Bizim eczanede var alıp yollayım mı sana?
kizlar profilimizde istatik bölümü vardi ordan yazdiklarimiza bakiyorduk simdi yok galiba yada baska yerde ben bulamiyorum bilen varsa yardimci olurmu herseferinde kendi yazdigimi bulucam diye cabaliyorum zaten fazla vakit bulup giremiyorum girincede bir saat ara dur
tamam canım o zaman.inşallah faydası olursağol bebeem eltim bulmuş bu akşam getirdi
biraz önce verdim bakalım işe yarıcakmı
karnı gurul gurul gözleri kapanıyo ama gazdan uyuyamıyo
canım yukarıda forum takip var oradan yazdığım mesajlara tıkla
slm kızlarr
ben şu an hastanedeyim sancıyla geldim dün akşam. 1 cm açıklığım vardı. hastanede kaldım. biraz önce lavman yapıldı ve suni sancı veriliyor. beklıyoruz... dua edin... hoşcakalın:)
ben premium care kullanıyodum Huggies aldım çok memnun kaldım bezin izi de çıkmıyo beli ve sırt kısmı lastikli esnek çok rahat tavsiye ederim
Biz devit kullanıyoruz başkada bir şey vermedi.yarın kontrolümüz var bakalım
hımmm anlaşılan bu gece bebeler uyumuş kimse nöbet tutmamış ben hariç, benimkide uyusa ne kadan güzel olacak, uykum var ya....
Babası da huggies almış dün akşamdan beri onu kullanıyorum inşallah iyi gelir popomua(
yok yavrum bizde de var her gece nöbet de ben açmıyorum pc yi uykusuzluktan gözüm dönüyor zaten yavru kuş uyusun diye göünün içie bakıyorum :S
mesela dün gece 2 de 4 de ve 5:30 uyandık 5:30 dan sonra bu saat oldu hala uyumadık :S
Bu arada dün sağlık ocağından ardılar davet ettiler birazdan gidecez bakalım aşılarınıda orada yaptıracam
Günaydın tatlım, benimkide 20 dakika önce derin uykuya geçti, bütün gece mır mır yaptı yarım saatlik uykularında benide uyutmadı, noluyo diye fırlıyorum her seferinde çünki, şimdi sabah oldu ya artık sesi çıkmaz, ay çatlak bunlar ya...
ben kapatmıyorum bilg., zaten yarım saatte bir ayakta olduğumuz için takılıyorum kalktıkça...yoksa valla uyuya kalırım, bu akşam nöbet sırası babasına geçiyo, o bütün hafta uyumanın keyfini çıkarttı hafta sonuda biraz o ilgilensin ben uyim, hiç olmazsa 2-3 saat şöle deliksiz uyku çekim...
beni hiç aramadılar sağlık ocağından...
Bakacak birisi ya da birileri olsa güvenip çocuğumu emanet edebileceğim ne güzel hafta bir bırakır dinlenirdim ama maalesef öle bi şansım yok, k. valdem bile hastanede bi işime yaramadı, kadın paso uyudu ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?