2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nehircim doymuosa her seferınde emzır ustune mama ver gunde 3 kere mama vermek yerıne yanı.. once emzır emdıgı kadar bıtırsın memelerı fln sonra ıste 60 cc mama hazırla zaten hepsını ıcmez tam karnını doyurmus olur her seferınde

hangi mamayı veriyorsunuz siz birde biberonlarda ölçek ml olarak yazıyor cc olarak nasıl ayarlıyorsunuz yoksa aynı şeymi?

selam kizlar..
azicik geçmişe bakiim dedim ama namümkün

sadece pişik mevzuunu gördüm
ben her altini değiştiğimde pişik önleyici sürüorum.dr sür bişii olmaz dedi.
ki sürmesem çiçek gibi açilirdi alti.ilk zamanlar günde bir defa süriim dedim baktim azicik yara oldu bile kasıklarinin kenarlari.
pişik acisini çok ii bilirim yaşamamasi için elimden geleni yapiorum.

süt konusunda da napicam bilmiorum.sürekli emmek istio yetmio sağdiklarimdan veriorum.
dr mama da vermedi bize.kullanmicaz dedi.
çorba wercem yakinda :)))))

burcucum ne yapacağımı şaşırdım inan o kadar emziriyorum saatlerce çocuğum hala aç doyurmuyor sütüm sanırm henüz duru su şeklinde geliyor doktorda 3 kere ver günde diyor gündüzleri emzir diyor iyide çocuk gündüzleri meme ile doymuyor ki şu an aç mesela saat beşi bekliyoruz...sen öyle mi yaptın baştan önce emziriciem arkasından 60cc her seferinde yani iki saatte bir mi vermiş olucam mamayı ??

fınfıkcım deır de uyumadı hatta gece de uyumadı gunduz de bu saat oldu hala uyumadı :) nasıl dayanıo bılmıorum cıdden. babası ılk defa bu gece sesını duydum dedı, butun gece bagırdı cagırdı durdu, uyudu uyandı 5 dkda. ben de cok uykusuzum, ve umudu kestım uyuması yoynunde koydum ana kucagına mutfagı toparlıorum yemek yapmam lazım cunku :S

cnm benım sutum hemen gelmıstı ben mama takvıyesı sadece obur cocugum doymadıgı zamanlarda yapıorum duzenlı kullanmadım hıc ama boyle yapanları bılıorum hastaneden de. yanı 60 cc ver demıorum bol hazırla dıye solyuorum mesela doktor sana gunde 3 sefer 90 mı dedı, toplam 270 mı edıo, sen toplam 9 kere emzırıosun dıyelım her emzırmeden sonra 30 cc mama ver boylece daha tok olur karnı toplu halde vermek yerıne yanı. 60 hazırla deme amacım az gelmesın bol olsun kalanını dokersın belkı 40 ıcer belkı cıdden actır da 60 ıcer

anladım canım ben şu an 60cc günde 3 kez veriyorum gündüzleri sadece emziriyorum ama yetmiyor arıcam yine doktoru doğru düzgün bir program versin,çokta mamaya yüklenmek istemiyorum geçen gün arkadaşım geldi mama ile besliyor bebeğini çocuk kucağa sığmıyorr bakalım oturtucaz bir sistem sütlerim iyice gelene kadar :S

nehir memenden indirme him sende benim gibi
orda yaşio sıpa aazinda durcakmiş

prop sen yemek yapabiliomusun yaa bana kismet olmuyo walla.
anca kociş başinda durcakta ööle yapicam yoksa mümkün diil

tabı ara sor boyle boyle yapsam olmaz mı dıye cocugu ac bırakmak da olmuo mamaya yuklenmek de olmuo napcamızı bılemıoz tabı

nehir memenden indirme him sende benim gibi
orda yaşio sıpa aazinda durcakmiş

benimki dursa iyi hayatım doymuyor ki çocuk kavga ediyor meme ile işkence ediyorum yani saatlerce en sonunda pes ediyorum mama yapıyorum :S

tabı ara sor boyle boyle yapsam olmaz mı dıye cocugu ac bırakmak da olmuo mamaya yuklenmek de olmuo napcamızı bılemıoz tabı

vallahi yaa ben saatlerce direniyorum sonra yapıyorum mecbur mamayı birde şırınga ile ver diyor nasıl verilir o kadar mama şırıngayla başa mı çıkar mecbur biberon veriyorum memeden kopmaz inşallah,kaşıklı biberonlar varmış eşim onlardan bakacak bugün bakalım...

ucunumu kapamio?benim ki de kavga edio çünkü damağina yapiştiramadiği zaman.
çikario tekrar yakalamaya çalişo.bi daha bi daha..kuruluyorum ucunu ööle zamanlarda göğsümün tekrar weriorum o zaman kapio
sende bi dene istersen.
bende sağdiğim sütleri biberonla weriorum önce emzirip sonra weriorum biberonu alişmasin die.
gece çok ii oluyo kesinlikle.

slm kızlar hepinize kolay gelsin...miniğim her gece 2 saate bir kuruluş gibi uyanıyor beni hala emmediği için sağdığım sütümü veriyorum doymazsa mama veriyorum gaz sancısı altı üstü derken 2 saatimizde öyle geçiyor uykusuzluktan geberecem yani..dün gece dayanamadım eşime dedim kalk mama ver sen bak biraz uyuyayım dedim bıraktım vala...
ama şöyle bir problemimiz var benim miniğim gece hep ayakta gündüz banamısın demiyor ne ses ne gürültü maaşallah sürekli uyuyor ben karnını doyurmak için zoraki uyandırmasam valla geceye kadar uyanmaz gibime geliyor varmı benim gibi sorun yaşayanlar yaaa...gerçi anne karnındada böyleydi kuzucuğum gündüz hiçbir hareket yoktu gece başlardı kıpırdamaya:)))

bende öyle yapıyorum önce emziriyorum bir saat arkasından biberonla mama veriyorum o kadar emiyor üzerine 60cc içiyor sonrada deliksiz uyuyor,benim sütüm su gibi hayatım yaa halaa tam olarak gelmedi pompa ile falan çekilmiyor yani az daha...

nehir kaçıncı gününüz bugün ? gelmedi gelmiyo deme geliyo gelecek diye düşün

bir ticker bile yapamadım bebeğime...bugün 12.günümüz hayatım göbeğimizde sabah düştü :))
hep olumlu düşünüyorum inan fışkırıcak diyorum ne totemler yapıyorum gelecek gelecek

Son düzenleme:

doktora bunu özellikle sordum.banada çok sööleyen olmuştu acaba sütün mü yaramio ay çok mu sulu acaba sütün falan filan.
çünkü kilo almadi ilk hafta bebeğim
yok ööle bişii dedi dr.
her annenin sütü bebeğe özeldir suluymuş bilmemneymiş die bişii yok dedi üstüne basa basa.
zamanla artar sadece ve içeriği bebek büyüdkçe ona göre değişir dedi.
moralini yüksek tut arkadaşim.moral çok önemli süt olayinda.

bir ticker bile yapamadım kendime...bugün 12.günümüz hayatım göbeğimizde sabah düştü :))
hep olumlu düşünüyorum inan fışkırıcak diyorum ne totemler yapıyorum gelecek gelecek

gelecek tatlim gelecek.moralini yüksek tut.
sütaş ineği gibi olcaz inşallaaaahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…