selam anneler,
Kimsecikler yok.Herkes yorgun bitkin anlaşılan.Biz bugün tam 1 aylık olduk ve bugün kontrolümüz var ardından da aşımız.Dün kardiyolojide kontrolümüz vardı.Kızımın kalbindeki 3 delikten ikisi kapanmış diğeri de kapanmak üzereymiş bir dahaki kontrolümüz 6 ay sonra.Umarım o da tamamen kapanır artık.
Çok sağol canım inşallah.Kapanmasa ameliyat olcaktıAsocum bilmiyordum canım kalp ile ilgili problemi ama çok sevindim kapanmış olduğuna inşallah ötekide kapanır yavrum
aynen nalan bizde de dün temizlik vardı.. evde yabancı biri olmasını hiç istemiyorum ama temizlik de yapamam haliyle almak zorunda kalıyorum.Birazdan temizlikçi gelecek, öööffffff şu temizlikçi muhabbetinide hiç sevmim ama evi de pok götüri valla..
camları açmaya korkuyorum çamur içindeler, piiiiffffff...
asenacım,selam anneler,
Kimsecikler yok.Herkes yorgun bitkin anlaşılan.Biz bugün tam 1 aylık olduk ve bugün kontrolümüz var ardından da aşımız.Dün kardiyolojide kontrolümüz vardı.Kızımın kalbindeki 3 delikten ikisi kapanmış diğeri de kapanmak üzereymiş bir dahaki kontrolümüz 6 ay sonra.Umarım o da tamamen kapanır artık.
akcaaa doğuruyor musun hadi hayırlısı.. ah yavrum taktılar demek daha 1 cm'den suni sancıyı.. nemenem bir şeymiş göreceksin sen de.. umarım kolay olur sancılar sana vız gelir. amin.slm kızlarr
ben şu an hastanedeyim sancıyla geldim dün akşam. 1 cm açıklığım vardı. hastanede kaldım. biraz önce lavman yapıldı ve suni sancı veriliyor. beklıyoruz... dua edin... hoşcakalın:)
selam anneler,
Bİr Oğlum Olsun Adı ''Toprak'' Olsun,Bir Kızım Olsun Adı ''Yağmur''Olsun,İkisi Kavga Etsin Ortalık ''Çamur'' Olsun.. :)
günaydınn
kızım akşamdan beri sinir etti benı. ağlayıp durdu. o ağladıkça bnde ağladm sınırden şimdide başım çatlıyoorr
sabah beri mıgırdanıp duruyor uyumadı bi . şimdi kucağımda uyuyor dalsa biii
bugun arkadaslarım gelecek hiç bi şey yapamadm . yufkadan yapim dedim inşallh becerebılırım bu cadıyla...
banyo yapcaktım güyaaa pöfffff
daha kahvaltı yapamadım offf çook acıktımmm(
yufkadan yapayım dedım eşimde sabah hazır börek aldı.
buzlukta elmalı kurabıye vardı onu çıkardım
buzlukta sarma vardı onu pişirdim dün.
belki patates salatası yaparım
çocuklu kadından anca bu kadar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?