2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım yukarıda forum takip var oradan yazdığım mesajlara tıkla

kızlar merhaba
bende 9 kasım günü 3600 51 cm oğluşumu CAN'ımı dünyaya getirdim.aslında foruma girip takip ediyorum ama mesaj yazamıyordum malum :)
aslında ben ameliyatlar arasında doğum yaptım denebilir;gebelikte hemoroidim çok artmıştı ve spinal anestezi ile sezeryan olacağım için genel cerrahla görüştüm ve sezo bittikten sonra hemoroid ameliyatı oldum bu arada 3 tane kistim varmış kadın doğum doktorum onlarıda aldı derken bayağı uzun bi ameliyat süreci geçirdim 2 saat filan kaldım içerde.
oğluşumun sarılığı vardı hala da az da olsa var ama artık takmamaya çalışıorum.allaha çok şükür ki emişmeye başladık ilk haftalar çok sıkıntı yaşadım benimde ucu yoktu ve göğüslerim şiştiği için oğlum alamıodu neyseki medelanın pompası ilaç gibi geldi.birde lansinoh göğüs ucu çıkarıcı kullandım onunda faydasını gçrdüm.
şimdi emzirme yastığı sayesinde o kadar rahat emişiyoruz ki herkese tavsiye ederim daha önce almadığıma pişman oldum.biz damla olarak multıtabs a başladık 15.günden itibaren bez olarakda premıum care kullanıyorum şimdilik memnunum;ama sebamedin pişik kremini kullanıyorum.
herkesin bebişlerinin uzun ve sağlıklı ömürleri olsun işallah:)))

dün kuaföre gittiğimde pedikürde yaptırmıştım ve şu an parmağımın yanı şişmiş durumda ve felaket acıyo, ooooooffffff nefret ediyorum işini bilmeyen insanlardan..kesin batık oldu.....

slm kızlarr
ben şu an hastanedeyim sancıyla geldim dün akşam. 1 cm açıklığım vardı. hastanede kaldım. biraz önce lavman yapıldı ve suni sancı veriliyor. beklıyoruz... dua edin... hoşcakalın:)

slm kızlarr
ben şu an hastanedeyim sancıyla geldim dün akşam. 1 cm açıklığım vardı. hastanede kaldım. biraz önce lavman yapıldı ve suni sancı veriliyor. beklıyoruz... dua edin... hoşcakalın:)

Allah bir avazda kurtarsın cnm, ne kadar heycanlısındır şimdi, belki şu an bebeğin kollarındadır...

Eve dönünce topiğe bekliyoruz yine taze anne...

hımmm anlaşılan bu gece bebeler uyumuş kimse nöbet tutmamış ben hariç, benimkide uyusa ne kadan güzel olacak, uykum var ya....

Babası da huggies almış dün akşamdan beri onu kullanıyorum inşallah iyi gelir popomua(

hımmm anlaşılan bu gece bebeler uyumuş kimse nöbet tutmamış ben hariç, benimkide uyusa ne kadan güzel olacak, uykum var ya....

yok yavrum bizde de var her gece nöbet de ben açmıyorum pc yi uykusuzluktan gözüm dönüyor zaten yavru kuş uyusun diye göünün içie bakıyorum :S

mesela dün gece 2 de 4 de ve 5:30 uyandık 5:30 dan sonra bu saat oldu hala uyumadık :S

Bu arada dün sağlık ocağından ardılar davet ettiler birazdan gidecez bakalım aşılarınıda orada yaptıracam

Son düzenleme:

Günaydın tatlım, benimkide 20 dakika önce derin uykuya geçti, bütün gece mır mır yaptı yarım saatlik uykularında benide uyutmadı, noluyo diye fırlıyorum her seferinde çünki, şimdi sabah oldu ya artık sesi çıkmaz, ay çatlak bunlar ya...

ben kapatmıyorum bilg., zaten yarım saatte bir ayakta olduğumuz için takılıyorum kalktıkça...yoksa valla uyuya kalırım, bu akşam nöbet sırası babasına geçiyo, o bütün hafta uyumanın keyfini çıkarttı hafta sonuda biraz o ilgilensin ben uyim, hiç olmazsa 2-3 saat şöle deliksiz uyku çekim...

Bu arada dün sağlık ocağından ardılar davet ettiler birazdan gidecez bakalım aşılarınıda orada yaptıracam

beni hiç aramadılar sağlık ocağından...

Bakacak birisi ya da birileri olsa güvenip çocuğumu emanet edebileceğim ne güzel hafta bir bırakır dinlenirdim ama maalesef öle bi şansım yok, k. valdem bile hastanede bi işime yaramadı, kadın paso uyudu ya...

Birazdan temizlikçi gelecek, öööffffff şu temizlikçi muhabbetinide hiç sevmim ama evi de pok götüri valla..

camları açmaya korkuyorum çamur içindeler, piiiiffffff...

Günaydın nalancım bizimde gazımız fazlaydı bu gece ondan uyumadık az önce emzirirken varya alt taraf hiç susmadı :))) zort zort büyük adam gibi gaz çıkarıyor :)) tabi çıkaramadığı zaman mahvoluyor (

beni de dün guatr yüksek çıkmış gelin diye aradılar hastane kandan örnek olarak sağlık bakanlığına da gönderior hastanenin yaptığı testleri onlarda yapıyorlar gerçi ben tekrar yaptırdım çok şükür çıkmadı ama bir götürecem aile hekimi muhabbetleri falanda var ya bi bakim neymiş

Bakacak birisi ya da birileri olsa güvenip çocuğumu emanet edebileceğim ne güzel hafta bir bırakır dinlenirdim ama maalesef öle bi şansım yok, k. valdem bile hastanede bi işime yaramadı, kadın paso uyudu ya...

anam ben heç kimselere güvenemiyorum kocamdan başka valla ben hastanede bile kimseyi istemedim refakatçi olarak kocam kaldı yanımda ne annemi ne k.validemi hepsi de trip yaptı bana ama umrumda değil :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…