Sacimi kisacik kestirmeye karar verdim en son 7 yasimda oyle kestirmisti annemler okula baslarken. Kocam kesinlikle laf edecek ama sureli topladiktan snr uzun sacin ne manasi var bakamiom iste su anda
simdi uyudu benim kizda. 3 saat sonra falan uyanir muhtemelen.prop saçini kestirip kalin bantlardan takarsan çok rahat edersin bence
simdi uyudu benim kizda. 3 saat sonra falan uyanir muhtemelen.prop saçini kestirip kalin bantlardan takarsan çok rahat edersin bence
damlayı doğum yapan bi arkadaş verdi doktor ona öyle söylemiş bende ondan dolayı koydum.doktora götürmeyi düşünüyoruz o zaman sorarımLinden evet oto koltugunda allah allah nıye ıkı buklum ıc yastıgı baş destegı fln yok mu ıcınde yenı doganlar ıcın? bızımkı cok rahat edıo ıcınde gece de bazen onda uyutuyorum cok amaclı kullnıyoruz yanı
Yabangulum sen neden mamaya katıosun damlayı, doktora sordun mu karıstırabılır mıyım mamaya dıye? bana doktor damla seklınde verıceksın dedı ya kımyasal degısıme ugruosa mamayla bırlesınce :S
Aso kalp problemleriniz varmis isalla tez elden iyilesir minigim. Zeyn oglun cooooooook tatli isiririm onun her yerini masallah :)) topigin oglumdan snr en yakisikli ikinci erkegi benceehuhehuehu herkesinki kendine en guzel tabi masallah hepsine
prop çok ilginçtir bende mamayı azalttığımdan beri yani günde 1 kez veriyorum sadece dün değil evelsi gün hiç kaka yapmadı yavrum kıvrandı durdu dün 4-5 kez dolu dolu yaptı bugün nolduysa yine yapamadı dün akşamdan beri kıvranıyo yavrum hamur gibi yoğurdum rezene verdim ılık yok banamısın demedi
bide kaka yapamaması kabızlık anlamına gelmiyor kakanın kıvamı yani sert olması kabızlık anlamına geliyor ama neden kaka yapamadığını anlamadım gitti
dün çorba kıvamında doldurdu durdu bugün tık yok öyle bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?