napıyosunuz kızlar ben cok yorgunum bu mevlütü bi atlatsaydık :S
delimavi geçmiş olsun canım en kötü şey başına gelmiş..
idare bile edemiyorum nalancım malesef. toprak iki gündür mırr mır çok huysuz kucağımdan inmiyor hep memede durucak.. ağlıyor uykuya dalmamak için savaşıyor falan.. e evde işimiz gücümüz var, yarın bir sürü kişi gelcek. bugün 40 ımız çıktı ben daha abdest alcam şaka gibi :Sbiz bıraktığın gibiyiz asıl sen nasılsın?
selam kizlar
hamile iken bebeklerin harektleri dogum sonrasida ayni olacakmi acaba die suphelerdeydim. hamileyken saat 4.30 dan sonra oglum fir donerdi icimde simdi dogdu ayni satte zirlamaya baslio ve her saatte 1 kalkio yaa tesaduf olabilirmi acaba ya :44:
aranızda normal dogum yapan varmı ben cok ıstıyorum ama cesaretım yok :18:
Ben normal doğum yaptim epiduralsiz..tavsiye ederim kesinlikle korkacak hiçbişii yok..
Allah sağlikla kucağina almayi nasip etsin inşallah.
sağol canım....gecmis olsun canim ben de 9 saat sanci cekmistim cok igrenc biseydi, ama mutlu sonAllah anali babali büyütsün oglunu
sağol canım inşallah bende unuturum...ahh cnm bnm 7 saat çektikten sonra sezeryan olması ne kötü
ben 2 saat sancıyı çektim öldümm.. hastaneyi yıktım nerdeyse. sonunda sezeryan olsaydı çok üzülürdüm bende.
ama önemli olan bebeğini sağlıkla kucağına alman ilk günler benımde gözümün önünden gitmiyordu hiç . yavaş yavaş unutuluyor . zor gerçekten
teşekkürler...ay bazen iyiki sezo olmuşum diiorum böyle hikayeleri okudukça :S
Geçmiş olsun Delimavi Allah bağışlasın bebişini
http://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-196685.html
kızlar bi baksanıza bende sab aldırıcaktım ama korktum şimdi kaka yapamadı diyenler var sabı kullanınca
idare bile edemiyorum nalancım malesef. toprak iki gündür mırr mır çok huysuz kucağımdan inmiyor hep memede durucak.. ağlıyor uykuya dalmamak için savaşıyor falan.. e evde işimiz gücümüz var, yarın bir sürü kişi gelcek. bugün 40 ımız çıktı ben daha abdest alcam şaka gibi :S
sen ne yaptın duru'nun uykuları gaz durumu nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?