fınfıkcım deır de uyumadı hatta gece de uyumadı gunduz de bu saat oldu hala uyumadı :) nasıl dayanıo bılmıorum cıdden. babası ılk defa bu gece sesını duydum dedı, butun gece bagırdı cagırdı durdu, uyudu uyandı 5 dkda. ben de cok uykusuzum, ve umudu kestım uyuması yoynunde koydum ana kucagına mutfagı toparlıorum yemek yapmam lazım cunku :S
gelecek tatlim gelecek.moralini yüksek tut.
sütaş ineği gibi olcaz inşallaaaahh
benimde işim var ama bizim ne ana kucağı ne yatak illa benim kucağı istiyor offf off
:)))) inşallahhhhh bende inanıyorummmm
ay sakın bana gülmeyin.
evi ciddi anlamda bok götürüyo, yataklarımız açık toz pislik içinde dagınık her yer camasırlar askıda utulukler ortalıkta utu masası ortada fln..
norml bı ınsan cabucak bı yemek yapaqr dımı aksam ıcın. yok:) benım cnm cın usulu tavuk ıstedı, onla ugrasıom sımdı hahahahaha julyen dogrıcam hepsını tek tek hahahahaha
ay sakın bana gülmeyin.
evi ciddi anlamda bok götürüyo, yataklarımız açık toz pislik içinde dagınık her yer camasırlar askıda utulukler ortalıkta utu masası ortada fln..
norml bı ınsan cabucak bı yemek yapaqr dımı aksam ıcın. yok:) benım cnm cın usulu tavuk ıstedı, onla ugrasıom sımdı hahahahaha julyen dogrıcam hepsını tek tek hahahahaha
bebişin seni çooook seviyooor annesiii.kuzu o kuzuuuu.annesinin minicik kuzusuu.ayrilmak istemio annesinin koynundaaan
off yaa kızım dun saahtan berı kakasını yapmadı kabız mı oldu acaba.
karnı sıs ve cok huzursuzdelirmek uzereyım onu oule gorunce ıcım parcalanıyor
heç işim olmaz valla julyen mulyen hatta canım bişi yemek bile istemiyor uyumakk istiim ben:84:
fair tuvalete gidemedim ama(bazen tişörtümü çıkarıp burnunun dibine yatağa koyuorum kandırıyorum :86:
bir ticker bile yapamadım bebeğime...bugün 12.günümüz hayatım göbeğimizde sabah düştü :))
hep olumlu düşünüyorum inan fışkırıcak diyorum ne totemler yapıyorum gelecek gelecek
gripin o ne ya 7 saat mii? yok ben 4 saat uyusa razıyım da, senin kız 7 saat emmeden nasıl durdu maşallah diyelim?
Sarılık falan yoktu dimi sizde 7 saat çok ama o kadar uyumasın emzir yada mama ver uyandırıp
Hakkat 7 saat emmeden nasıl durdu, bizim dr. en fazla 4-5 saat emmeden uyusun sonra uyandır yoksa kan şekeri düşer bebeğinin dedi..
Çok geçmiş oldun Asocum,inşallah hemen kapanır delikte sapasağlam olur bebişinselam anneler,
Kimsecikler yok.Herkes yorgun bitkin anlaşılan.Biz bugün tam 1 aylık olduk ve bugün kontrolümüz var ardından da aşımız.Dün kardiyolojide kontrolümüz vardı.Kızımın kalbindeki 3 delikten ikisi kapanmış diğeri de kapanmak üzereymiş bir dahaki kontrolümüz 6 ay sonra.Umarım o da tamamen kapanır artık.
bugün oğlum meme ile kavga ediyor almak istemiyor ve ağlıyor çok üzülüyorum ne yapacağımı şaşırdım,biberona alıştı sanırım...sabahtan beri zorla emziriyorum onunla beraber bende ağlıyorum :S on kere doktoru aradım ağlasın birşey olmaz diyor kaşıklı biberonlar varmış onlardan al dedi ne duyarsak yapıyoruz artık bu günlerin biran önce geçmesini istiyorum...
krdln 5:30 dan beri toplasan 2 saat uyumadı çıldır oldum bugün(
aynı doktora gidiyoruz istersen ara ama bana da aynı şey olduğunda gliserin kansuk verdi 1/4 ünü verecen fitilin eğer 24 saat içinde yapmazsa tekrar 1/4 vereceksin ben fitili verir vermez elime mıçmıştı :)
bunu dene istersen canım
aynı doktora gidiyoruz istersen ara ama bana da aynı şey olduğunda gliserin kansuk verdi 1/4 ünü verecen fitilin eğer 24 saat içinde yapmazsa tekrar 1/4 vereceksin ben fitili verir vermez elime mıçmıştı :)
bunu dene istersen canım
evet ya 3ümüzünde derdi aynıymıs dedi dr.
cebi varmı sende özelden atarmısın varsa
selamlar
bende kahvaltımı yeni yaptım
oğlumda uyurken nete bakayım dedim
asocuğum canım inş. diğer delikte kapanır tatlım bende bilmşyordum böyle bir durum olduğunu geçmiş olsun
akça bebişin sağlıkla kucağına alırsın inş.
zeyn maaşallah yakışıklı oğluna çok tatlı çoook
fınfık canım aile hekimliği uygulaması çok güzel çok ilgililer ortam çok temiz çok iyi olmuş bence
ben çekinmeden oğlumu götüyorum
diğer sağlık ocağı tipi çok kötüydü
piiiiifffffff, benim k.valde atladı hemen ben gelir kalırım diye, eşim de yazık gelsin çok heves etti felan diyince tmm dedim bende, ama var ya bin pişman oldum, neyse bu bana bi ders oldu, aynı şekilde k.valdeme de, burnundan getirdim 0 bir haftayı, tabi eşiminde, beceriksiz insanları sevmim, ortalıkta mal gibi dolaşan ama ben her şeyi bilirim havalarında olan tiplere gıcığım ya...
bu arada şu gaz için kullandığım damla (sab) var ya benim kuzuya ii geldi sende dene istersen cnm, kullananlar genelde memnun kalıyorlar...
ne deliği asoş, hiç bahsetmedin böle bi şeyden, doğumdan sonra mı ortaya çıktı bu durum?? çok geçmiş olsun, umarım o son delik de sorunsuz bi şekilde kapanır...
çok gıcık bi durum ama elimiz mahkum katlanıyoruz işte, yoksa pok götüriii ortalığı...
sen pes etme ama ver yinede memeyi, belki tekrar alışır..
Aso kalp problemleriniz varmis isalla tez elden iyilesir minigim. Zeyn oglun cooooooook tatli isiririm onun her yerini masallah :)) topigin oglumdan snr en yakisikli ikinci erkegi benceehuhehuehu herkesinki kendine en guzel tabi masallah hepsine
teşekkür ederim hepinize.bilmemeniz çok normal söylememiştim çünkü.pek dillendirmek istemedim geçeceğine inandım çünkü.inşallah sonuncu da kapanıcak buna da inanıyorum.asocum çok geçmiş olsun canım bende bilmiyordum inşallah son delikte tamamen kapanır müdahaleye gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?