2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben mahvoldum bu gece :S Demır bı 4 saat uyudu, uyandı emdı, sımdı yıne uyudu.. ohh gece eller havaya yapacaz zannediyorum kı

bence demire nazar değmiş cnm kusuyo demişsin ya emio mam yiyo doymuo felan diosun ya ister istemz değer özellikle anne babanınki daha çok değermiş aman dikkat

cnm bence de nazar degıyo oğluma da kusma nedenı o çaymış kesınlestı yanı bgn ıcmedı kusmadı gun gece ve sbh ıctı kustu..

bu arada şaka gıbı ama ben de suyunu dokmuorum :))) bılınclı degıl tabı kı de yıkadıktan snr gıydır emzır uyut deyınce ben de ortalıgı toplamask yerıne gırıp uyuyorum sbh topluom ortalıgı sbh dokuom suyu :)) ehheh

neler yaptım canım ya humana still çaylar rezeneler hoşaflar bence bünye ile alakalı günde 4 litre su içiyorum ama sütüm olmasına rağmen çocuk doymuyor nasıl ağlıyor dayanamıyorum veriyorum mamayı ona işkence çektirmeye ne gerek var inşallah sütümün yeteceği günlerde gelecek....doktorum sabret süt 15 günde kıvamına gelir diyor inşallahhhhh

Son düzenleme:

hım güzel sen genede aklına gelsede dökmemeye çalış kocakarı lafı ama olsun

ya birde bebisleriniz uyurken tuhaf sesler çikariyor mu? esim gece kalkip yataktan firliyor birseymi oldu diye. çunku bir-iki kere tukurugu bogazina kaçmisti.ondan beri bogulcak diye korkuyoruz. Allah korusun.

çok ses çıkarıyor benimki hatta aşıya gittiğimizde manyek ebe kontrol ederken bu çocuk niye ses çıkarıyo hastamı dedi işgillendirdi beni salak doktora sor bi dedi bende burda sordum bütün bebeler çıkarıyormuş o sesleri içim rahatladı doktorada sormadım ama uyuz etti beni ebe sanki hayatında ilk kez bebe görüyo karı o sesi niye çıkarıyo sen bilmiycende benmi bilicem yahu

canım ben sordum doktora rahat old hatta bana güldü ilk çocuğun mu dedi evet dedim normal bunlar herşeyi kafana takma ses çıkarır burnu tıkanır dedi bizimkinin çıkardığı sesleri duysan sürekli homurdanıyor

Son düzenleme:

hele benimki!! oyle tuhaf sesler çikariyorki korksakmii gulsekmii bilemiyoruz :90:

benim oglumda acayip sesler cikartiyor demekki hepimizde ayniymis korkmaya gerek yok

Bizim eczanede var alıp yollayım mı sana?
acıbademde hangi doktora götürceksin cnm
desdurun be 3. ayda dıs mı cıkarmıs :S
benim dişim 2,5 aylıkken çıkmış kardeşiminki 2 aylıkken.ya bize çekese mememi de koparır valla billa
bu arada bez olarak ne kullanıyorsunuz ben premium care dry max kullanıordum fena pişik yaptı dün doktor değiştirin dedi en pahalısı bile böyle yapıyorsa ne kullanacam ben ya :S
ben premium care kullanıyodum Huggies aldım çok memnun kaldım bezin izi de çıkmıyo beli ve sırt kısmı lastikli esnek çok rahat tavsiye ederim
kızlar damla olarak ne kullanıyorsunuz . sabah yazmıştım cvp veren olmamış :S
doktor başka sağlık ocağı başka vermiş. 15.günden sonra kullanmaya başlayın dediler. hangisini alsam acaba ?
Biz devit kullanıyoruz başkada bir şey vermedi.yarın kontrolümüz var bakalım

kizlar profilimizde istatik bölümü vardi ordan yazdiklarimiza bakiyorduk simdi yok galiba yada baska yerde ben bulamiyorum bilen varsa yardimci olurmu herseferinde kendi yazdigimi bulucam diye cabaliyorum zaten fazla vakit bulup giremiyorum girincede bir saat ara dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…