2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bu bilgi iyi oldu canım
biz ilk zaman metsil kullandık fayda etmişti
dr umuzda biogai isminde bir ilaç verdi ama pek fayda etmiyor sanırım
bugün yne metsil verdim bakalım akşam sonuç nasıl olacak?

aptmil comformıl verıorum ben verdıgım zmn cc ve ml aynı dıye bılıorum ben

bende vermeye çalışıyorum ama yemek istemiyor
artık vermiyorum gece ve rzene çayını da bıraktım
sadece süt ve mama vermeye devam edecem

off yaa kızım dun saahtan berı kakasını yapmadı kabız mı oldu acaba.

karnı sıs ve cok huzursuz delirmek uzereyım onu oule gorunce ıcım parcalanıyor

tatlım derecenin ucunu azıcık poposuna sokarak kaka yaptırabilirsin
biz birkez denedik dr umuz önermişti
ama dikkat et bir anda boşaltıyor

aso walla bende bir yere gitmem
eşim git demez ama git dese de gidemem
insanın kendi evi ve düzeni gibisi yok
ben doğumdan beri evdeyim hemen hemen her işimi kendim yapmaya çalışıyorum

ela;
benim oğlanda emzik almıyor bazen canı isterse alıyor o kadar
aslında alması benim açımdan iyi

aynen benimkide öyle iste, emme krizine giriyor bazen benimki habire birakip birakip tekrar emmek istiyor yalanci memeyi eliyle itiyor hep gögsüm cok fena aciyor, bazen gözlerimden yas geliyo ama yine de aglamasina kiyamayip kendi mememi veriyorum

benim oğlan benim mememi almıyor o yüzden yalancı emzik alsın istiyorum ama onu da canı isterse alıyor
biberonla beslenmeye alıştığı için emdiğinde birşey gelsin istiyor boş istemiyor

offf kızım bugun çok üzdü beni . hiç durmadı . sabah yanına gidince susuyor mutfağa gdince ağlıyor.
bi ara daldı saçımı yıkayım hadı dedım . baktım uyuyor duş da alim dedim . duşun altına girmemle ağlaması bir oldu. hızlı hızlı duş alıp çıktım . sinek vardı odada o rahatsız etti heralde. sinir oldum .
ev toplama, çamaşır yıkayıp asma, saçımı taramam,börek kurabıye yapmam , mutfağı toplamam vee süpürge tutmamm hepsinide yaptım bi ara durduğunda.. kabus gibiydii
bütün işim bittiğinde mışıl mışıl uyudu ( şimdi gitti arkadaşlarm benım belim kopuyorr

ay bu gaz sorunu ne yapıcam artık bilemiyorummmm

biz neler yaptık ama halen tam olarak çözemedik
gaz ilacı rezzene çayı araba ile gezdirme
araba ile gezince iyi oluyor ama alışmasın istiyoruz
elmayağı ile kasıkları ile ayaklarıı ovuyorum bu biraz rahatlatıyor
ne zaman ovsam uyuyabiliyor ama kokusu ağır biraz

canim rezene cayi bildigim kadariyla sütü arttiriyor ama gaz icin kimyon kaynatip icmeyi denedin mi? ben still tee iciyorum icinde rezene nin yani sira kimyon da var suana kadar hic gaz sorunu yasamadik, istersen kimyon cayini bi dene

selam kızlar,30kasımda doğum yaptım.sancı falan gelmedi,o iğrenç suni sancıyı 7 saat çektikten sonra artık ıkınmaya dermanım kalmadı ve doktorumu sert tavrı normal doğum sırasında karnıma yaptığı baskılar sonucu vazgeçtim o anda ve sezaryana alındım.moralim çok bozuk yaşadıklarımı unutamıyorum ama oğlumu sağlıkla kucağıma aldım tek mutlululuk o oldu.ama doktoruma uyuz oldum daha sabırlı davranıp beni normal doğurtabilirdi

ahh cnm bnm 7 saat çektikten sonra sezeryan olması ne kötü
ben 2 saat sancıyı çektim öldümm.. hastaneyi yıktım nerdeyse. sonunda sezeryan olsaydı çok üzülürdüm bende.
ama önemli olan bebeğini sağlıkla kucağına alman ilk günler benımde gözümün önünden gitmiyordu hiç . yavaş yavaş unutuluyor . zor gerçekten

aynen öle bulursa bok yesin valla...

Ay çok geçmiş olsun, tam bi kabusmuş valla, ben o dr.un var ya gelmişini geçmişini....., neyse gerisini yazmama gerek yok herhalde, o halimle hastaneyide dr. u da bırakıp gidip başka yerde yapardım doğumu, hiç şakam olmaz o konuda...

Bu arada gözün aydın cnm bebişini güle güle büyüt...maşallah ona...

napıyosunuz kızlar ben cok yorgunum bu mevlütü bi atlatsaydık :S

delimavi geçmiş olsun canım en kötü şey başına gelmiş..

canim rezene cayi bildigim kadariyla sütü arttiriyor ama gaz icin kimyon kaynatip icmeyi denedin mi? ben still tee iciyorum icinde rezene nin yani sira kimyon da var suana kadar hic gaz sorunu yasamadik, istersen kimyon cayini bi dene

still tee bende içiyorum ama süt yapsın diye dereotu yeşil soğan ve marıl yediğim için çiğ sebze yediğimden gaz oluşuyor
kimyon çayını bi araştırayım
hiç duymamıştım olmaz sa onu da deneyeyim

canım önce geçmiş olsun sonra gözünaydın sağlıkla büyür inş. bebişin
sancı çektirip sonra sezeryana alan drlara sinir oluyorum

ay bazen iyiki sezo olmuşum diiorum böyle hikayeleri okudukça :S

Geçmiş olsun Delimavi Allah bağışlasın bebişini
aynen katılıyorum sancıyı çektir sonra sezeryana al çok zor bi durum

zeyn maşallah oğluna şimdi gördüm resmini çok tatlı
sagol canim

canim gözün aydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…