şşşiittt sessiz olunbizimki 2 saat memede kaldıktan sonra uyudu Allahım bu sessizlik ne güzel bişi:97:
eşim bakarım ama altını değiştirmeyi beceremem diyor ne anladım o işten başka bir gönüllü bulmam lazımben mecburum artık kendım bakmaya :) 40ı da cıkıo 4 gun snr zaten kım bakacak baska..
ben de haftaya babasına bırakıp yapcam o işlerı bı kendıme geleyım arkadasım saolsun dedı haftaya bırlıkte cıkalım ben alısverıs yaparken o demırle ılgılencek kendıme para harcamak ıstıorum alısverısı ozledım
selam arkadaşlar nasılsınız,2 şey soracam 1.bizimkisi günde 4-5 defa kaka yapıyor kaynanam sütü yaramıyor ondan kaka yapıyor diyor:95:anormal bir durummu 2.kızımın sırtında filan sivilce gibi şeyler çıkmış minik minik,her gün yıkıyor kaynanam sizdede varmı?
prop sizin kırkınıza az kalmış bize değişimleri yazarsın birşey değişmezsede boşuna umut bağlamayalım ben sabırla bekliyorum gerçi dün doktor bütün hayallerimi yıktı 3 ay böyle uğraştırır sonra düzelir dedi 3 ay dile kolay
prop sizin kkınıza az kalmış bize değişimleri yazarsın birşey değişmezsede boşuna umut bağlamayalım ben sabırla bekliyorum gerçi dün doktor bütün hayallerimi yıktı 3 ay böyle uğraştırır sonra düzelir dedi 3 ay dile kolay
ay ben cok komık vazıyetteyım hamıle pantolonları kıcımdan dusuo normal pantolonlarım kıcımdan cıkmıo annem tutturmus ıkı tane pantolon al dıye ben de alırsam dııyet yapmam salarım kendımı dıye almıorum ay ben napcammm
ay ben cok komık vazıyetteyım hamıle pantolonları kıcımdan dusuo normal pantolonlarım kıcımdan cıkmıo annem tutturmus ıkı tane pantolon al dıye ben de alırsam dııyet yapmam salarım kendımı dıye almıorum ay ben napcammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?