2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

len en son haftalarda bende aldım doğuma girmeden önce 9.5 kilo fazlam vardı :S

bu arada bez olarak ne kullanıyorsunuz ben premium care dry max kullanıordum fena pişik yaptı dün doktor değiştirin dedi en pahalısı bile böyle yapıyorsa ne kullanacam ben ya :S

ben su anda evlendıgım kılodan taaaammmmm 11 kılo daha sısmanım :) hamıle kaldıgım kılodan 5 kılo sısmanım, normal kabul edebılmem ıcın kendımı 8 kılo vermem gerek.. doktor dıyet yapmıcaksın dedı ama yapıcam 9 aralıkta kalca cıkıgı ultrason randevumuz var ordan da hoooop dıyetısyene gırıverıcem o karı hamıleyken de guzel dıyet vermıstı bana sımdı de yaparız guzel bısıler yavastan verıım su kıloları. tabı yuruyuse baslama lazım ama kagıthane gıbı bı yerde aksam kocam geldıkten snr yuruyuse cıkamam :s gunduz de pasamdan rıca ettım haftada 3 gun yarıms aat erken kaldırıım senı dıye yok ya dedı :S

yav emzirirken verecen zaten abur cuburu kes yeterr ne diyetisyene gidecen allasen

Aynen şu 40 ı çıksada rahatlasak. herkes bişey diyor valla banada fenalık geldi ..
benımde yemeğim yok napçaz bılmem kaçgündür kalan böreklerle geçiştiriyorduk bugun bişeycik yok

fınfık premıum care kullanıorum sımdıye kdr pişigimiz olmadı hıc cok memnunum ben..

kızım dıyetısyenın hazır parası denmıs 1 seansı var param yanmasın bosuna nıye gıtmıcekmısım :))

bu arada bez olarak ne kullanıyorsunuz ben premium care dry max kullanıordum fena pişik yaptı dün doktor değiştirin dedi en pahalısı bile böyle yapıyorsa ne kullanacam ben ya :S

ben molfix kullandım hemen pişik yaptı prima kullanıyorum ama hafiften pişiği var yine bezle alakalı değil galiba bilmiyorum primaya devam edicem bakalım ne olacak molfixlerde elimde patladı bir sürü bez var

kızlar damla olarak ne kullanıyorsunuz . sabah yazmıştım cvp veren olmamış :S
doktor başka sağlık ocağı başka vermiş. 15.günden sonra kullanmaya başlayın dediler. hangisini alsam acaba ?

Aynen şu 40 ı çıksada rahatlasak. herkes bişey diyor valla banada fenalık geldi ..
benımde yemeğim yok napçaz bılmem kaçgündür kalan böreklerle geçiştiriyorduk bugun bişeycik yok

en iyisi söylenenleri duymamak dün öldüm gülmekten gece yarısı eşimle hala kahkalar atıyorduk dün 20 günlük oldu annem birşeyler duymuş geldi dediki sen banyo yap gelirkende bana haber ver iyi tamam dedim yaptım banyomu geliyorum ben dedim odaya girdim ki ne göreyim koltuğun üzerine çıkmış çocuğumuda havaya kaldırmış anne bırak çocuğumu ne yapıyorsun dedim çocuğu yıkarken birşeyler yaptı falan öyle duymuş ama biz öldük gülmekten o hali çok komikti

bizim kızın götüne yaramadı bu bez demek ki:S

hım alacağın varsa tabikide git paşa paşa yakma seansını ama tekrardan para ödeipte gideceksen acele etme bence..

bende prima kullanıyorum bi şikayetımız yok çok şüküürrr
en iisi prima bence ...
dün birisi söyledi pişik için sanayağ çok iyi gelıyormuş aklınızda bulunsun sürermisinz bılmem

kızlar damla olarak ne kullanıyorsunuz . sabah yazmıştım cvp veren olmamış :S
doktor başka sağlık ocağı başka vermiş. 15.günden sonra kullanmaya başlayın dediler. hangisini alsam acaba ?

bana sağlık ocağı vermişti onu kullanmaya başladım monovir d3

ben molfix kullandım hemen pişik yaptı prima kullanıyorum ama hafiften pişiği var yine bezle alakalı değil galiba bilmiyorum primaya devam edicem bakalım ne olacak molfixlerde elimde patladı bir sürü bez var

ben en başından beri prima kullnıyordum birkaç gündür oldu pişiği bende anlamadım:S
molfixleri pişiği geçince gündüzleri kullan sık sık değiştirirsin en azından..

yaren benım dogum yaptıgım yerdkeı karı acd mıdır nedır onu vermıstı ama 15. gunden snr kullancaksın demsıtı yanı hıc kullanmamıstık ama sımdı gıttıgımız doktor ona gerek yok dedı devıt verdı devıt kullanıoruz o kdr

sağlık ocağının verdiğini alırız ozaman. doktor kendı kafasına göre yazmış bişiyler zaten .
pişik için krem yazmış sankı bız ıstedık . evde var zaten o krem .
Hametanda çok iyimiş pişik için ... arada sürüyorum ben . genelde nivea kullanıyorum

bende öle düşündüğüm için hiçbişey almadım biraz döküntü gezersem evdeki kıyafeetlerimde üstüme olmazsa şevke gelirim diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…