evet 9da snr kacta uyanırsa o arada yıkıyorum
bende aynısıydım yarın 15 günlükolacağız ilk 1 hafta kabus gibiydi sürekli ağladı
geçen hafta eltim bizdeydi bursadan geldi onunda 6 aylık kızı var o emzirdi bakaç defa açlıktan ağlıyormuş meğersem
bende hırs yaptım yiyip içip sürekli sütlencem diye sanırım başardım 2 gündür ağlamıyor
sürekli komposto.süt. meyve suyu ve birde humana diye bi çay aldım bütün gün gidip gelip içiyom şu an sütlerim üzerime akıyo tavsiye ederim
cnm bence de nazar degıyo oğluma da kusma nedenı o çaymış kesınlestı yanı bgn ıcmedı kusmadı gun gece ve sbh ıctı kustu..
bu arada şaka gıbı ama ben de suyunu dokmuorum :))) bılınclı degıl tabı kı de yıkadıktan snr gıydır emzır uyut deyınce ben de ortalıgı toplamask yerıne gırıp uyuyorum sbh topluom ortalıgı sbh dokuom suyu :)) ehheh
ya birde bebisleriniz uyurken tuhaf sesler çikariyor mu? esim gece kalkip yataktan firliyor birseymi oldu diye. çunku bir-iki kere tukurugu bogazina kaçmisti.ondan beri bogulcak diye korkuyoruz. Allah korusun.
çok ses çıkarıyor benimki hatta aşıya gittiğimizde manyek ebe kontrol ederken bu çocuk niye ses çıkarıyo hastamı dedi işgillendirdi beni salak doktora sor bi dedi bende burda sordum bütün bebeler çıkarıyormuş o sesleri içim rahatladı doktorada sormadım ama uyuz etti beni ebe sanki hayatında ilk kez bebe görüyo karı o sesi niye çıkarıyo sen bilmiycende benmi bilicem yahu
canım ben sordum doktora rahat old hatta bana güldü ilk çocuğun mu dedi evet dedim normal bunlar herşeyi kafana takma ses çıkarır burnu tıkanır dedi bizimkinin çıkardığı sesleri duysan sürekli homurdanıyor
benim oglumda acayip sesler cikartiyor demekki hepimizde ayniymis korkmaya gerek yok
hele benimki!! oyle tuhaf sesler çikariyorki korksakmii gulsekmii bilemiyoruz:90:
Bizim eczanede var alıp yollayım mı sana?ayyy şu sab ı nerde buldunuz yaaa
adres verin eltim amerikan hastanesinin ordai eczanelerde ben alırım dedi ama bulamassa biliyim en azından
biz monovit kullanıyoruz D vitaminini
sonra bende ACD alıcam C vitaminide olduğu için
benim bildiğimde günde 8 kereden fazla kaka yapması kötü onun haricinde kaka yapması sütün yaradığını gösterir
acıbademde hangi doktora götürceksin cnminş. burcucum
acıbademde bi dr.a götürücez ama karda kışta sürekli olur mu bilmiyorum yoksa 1,5 saatlik yol sadece
krem süreyim ben de
1.ay sonunda yapılan aşılar 1.inci Karma, Çocuk Felci, 2.nci Hepatit ve Verem dimi?
slm bijo :)
benim dişim 2,5 aylıkken çıkmış kardeşiminki 2 aylıkken.ya bize çekese mememi de koparır valla billadesdurun be 3. ayda dıs mı cıkarmıs :S
ben premium care kullanıyodum Huggies aldım çok memnun kaldım bezin izi de çıkmıyo beli ve sırt kısmı lastikli esnek çok rahat tavsiye ederimbu arada bez olarak ne kullanıyorsunuz ben premium care dry max kullanıordum fena pişik yaptı dün doktor değiştirin dedi en pahalısı bile böyle yapıyorsa ne kullanacam ben ya :S
Biz devit kullanıyoruz başkada bir şey vermedi.yarın kontrolümüz var bakalımkızlar damla olarak ne kullanıyorsunuz . sabah yazmıştım cvp veren olmamış :S
doktor başka sağlık ocağı başka vermiş. 15.günden sonra kullanmaya başlayın dediler. hangisini alsam acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?