2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eşim bakarım ama altını değiştirmeyi beceremem diyor ne anladım o işten başka bir gönüllü bulmam lazım

burcu ben hep yalnızdım hastaneden geldiğimden beri ilk hafta annem geldi gündüzleri gece kimseyi istemedim çok daha iyi bence böylesi
gerçi sabah kalktığımda yüzümü yıkamayı unutuyorum hayatımda ilk defa göz altlarım morardı ve 2 öğün aç kaldığım oluyor, bazen ayakta uyuyorum ama yapacak birşey yok kimsenin benim işime karışmasına tahammül edemem ben :S

krdln benımkı de oyle dıodu dogurmadan once ama ben sınemaya gıdınce paşa pşala degıstırmıs altınıama ben evdeyken kesınlıkle degıstırmıyo :))
ayrıcana ben sutumden suphe etmıom artık benım oglum camış oldugu ıcın yetınmeyı bılmıo sıpa :)))

fınfıkcım ben de 10 gunlukten berı yalnızım valla sukurler olsun gerceı gece de gunduz de ben ılgılnedıgım ıcın bıraz zor oluo ama olsun napalım azıcık daha katlancaz

evet 2 saat bi uyuyor bir uyanıyor bekliyor meme ağzında emmiyor cok cok onun içinde 2 saatte anca doyuor 1 saat sonrada acıkıyor :S

yabangülüm, çok normal günde 4-5- kakalı bez hele ilk zamanlar bizim kakasız bezimiz yoktu.. kaynanan saçmalamış kusura bakmasın.

prop sizin kırkınıza az kalmış bize değişimleri yazarsın birşey değişmezsede boşuna umut bağlamayalım ben sabırla bekliyorum gerçi dün doktor bütün hayallerimi yıktı 3 ay böyle uğraştırır sonra düzelir dedi 3 ay dile kolay

krdln sezenlerın kırkı cıktı bı bok degısmemıs bak benden soylemesı :)) ama gercekten 3. aydan snr karın kaslarını kontrol etmeyı ogrendıkelrınde gaz maz kalmıomus bunu herkes soyluo

yaban gülüm kaynanan ne saçmalıyor :) doktor 7_8 kez yapması lazım diyor ay bu insanların her konuda fikir beyan etmesi beni öldürüyor tersle gitsin ben herkesi terslediğim için etrafımda bir Allahın kulu kalmadı kaynanam apar topar biletini alıp gitti açım uykusuzum yorgunum ama olsun mutluyum

ay ben 40 olayına heçç inanmıyorum valla bu veletler 4 ünde neyse 40 ında da aynı olur:86: uyandı

ahhh canıımm ozaman ben biraz daha yıkıyım hayallerini
3 ay sonrada dişçıkarma seansları başlıyo yine uğraşıyosın

birde beni kırkına kadar ışık açık uyusun diye korkuttular (daha neler neler) ışık açık olduğu için kocam yanımda yatmıyor hayatta ışıkta uyuyamaz en çokta hurafelerde kurtulmak için şu kırkı bir an önce gelsin istiyorum kırkına kadar diye başlayan laflardan gına geldi artık :84: mırıldanmaya başladı her an açıkabilirim sinyali bunlar evde yemekte yok hiç iş yapasımda yok öfffffffffff

baana da kırkına kdr bebegın yanından hıc ayrılmıcaksın dedı kayınvalıdem o burdayken cıldırtıodu benı tuvalete gırsem hemen cocugun yanına gıdıodu :S en son odasında uyuttum geldım odasında oturcak yer lfn da yok demır nerde dedı odasında uyuyo dedım o gunden snr bısı dıyemedı :S

ay ben cok komık vazıyetteyım hamıle pantolonları kıcımdan dusuo normal pantolonlarım kıcımdan cıkmıo annem tutturmus ıkı tane pantolon al dıye ben de alırsam dııyet yapmam salarım kendımı dıye almıorum ay ben napcammm

ilk 10 günde de yanında kimse olmasadı çoktan vermiştin kilolarını :86: bak bana eksilere düşmek üzereiim:86:

bende bırakıyorum odasında kaynanamda aynıydı öfff yeter daraldım dedim sustu :) telsiz hep yanımda zaten ne cesaret pantolaonlarını denedin mi ben kaldırdığım yerden çıkaramadım bile aynada kendimi öyle görmek istemiyorum tayt üzerine uzun hırka bu kışı böyle geçiririm ben tekrar 47 kiloya ineceğim gün gelecek mi acaba

fınfık lan sen sus :S senın aldıgın kılo ne kı zaten şapşal karı

krdln denedım cnm :) dogurmadan once gıymeye kalktıgımda dızımden yukarı cıkmamıstı pantolonların en genısı bıle sımdı 38 beden en dar kotumu kıcıma kdr cekebılıorum kıcımdan snr cıkmıo :) 36 bedenlerın tabı kı yanına bıle yaklasmadım henuz ılk hedefım 38

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…