2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
asocum çok geçmiş olsun canım bende bilmiyordum inşallah son delikte tamamen kapanır müdahaleye gerek kalmaz

Sacimi kisacik kestirmeye karar verdim en son 7 yasimda oyle kestirmisti annemler okula baslarken. Kocam kesinlikle laf edecek ama sureli topladiktan snr uzun sacin ne manasi var bakamiom iste su anda

Son düzenleme:
off duruyu zar zor uyuttum kuzum mışıl mışıl uyurken tam bi kıvranıyor uyanıyor hemen gecede böyleydi yoruldum azcık uzanıcam uyanıcak sersem olucam korkuyorum

prop saçın düzse kısacık kestir ama kıvırcıksa heryeri kalkar yatıramazsın bakımı daha zor olur

Sacimi kisacik kestirmeye karar verdim en son 7 yasimda oyle kestirmisti annemler okula baslarken. Kocam kesinlikle laf edecek ama sureli topladiktan snr uzun sacin ne manasi var bakamiom iste su anda

bence kestirme kısayı kullanmak daha zor
birde omzuna falan aldığında saçı ağzına geliyor bebişin
benden kısa bir öneri :))

albüme oğlumun 3 resmini koydum
sezen soruyordu umarım bu mesajı görür bakarsın canım
oğlum uyurken mutfağı toparlayayım
öptüm şekerler

simdi uyudu benim kizda. 3 saat sonra falan uyanir muhtemelen.prop saçini kestirip kalin bantlardan takarsan çok rahat edersin bence

Son düzenleme:
ay bıktım yaa akşamdan beri kıvranıyor dayanamıyorum artık bu gaz sancılarına dün akşam eşimlede kavga ettim inanılır gibi değil ama bütün gece bir damla sütüm gelmedi ( buda bana ders olsun artık sinirlenmemem gerilmemem lazım öff şekerli sudan humanadan gına geldi anında nasıl kesilir süt hiç anlamıyorum

Uzm.Dr. Abdurrahim ÇEKİN

Sab simplex damla bizim ülkemizde üretilen metsil damla ile aynı. Bu ilaçtan gaz giderici olarak medet ummak, metsilden medet ummak ile eşdeğer
kızlar işe yaradımı ya bu damla alsam doktorun biride böyle yazmış nette ( kendimi balkondan atasım var :S

damlayı doğum yapan bi arkadaş verdi doktor ona öyle söylemiş bende ondan dolayı koydum.doktora götürmeyi düşünüyoruz o zaman sorarım

Aso kalp problemleriniz varmis isalla tez elden iyilesir minigim. Zeyn oglun cooooooook tatli isiririm onun her yerini masallah :)) topigin oglumdan snr en yakisikli ikinci erkegi bence ehuhehuehu herkesinki kendine en guzel tabi masallah hepsine

sagol tatlim dedigin gibi hepsine masallah allaha emanet olsunlar

baştan ne kadar veriyordun canım mamayı,ben hem emziriyorum hem mama veriyorum,sütüm doyurmuyor henüz doktorumuz mamayı 3 kere ver diyor ama doymuyor çocuk ne yapacağımızı şaşırdık :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…