MONOVİT
asla uyuyor demiceksin canım nazarın değe bilir (inanırsan) ama çok huy değiştireceklermiş daha her aşamaları( gömek,dişde,dönerken...) bir huy başlatıyormuş.noldu ya bir aylık olunca huy mu değiştirdi 5'den beri uyumadı ilk defa bu kadar uzun süredir uyanık. ne olduysa hep meme meme..
esneyip duyuyor şimdi salıncağına koydum sallıyor. orada uyuyacağını sanmam cin gibi bakıyor. peeh.
aynen canım.kız birisi, oğlum ii uyuyo dedin çocuğa nazar değdi tabi, ben bundan sonra hiç kimseye hiç bi şi sölemem valla bana ne, sende söleme kız...
selam arkadaşlar nasılsınız,2 şey soracam 1.bizimkisi günde 4-5 defa kaka yapıyor kaynanam sütü yaramıyor ondan kaka yapıyor diyor:95:anormal bir durummu 2.kızımın sırtında filan sivilce gibi şeyler çıkmış minik minik,her gün yıkıyor kaynanam sizdede varmı?
lındencım bızımkınden farklı gorunuo ama doktora sorduysanız bu halıyle kullanılıo dedıyse sen takılma ıkı buklum fln dıye o rahattır bız doktora sorduk 10 saat bıle kalabılır ıcınde dedı..
nalan doktor vermedı bıze ınatla ben netten arastırdım yıne en ıyısı buymus bu dogallıkta aldım geldım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?