2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
prop demiri sallıyormusun . hamıleyken sallamıcam diyordunya merak ettim bide emzik alıyormu ? :))

cnm allahı var bı kere bıle sallamadım :) wemzıge alısıyo yavas yavas doktor nuk dedı ama onu kesınlıkle almadı avent var anne memesı gıbı onu tutuyo sımdı karnı tok gazı yok ve mutluysa tutuo yoksa naynn

Son düzenleme:
oyyy ne güzel sallamaya alıştırmamışsın dediğin gibi :))
bende emzik vermek istiyorum ama almıyor cadı öğürüyor . ilk zamanlar emiyordu şimdi istemıyor.
zorda kalınca veririrm diyordum ama alcak gibi değil :s

aa bızım de tam tersı o emzıgı bantlıcaktım Artık agzına :) cok zor tuttu hala da tam degıl yanı ama uykuya dalarken ıse yarıo cok

3 gün sütüm gelmediğinde cok cok emdi .
sütüm gelmeye başlayınca bi ucundan emiyor hemen öğürüyor sonra başlıyor ağlamaya. memenın tadını aldı beğenmıyor emziği tabi :)

ne kdr akıllılaR aslında ne kdr ılgınc. hıssedıolar bızı, bıcok seyı anlıyolar, bırden gulmeye baslıolr gozlerımıze bakmaya snr bırden kalkıp yurumeye konusmaya baslıcaklar nası bı mucıze bu

gerçekten öyle . Allahın mucizesi bizlere.
bız üzerlerine titrerken bişey olmasın en iyi şekilde bakmaya çalışıyoruz.
millette doğurup sokağa atıyor ne kadar vicdansızlarda var . insan hiç kıyarmı ya
Allaha emanet bütün yavrularımız

bizde yarin iki haftalik olcaz. gobegimiz dun dustu Allaha sukur ama içi sari kaliyor o ne zaman kuruyacak kizlar? ilaç koymaya devam ediyorum ama bilmiyorum. Neyse ende emzige alistirmaya basladim tutuyor simdilik allaha sukur ama bazende atiyor agzindan :)

yaren profilindeki çerçeveyi hangi siteden ekledim bende yapmak istiyorum kiim resimlerini oyle

merhaba kızlar giremiyorum hiç,sütüm geldi ama doyuramıyorum oğlumu hep aç mecbur mama veriyorum siz günde kaç kere kaç cc veriyorsunuz doktor bana 60cc günde 3 kere verebilirsin dedi ama ben daha az veriyorum nasıl doyurucam ben bu çocuğu içim şiştii:97:

imikimi.com üye olcaksın cnm

Son düzenleme:
onuda süreim sürmedim bişiy kalmadı az önce resmen kanadığını gördüm yavrum nasıl canı acıordur : ((

böyle durumda herkes bişey söyler..bende söyliyeyyim...dayanamadım çünkü..aynısı benim oğlumda da oldu sertleşti resmen poposu nokta nokta bişeyler oldu....eczaneden halıbut diye bir krem aldık iyi geldi....birde doktorum söylemişti alerjik olabilir diye süt ve süt ürünlerini kestim biir ara...şimdi yine az az yiiyorum...iyi poposu çok şükür..

bende aynısıydım yarın 15 günlükolacağız ilk 1 hafta kabus gibiydi sürekli ağladı
geçen hafta eltim bizdeydi bursadan geldi onunda 6 aylık kızı var o emzirdi bakaç defa açlıktan ağlıyormuş meğersem
bende hırs yaptım yiyip içip sürekli sütlencem diye sanırım başardım 2 gündür ağlamıyor
sürekli komposto.süt. meyve suyu ve birde humana diye bi çay aldım bütün gün gidip gelip içiyom şu an sütlerim üzerime akıyo tavsiye ederim

niye doymuyorki bu bebisler anlamiyorum. benim sutum normal simdilik ama kizim buyudukçe daha çok acikiyormus ilerde yetmeyebilir sutun diyor kayinvalidem. humana still'i almanyada bulabilirmiyim acaba ya. fransiz sitelerde yok.

ya birde bebisleriniz uyurken tuhaf sesler çikariyor mu? esim gece kalkip yataktan firliyor birseymi oldu diye. çunku bir-iki kere tukurugu bogazina kaçmisti.ondan beri bogulcak diye korkuyoruz. Allah korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…