2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geçmiş olsun canım bende dün bişey araştırırken nette görmüştüm dışkıdan birmiktar kan gelebilir normal filan yazııyordu bi araştır istersen
ilk ay gelmesi çok normal memelerden süt de gelebilir.Bu anne karnındayken alıdğı hormonlardan dolayıymış doktor öyle bilgilendirdi.Bizim de ilk hafta kan geldi kızım regl oldu ergenliğe girdi:

aaa kocana nıce yaslar, ona alısverıs yapcaksan yaparsın ama kendıne cok zor :) deneme kabınıne fln da gıremıosun arabayla :) ben kendıme bısıler alcaktım beceremedım babası olmadan olmuo o iş
Hakkaten ha biz nasıl tekken kıyafet denicez acaba tabiki de deneyemicez.Olsun ya maksat gezmek olsun özüme dönmem lazım ayol:))))))))

comformıl gaz onleyıcı ve ıgggrenc bı tadı var ıyyyy..

ben bı de eczaneden sab aldım ama orjınalını aldım prospektus almanca bı fıfı anlamıorum sınır oldum

evet canım almanca malesef ben de unutmuşum iyice ama dr bize günde 3 kere 8 damla kullanın dedi. 1 keer 1-2 damla etki etmezmiş. prospektüste 15 damlaya kadar diyor sanırım günlük...

monovit kullanıyoruz biz doktorda teyid etti

aso, prop oto koltoğunda mı çıkarıyorsunuz dışarı? bizimki içinde kayboluyor iki büklüm kemer takılmıyor pöfff...

ne guzel kaka yapması demek ki sütün yarıyor.bakma sen kaynana.
:2: :2: :2: :2: karışıyor herşeye ya.ben 1 gün gelmedimmi kızım zayıflıyor diyor,bide sütüm yok zaten şunun memesine bak emziren kadına benziyormu diyip iyice moralimi bozuyor
canım boşver kaynananı kaka yapması doyduğunu gösterir...
:95: :95: :95: dimi :90:
comformıl gaz onleyıcı ve ıgggrenc bı tadı var ıyyyy..

ben bı de eczaneden sab aldım ama orjınalını aldım prospektus almanca bı fıfı anlamıorum sınır oldum
bizdede zinco damla var dün koydum mamasına ama banamısın demedi,dünden beri kızımon karnı pıt pıt edip duruyor,sancı gelince bağırıyor

Linden evet oto koltugunda allah allah nıye ıkı buklum ıc yastıgı baş destegı fln yok mu ıcınde yenı doganlar ıcın? bızımkı cok rahat edıo ıcınde gece de bazen onda uyutuyorum cok amaclı kullnıyoruz yanı

Yabangulum sen neden mamaya katıosun damlayı, doktora sordun mu karıstırabılır mıyım mamaya dıye? bana doktor damla seklınde verıceksın dedı ya kımyasal degısıme ugruosa mamayla bırlesınce :S

allahim cildiracam oglum gogsumu emmiyor ac ama emmiyor ne oluyor ya bu cocuga off

SAB danlasını bizde kullanıyoruz, prospektüste her 4-6 saatte bir 15 damla verin diyo, ister mamaya karıştırıp, isterseniz kaşıkla, emzirirken ya da emzirme bittikten sonra vereceniz günde 3 kere...

SAB danlasını bizde kullanıyoruz, prospektüste her 4-6 saatte bir 15 damla verin diyo, ister mamaya karıştırıp, isterseniz kaşıkla, emzirirken ya da emzirme bittikten sonra vereceniz günde 3 kere...
nalancım senınkı orjınal mı yanı alman olan mı yoksa turkce prospektuslu mu ?

bı de yanı ac karnına vermıcez ole mı emzırme arasında ya da tok karnına ?

Son düzenleme:
prop bizimki chicco autofix ama baş kısmındaki sünger çok ince ama onun dışında gömülüyor içine iki büklüm anlamadım gitti.

nalancım senınkı orjınal mı yanı alman olan mı yoksa turkce prospektuslu mu ?

bı de yanı ac karnına vermıcez ole mı emzırme arasında ya da tok karnına ?

orjinal cnm okudum ben prospektüsü ama dr. bizede 8 damla verin dedi...

evet emzirme arası ya da tok, ya da biberon mamasına karıştırcan cnm nasıl istersen, tadı çok güzel kaşıkla ver derim bizimki bayıldı tadına cok cok diye yiyo onu, neo baby de aldık onun tadı iğrenç onu sevmedi hiç...

ya bu velet uyurken uyuyayım diorum mır mır mır uyandı zannedip bi türlü uykuya dalamıyorum kalktım sonunda ama kendi mışıl mışıl uyuyor:95:

lındencım bızımkınden farklı gorunuo ama doktora sorduysanız bu halıyle kullanılıo dedıyse sen takılma ıkı buklum fln dıye o rahattır bız doktora sorduk 10 saat bıle kalabılır ıcınde dedı..

nalan doktor vermedı bıze ınatla ben netten arastırdım yıne en ıyısı buymus bu dogallıkta aldım geldım valla

gece uyuyo gazım yok demeyin sakınn nzara geliyo hemen bu kuzular
kesinlikle katılıyorum canım
bizim doktorumuzda acd verdi bu c vitamini içeren aynı zamanda şuan monovit kullanıyoruz ama bitince acd ye döncez doktorumuz hangisini aldıysanız onla devam edin sağlık ocağınınkini beklemiştim ben acd almadığım için monovite devam.ama bu bitince acd kullanmak istiyorum havalar soğuyor c vitamininede ihtiyaç var
asla uyuyor demiceksin canım nazarın değe bilir (inanırsan) ama çok huy değiştireceklermiş daha her aşamaları( gömek,dişde,dönerken...) bir huy başlatıyormuş.
kız birisi, oğlum ii uyuyo dedin çocuğa nazar değdi tabi, ben bundan sonra hiç kimseye hiç bi şi sölemem valla bana ne, sende söleme kız...
aynen canım.

kaynanaların hiçbir dediğine inanma onlar oğullarını evlendikten sonra yönetemeyince medeti bizim evlatlardan bekliyor........sana bişey diyimmi psikolojik baskı kurmaya değersiz olduğunu göstermeye calışıyor sakın kanıp üzülme.bu çocuk benim ne olduğunu en ii ben biliriim ve biz iletişim kurarak birbirimize öğretiyoruz filan de tersle bebeklerimiz için en iisini bizler biliriz doktorada götürüyorsak hiçbir sorun yok.kötü bişey olsa söylerler.

ya ii yapmışsın, ben sana al diyecektim geçen gün ama dr un işine karışmim dedim, bi çok kişi kullanıyo bu damlayı, sanada bunu verebilirdi dr. nolacak yani, sadece çayla olacak iş değil o, ama tamamen geçirmez dedi dr. baya azaltırmış ama gaz sancısını, valla azaltması bile benim işime yaradı..

bide banyo yaptırırken göbüşe suyu dökerken karnına masaj yap cnm o da çok ii gelio,rahatlatıyo, benimki baya pırtlatıyo öle popoda açık zaten ooohhh....

bide ben şu minik sıcak su torbalarından aldım ona su kaynatıp koyuyorum ama dışı çok sıcak olmayacak, onu karnına ve ayaklarının altına koyuyorum emzirirken, o da ii gelio...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…