2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydin hanimlar hayirli cumalar bende daha kahvalti yapamayanlardanim
akcacim allah yardimcin olsun insallah bir avazda kurtulursun bebegini saglicakla kucagina alirsin dualarim seninle
asocum gecmis olsun kizina insallah diger delikte tez zamanda kapanir rabbim sifalar versin kuzuna

çokgeçmis olsun ya ben bilmiyordum. Rabbim sifalar versin, insaallah son delikte kapanir.
çok teşekkür ederim amin inşallah.
asocum geçmiş olsun canım .Allah şifa versin prensesine.
amin amin çok teşekkür ederim
yuh sana:) ben doğurduğumdan beri meyveye hasret kaldım.Sadece nar yiyorum .mandlinaya hasret kaldım ama azar azar yicem artık ama senin gibi 1 kilo değil ben hamileyken her gün 2 klo mandalina yiyodum hey gidi günler hey
daha napcan kız yeter de artar bile deli mi ne ben yemek yapmaya vakti zor buluyorum
günaydın zeyn.sana da hayırlı cumalar. çok sağol geçmiş olsun dileklerin için

slm herkese
asocum kzinin kalbi ile sorunu oldugunu bilmiodum cnm cok gecmis olsun son delikte kapanir ins.
zeyncim masaallah omere cok tatli

mesajim iki kere gosterilio site yinemi bakimda yahu

Son düzenleme:
zeyn çok datlu ömer faruk maşallah ona yirim onu ben

sağlık ocağına gidip kaydımızı yaptırdık çok şaşırdım acayip ilgili alakalılar hayret yani benimle de bebeklede çok ilgilendiler aşı takibimizi onlar yapacaklar

selamlar
bende kahvaltımı yeni yaptım
oğlumda uyurken nete bakayım dedim
asocuğum canım inş. diğer delikte kapanır tatlım bende bilmşyordum böyle bir durum olduğunu geçmiş olsun
akça bebişin sağlıkla kucağına alırsın inş.
zeyn maaşallah yakışıklı oğluna çok tatlı çoook
fınfık canım aile hekimliği uygulaması çok güzel çok ilgililer ortam çok temiz çok iyi olmuş bence
ben çekinmeden oğlumu götüyorum
diğer sağlık ocağı tipi çok kötüydü

slm herkese
asocum kzinin kalbi ile sorunu oldugunu bilmiodum cnm cok gecmis olsun son delikte kapanir ins.
zeyncim masaallah omere cok tatli

çok tatlısın seeen maşallah oğluna.

sağol hazalcım inşallah

zeyn maşallah oğlusun çok tatslıı

zeyn ay oğlun ne kadar yakışıklı maşallah ona yaa. fotoğraf da bir harika maşallah.

cok sagolun teyzeleri insan bakmaya kiyamiyor bu kuzulara rabbim esirgesin hepsini

bugün oğlum meme ile kavga ediyor almak istemiyor ve ağlıyor çok üzülüyorum ne yapacağımı şaşırdım,biberona alıştı sanırım...sabahtan beri zorla emziriyorum onunla beraber bende ağlıyorum :S on kere doktoru aradım ağlasın birşey olmaz diyor kaşıklı biberonlar varmış onlardan al dedi ne duyarsak yapıyoruz artık bu günlerin biran önce geçmesini istiyorum...

Ay dunden beri giremiodum kkya sinir oldum. Oncelikle asenam dogurmus haberiniz olsun. Snr biz butuuuuuuun gece hic uyumadik kaka yapamadi oglum dun oglenden beri sbh yapti deli gibi ama snrasinda da uyumadik valla gozum yatakta ama demirin uyuyasi yok

piiiiifffffff, benim k.valde atladı hemen ben gelir kalırım diye, eşim de yazık gelsin çok heves etti felan diyince tmm dedim bende, ama var ya bin pişman oldum, neyse bu bana bi ders oldu, aynı şekilde k.valdeme de, burnundan getirdim 0 bir haftayı, tabi eşiminde, beceriksiz insanları sevmim, ortalıkta mal gibi dolaşan ama ben her şeyi bilirim havalarında olan tiplere gıcığım ya...

bu arada şu gaz için kullandığım damla (sab) var ya benim kuzuya ii geldi sende dene istersen cnm, kullananlar genelde memnun kalıyorlar...

ne deliği asoş, hiç bahsetmedin böle bi şeyden, doğumdan sonra mı ortaya çıktı bu durum?? çok geçmiş olsun, umarım o son delik de sorunsuz bi şekilde kapanır...

aynen nalan bizde de dün temizlik vardı.. evde yabancı biri olmasını hiç istemiyorum ama temizlik de yapamam haliyle almak zorunda kalıyorum.

çok gıcık bi durum ama elimiz mahkum katlanıyoruz işte, yoksa pok götüriii ortalığı...

sen pes etme ama ver yinede memeyi, belki tekrar alışır..

Aso kalp problemleriniz varmis isalla tez elden iyilesir minigim. Zeyn oglun cooooooook tatli isiririm onun her yerini masallah :)) topigin oglumdan snr en yakisikli ikinci erkegi bence ehuhehuehu herkesinki kendine en guzel tabi masallah hepsine

Son düzenleme:

geçmiş olsun prop, kesin mama kabızlık yapmıştır, ben 3 gündür mamayı tamamen kestim sadece anne sütü ile besliom hemen fark etti, şu an çok daha rahat mıçıyo ve pırtlıyo benim kuzu, sezen demişti kabızlık yapıyo diye, kayrada da olmuştu...

benimde çok uykum var ama temizlik devam edio...

Ama tatlim isin garibi evelsi gece kustugu geceden beri hic mama icmedi ki :)) iste benim oglumun her isi ters :))

prop çok ilginçtir bende mamayı azalttığımdan beri yani günde 1 kez veriyorum sadece dün değil evelsi gün hiç kaka yapmadı yavrum kıvrandı durdu dün 4-5 kez dolu dolu yaptı bugün nolduysa yine yapamadı dün akşamdan beri kıvranıyo yavrum hamur gibi yoğurdum rezene verdim ılık yok banamısın demedi
bide kaka yapamaması kabızlık anlamına gelmiyor kakanın kıvamı yani sert olması kabızlık anlamına geliyor ama neden kaka yapamadığını anlamadım gitti
dün çorba kıvamında doldurdu durdu bugün tık yok öyle bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…