2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam anneler,
Kimsecikler yok.Herkes yorgun bitkin anlaşılan.Biz bugün tam 1 aylık olduk ve bugün kontrolümüz var ardından da aşımız.Dün kardiyolojide kontrolümüz vardı.Kızımın kalbindeki 3 delikten ikisi kapanmış diğeri de kapanmak üzereymiş bir dahaki kontrolümüz 6 ay sonra.Umarım o da tamamen kapanır artık.

Asocum bilmiyordum canım kalp ile ilgili problemi ama çok sevindim kapanmış olduğuna inşallah ötekide kapanır yavrum

yasemin benimde evi pok götürüyor ama hiç zannetmiyorum birşe yapacağımı hatta sağlık ocağıdan sonra eve bile gelmei düşünmüyorum : ))

Asocum bilmiyordum canım kalp ile ilgili problemi ama çok sevindim kapanmış olduğuna inşallah ötekide kapanır yavrum
Çok sağol canım inşallah.Kapanmasa ameliyat olcaktı ama doktor şuan her şey iyi gidiyor kapanmak üzere sonuncusu da dedi anne sütünü eksik etme sakın dedi.

benim de deli gibi uykum var ama acaba maniküre mi gitsem diye düşünüyorum benim cadı durur mu acaba?ayak bakımına da gitmem lazım daha uf.tırnaklarım katır toynağı gibi oldu

Bİr Oğlum Olsun Adı ''Toprak'' Olsun,Bir Kızım Olsun Adı ''Yağmur''Olsun,İkisi Kavga Etsin Ortalık ''Çamur'' Olsun.. :)

Birazdan temizlikçi gelecek, öööffffff şu temizlikçi muhabbetinide hiç sevmim ama evi de pok götüri valla..

camları açmaya korkuyorum çamur içindeler, piiiiffffff...
aynen nalan bizde de dün temizlik vardı.. evde yabancı biri olmasını hiç istemiyorum ama temizlik de yapamam haliyle almak zorunda kalıyorum.

asenacım,
bilmiyordum canım ya.. çok geçmiş olsun ne güzel düzelmiş maşallah.

slm kızlarr
ben şu an hastanedeyim sancıyla geldim dün akşam. 1 cm açıklığım vardı. hastanede kaldım. biraz önce lavman yapıldı ve suni sancı veriliyor. beklıyoruz... dua edin... hoşcakalın:)
akcaaa doğuruyor musun hadi hayırlısı.. ah yavrum taktılar demek daha 1 cm'den suni sancıyı.. nemenem bir şeymiş göreceksin sen de.. umarım kolay olur sancılar sana vız gelir. amin.

günaydınn
kızım akşamdan beri sinir etti benı. ağlayıp durdu. o ağladıkça bnde ağladm sınırden şimdide başım çatlıyoorr
sabah beri mıgırdanıp duruyor uyumadı bi . şimdi kucağımda uyuyor dalsa biii
bugun arkadaslarım gelecek hiç bi şey yapamadm . yufkadan yapim dedim inşallh becerebılırım bu cadıyla...
banyo yapcaktım güyaaa pöfffff

çokgeçmis olsun ya ben bilmiyordum. Rabbim sifalar versin, insaallah son delikte kapanir.

Allah yardımcın olsun akca dualarım senınle sağlıkla kucağına al bebişini inşallahhhh

daha kahvaltı yapamadım offf çook acıktımmm (

Son düzenleme:
Bİr Oğlum Olsun Adı ''Toprak'' Olsun,Bir Kızım Olsun Adı ''Yağmur''Olsun,İkisi Kavga Etsin Ortalık ''Çamur'' Olsun.. :)

ay bu çok komik haha

bizimde bugun banyo gunumuz. dun bir kilo mandalina yedigim için yavruma gaz yapti gece hiç uyuyamadi kuzum. esimde kizdi bana iyi p.k yedin diye
gazini çikartmaya çalisti oda ama ne zaman geçer bilmiyorum. Simdi uyuyor uyanma saati geldi acikmistir ama hala sutum gazlimi acaba ?

ohhh çok şükür uyudu galıbaaa
bende işlerime bakiimm
görüşürüz kızlar )

yufkadan yapayım dedım eşimde sabah hazır börek aldı.
buzlukta elmalı kurabıye vardı onu çıkardım
buzlukta sarma vardı onu pişirdim dün.
belki patates salatası yaparım
çocuklu kadından anca bu kadar :))

sabah netten bebek şekeri siparişi verdim . o işide hallettım
haftaya mevlüt okutçazda :F

daha ne olsun canimmmmm super :)benim kizda uyandi emiyor suan .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…