nehircim doymuosa her seferınde emzır ustune mama ver gunde 3 kere mama vermek yerıne yanı.. once emzır emdıgı kadar bıtırsın memelerı fln sonra ıste 60 cc mama hazırla zaten hepsını ıcmez tam karnını doyurmus olur her seferınde
sab işe yaradımı çok fenayız biz bugün:S
nehircim doymuosa her seferınde emzır ustune mama ver gunde 3 kere mama vermek yerıne yanı.. once emzır emdıgı kadar bıtırsın memelerı fln sonra ıste 60 cc mama hazırla zaten hepsını ıcmez tam karnını doyurmus olur her seferınde
burcucum ne yapacağımı şaşırdım inan o kadar emziriyorum saatlerce çocuğum hala aç doyurmuyor sütüm sanırm henüz duru su şeklinde geliyor doktorda 3 kere ver günde diyor gündüzleri emzir diyor iyide çocuk gündüzleri meme ile doymuyor ki şu an aç mesela saat beşi bekliyoruz...sen öyle mi yaptın baştan önce emziriciem arkasından 60cc her seferinde yani iki saatte bir mi vermiş olucam mamayı ??
nehir memenden indirme him sende benim gibi
orda yaşio sıpa aazinda durcakmiş
tabı ara sor boyle boyle yapsam olmaz mı dıye cocugu ac bırakmak da olmuo mamaya yuklenmek de olmuo napcamızı bılemıoz tabı
benimki dursa iyi hayatım doymuyor ki çocuk kavga ediyor meme ile işkence ediyorum yani saatlerce en sonunda pes ediyorum mama yapıyorum :S
vallahi yaa ben saatlerce direniyorum sonra yapıyorum mecbur mamayı birde şırınga ile ver diyor nasıl verilir o kadar mama şırıngayla başa mı çıkar mecbur biberon veriyorum memeden kopmaz inşallah,kaşıklı biberonlar varmış eşim onlardan bakacak bugün bakalım...
nehir kaçıncı gününüz bugün ? gelmedi gelmiyo deme geliyo gelecek diye düşün
bende öyle yapıyorum önce emziriyorum bir saat arkasından biberonla mama veriyorum o kadar emiyor üzerine 60cc içiyor sonrada deliksiz uyuyor,benim sütüm su gibi hayatım yaa halaa tam olarak gelmedi pompa ile falan çekilmiyor yani az daha...
bir ticker bile yapamadım kendime...bugün 12.günümüz hayatım göbeğimizde sabah düştü :))
hep olumlu düşünüyorum inan fışkırıcak diyorum ne totemler yapıyorum gelecek gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?