2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benimde işim var ama bizim ne ana kucağı ne yatak illa benim kucağı istiyor offf off

ay sakın bana gülmeyin.
evi ciddi anlamda bok götürüyo, yataklarımız açık toz pislik içinde dagınık her yer camasırlar askıda utulukler ortalıkta utu masası ortada fln..
norml bı ınsan cabucak bı yemek yapaqr dımı aksam ıcın. yok:) benım cnm cın usulu tavuk ıstedı, onla ugrasıom sımdı hahahahaha julyen dogrıcam hepsını tek tek hahahahaha

:)))) inşallahhhhh bende inanıyorummmm

süüüttt aşkıııı buuuu süüütt aşkıııı buuuuuu :)))

bi büyüğüm bana demiştiki hamileyken bebeğin doğunca yatağini bile toplayamayacaksin bir süre.
ben pek inanmamiştim kendisine.yook canimm demiştim.şimdi bazen çişe gidemiorum.
büyüklerin ellerinden öperim.
at tavaya kizart tavuklari başlatma jülyenine :76:

off yaa kızım dun saahtan berı kakasını yapmadı kabız mı oldu acaba.

karnı sıs ve cok huzursuz delirmek uzereyım onu oule gorunce ıcım parcalanıyor

heç işim olmaz valla julyen mulyen hatta canım bişi yemek bile istemiyor uyumakk istiim ben:84:

bebişin seni çooook seviyooor annesiii.kuzu o kuzuuuu.annesinin minicik kuzusuu.ayrilmak istemio annesinin koynundaaan

fair tuvalete gidemedim ama (bazen tişörtümü çıkarıp burnunun dibine yatağa koyuorum kandırıyorum :86:

aynı doktora gidiyoruz istersen ara ama bana da aynı şey olduğunda gliserin kansuk verdi 1/4 ünü verecen fitilin eğer 24 saat içinde yapmazsa tekrar 1/4 vereceksin ben fitili verir vermez elime mıçmıştı :)
bunu dene istersen canım

zeytinyagli kulak çopunu dene sende canim. poposu uyarilinca hemen yapiyor kakasini. ama dikkat et bunu deneyenlerin çoguniun bebegi ortaligi batiriyor :90:

heç işim olmaz valla julyen mulyen hatta canım bişi yemek bile istemiyor uyumakk istiim ben:84:

fair tuvalete gidemedim ama (bazen tişörtümü çıkarıp burnunun dibine yatağa koyuorum kandırıyorum :86:

altina işeyesin gelio dimi :)
zaten çok su içioruz bol süt olsun die :))
bende birakcam bigün ama du bakalim ne zaman.
benimki tişörte kanmio denedim ama elini tutunca yataktarahatlio bazen :)))
çoook zillliii çooookk

Herkese merhaba anca vakit buldum girmeye,umarım herkes iyidir

gripin o ne ya 7 saat mii? yok ben 4 saat uyusa razıyım da, senin kız 7 saat emmeden nasıl durdu maşallah diyelim?

Sarılık falan yoktu dimi sizde 7 saat çok ama o kadar uyumasın emzir yada mama ver uyandırıp

Hakkat 7 saat emmeden nasıl durdu, bizim dr. en fazla 4-5 saat emmeden uyusun sonra uyandır yoksa kan şekeri düşer bebeğinin dedi..

sarılık falan yok bizde,genelde gaz ve kaka probleminden dolayı gece 3 saat ağlardı,alamazdı uykusunu.Sanırım birkaç gecenin yorgunluğuyla derinderin uyudu.Anlamadım nasıl oldu,ama valla bizede çok iyi geldi.Yorulmuştuk iyice.Bu gecede yine 5 saat kesintisiz uyudu sonra uyandırıp doyurdum karnını.
Benimki doğrudürüst emmiyo ondan aramıyo heralde

Çok geçmiş oldun Asocum,inşallah hemen kapanır delikte sapasağlam olur bebişin

Off benimkide kavga ediyor ya,nasıl emecek bu bebek bilmiyorum.Bazen almaya uğraşıyo sonra başlıyo ağlamaya,yarım saat ağlıyo emmemek için.Bende alayım kaşıklı biberon o zaman ya,ay valla iyiki söyledin,yoksa biberon emziğine yapışık yaşıcaktık

selam kizlar
hamile iken bebeklerin harektleri dogum sonrasida ayni olacakmi acaba die suphelerdeydim. hamileyken saat 4.30 dan sonra oglum fir donerdi icimde simdi dogdu ayni satte zirlamaya baslio ve her saatte 1 kalkio yaa tesaduf olabilirmi acaba ya :44:

krdln 5:30 dan beri toplasan 2 saat uyumadı çıldır oldum bugün (

ah canım ya çok iyi anlıyorum seni yine bir saat göğsümün üstünde mırıldandı biraz gaz attı uyudu yerine koydum yarım saat sonra basar çığlığı gaz sıkıntısına sürekli süt istiyor içiyor kusuyor tekrar öyle bir kısır döngü bu gün çok bunalttı beni Allah yardımcımız olsun

evet ya 3ümüzünde derdi aynıymıs dedi dr.

cebi varmı sende özelden atarmısın varsa

canım benim ya,inşallah kabız olmamıştır.Berbat bişey bebekler için çook iyi biliyorum. Biz 4gün yapmadık,lavmanla yaptık sonra,sonra 3 gün daha yapmadık.Düşün yani.İnşallah yapar bebeğin bugün

bizde bugün o fitili aldık,sokar sokmaz yaptı kuzum.Ayy nasıl rahatladım bilemezsiniz.Yiyesim geldi o b.kları

Aso kalp problemleriniz varmis isalla tez elden iyilesir minigim. Zeyn oglun cooooooook tatli isiririm onun her yerini masallah :)) topigin oglumdan snr en yakisikli ikinci erkegi bence ehuhehuehu herkesinki kendine en guzel tabi masallah hepsine

asocum çok geçmiş olsun canım bende bilmiyordum inşallah son delikte tamamen kapanır müdahaleye gerek kalmaz
teşekkür ederim hepinize.bilmemeniz çok normal söylememiştim çünkü.pek dillendirmek istemedim geçeceğine inandım çünkü.inşallah sonuncu da kapanıcak buna da inanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…