2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
biz bıraktığın gibiyiz asıl sen nasılsın?
idare bile edemiyorum nalancım malesef. toprak iki gündür mırr mır çok huysuz kucağımdan inmiyor hep memede durucak.. ağlıyor uykuya dalmamak için savaşıyor falan.. e evde işimiz gücümüz var, yarın bir sürü kişi gelcek. bugün 40 ımız çıktı ben daha abdest alcam şaka gibi :S

sen ne yaptın duru'nun uykuları gaz durumu nasıl?

Son düzenleme:

canım valla tesadüfmüdür bunlar bilmem ama benim miniğimde karnımda gündüz çok az hareketliydi gece yarımda başlardı tepinmeye sabaha kadar...şimdide cidden hala aynı devam ediyor gündüz mışıl mışıl uykuda uyandırmasam uyanmaz maaşallah gecede başlıyor nöbetmiz sabaha kadar...( umarım kırkından sonrada tam tersi olur...

ne kadar guzel ay allahım ne guzel paylasımlarınız var bende 13 haftalık gebeyım sizin darınız bana ne guzel ne mutlu ya :81::81:

gecmis olsun canim ben de 9 saat sanci cekmistim cok igrenc biseydi, ama mutlu son Allah anali babali büyütsün oglunu
sağol canım....

sağol canım inşallah bende unuturum...
ay bazen iyiki sezo olmuşum diiorum böyle hikayeleri okudukça :S

Geçmiş olsun Delimavi Allah bağışlasın bebişini
teşekkürler...

delimavi geçmiş olsun canım en kötü şey başına gelmiş..[/COLOR][/B][/QUOTE]
sağol canım evet çok kötüydü...

canım önce geçmiş olsun sonra gözünaydın sağlıkla büyür inş. bebişin
sancı çektirip sonra sezeryana alan drlara sinir oluyorum
sağol canım,bende 9 ay boyunca güvendiğim doktoruma sinir oluyorum

aynen katılıyorum sancıyı çektir sonra sezeryana al çok zor bi durum[/QUOTE]

evet zor

canim gözün aydin[/QUOTE]
sağol canım...

yarım saatçik uyudum uyandık hiçbir hücremi kemiğimi eklemlerimi hissetmiyorum acaba hasta mı olcam yoksa yorgunluktan mı anlamadım.Meyve de yiyemiyorum uf yarın azar azar meyve alıp deneme yanılma yoluyla meyveleri deniycem.Bari vitamin niyetine yiyeyim

piiiiiiiiffffffffff, sorma gitsin tatlım bildiğin gibiyiz bi değişiklik yok yani....

sende çok yormamaya bak kendini cnm, toprak neden böle yapıyo acaba bi rahatsızlığı yok dimi, sonunda o da bizim veletler gibi oldu desene, kız bunların hepsi aynı evrimi geçiriyo demek, benimki şöle uyuyo böle gazını çıkartıyo dememek lazım...

demın yarım saat hungur hungur agladım demır aglıodu ben aglamaya baslayınca sasırdı suratıma bır bakısı vardı :S saat 20.10 a kdr bugun 1 tek dk bıle uyumadı artık nefes alamıyorum basımın agırısından cocugumun bı derdı olsa eyw resmen uyumadıkca huysuzlastı uyumamak ıcın de dırendı offfffffffffffff

Bende uyumak istiyorum, k.valdemi çağrim da gelsin haftaya bizde kalsın, hiç olmazsa bana bakar yemek yapar, işi yoksa gelsin valla, ben yoruldum artık...

bebekleri yastıkta uyutmamak lazım ama ben kızımı arada yastığa koyuyorum, o yumuşak yastğa kafası hafif gömülünce uyumaya bayılıyo, kalkmak bilmio öle uyuyunca...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…