fınfık lan sen sus :S senın aldıgın kılo ne kı zaten şapşal karı
krdln denedım cnm :) dogurmadan once gıymeye kalktıgımda dızımden yukarı cıkmamıstı pantolonların en genısı bıle sımdı 38 beden en dar kotumu kıcıma kdr cekebılıorum kıcımdan snr cıkmıo :) 36 bedenlerın tabı kı yanına bıle yaklasmadım henuz ılk hedefım 38
ben su anda evlendıgım kılodan taaaammmmm 11 kılo daha sısmanım :) hamıle kaldıgım kılodan 5 kılo sısmanım, normal kabul edebılmem ıcın kendımı 8 kılo vermem gerek.. doktor dıyet yapmıcaksın dedı ama yapıcam 9 aralıkta kalca cıkıgı ultrason randevumuz var ordan da hoooop dıyetısyene gırıverıcem o karı hamıleyken de guzel dıyet vermıstı bana sımdı de yaparız guzel bısıler yavastan verıım su kıloları. tabı yuruyuse baslama lazım ama kagıthane gıbı bı yerde aksam kocam geldıkten snr yuruyuse cıkamam :s gunduz de pasamdan rıca ettım haftada 3 gun yarıms aat erken kaldırıım senı dıye yok ya dedı :S
birde beni kırkına kadar ışık açık uyusun diye korkuttular (daha neler neler) ışık açık olduğu için kocam yanımda yatmıyor hayatta ışıkta uyuyamaz en çokta hurafelerde kurtulmak için şu kırkı bir an önce gelsin istiyorum kırkına kadar diye başlayan laflardan gına geldi artık :84: mırıldanmaya başladı her an açıkabilirim sinyali bunlar evde yemekte yok hiç iş yapasımda yok öfffffffffff
bu arada bez olarak ne kullanıyorsunuz ben premium care dry max kullanıordum fena pişik yaptı dün doktor değiştirin dedi en pahalısı bile böyle yapıyorsa ne kullanacam ben ya :S
Aynen şu 40 ı çıksada rahatlasak. herkes bişey diyor valla banada fenalık geldi ..
benımde yemeğim yok napçaz bılmem kaçgündür kalan böreklerle geçiştiriyorduk bugun bişeycik yok
fınfık premıum care kullanıorum sımdıye kdr pişigimiz olmadı hıc cok memnunum ben..
kızım dıyetısyenın hazır parası denmıs 1 seansı var param yanmasın bosuna nıye gıtmıcekmısım :))
kızlar damla olarak ne kullanıyorsunuz . sabah yazmıştım cvp veren olmamış :S
doktor başka sağlık ocağı başka vermiş. 15.günden sonra kullanmaya başlayın dediler. hangisini alsam acaba ?
ben molfix kullandım hemen pişik yaptı prima kullanıyorum ama hafiften pişiği var yine bezle alakalı değil galiba bilmiyorum primaya devam edicem bakalım ne olacak molfixlerde elimde patladı bir sürü bez var
fınfık zeytınyagı sur cağnım kardesıme hep suruopduk hıcbı zararı da yok
ay ben cok komık vazıyetteyım hamıle pantolonları kıcımdan dusuo normal pantolonlarım kıcımdan cıkmıo annem tutturmus ıkı tane pantolon al dıye ben de alırsam dııyet yapmam salarım kendımı dıye almıorum ay ben napcammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?