bafo kartını bulamadım ya:S ama istersen hastaneden ara bazen 5 e kadar orda oluyor
Bugün eşim doktora sordu Sütü artırmanın en iyi yolu güzel bir uyku ve dinç vücutmuş.Yorulmamız gerekiyormuş.nasıl olcaksa o iş?Eşim de diyorki sen çok hırpalandın yoruldun seni ankaraya götüreyim.Anneme desem hemen getirsin getirsin diye havalara uçar.13 gün sonra eşimin doğumgünü nasıl gideyim ya da adam birini buldu beni postalıyorşu saat oldu birşey yiyemedim birde sütüm olsun diye bekliyorum uyur gibi olmuşken bir şeyler atıştırayım bari
Bugün eşim doktora sordu Sütü artırmanın en iyi yolu güzel bir uyku ve dinç vücutmuş.Yorulmamız gerekiyormuş.nasıl olcaksa o iş?Eşim de diyorki sen çok hırpalandın yoruldun seni ankaraya götüreyim.Anneme desem hemen getirsin getirsin diye havalara uçar.13 gün sonra eşimin doğumgünü nasıl gideyim ya da adam birini buldu beni postalıyor
baştan ne kadar veriyordun canım mamayı,ben hem emziriyorum hem mama veriyorum,sütüm doyurmuyor henüz doktorumuz mamayı 3 kere ver diyor ama doymuyor çocuk ne yapacağımızı şaşırdık :S
Ama tatlim isin garibi evelsi gece kustugu geceden beri hic mama icmedi ki :)) iste benim oglumun her isi ters :))
Akca da dogurmak uzereymis ha topigimizin son bebegi akcadan gelcek hayirli olsun
prop çok ilginçtir bende mamayı azalttığımdan beri yani günde 1 kez veriyorum sadece dün değil evelsi gün hiç kaka yapmadı yavrum kıvrandı durdu dün 4-5 kez dolu dolu yaptı bugün nolduysa yine yapamadı dün akşamdan beri kıvranıyo yavrum hamur gibi yoğurdum rezene verdim ılık yok banamısın demedi
bide kaka yapamaması kabızlık anlamına gelmiyor kakanın kıvamı yani sert olması kabızlık anlamına geliyor ama neden kaka yapamadığını anlamadım gitti
dün çorba kıvamında doldurdu durdu bugün tık yok öyle bekliyorum
Sacimi kisacik kestirmeye karar verdim en son 7 yasimda oyle kestirmisti annemler okula baslarken. Kocam kesinlikle laf edecek ama sureli topladiktan snr uzun sacin ne manasi var bakamiom iste su anda
ay bıktım yaa akşamdan beri kıvranıyor dayanamıyorum artık bu gaz sancılarına dün akşam eşimlede kavga ettim inanılır gibi değil ama bütün gece bir damla sütüm gelmedi( buda bana ders olsun artık sinirlenmemem gerilmemem lazım öff şekerli sudan humanadan gına geldi anında nasıl kesilir süt hiç anlamıyorum
ay sakın bana gülmeyin.
evi ciddi anlamda bok götürüyo, yataklarımız açık toz pislik içinde dagınık her yer camasırlar askıda utulukler ortalıkta utu masası ortada fln..
norml bı ınsan cabucak bı yemek yapaqr dımı aksam ıcın. yok:) benım cnm cın usulu tavuk ıstedı, onla ugrasıom sımdı hahahahaha julyen dogrıcam hepsını tek tek hahahahaha
selam kızlar doktora gittik geldik kontrol için.Benim bir kız bir haftadır emip kusuyor reflümüz delirdi pazardan beri.Yatağının baş kısmını hafif kaldırın dedi doktor ve emdikten sonra da 10-15 dakka yarı oturur pozisyonda tutcakmışız bir de yarım saatte bir emmek isterse 15 dakikayı geçmesin 3 saatte bir emiyosa da yarım saati geçmesin emmesi dedi..Bu kusması yüzünden bu hafta çok kilo alamadı.haftaya tekrar kontrole gitcez doktorun dediğini uygulayıp.
Bugün eşim doktora sordu Sütü artırmanın en iyi yolu güzel bir uyku ve dinç vücutmuş.Yorulmamız gerekiyormuş.nasıl olcaksa o iş?Eşim de diyorki sen çok hırpalandın yoruldun seni ankaraya götüreyim.Anneme desem hemen getirsin getirsin diye havalara uçar.13 gün sonra eşimin doğumgünü nasıl gideyim ya da adam birini buldu beni postalıyor
kızlar selam nasılsınız çok giremiyorum ama paylaşımları fırsat buldukça okuyorum bişi sorcam bebişleriniz kaç dk emiyor doğukan 10 dk emiyor uyuyor sonra tekrar uyanıyor 5dk emiyor tekrar uyuyor sizinde öylemi
kızlar selam nasılsınız çok giremiyorum ama paylaşımları fırsat buldukça okuyorum bişi sorcam bebişleriniz kaç dk emiyor doğukan 10 dk emiyor uyuyor sonra tekrar uyanıyor 5dk emiyor tekrar uyuyor sizinde öylemi
off yaa kızım dun saahtan berı kakasını yapmadı kabız mı oldu acaba.
karnı sıs ve cok huzursuzdelirmek uzereyım onu oule gorunce ıcım parcalanıyor
iki haftalik oldu bugun, benimki biraksam yarim saat emecek. 25 dk biri 15 dk falanda digerini emiyor benim kizbisiler yiyimde sut olsun bari
aynen ben de bitk,nim.hatta şuan hiç gücüm kalmadı ev dağınık her şey ortada yemek yok yapmıcam banane.ay aso şu an adamın birini bulması halinde tepki veremeyecek kadar bitkinim valla benimkide seni annemlere gönderimsamsuna biraz kal diyor aklımdan geçmiyor değil he bi işler mi karıştıyor diye
benim kızda çok kusuyor doktordan çıkamaz oldum ya yine doktor yolu göründü öfffffffffff
teşekkür ederim canım iltifatın için.bulursa da bok yesin :))))ilahi asoş, senden ii sini bulursa hiç durmasın zaten...
ilk zamanlar ne zaman isterse emzirin diolar, bi de herkesin bebeği farklıdır cnm, kendinin ki ile kıyaslama, bence dr.a sor...
yaaaaa ne düşüncelidir fışkırıyor düşüncelikay ne dusunceli esin var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?