2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şu saat oldu birşey yiyemedim birde sütüm olsun diye bekliyorum uyur gibi olmuşken bir şeyler atıştırayım bari

selam kızlar doktora gittik geldik kontrol için.Benim bir kız bir haftadır emip kusuyor reflümüz delirdi pazardan beri.Yatağının baş kısmını hafif kaldırın dedi doktor ve emdikten sonra da 10-15 dakka yarı oturur pozisyonda tutcakmışız bir de yarım saatte bir emmek isterse 15 dakikayı geçmesin 3 saatte bir emiyosa da yarım saati geçmesin emmesi dedi..Bu kusması yüzünden bu hafta çok kilo alamadı.haftaya tekrar kontrole gitcez doktorun dediğini uygulayıp.

şu saat oldu birşey yiyemedim birde sütüm olsun diye bekliyorum uyur gibi olmuşken bir şeyler atıştırayım bari
Bugün eşim doktora sordu Sütü artırmanın en iyi yolu güzel bir uyku ve dinç vücutmuş.Yorulmamız gerekiyormuş.nasıl olcaksa o iş?Eşim de diyorki sen çok hırpalandın yoruldun seni ankaraya götüreyim.Anneme desem hemen getirsin getirsin diye havalara uçar.13 gün sonra eşimin doğumgünü nasıl gideyim ya da adam birini buldu beni postalıyor

ay aso şu an adamın birini bulması halinde tepki veremeyecek kadar bitkinim valla benimkide seni annemlere gönderimsamsuna biraz kal diyor aklımdan geçmiyor değil he bi işler mi karıştıyor diye
benim kızda çok kusuyor doktordan çıkamaz oldum ya yine doktor yolu göründü öfffffffffff

Son düzenleme:
kızlar selam nasılsınız çok giremiyorum ama paylaşımları fırsat buldukça okuyorum bişi sorcam bebişleriniz kaç dk emiyor doğukan 10 dk emiyor uyuyor sonra tekrar uyanıyor 5dk emiyor tekrar uyuyor sizinde öylemi

baştan ne kadar veriyordun canım mamayı,ben hem emziriyorum hem mama veriyorum,sütüm doyurmuyor henüz doktorumuz mamayı 3 kere ver diyor ama doymuyor çocuk ne yapacağımızı şaşırdık :S

2-3 kez veriyordum 2 kez 60 cc bir kez 30 cc sonra 2 kez 60 cc verdim 4-5 gündür 1 defa 60 cc veriyorum ama doktor demedi ben kafama göre takılıyorum bebemin açlıkdurumuna göre mesela öğlen doymadı veriyim dedim tam hazırlarken vageçtim kuru kuru emsin ama vermiycem dedim ama baya emdi sütde geldi cebelleşe cebelleşe yeni uyuttum öle işte benim sütüm var ama sanırım yağlı değil tok tutmuyor heralde bilmiyorum üfff keşke hiç vermesek ama mamada tok tutuyor bebem kaliteli uyku uyuyor bende kendime bakıyorum dinleniyorum karnımı doyuruyorum o arada ki memelerim şişiyor doluyor kalkıncaye kadar çok güzel süt biriktirmiş oluyorum

Ama tatlim isin garibi evelsi gece kustugu geceden beri hic mama icmedi ki :)) iste benim oglumun her isi ters :))

ilginç ama anca tepki veriodur vücudu belki..;D

Akca da dogurmak uzereymis ha topigimizin son bebegi akcadan gelcek hayirli olsun

sağlıkla kucağına alsın inş....

geçmiş olsun cnm...

Sacimi kisacik kestirmeye karar verdim en son 7 yasimda oyle kestirmisti annemler okula baslarken. Kocam kesinlikle laf edecek ama sureli topladiktan snr uzun sacin ne manasi var bakamiom iste su anda

kökü sende nasılsa istediğin gibi kestir tabi...

çok geçmiş olsun işimiz zor bu maymunlarla, sen sakin olmaya çalış yinede...

ev senin, keyif senin tatlım istediğini yaparsın istemediğini yapmazsın, bende açım bu arada ya...

geçmiş olsun asoş, olsun sıkma canını haftaya kilo alır nasılsa daha bol bol kilo alacaklar...

ilahi asoş, senden ii sini bulursa hiç durmasın zaten...

ilk zamanlar ne zaman isterse emzirin diolar, bi de herkesin bebeği farklıdır cnm, kendinin ki ile kıyaslama, bence dr.a sor...

ay ne dusunceli esin var :)

iki haftalik oldu bugun, benimki biraksam yarim saat emecek. 25 dk biri 15 dk falanda digerini emiyor benim kiz bisiler yiyimde sut olsun bari

Son düzenleme:
prob demir yaptımı kaka üfff benimki yapmadı daha arda pırt yaptı ama kaka yok ortalıkta daha napıcam bilmiyorum acık zeytinyağı sürdüm ama yok arıycam bi doktorumda yok üfff bi doktor bulamadım yaaa

ya bir gün kaka yapamaması fitil vermek için erken değilmi uzmanlar günde 7-8 defada yapabilir 7-8 günde birde yapabilir ama bebeği çok rahatsız ederse 2-3 gün sonra fitil verilebilir diyor bende şaşırdım fitilede alıştırmayın hep fitil ister diyor püfffff

iki haftalik oldu bugun, benimki biraksam yarim saat emecek. 25 dk biri 15 dk falanda digerini emiyor benim kiz bisiler yiyimde sut olsun bari

sağl canım nalancım sürekli bu şekilde akşama kaar uyuyor emiyor göğüslerimde süt kalmıyor şöyle iki saat dursada süt olsa dimi sürekli göğsümde canım yalancı memeyide tükürüyor neler yapmadım

aynen ben de bitk,nim.hatta şuan hiç gücüm kalmadı ev dağınık her şey ortada yemek yok yapmıcam banane.
ilahi asoş, senden ii sini bulursa hiç durmasın zaten...

ilk zamanlar ne zaman isterse emzirin diolar, bi de herkesin bebeği farklıdır cnm, kendinin ki ile kıyaslama, bence dr.a sor...
teşekkür ederim canım iltifatın için.bulursa da bok yesin :))))
ay ne dusunceli esin var :)
yaaaaa ne düşüncelidir fışkırıyor düşüncelik

sema yaptı.. sabah bır posta cok cok yaptı, demın bı posta cok yaptı arada da ıkı kere azıcık kaka vardı bezınde gaz cıkartırken yanlıslıkla cıkıo heralde onlar :)

Merhaba nasilsiniz anneler, oglum uyuyor suan, gunduzleri daha uzun sure ayik kalmaya basladi geceleri ise uyumaya basladi cok sukur, tabi iki saate bi uyanip emiyor ha bu arada siz emzik veriyormusunuz bebeklerinize bana doktorumuz 4 haftadan sonra verebilirsin dedi ama bizim oglan pek sevmedi alistirsammi alistirmasammi bilmiyorum :44: BU arada bebeginiz kaka yapmayinca hemen panik yapmayin 2 gun boyunca yapmamalari normal benimkide son zamanlarda gunde ya bir sefer yada 2 gune bir kaka yapiyor kabiz da degil doktorumuz sutle beslenen cocuklarda cok normal dedi korkulacak bisi yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…