çok teşekkür ederim amin inşallah.çokgeçmis olsun ya ben bilmiyordum. Rabbim sifalar versin, insaallah son delikte kapanir.
amin amin çok teşekkür ederimasocum geçmiş olsun canım .Allah şifa versin prensesine.
yuh sana:) ben doğurduğumdan beri meyveye hasret kaldım.Sadece nar yiyorum .mandlinaya hasret kaldım ama azar azar yicem artık ama senin gibi 1 kilo değilay bu çok komik haha
bizimde bugun banyo gunumuz. dun bir kilo mandalina yedigim için yavruma gaz yapti gece hiç uyuyamadi kuzum. esimde kizdi bana iyi p.k yedin diye
gazini çikartmaya çalisti oda ama ne zaman geçer bilmiyorum. Simdi uyuyor uyanma saati geldi acikmistir ama hala sutum gazlimi acaba ?
daha napcan kız yeter de artar bile deli mi neyufkadan yapayım dedım eşimde sabah hazır börek aldı.
buzlukta elmalı kurabıye vardı onu çıkardım
buzlukta sarma vardı onu pişirdim dün.
belki patates salatası yaparım
çocuklu kadından anca bu kadar :))
günaydın zeyn.sana da hayırlı cumalar. çok sağol geçmiş olsun dileklerin içingünaydin hanimlar hayirli cumalar bende daha kahvalti yapamayanlardanim
akcacim allah yardimcin olsun insallah bir avazda kurtulursun bebegini saglicakla kucagina alirsin dualarim seninle
asocum gecmis olsun kizina insallah diger delikte tez zamanda kapanir rabbim sifalar versin kuzuna
çok tatlısın seeen maşallah oğluna.Babygalerie - Ein Service von first moment Babyfotografie
teyzeleri oglusum burda iki haftalik halimiz masallah benim oglumuda bütün bebelerede
sağol hazalcım inşallahslm herkese
asocum kzinin kalbi ile sorunu oldugunu bilmiodum cnm cok gecmis olsun son delikte kapanir ins.
zeyncim masaallah omere cok tatli
zeyn ay oğlun ne kadar yakışıklı maşallah ona yaa. fotoğraf da bir harika maşallah.Babygalerie - Ein Service von first moment Babyfotografie
teyzeleri oglusum burda iki haftalik halimiz masallah benim oglumuda bütün bebelerede
slm herkese
asocum kzinin kalbi ile sorunu oldugunu bilmiodum cnm cok gecmis olsun son delikte kapanir ins.
zeyncim masaallah omere cok tatli
çok tatlısın seeen maşallah oğluna.
sağol hazalcım inşallah
zeyn maşallah oğlusun çok tatslıı
zeyn çok datlu ömer faruk maşallah ona yirim onu ben
sağlık ocağına gidip kaydımızı yaptırdık çok şaşırdım acayip ilgili alakalılar hayret yani benimle de bebeklede çok ilgilendiler aşı takibimizi onlar yapacaklar
selamlar
bende kahvaltımı yeni yaptım
oğlumda uyurken nete bakayım dedim
asocuğum canım inş. diğer delikte kapanır tatlım bende bilmşyordum böyle bir durum olduğunu geçmiş olsun
akça bebişin sağlıkla kucağına alırsın inş.
zeyn maaşallah yakışıklı oğluna çok tatlı çoook
fınfık canım aile hekimliği uygulaması çok güzel çok ilgililer ortam çok temiz çok iyi olmuş bence
ben çekinmeden oğlumu götüyorum
diğer sağlık ocağı tipi çok kötüydü
zeyn ay oğlun ne kadar yakışıklı maşallah ona yaa. fotoğraf da bir harika maşallah.
Günaydın nalancım bizimde gazımız fazlaydı bu gece ondan uyumadık az önce emzirirken varya alt taraf hiç susmadı :))) zort zort büyük adam gibi gaz çıkarıyor :)) tabi çıkaramadığı zaman mahvoluyor(
beni de dün guatr yüksek çıkmış gelin diye aradılar hastane kandan örnek olarak sağlık bakanlığına da gönderior hastanenin yaptığı testleri onlarda yapıyorlar gerçi ben tekrar yaptırdım çok şükür çıkmadı ama bir götürecem aile hekimi muhabbetleri falanda var ya bi bakim neymiş
anam ben heç kimselere güvenemiyorum kocamdan başka valla ben hastanede bile kimseyi istemedim refakatçi olarak kocam kaldı yanımda ne annemi ne k.validemi hepsi de trip yaptı bana ama umrumda değil :))
selam anneler,
Kimsecikler yok.Herkes yorgun bitkin anlaşılan.Biz bugün tam 1 aylık olduk ve bugün kontrolümüz var ardından da aşımız.Dün kardiyolojide kontrolümüz vardı.Kızımın kalbindeki 3 delikten ikisi kapanmış diğeri de kapanmak üzereymiş bir dahaki kontrolümüz 6 ay sonra.Umarım o da tamamen kapanır artık.
aynen nalan bizde de dün temizlik vardı.. evde yabancı biri olmasını hiç istemiyorum ama temizlik de yapamam haliyle almak zorunda kalıyorum.
bugün oğlum meme ile kavga ediyor almak istemiyor ve ağlıyor çok üzülüyorum ne yapacağımı şaşırdım,biberona alıştı sanırım...sabahtan beri zorla emziriyorum onunla beraber bende ağlıyorum :S on kere doktoru aradım ağlasın birşey olmaz diyor kaşıklı biberonlar varmış onlardan al dedi ne duyarsak yapıyoruz artık bu günlerin biran önce geçmesini istiyorum...
Ay dunden beri giremiodum kkya sinir oldum. Oncelikle asenam dogurmus haberiniz olsun. Snr biz butuuuuuuun gece hic uyumadik kaka yapamadi oglum dun oglenden beri sbh yapti deli gibi ama snrasinda da uyumadik valla gozum yatakta ama demirin uyuyasi yok
Ama tatlim isin garibi evelsi gece kustugu geceden beri hic mama icmedi ki :)) iste benim oglumun her isi ters :))geçmiş olsun prop, kesin mama kabızlık yapmıştır, ben 3 gündür mamayı tamamen kestim sadece anne sütü ile besliom hemen fark etti, şu an çok daha rahat mıçıyo ve pırtlıyo benim kuzu, sezen demişti kabızlık yapıyo diye, kayrada da olmuştu...
benimde çok uykum var ama temizlik devam edio...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?