- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
Uzm.Dr. Abdurrahim ÇEKİN
Sab simplex damla bizim ülkemizde üretilen metsil damla ile aynı. Bu ilaçtan gaz giderici olarak medet ummak, metsilden medet ummak ile eşdeğer
kızlar işe yaradımı ya bu damla alsam doktorun biride böyle yazmış nette( kendimi balkondan atasım var :S
aptmil comformıl verıorum ben verdıgım zmn cc ve ml aynı dıye bılıorum ben
off yaa kızım dun saahtan berı kakasını yapmadı kabız mı oldu acaba.
karnı sıs ve cok huzursuzdelirmek uzereyım onu oule gorunce ıcım parcalanıyor
aynen ben de bitk,nim.hatta şuan hiç gücüm kalmadı ev dağınık her şey ortada yemek yok yapmıcam banane.
teşekkür ederim canım iltifatın için.bulursa da bok yesin :))))
yaaaaa ne düşüncelidir fışkırıyor düşüncelik
aynen benimkide öyle iste, emme krizine giriyor bazen benimki habire birakip birakip tekrar emmek istiyor yalanci memeyi eliyle itiyor hep gögsüm cok fena aciyor, bazen gözlerimden yas geliyo ama yine de aglamasina kiyamayip kendi mememi veriyorum
ay bu gaz sorunu ne yapıcam artık bilemiyorummmm
selam kızlar,30kasımda doğum yaptım.sancı falan gelmedi,o iğrenç suni sancıyı 7 saat çektikten sonra artık ıkınmaya dermanım kalmadı ve doktorumu sert tavrı normal doğum sırasında karnıma yaptığı baskılar sonucu vazgeçtim o anda ve sezaryana alındım.moralim çok bozuk yaşadıklarımı unutamıyorum ama oğlumu sağlıkla kucağıma aldım tek mutlululuk o oldu.ama doktoruma uyuz oldum daha sabırlı davranıp beni normal doğurtabilirdi
aynen ben de bitk,nim.hatta şuan hiç gücüm kalmadı ev dağınık her şey ortada yemek yok yapmıcam banane.
teşekkür ederim canım iltifatın için.bulursa da bok yesin :))))
yaaaaa ne düşüncelidir fışkırıyor düşüncelik
selam kızlar,30kasımda doğum yaptım.sancı falan gelmedi,o iğrenç suni sancıyı 7 saat çektikten sonra artık ıkınmaya dermanım kalmadı ve doktorumu sert tavrı normal doğum sırasında karnıma yaptığı baskılar sonucu vazgeçtim o anda ve sezaryana alındım.moralim çok bozuk yaşadıklarımı unutamıyorum ama oğlumu sağlıkla kucağıma aldım tek mutlululuk o oldu.ama doktoruma uyuz oldum daha sabırlı davranıp beni normal doğurtabilirdi
sonunda uyudu galiba bakalımkaç dakika uyuycak hemen uyuyabilsem ben de keşke
canim rezene cayi bildigim kadariyla sütü arttiriyor ama gaz icin kimyon kaynatip icmeyi denedin mi? ben still tee iciyorum icinde rezene nin yani sira kimyon da var suana kadar hic gaz sorunu yasamadik, istersen kimyon cayini bi dene
aynen katılıyorum sancıyı çektir sonra sezeryana al çok zor bi durumay bazen iyiki sezo olmuşum diiorum böyle hikayeleri okudukça :S
Geçmiş olsun Delimavi Allah bağışlasın bebişini
sagol canimzeyn maşallah oğluna şimdi gördüm resmini çok tatlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?